Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / O pitech na řetězu....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:49
- Nahlásit

Je to smutné, ale je to tak. Protože tím, že nakrmíš ty psy podporuješ bohužel i toho debila majitele. Dej mu žrádlo pro psy a hádej co udělá. Pořídí si jich víc, protože to přece bez problémů zvládá.... jediná cesta jak z tohoto ven je nechat je, ať si v tom hezky vymáchají čumák. Zjistí, že nemají psům co dát do misky a dají je pryč.
přesně tak, není jiná cesta, jak přimět podobný magory, aby se srovnali na realitu.

Aisha
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:51 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

Biluška
Nechci se do toho nějak zapojovat, ale ty se musíš honě nudit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:04
- Nahlásit

Aisha
, ale ty se musíš honě nudit
no to je klidně možný ,třá se u jejích 11 psů už objevily vlohy pro chov na řetěze,tak je tam uvázala aby chytali kondičku a měli víc pohybu,takže nemá do čeho píchnout a může sedět na netu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:37
- Nahlásit

Tak zakrmovani masem u tehle psu a vlohy pro chov u retezu jsou neodiskutovatelny. Nicmene mi tento zpusob chovu nejak vadi min u chlupacu, nez u plemene bez podsady.

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:55
- Nahlásit

Biluška
Chci vědět jak se pozná, že má pes vlohu pro pobyt na řetězu, určitě mají všichni zkoušky vloh a mají je tutově povinné pro chovnost . Pokud bych kohokoli žádala o pomoc, chovala bych se slušně a poskyta bych požadované informace. Zde na požadavek informací byla reakce dost agresivní, o slušnosti se rovněž nedá hovořit .....a pak se diví reakci ? Dokonce zadavatel dospěl k názoru, že nemáme právo se k věci vyjadřovat ....plkání nesmyslů o Biluščiných zdegenerovaných gaučácích či o malém venčení v parku psů EngieB či o vlohách pro řetěz a nešťastných psech, když na řetezu nejsou .... bylo by to celkem humorné, kdyby člověk nemusel pochybovat o tom jak se tam ti psi mají a o CHS vůbec. Ostatně to, že fórum bylo uzamčeno, to samo o sobě něco vypovídá o někom .

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:58
- Nahlásit

prý byl přijat nějaký nový pacient na popáleninové centrum v Praze, má prý místo ruky jen zuhelnatělý pahýl

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:00
- Nahlásit

sarax
amstaf je ten exteriérovej pit,páč má rád postel a pak pro mě prvořadě moooc miluje lidi a chce bejt s nima tihle zdegenerovaní gaučáci, to je hnus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:23
- Nahlásit

mac1
prý byl přijat nějaký nový pacient na popáleninové centrum v Praze, má prý místo ruky jen zuhelnatělý pahýl

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:42
- Nahlásit

Fifi
no hlavně u těhlech psů polemizovat o dostatku pohybu asi nelze

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:02
- Nahlásit

Aisha
Nechci se do toho nějak zapojovat, ale ty se musíš honě nudit

Bože, co bych dala za pár hodin nudy. Pár hodin kdy bych nemusela vůbec nic dělat, já bych snad štěstím brečela

mac1
Pokud bych kohokoli žádala o pomoc, chovala bych se slušně a poskyta bych požadované informace. Zde na požadavek informací byla reakce dost agresivní, o slušnosti se rovněž nedá hovořit .....a pak se diví reakci ? Dokonce zadavatel dospěl k názoru, že nemáme právo se k věci vyjadřovat
Asi tak nějak... prosila jsem lidi o pomoc dokonce už dvakrát. Poprvé když jsem přivezla domů polomrtvou Brajenku z útulku, podruhé když mělo LIlátko tu nehodu. POkaždé mi lidi pomohli. Nevím proč mám pocit, že slova "děkuji", "prosím" a zcela vyčerpávající informace jsou absolutní základ.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 00:49
- Nahlásit

Biluška
Nevím proč mám pocit, že slova "děkuji", "prosím" a zcela vyčerpávající informace jsou absolutní základ.
protože seš asi divná ne??

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:10
- Nahlásit

wensday
oni chtějí jen peníze, protože to nemají kam dát

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:19
- Nahlásit

sarax
"kdo nejni pitař tomu nerozumí" todle je opravdu nedokonalý argument

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:20
- Nahlásit

Šárka
a ty věci co za peníze nakoupí dají kam????hele tohle nežeru maj hafo kámošů,a pokud jsem fakt ve srabu tak neodmítnu žádnou pomoc....

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:21
- Nahlásit

Fifi
"tento zpusob chovu nejak vadi min u chlupacu, nez u plemene bez podsady" - souhlasím

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Myslím si, že pes je štěstnější když není uvázaný.

