Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Brutalní nuda v Brně
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 283 . 284 . >>
Autor Zpráva
Mischelka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:31
- Nahlásit

viky
tak to budeš potřebovat toho právníka, já bohužel realitky neznám, že bych ti třeba nějakou mohla doporučit...

Mar
nám se to jednou stalo na dovolené, sousedi měli fenku kokra a ta se jim spustila s pudlem, ještě ten den valili k místnímu veterinářovi, aby jí dal injekci, aby z toho nic nebylo

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:38
- Nahlásit

Mischelka
no ty injekce so pre svinstvo nejvetsi

viky
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:53
- Nahlásit

Mischelka
tak to budeš potřebovat toho právníka, já bohužel realitky neznám, že bych ti třeba nějakou mohla doporučit...

mam Katku

Mischelka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:58
- Nahlásit

Mar
jo? no tak nám se to stalo dááávno, takových 15 let to už bude, ale asi se toho moc od té doby nezměnilo

viky
no jasně, nebo případně Jiřinu

viky
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:01
- Nahlásit

Mischelka
no jasně, nebo případně Jiřinu

no ja zustanu u katky asi raci

Hele ted vazne jak to mam udelat abych to mohla prodat co tak je k temu treba vsechno ? Kdo to vi ?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:15
- Nahlásit

viky
Já to vím, před necelým rokem jsem tím prošla. je to vlastně strašně jednoduchý. Zaplatíš si inzerát s srealitách, necháš to tm viset a čekáš na reakce. Já jsem případně byla ochotná spolupracovat s realitkou, ale bez smlouvy. Velká většina to akceptuje. Realitky to nikde neinzerovali a nabízeli klientům spolu s podobným bytem. Tímhle způsobem jsme po xté prohlídce byt prodali. Přesný právní postup ti kdyžtak večer hodím do mailu, co všechno a jak se řeší.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:16
- Nahlásit

Mar
Tak to je Affi šikula s tím čištěním. Já jsem na Redu zvědavá, jak to bude. Hlídat budu taky jako oko v hlavě, tee jasný

viky
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:19
- Nahlásit

PeKrato
jeziiis diky moc, asi to nafotim ze ? To asi lepsi.

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:20
- Nahlásit

PeKrato
no vis jak - jako bo je to prvni harani tak venku to jaxi zatim neresim bo dycky z apomenu,ale jako uz za par dni facht budu mit strach ju poustet atd

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:24
- Nahlásit

viky
neděkuj, to je maličkost když už vím, tak se podělím Fotky a texty jsou mooc důležitý, na přilákání. Takže to hezky nafoť, vymysli lákavej text a jdi do toho. Sice asi švagrová už upe praskne, ale co už že?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:26
- Nahlásit

Mar
No já taky budu jak Alenka, bo jsme vždy měli psy. Budu venčit jen v nestadardní hodiny

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:28
- Nahlásit

PeKrato
hm ja jako ani nevim KDE vencit hlavne a na sidlisti me prinde, ze zadna hodina neni "nestandartni"

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:30
- Nahlásit

Mar
jako jo to je pravda pravdoucí si na ty tři týdny asi koupím flexinu, ať ji nemám na těch dvou metrech jenom. nebo budu jezdit někam do polí a lesů, protože jinak s ní asi nevydržím doma

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:32
- Nahlásit

PeKrato
no nad flexinou sem taky uvazovala, jenze blby, ze Berry
ten musi byt na voditku taky, pac je ted jeji este vetsi bodyguard nez byl, a 2 flexiny - to bych se asi pos***a to furt vodmotavat

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:34
- Nahlásit

Mar
jedna flexina je pro mě horor, i s tou budu asik zápasit, dvě bych jako nedala vůbec, to chápu

no vidíš, nechala jsi si spravit ten náhubek na Berryho?

viky
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:36
- Nahlásit

Mar
Flexina - socky majo pradelni snuru, to ti musi stacit

PeKrato
hele a ty realitky - to ti sami nak volali bo jak ?

Mischelka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:36
- Nahlásit

PeKrato
tys prodávala byt přes realitku nebo nakonec sama? to by mě nenapadlo, že za ten inzerát přes sreality musí člověk zaplatit, myslela sem, že to je zadarmo

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:38
- Nahlásit

PeKrato
no,prave
ale tak pudem bokem na pole, dam stopovacku a hotovo - Afa bude vyrizena, bo jeji akcni radius se meri ve stovkach metru a tudiz 10m stopka bude neco silenyho ale co uz

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:43
- Nahlásit

viky
JJ, volali sami, reagovali na inzerát většinou jsem jim řekla, že jestli mají konkrétní klienty, že se nebráním, ale smluvně že to řešit nechci.

Mischelka
Sama JJ, ale ten poplatek je vcelku ftipnej, nějaká stovka to je nebo ani ne, už to moc nevím z hlavy zadarmo ani kuře nehrabe, víš jak

Mar
tak stopka to taky trochu řeší, jen já s tím ale vůbec neumím makat, takže by mě asi zdrhla i s tím
my teda nemáme takovej rádius, ale do 10ti metrů ode mě taky moc nebývá

viky
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:11
- Nahlásit

PeKrato
JJ, volali sami, reagovali na inzerát

super, hned vecir to nafotim a dam tam neco napisu ( nevim teda moc co ale neco ) a bude

jen nevim esiva to bude tak jednoduchy jak to vypada ....

Mischelka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:24
- Nahlásit

viky
text vymyslíš, vesměs to, co napsala ta švagrová, jak je to velký, kolik pokojů, jaký patro, bytovka, třeba jaký je okolí, co je všechno k tomu bytu a nakonec za kolik...
složitější bude možná to vyřizování přepisu a tak

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:26
- Nahlásit

PeKrato
hmm no ja to pouzivam na B - ale na ni pri harani to budu mit proste jako voditko - konec v ruce a hotovo jakypak pouzivani

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:28
- Nahlásit

Mar
nazdar... hele dneska jsem zakoupila film "Blueberry'.. pisou "psychedelicky western'

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:31
- Nahlásit

StaHi
ty, to by tak aj sedelo
kde to sezenu?

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:37
- Nahlásit

Mar
normos v trafikach za necely pade, je to pribal ..este jsem to nevidela, ale nejspis tam bude samy aktualne veledulezity info.. (tady ctu, ze Af se hara a ze bude flexa.. a na obalu dyvka je : " Blueberry chce pomstit vrazdu sve milenky.. pronasledovani se meni v mystickou cestu plnou tajuplnych ritualu a halucinacnich vizi' )

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:51
- Nahlásit

StaHi
Mar
Já to doufám budu mít taky, maminka slíbila

Mischelka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:57
- Nahlásit

EngieB
Mar
StaHi
co to je, nejake horor???

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 16:08
- Nahlásit

EngieB
ty me to pucis

StaHi
naj recht - ve fsem!!! to MUSIM MIT!!!!!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 16:35
- Nahlásit

viky
Prodej přes právníka není tak složitej, jak se na první pohled zdá, večer ti to hodím do mailu v krocích

Mar
Tak to potom jo Takhle ji použít budu umět taky

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:07
- Nahlásit

caute sici!
dneska sem si doma zapomnela obed, tkaze uz ted mam naladu upe zkazenou

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 283 . 284 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání