| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:13
- Nahlásit
Mar
Chudáčku!
Mě si zase vzala dovču paní asistentová, co mi ráno pouští kávovar! Jsem v krizíííí!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:15
- Nahlásit
EngieB
nejses - bo aspon este vubec MATE kavovar
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:15
- Nahlásit
Mar
No, krize už na nás dolíhá, už jdu s prachama důle, tak kdoví, kdy ho zastavíme
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:17 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
EngieB
ja su s prachama duuule uz tak dlouho ze uz nemuzu ani vic do minusu - se bojim,ze nebudu met na tu vodu (Cimz myslim vodni soustredeni samozrejme, ne tra neperlivou aquilu )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:19
- Nahlásit
Mar
No, pěkný. Já zatím nevím, jak to bude, ale vůbec to nevypadá pozitivně No uvidíme, snad budu moct na tábory.
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:20
- Nahlásit
Mar
EngieB
krizu mám též, navíc dneska budeme mít v práci zase toho debila...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:22
- Nahlásit
Mischelka
Debíííly zabíííít!!!
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:27
- Nahlásit
EngieB
jo přesně tak, mám tady takovej šikovnej otvírač na dopisy, je z oceli a má špičku, třeba by se to dobře zabodlo do oka nebo ještě líp, do zadku!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:30
- Nahlásit
EngieB
chmmmm, desny totk
na tu vodu se muzu dyztak nahlasit az nak na lastminute zejo?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:36
- Nahlásit
Mar
Voda je právě v pohodě, prostě tam místo je, to není problém. Horší jsou právě ty tábory Na ty musím šporovat.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:45
- Nahlásit
EngieB
no,to aky ale to neni tak brzo jako ta voda
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:42
- Nahlásit
Mar
Jsem si to včera přivolala, že se jí furt něco děje. Přijdu domů, že vyrazíme na cvičák a Reda ani nebyla schopná vstát z betle. Když už vstala, tak jí nešlo vůbec chodit. Jako takovej stres nechci zažívat denně. Je teda "jen" namožená a zadní nohy má jak šutr, ale dala mi holka. Tak jsem včera celej večer masírovala a zahřívala. Dnes ráno už šla vcelku normálně. Jsme sobotní výlet trochec přetáhli
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:48
- Nahlásit
PeKrato
ty woe a gde ste byli?
a rekni me 1 vec - rikala Sona, ze to muze byt z toho - ze je vedro, se venku uzene, a pak sebou flakne na studenou dlazbu nebo neco - a z tohodle to pry bejva - to co ma Redyna.........
ja koukala koukala - a nevidela sem vas tam
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:57
- Nahlásit
Mar
šli jsme s dalšíma dvěma stafíkama na výlet na Velký Kosíř (u Prostějova) a naučná stezka prostě najednou končila na poli a nikde nic. Tak jsme z krátkého výletu měli bloudění lesem a polama (to obilí už je pekelně vysoký ). dalo to pro nas cca 13 km cestu terénem, takže pro psi asi tak trojnásobek. psi byli hotoví, ale tohle jsem nečekala.
to mě nenapadlo, že by to mohlo být tímhle. to tak možná i bylo, čoveče, že sebou plácla hned na dlažbu, to ona dělá běžně.
no aspoň přístě vím, co dělat a nebudu hned panikařit.
jsem právě Soně psala, ať tě pozdravuje
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:00
- Nahlásit
cauteeeee mam pruser jak Brnooooo
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:01 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
PeKrato
zepry nak dyz se pes uzene a pak jako se tak moc prudce vochladi, tak ze to ma......nakou tu svalovou horecku bo co......ze tra u Affi to nehrozi - ma trosku chlupy a tak, ale tra u boxeru to bejva vcelku, mnooo a reda ma chluby asi jako boxer zeano
viky
jake zase?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:06
- Nahlásit
Mar
No vypadalo to fakt děsivě, byla jak po obrně Ale budu si to pamatovat a dáme si na to pozor. Mi dokonce vet říkal, že existují jonťáky pro psy, že si to mám na velký výlety sebou brát a případně jí to dát do vody jako chlupy má Reda jako boxer, tee fakt. Ona se kvůli těm málo chlupům hodně rychle rozehřeje i na slunku, takže to rychlý zchlazení je taky reálný. třá voda jí až na kůžu dojde hned.
viky
Fefin se nechce přestěhovat pořád?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:14
- Nahlásit
PeKrato
jako to je jako Berry, jenze ten na to nejak netrpi /je to pre pes vod psa este taky/ a toho vochlazuju prudce furt, uz odmala, aby se neprehrival zejo........tam zase aj dyby to nekdy mel, tak asi radsi at ma totok, nez at chcipne na prehrati........
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:16
- Nahlásit
Mar
jake zase?
mam bordel na stole a za to mi strhli osobko, byla sem na koberecku ze takto teda ne.
Decka me tady jebne.
PeKrato
Fefin se nechce přestěhovat pořád?
no zatim je v Kupkach
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:25
- Nahlásit
Mar
asi tak, raději ať má svalovou horečku, než aby ju jeblo někde venku. se jí to asi sečetlo, bo jsem jí ještě večer po tom výletu aplikovala sajrajt na demodexe, tak to asi nebyl dobrej tah venku ju furt polívám vodou, přehřívá se děsně
viky
ty jo, to kdyby jsme dělali u nás, tak nemám osobko nikdy, su děsnej bordelář
na Fefina kup tu ohradu, vypadala fakt dobře. si nakonec zvykne, uvidíš.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:29
- Nahlásit
viky
jj,dyz sme este mivavali osobko - tehda gdysi tak me taky strhavali za bordel na stole
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:32
- Nahlásit
Mar
pocki ale me ho vzali za to cely ne ze by mi z neho strhli ale upo nic nemam Bo to je strasne zasadni vec, na tom asi zkrachujeme.
PeKrato
koupim pani psala ze ju este ma, tak ji budu volat a domluvim se s ni
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:35
- Nahlásit
ty woe, to je fakt mazanec, jako mi to řešíme u recepční, kde je to fakt blbý, aby měla bordel. ale pokud není člověk v kontaktu se zákošem a nejedná s ním u svýho stolu, tak ať tam má každej třá dinosaura
viky
Zupr, vypadala fakt dobře, se tam Fefinovi bude líbit. A ta cena byla taky v pohodě bych řekla.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:48
- Nahlásit
PeKrato
jako a ten bordel sou navic faktury kery schvaluju takze nevim kam je mam dat nez je schvalim, no toz tak. Proste debilismus na entou.
Dam vedet jak sme se domluvili, nevim jak ju prevezu.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:52
- Nahlásit
viky
nj,ja mam taky bordel jakoze dokumenty, ale taky nezajem - to my meli dany, kolik za co muze strhnout vedeni max tze za "vostatni" sem mela maximum dole no
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:54
- Nahlásit
Mar
tady to dany neni, tady ti to berou jak se mu jim zrovna chce bez udani duvodu tra. Takze ted me to zduvodnil, ale to je az na dalsi mesic tento mesic¨mi taky nic nedal a nerekl proc. Toz tak no.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:01
- Nahlásit
Já mám dokumentů plnej stůl a kdybych to měla furt někam uklízet, tak nedělám nic jinýho Tyhle pravidla jsou fakt ujetý. mám kámošku ve výrobní firmě a tam bazírujou na barvě triček a skříněk Jakože mají barvu směny a už neřeší, že ten dělňas musí jít přes celou halu ke své oranžové skříňce, když za zadkem má skříňku zelenou
Von se důvod vždycky najde, že?
Ona je ta klec vlastně doost velká, co? Asi vozík by to chtělo ne?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:05
- Nahlásit
PeKrato
jako sou to magori fakt. Musim ihned najit jinou normalni praci s normalnima lidima.
Jj je 180x100x120 musim sehnat vozik a auto s taznym
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:14
- Nahlásit
viky
u nás to bohužel nakonec neklapne, vzali jsme babu po mateřské. ale hledej, to je mazec, co tam s váma vyvádí
bohužel nemám na autě kulu, jinak bych se nabídla, zkusím se poptat okolo
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:22
- Nahlásit
viky
no, "normalni" tra jako todle je este hovno voproti tomu jak to bylo v moji minuly praci a tak ..... tak jenom abys vedela,ze si muzes klidne pohorsit
inak bez udani duvodu to u nas taky slo
|