| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 16:18
- Nahlásit
Fifi
Kousek od Podebrad
jo vy u Poděbrad se máte
Sla jsem se pokochat fotkama krkavce na netu, tohle me zase
pan Ondruch má pravděpodobně v mozgu tak akorát vozduch !!! A možná by to měl přestat hulit, ychtil jeden
Nam po vesnici poletovala ochocena kavka
ty jsou taky gutový, no ostatně jako všichni krkavcovití
To jsi četla kdysi ten článek o těch havranech, jak používají semafory k louskání ořechů? Nahází to na přechod a když mají auta červenou, dou pro to bylo to někde i s fotkou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 16:23
- Nahlásit
PetraK
To jsi četla kdysi ten článek o těch havranech, jak používají semafory k louskání ořechů
Ne. Ja mam stesti spis na dokumenty typu masozravej papouch.
A fotky kavky nenajdu, sem zjistila, ze mam NESKUTENEJ bordel v pc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 16:29
- Nahlásit
Fifi
NESKUTENEJ bordel v pc
máš snad moje počitadlo? Dostala jsem k jéžišku sadu cédéček, že si sednu a utřídím fotky. Udělala jsem to?????
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:47
- Nahlásit
PetraK
Ne, nemluví. Byla pořízená jako sexuální cíl andulákovi Ričinkovi, od té doby na nás kašlou oba a o nějaké učení, kontakt nebo tak něco nemají zájem, jen o žrádlo si řeknou, to zas jako jo
Ale když měl děda koreláka, ten uměl pískat na psy, naučil se to od dědy, psi zezačátku byli zblbí a jejich přivolání měl korelák lepší než my No ale pak psům docvaklo, že nedává odměny, tak na něj kašlali...
Když jsme byli malí, soused měl ochočenou straku, to byla taky dost mrcha, šikanovala nás a kradla, trhala náušnice z uší a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 17:52
- Nahlásit
Dáška
Ne, nemluví.
No jak jsou dva, tak to nekecaj, to je fakt. Já bych Kosťovi taky babu dopřála, furt nad tím přemýšlím, ale ten řev by mě asi zničil.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:02
- Nahlásit
PetraK
Jo, zničil, můžu potvrdit. Jako když maj dobrou náladu, nedá se v jejich přítomnosti mluvit, protože oni musí být hlasitější, rozeřvou se a neslyšíš vlastního slova. Ale už jsme si zvyli, no a Ričin je šťastnější, je to na něm vidět. Furt se navzájem obírají, namlouvají, krmí a tááák. To my bysme mu nemohli dát, v téhle kvalitě
Akorát furt nevíme jestli je Špenát (na fotce) on nebo ona... má to nějaký nejistý - modrorůžové ozobí. Ale nijak jim to neva, tak co.
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:17
- Nahlásit
My máme taky opeřence z naší přírody,zrovna tu výše zmiňovanou kavku.Před rokem jsme ji našli s rozdrceným křídlem,nějak si to špatně spočítala a narazila do našeho paneláku.Vet nám řekl ať si ji necháme,že prý bude jako papoušek.Je fakt,že během měsíce žrala z ruky,ale jinak sedí celý den na na nejvyšším bodě kuchyňské linky,tváří se,že z nás dostane ptačí chřipku a doleze jen když něco žvýkáme.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:56
- Nahlásit
My jsme papouše taky měli - papouška horského (kouřový) jménem Káčulka. Bohužel Káčula odmítala spát v kleci a já blbec jsem jí nechala spát, kde chtěla a tak se dostala v noci nějakému psovi do tlamy . Ve dne to bylo v pohodě, provokovala psy, ale pohybovala se jen po výškách. Úžasný bylo, jak si vždycky svolala psy a pak šla dělat nálety.