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:37
- Nahlásit

Snažím se zvykat čivavku na venek, ale nevim jestli se to podaří .

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:40
- Nahlásit

Také nesouhlasím s názorem, že na řetězu mají víc pohybu než třeba ti moji venku a moji běhaj i doma.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 14:48
- Nahlásit

Máme tu čest,že kousek od našeho domku se v jedné vysokým dřevěným plotem oplocené zahradě nachází jeden pití kennel.Psisek tipuju okolo dvacítky,jsou na řetězech,maj tam i pár kotců.Všimla jsem si,že tam stojí i pití běhací pás.Ty pány z tama potkáváme s Rendíkem občas na procházkách-jeden venčí na flexinách,druhý jezdí se psama u kola a pak jsem viděla nějakého špunta,cca 9 let,pitpes na volno,házel mu klacky.
Co jsem měla možnost vidět jejich psi tak byli celkem pěkní.Mají je echt nasvalené-asi díky tomu pásu,tomu bych dávala zásluhu nejvíc,podvyživené nejsou,omrzliny taky nemaj.I když,kdo ví,všcehny naživo jsme ještě neviděla.Co jsme viděla boudy,tak v zimě je maj postavené asi na dřevěných roštech,nebo tak něco a vypadají hodně zatepleně,čučí z nich sláma,deky...
Myslím,že je to člověk od člověka.Piti jsou plemeno,které podle mě přitáhne hodně individuí s podivnýma názorama a myslím,že právě tito lidé začnou jet jen a jen pro prachy a je jim celkem jedno,jestli staré zvíře pojde mrazem,nevím no.Zaslechla jsem toho z pitího světa spousty,něco je opravdu nechutné a u jiných plemen jsem to opravdu nezaznamenala.Osobně bych mého psa/parťáka ven nevystrnadila.Nedokážu si představit,že by mě v noci nevytlačoval z postele,že by mi nedělal nonstop společnost,ale kdybych ho z nějakého důvodu musela přestěhovat ven,zařídila bych mu nějaký přístavek s topením,kotec se zateplenou boudou a volný pohyb.Práce,procházky atd by byly samozřejmě jako teď na denním pořádku a věnovala bych mému psu stejně všechen čas,jako teď.
Chov na řetezech se mi příčí,lidé,kteřé si napořizují tolik psů mají podle mě i lepší možnosti,jak psiska zaopatřit a taky si tolik psů pořizovat nemusí,i ty gigantické počty psů mluví za vše.
Ale zase si mylsím,že když psovi opravdu zařídí hodně zateplneou boudu,možnost vybití se,každodení dlouhé procházky,že to pro psa nemusí být až takové utrpení,ale kdo z těch majitelů kennelů tohleto dělá?Toť otázka...Co jsem viděla to video z DD kennelu,psi tam moc zateplené boudy neměli...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:52
- Nahlásit

Vím, že můj názor opět bude odsouzen, ale k EngieB teta? nechceš mi tak po "tom parku" vodit aj moje psy? Zrovna Engie a její psy mají pohybu, že já bych to neudejchala, ale to jen taková vsuvka, že tetku znám. Biluška udělá pro své psy první poslední a mít takhle v pohodě smečku psů, už je známka toho, že člověk něco o tom ví. DoggyDog kennel,... Stačí se mrknout na web, beru pitty na řetězech a u boudy hold je to asi jejich osud bo co. Ale už je po kouknutí na web DoggyDog,... Ty šrámy co mají psi na sobě jsou "otlačeniny"??? Beru mě si psi též občas zahrají na zubatou, ale nevypadají takto. Další věc,... Sorry ale pokud bych měla přispívat někomu tak by to byl někdo věrohodný, někdo kdo psům dá opravdu všechno a z těch co se tu zmiňují a píší tu a vím, že pomáhají tak určo by to byla Biluška a Mucholabka. Je dvě alespoň trochu znám a vím, že psi se budou mít dobře a přispívat na nové "řetězy" nebudu, ani na jakýkoliv jiný "velkochov" pitů a čehokoliv jiného. S majitely chovky asi nejen já mám podivné zkušenosti takže,... Mě osobně ani nehne, stát se to komukoliv, kdo má psy jako parťáky pomlžu samo sebou, tohle mi za to nestojí...

viky
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 23:45
- Nahlásit

I kdyz naprosto OT, zeptam se na nazor. NO, celej zivot venku zateplena bouda pes cca 50 kylo ( docela zakrmenej ), v poslednich mesicich cauda equina syndrom, plus nador na mocaku, mcauda se rapidne zhorsuje, pes nemuze sejit schody do sklepa, kde normalne pres noc prespaval v zinim obdobi. Nesejde je a ani nevyjde. Je moc tezky na noseni. Je mozny nechat ho v boude ? Nemuze zmrznout ?

aren
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 00:05
- Nahlásit