| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:33
- Nahlásit
Ebony
tak to jsem fakt nevěděla.. ale propříště už budu
|
viky
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 07:38
- Nahlásit
Bohuzel uz odesel ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 08:44
- Nahlásit
viky
to je mi líto. Máme to teď taky za sebou, ale na druhou stranu, musíš vzít v potaz to, že ho teď nic už netrápí. Nezasloužej si, aby se trápili.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:40
- Nahlásit
sarax
a ty věci co za peníze nakoupí dají kam????hele tohle nežeru maj hafo kámošů,a pokud jsem fakt ve srabu tak neodmítnu žádnou pomoc....
souhlasím, ale třeba chtějí jen stavět novou chatu
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:42
- Nahlásit
viky
také je mi to líto a také to máme nedávno za sebou a přesně tak to beru, že už se netrápí
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:45
- Nahlásit
viky
To je mi líto, ale asi to pro něj bylo nejlepší jak píše Petra, už ho nic nebolí.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 10:09
- Nahlásit
PetraK
Šárka
aren
jooo rozum to vi .... ale vite jak.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 10:12
- Nahlásit
viky
jo jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 10:21
- Nahlásit
viky
jooo rozum to vi .... ale vite jak
vím, i když Nela nebyla přímo u mě, obulela jsem to stejně, jako jsem obulela svýho Murphyho, protože jsem se na jejím životě tak trochu podílela. Obulel to pochopitelně i její páníček. Smutek je přirozený, takže ho pusť ven. Za nějaký čas bude líp a budeš vzpomínat už jen na ty hezký chvíle a lumpárny, který měl na triku.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:43
- Nahlásit
Nevíte prosím někdo, co tam mají za SAO a jak to s nimi vypadá? Kdyby se jich třeba chtěli zbavovat? Díky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:46
- Nahlásit
LucieS
Mají nějaké bezpapíráky + štěňata narozené nějak začátkem prosince. Na ifauně řešili jak je možné, že štěňata nepřibírají na váze když jsou zcela dokonale krmení piškoty s mlíkem a tvarohem . No bodejť by přibírali když jsou v těch skvěle zateplených boudičkách a veškerou svoji energii vkládají snahy neumrznout
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:49
- Nahlásit
Už jsem sem nechtěla přispívat, dokud mi nebude přepsán nick, ale tohle se prostě nedá...
Biluška
Na ifauně řešili jak je možné, že štěňata nepřibírají na váze když jsou zcela dokonale krmení piškoty s mlíkem a tvarohem
Máš na mysli tohle téma?
Cituji:
tak mimča papkaj jak od mámy tak je i víc jak dva týdny přikrmuju a to proplanem pro štěnda obří plemena, a dostávaj denně vývar a masko a jiný dobrůtky,
A trochu níže:
jinak mimča dostávají granulky , masko a vývar , těstoviny a jiné věci co skrmuju papkaj výborně a minimálně 7 x denně + kojení
A:
dokrmuji už od 3týdne, mlíko maj fakt jen jako "kokinko", spapkaj toho hodně, ale nijak je neomezuju ba naopak dostávaj denně minimálně 1kg-2kg masa a kyblík granulí + buď těstoviny nebo jiné přílohy a vitamíny (nekoukám na dávkování ale jak zvířata vypadaj a kyblík je cca dvoulitrovej) odčervená jsou zatím dvakrát
Ty už fakt nevíš, co by sis vymyslela, viď?
LucieS
SAO jsou bez PP. Vrh nebyl v žádném případě plánován. Ani teď, ani nikdy v budoucnu. Jsou prodávány za pár peněz a fena bude vykastrována.
impact
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:00
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo jo, přesně tohle téma myslím. O štěňatech nestandartních SAO co jsou velcí jako stejně stará štěńata foxteriéra
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:02
- Nahlásit
bullvnouzi
Už jsem sem nechtěla přispívat, dokud mi nebude přepsán nick, ale tohle se prostě nedá...
Ty se stydíš za impact a následně za bulvnouzi?jak rovné a charakterní.
SAO jsou bez PP. Vrh nebyl v žádném případě plánován. Ani teď, ani nikdy v budoucnu. Jsou prodávány za pár peněz a fena bude vykastrována.
Že tě ústa nebolí a blbost majitelů zaplatí fenka vykastrováním.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:04
- Nahlásit
Mimochodem, holky, taky se vám zvedá žaludek na zdrobnělinkama typu "masko", "spapkaj" a podobně? Asi jsem divná, ale mě to přijde děsně infantilní.