Jinak horáka můžu doporučit, chytrej, nekecá, moc neřve, Káčulka se dala motivovat na žrádlo naprosto skvostně.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:02
- Nahlásit
Každé malé dítě ví, že papouch (korela) umí napodobovat různé zvuky, že ale až takto autenticky, to jsem fakt netušila
http://www.super.cz/vtipky/13767-kdyz-nechate-papo uska-blizko-detske-postylky.html
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:35
- Nahlásit
Vikula
My jsme měli kdysi taky kavku. Byla perfektně ochočená, zobala nám z ruky, chodila na rameno, kradla drobný z plechovky a vždycky je zašantročila někam tak, aby jsme je nemohli najít.:-D Byla s ní sranda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 10:37
- Nahlásit
Kalliope
tak to je hůůůstý jen - není to korela náš Kosťa umí zase kašlat naprosto stejně jako moje máma to nepozná člověk, kterej z nich to je.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 12:21
- Nahlásit
PetraK
taky mě to překvapilo, kámoš má papoucha, kterej napodobuje různý zvuky vyzvánění jeho mobilu k nepoznání. Takže třeba 10 x denně lítá sem tam po bytě pač si myslí, že mu někdo volá, pro jistotu už mobil nosí v kapse
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 12:41
- Nahlásit
Kalliope
Takže třeba 10 x denně lítá sem tam po bytě pač si myslí, že mu někdo volá, pro jistotu už mobil nosí v kapse
znám rodinku, kde "téměř hrozil rozvod či smrt jednoho z partnerů" páč papouch se naučil vrzat naprosto stejně jako dveře, který chtěla manželka po manželovi, aby namazal skrzevá to vrzání. Čekala na to dlouho, dlouho a pak na manžu vystartovala, že je neschopnej, že je slibotechna. Manža se bránil......... nakonec se vokázalo že............ vrže papouch takže já jsem v poho, když Kosťa vrže jako dvířka od linky nebo dokonale předvádí mikrovlnku, která dokončila zadaný program
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 13:34
- Nahlásit
PetraK
¨Hele, ty takovej expert na mluvící papagáje - po jak dlouhý době ti začínali papouškovat, nebo mluvit?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 14:05
- Nahlásit
PetraK
známej známýho měl prý papoucha a ten dokázal neuvěřitelné slovní kombinace, prostě kombinoval slova tak, že dávala smysl. Prý jim dokázal i odpovídat, sice stylem (manželka: Jirkó kam jsi dal pytlíky na odpadky. Papouch" co se tak blbě ptáš, dej pokoj, nevotravuj ) - nevím jestli je to možný, ale trefil se skoro vždycky
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 14:46
- Nahlásit
Kelly
Nám na drobný nechodí,ale už nám jednou rozškubala dvoustovku tak už radši všechno před ní schováváme.Nejvíc mě vytočila,když mi z usmažených řízků během chvilky kdy jsem si odskočila, oloupala strouhanku a nikdo to už po ní nechtěl dojíždět,i když jsem je přesvědčovala,že měla čistý zobák:-)Nevím co pod tou strouhankou hledala,masa se ani nedotkla.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 15:28
- Nahlásit
Tak se hlásím do klubu,měla jsem žakynku Kačenku a opět se chystám si papoucha pořídit...
