| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:30
- Nahlásit
Mar
hele jako su realista, je to fakt rit kde nic neni ani poradnej obchod, takze tak. Ale jako 990 je fakt kurevsky malo. No nicmene ona fakt tu cenu zvednou nechce, prej se to neproda za ty prachy, tak se to aspon muze zkusit ne ?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:31
- Nahlásit
viky
no ja su ralista taky, koukni na realitky, jak daleko vod brna, jaky rozmery, co stoji.........toz tak
ale kecat ti do toho nebudu
procs to teda dala za tych 990??? puvodne?
ale inak: je to ciste na tobe, ja jenom rikam, jak bych postupovala ja (a Pekrato, EngieB a Mischelka....)
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:36
- Nahlásit
uz zacinam byt nasrana
Vím, že se to neprodá a když to budeme zkoušet, tak to neprodáme akorát se ten byt proflákne a bude podezřelí že pak slevujeme!!! Ta cena 990 000,- Kč je tak akorát a budeme rádi, když to někdo zaplatí. Teď je problém dostat hypotéku a lidi tolik peněz nemají, budeme doufat, že přijde nějaký tatínek a synovi nebo dceři koupí byt. Já se teda domluvím s mamkou, aby tam jela se mnou a pojedeme když tak kousek dřív, kdyby tam něco bylo, tak to uklidíme.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:41
- Nahlásit
viky
pořád to vidím stejně, za tyhle peníze to bez mrknutí oka prodá a nebude s tím mít starosti. já jsem prodávala byt 4 měsíce, profláknutej nebyl a prodala jsem ho za cenu maximální. tak jen že ne vždy se vyplatí hned jít na jistotu. situace na trhu není nejlepší, ale možná právě proto bych nešla na dřeň. dokonce být tebou bych zvážila, jestli ještě nepočkat třá rok, až se situace trochec uklidní a ceny zase porostou
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:47
- Nahlásit
viky
a bude podezřelí že pak slevujeme!!!
woe a vona facht dela v realitce???
ja jenom,ze dyz sem shanela byt, tak dycky ty co se dyl neprodaly, pak byly levnejsi a nikomu to podezrely nebylo
no uz drzim hubu, udelej si to jak chces
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:54
- Nahlásit
Mar
kurva uz su nasrana
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:02
- Nahlásit
PeKrato
hele sem si te nasla na facebooku,doufam jenom, ze ses to fakt ty
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:04
- Nahlásit
Mar
tak asik jo mám takovou fotku ksichtu, mám na sobě růžovou košili (jediná fotka, kde nevypadám jak debil)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:05
- Nahlásit
PeKrato
no tak uvidis eslik ti moja zadost donde, nebo ne
ja mam na fotce svuj nos a berryho hlavu
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:06
- Nahlásit
Zuzko,
já to ale za takovou cenu nabízet nebudu, protože to neprodáme.
Dělám v realitách už pár let a něco o tom vím, pokud na té ceně budeš trvat, tak já to takhle zkoušet nebudu, není to profesionální a já tě nebudu tak jako svoje jiné stálé klienty chlácholit, že to zkusíme. V dnešní době, kdy se prodávají byty v Brně těžko a jdou ceny dolů a lidi řeší, kde budou bydlet a kolik bude stát benzín a kolik bude měsíčně stát bydlení + nějaký úvěr a kolik ještě je nutné do bytu investovat peněz není možné něco zkoušet.
Rozmysli si to a dej vědět.
Jitka
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:14
- Nahlásit
Mar
tak zatím nic
ja mam na fotce svuj nos a berryho hlavu
tak to už jsem zvědavá
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:16
- Nahlásit
viky
nevím jestli je to tak špatný, ale pokud nespěcháš, tak bych počkala a prodala třá za ten rok. dolů ti to už neklesne. ale fakt záleží na tom, jak moc ty love teď potřebuješ no
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:22
- Nahlásit
PeKrato
love potrebuju nezvladnu dalsi topnou sezonu, ale nemyslim si ze se nada udelat ustupek s cenou, kdyz to nepujde. Do podzimu to vydrzim v pohode . Jako nevim no, myslim si ze lidi kupuji horsi byty za mnohem vetsi prachy a ve stejnych dirach.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:22
- Nahlásit
Mar
Tak přišlo Affi hárá?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:24
- Nahlásit
viky
určitě to prodáš za víc a dolů se dá jít vždycky. zkus klidně jinou realitku, uvidíš jak ti to ocení. ta tvoje to vnímá takhle, ale jinde to můžou vidět zase jinak. fakt je ten byt moc hezkej.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:26 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
viky
woe tak to pronajime ne asik??? zisik....