To jen tak na okraj, trošku mimo téma.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:06
- Nahlásit
Erin
Za svůj nick se opravdu nestydím. Ale skončila jsem s webem bulls v nouzi a nepřijde mi vhodné tak nadále vystupovat. Stejně tady všichni ví, že bullvnouzi = impact, tak v tom nevidím zase takový problém. Ty ano?
Jo, blbost to byla. Parádní. Doufám, že se takhle vozíš po každém, komu se to stane!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:06
- Nahlásit
Biluška
a copaaaaaaaa? ty masko nepapkas bo co?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:08
- Nahlásit
Biluška
Mimo téma? A co řekneš k tomu tvarohu, piškotům a mlíčku? Asi nic, že? Přesně takhle se šíří pomluvy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:12
- Nahlásit
Mar
Ne, já "masko" "nepapkám" a moji psi taky ne .
bullvnouzi
A co řekneš k tomu tvarohu, piškotům a mlíčku? Asi nic, že?
Ne nic, leda tak to, že to mám z jiného zdroje než z té i-fauny . Mimochodem, štěńata v mrazech venku fakt růst nemůžou
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:13
- Nahlásit
Biluška
Na ifauně řešili
to mám z jiného zdroje než z té i-fauny
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:22
- Nahlásit
bullvnouzi
No pokud ti vadí bullvnouzi ,tak se vrať k Impact a je to.
ano vozím se po každým,kdo na prevenci kálí a říká si "no co ,tak buď se to prodá ,nebo ...možností máme hafo,že??"
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:26
- Nahlásit
Erin
Nevadí mi bullvnouzi. Ale když už nejsem bullvnouzi, tak co s tím jinýho?
Tak stalo se. Vím, že tohle nikoho v žádném případě neomlouvá a popravdě se taky děsím toho, že mi třá spratek někde zdrhne nebo po ní nějakej čoklís skočí. Ale snažím se též zuby nehty. Fena nonstop na vodítku (v zástavbě) a oči na šťopkách. Naštěstí chodím ještě s druhým psem, tže případní toulaví nápadníci si neriskout se přiblížit...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 16:59
- Nahlásit
bullvnouzi
popravdě se taky děsím toho, že mi třá spratek někde zdrhne nebo po ní nějakej čoklís skočí. Ale snažím se též zuby nehty.
promiň,ale zde nevím o čem hovoříš??
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 17:04
- Nahlásit
Erin
Jo, aha. No měla jsem celej život jen psy - samce. A teď mám poprvý i fenku. A všude tak člověk na diskuzích pořád čte, jak se někomu někde spustila fenka a jestli injekci, kastrovat, nechat narodit... Nechtěla bych se dožít toho, že budu postavena před tohle rozhodnutí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 17:48
- Nahlásit
Biluška
jako masko nepapká ani krítrsačka
ona sice papá páč normálně jídlo eště neřekne..ale maso říct umí
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 18:05
- Nahlásit
no já tak říct doginám "papkej masko" a slyšet mě u toho ňákej dogař, tak mi psy seberou pro ohrožení psychického vývoje psa a mě zavřou do Opavy do blázince. Teda pokud tam ještě je.
Možná, že by mi i ta doga zaťukala na čelíčko.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 18:14
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, štěńata v mrazech venku fakt růst nemůžou
Představ si, že můžou... Já odchovala před rokem venku v boudě štěňata pitbullů... A taky tady nebylo zrovna moc nad nulou...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 19:10
- Nahlásit
Ach jo .
Nejde mi o PP, ale o tu "péči".
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 19:16
- Nahlásit
bullvnouzi
Biluška
a kde nandu fotky tech asiatku?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 19:47
- Nahlásit
LucieS
Nemusíš se bát. Štěnce jsou krmeny několikrát denně. Teď tedy především granulky, ptž maso není bohužel kde uvařit. Venčí se taky. A postupně si je odváží noví pánečci. Dospělci jsou taky v pohodě. Až na šoky, které měli z toho, když se hasiči hrnuli přes jejich území nahoru.
Mar3
Pročpak fotky? Teď jsem tam byla a jsou to úžasní medvídci. Mít už tu hypotéku odkleplou, tak jsem si jednu odvezla. Fotky bych sem dala, ale místní rejpalové by našli minimálně komrdesát věcí, co je špatně, vydedukovaných z fotky. Takže promiň, ale nedám je sem.
|