Tenhle není můj,ale taky pěkná kecka
http://www.youtube.com/watch?v=pDi_fM3uqVo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:02
- Nahlásit
Kalliope
no oni třeba andulky si prý umí pospojovat některé jednoduché situace, jako že když ho ráno odkryješ a budeš říkat dobrý den, tak pokaždý ráno on po nějakém čase může při tom odkrytí tohle říkat taky a večer zase při přikrejvání pak třeba dobrou noc. Na nic vís složitějšího to ASI - já nevím - u andulky nebude. Ale papouši ti velcí, to je už ptačí vysoká, tam se nedivím ničemu. On i náš předchozí anduláček měl dar se trefovat hláškou do situace, ale to bylo dílo náhody, že to vždycky sedlo jako zadel na hrnec , ale stálo to vždycky za to
Erin
a opět se chystám si papoucha pořídit
a zase žakoušku? U nás měli a byla gutová. Brávali ji s sebou do drogošky, kde prodávali. Já to nevěděla, vybírala jsem barvu a najednou slyším- "Co čumíš jako trubka!!" - se rozhlídnu, kdo je drzej a dostane po kušně a nikde nikdo, tak zas vybírám barvu a zas: "No nečum jako trubka!" to jsem si říkala, že mi asi hráblo už. Až pak jsem odhalila klec se žakoušovou pipinkou Lórinkou Zacharyjášovou. Byla fakt gutová
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:02
- Nahlásit
Erin
Kuba co nekouše je super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:09
- Nahlásit
Erin
Kubík je bombarďák! Mrzí mě, že nemám jak zachytit to Kosťovo vykládání jinak než na papír, páč to fakt někdy stojí za to
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:16
- Nahlásit
PetraK
Mrzí mě, že nemám jak zachytit to Kosťovo vykládání jinak než na papír,
To věřím,protože co zvládla naše Kačena to bylo supr...chodila po zemi mezi čaukama,křídla svěsila a tak trošku tahala po zemi,aby byla jako větší.Z klece je umravňovala povely,jako Cora ke mně,sedni,čekej...Gagi místo.Dělala pevnou,dva mobily,mluvila jako Žanek a byla stejně jako on děsně sprostá.Taky nemám záznam ani mnoho fotek
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:22
- Nahlásit
Kalliope
taky mě to překvapilo, kámoš má papoucha, kterej napodobuje různý zvuky vyzvánění jeho mobilu k nepoznání. Takže třeba 10 x denně lítá sem tam po bytě pač si myslí, že mu někdo volá, pro jistotu už mobil nosí v kapse
Naši měli před lety anduláka a ten se zas naučil časový znamení z rádia tak skvěle, že si podle něj návštěvy chtěly seřizovat hodinky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Erin
a reagovali hafani na povely? Ešus to naštěstí ignoruje, páč jinak by to měl doma horší jak na cvičáku sprostej je Kosťa ponejvíce bohužel po mě
papoucha bych taky ráda, ale je tam ten věk. Měla bych strach, že se mi pak až zaklapnu víko o něj nikdo nepostará . a určo ne tak dobře jako já
a jak píšeš o tom telefonu- byl před časem článek, že si papouch telefonoval- prostě klofnul do telefonu, čímž to zapnul, shodou okolností vyťukal číslo na kterým byli hasiči a páč ty slyšeli divný zvuky, vyrazili, páč co kdyby, že jo. No a von to jen papouch volně loženej si našel zábavu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:33
- Nahlásit
PetraK
a reagovali hafani na povely
Jo trvalo jim půl roku než to prokoukli.Ale jeli jme s děckama k moři,moje ségra dostala úkol pohlídat 5 psů, dvě kočky a jednoho ptáka...bylo hezky,vše měla v ažúru ,tak se hodila k bazénu za zástěnu poněkud lehčeji oděná. za zádyvolierku s Kačenou.Najednou se ozvalo Žankovým bručákem"co je to tady!!"
Měla z toho málem smrt a ptícu už nikdy nechtěla hlídat Je holt měkká sestra
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:37
- Nahlásit
to jsou teda zážitky, teď už nepochybuji o jejich vychcanosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 17:28
- Nahlásit
Erin
tak se hodila k bazénu za zástěnu poněkud lehčeji oděná. za zádyvolierku s Kačenou.Najednou se ozvalo Žankovým bručákem"co je to tady!!"
Měla z toho málem smrt a ptícu už nikdy nechtěla hlídatJe holt měkká sestra
tak si myslim, že Kačenka vyhrála
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:35
- Nahlásit
Tak mladej už asi začíná testovat hlasivky - dneska mi 10 minut žbrmlal na rameni takový podivný zvuky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:22
- Nahlásit
Pro všechny kdo holdují clickeru
http://www.lerl.info/clickertraining/index.php
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:30
- Nahlásit
Dines
jojo, ty jsem před časem objevila taky- to jsou dobrý stránky. já jsem klikací metodou naučila Kosťu přijít na zavolání a nosit ten kufřík. Dál zatím nejsme, páč není tolik času.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:54
- Nahlásit
PetraK
Tak to já jsem teprve ve fázi studia Ale clicker mám, tak se na to asi brzo vrhnu
|