PeKrato
jj, vod vcera harame ve skoro 13 metrech poprvy
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:34
- Nahlásit
Mar
no ja jsem zvedava, kdy to na Redu prijde poprvy, zatim to nevypada, ze by se chystala. jako uz se na to faakt tesim
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:40
- Nahlásit
PeKrato
kolik ji je?
jooo,jinak jooo, je to fakt POTESENI
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:44
- Nahlásit
Mar
8 měsíců bude mít v pondělí teďka no psům už jako voní, ale jinak žádný náznaky. mám trochu podezření, že měla tak před měsícem skrytý, ale nedokážu to říct na sto pro
dáváš Affi kalhotky??
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:48
- Nahlásit
viky
taky bych být tebou zkusila ještě jinou realitku, nechce se mně věřit tomu, že by se na ten byt nenašel kupec, ať je dnešní doba taková nebo maková, 990 mně připadá pod cenou na to, jak je to velký, zařízený a s garážou...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:50
- Nahlásit
Mischelka
ted se divam na byt v Trbousanech za 1,2 stejna situace, garaz, zahradka, 2 sklepy, jen o 20m mensi a druzstevni. Trbousany sou jeste az za nama takze od Brna dal. Jezdi tam vlastne stejnej bus.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:51
- Nahlásit
PeKrato
nedavam..ona je silene cistotna, furt se olizuje , takze jediny kapky sou dyz me vita dyz dojdu z prace (pac to sili radosti ) a pak treba 2 za noc kdyz spi.......jinak jako dyz uz ji to ukapne, tak to volize i na zemi, takze vcelku OK, a myslim, ze ty kalhotky by nenesla dobre (a berry by ji urco pomahal se jich zbavit )
jinak afa psum voni (jakoze ji vocuchavaj) uz tak od unora,brezna ale je fakt ze teprv vcera za ni zdrh souseduj labrador
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:54
- Nahlásit
viky
no tak to vidíš, myslím, že ta tvá švagrová se trochu zbytečně bojí, zkus jí to poslat ať se na to taky podívá, třeba změní názor
Mar
gratuluju! hlavně bacha na potenciální ženichy
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:56
- Nahlásit
Mischelka
nezmeni uz to stahla z netu a nic ji nezajima. Dokonce volala otcovi asi zalovala bo co
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:56
- Nahlásit
Mischelka
ty woe, je navoditku, furt, dyz sirokodaleko nikdo, odvazim se ji pustit (se stopovackou ale) a vod pristiho tejdne si ji pripoutam na prsa a budu s ni chodit jako s nakou taskou radsi
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:08
- Nahlásit
viky
ona se urazila? no tak teď nevim, co si o tom mám myslet
Mar
chuderka, to se pěkně dlouho nikde nebude moct proběhnout
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:10
- Nahlásit
Mischelka
no asik jo. Bo co. Jenze ted musim vymyslet jak to prodam, takze navrhy sem
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:13
- Nahlásit
viky
no co, jinačí realitka...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:16
- Nahlásit
Mischelka
hm,jenze mam strach, nekery feny pre samy tak moc to chco, ze uteco za coklem negde v dalce - a jako tra nez dobehnu, je zle ..........a nigdy nevis gde se takove cokl objevi.........mam strach no........
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:22
- Nahlásit
Mischelka
no co, jinačí realitka...
nechce se mi moc do smlouvy, maji sileny podminky vetsinou. Premyslim ze bych to zkusila prodat sama ?
|