Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Brutalní nuda v Brně
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 283 . 284 . >>
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:10
- Nahlásit

Mischelka
dyz kulha tak je jasny ne ze ho to boli ? Dyby nebolelo tak nekulha

No nestrasim s tym se musi pocitat. Jinak pred RTG vypada super A nutno podotknout, ze sem nevidela este tak hodnyho a klidnyho psa tyjo.

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:19
- Nahlásit

viky
to je jedno prosimte

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:20
- Nahlásit

Mar
neee rekni cos pracovala honeeeem

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:21
- Nahlásit

viky
na komplu.....

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:24
- Nahlásit

Mar
za penize ? Ja cu takyyyyyy

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

viky
oba naši psi sou hodní a klidní, ne?
jako já nemám zas takový znalosti ohledně psů a když sem ho včera ráno viděla, tak mně nepřišel, že by byl nějak přešlej z toho, že kulhal, ale odpoledne už byl takovej schlíplejší
no ale hlavně, aby se mu to uzdravilo a nemělo to následky

jo a aby toho včera nebylo málo, tak sem venku potkala Romana se psama (má furt ještě oba ) a když sme šli už dom, tak psi narazili na kočku a potahali ju tak su z toho taková nějaká přešlá nebo co

EngieB
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:36
- Nahlásit

viky
Se ještě uvidí, jestli za peníze

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:37
- Nahlásit

Mischelka
narazili na kočku a potahali ju

zije ?

EngieB
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:38
- Nahlásit

Mischelka
Taky jsme měli ráno kočkování. Od první krásný přivolání, paráda, pochvala, balí... a za druhou za půl minuty zdrhl až komusi do zahrady

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:43
- Nahlásit

viky
já doufám, že jo, ale nevím, myslím, že na tom nejlíp nebyla

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:44
- Nahlásit

EngieB
pokud za ňou zdrhl a té kočce se nic nestalo, tak to bylo ještě dobrý

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:46
- Nahlásit

Mischelka
mi ubec nerike ubeeeeec si predstavim moje sisinky jak jim to negdo dela

Jedno jedinkrat chytli kocku a tech kopancu a ran ( a to je nebiju ) si budo hajzli pamatovat do smrti. Cicu sem chtela vzit na veterinu, ale nez sem se vratila tak tam nebyla, nastesti zije. Videla sem ju.

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:52
- Nahlásit

viky
když to máš těžký, na jednu malou byli tři velcí psi a než jsme je stihli odvolat, tak už bylo pozdě však to mám taky furt před očima, se mně to ještě nestalo, ale myslím, že Deryl tam jenom přicmrndával a hlavní aktéři byli ti Romanovi

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:53
- Nahlásit

Mischelka
doufam ze ste je zmlatili aby si pro priste pamatovali ze takto teda ne. Vy ste ju tam nechali lezet ?

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:54
- Nahlásit

viky
ty vole a to se divim,zes byla klidna dyz ti nasi dva potahali teho zajica dyz u kocek tagle vyvadis

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:56 - Změnil/a: viky
- Nahlásit

Mar
nevyvadim tohle si pes nesmi dovolit sorry, ale na to mam svuj nazor.
a kdy tvoji psi potahali zajica ? To nevim tos me nerikala. Raci ani vedet nechcu.

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:00
- Nahlásit

viky
já ani nevim, jestli Roman ty jeho zbil, ale Deryl dostal pár ran

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:01
- Nahlásit

viky
neeee voba moji, to neeeee . . . von byl nemocne totiz, von k nim prihopkal ,lehl si a umrel - rovno, nez se ho vubec dotkli, cuceli na neho jak zjara

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:06
- Nahlásit

Mischelka
ale Deryl dostal pár ran

tak spravne, kurva hajzl jeden. Proto mam elektriku, protoze jak to jedno pes zkusi tak mu to "zachutna" bohuzel u Romana mam pocit, ze mu to zas az tak moc nevadi ...

Mar
von byl nemocne totiz, von k nim prihopkal ,lehl si a umrel

voleeee tak nerike potahali, sem si rikala ze by B dohnal zajica a zakosl ho

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:07
- Nahlásit

Mar
tak takhle chytrýho zajica sem ještě neviděla, on se chtěl ještě po smrti těm psům pomstít, aby to vypadalo, že ho zabili oni...

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:08
- Nahlásit

viky
B byl v tu chvilu navoditku
no trochu ho honili,ale von jako pred nema utikal pomalu no a ani neutikal jako pryc, spis tak mezi nema hopsal a ja rvala z dalky (s b navoditku )

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:09
- Nahlásit

viky
no on ju odepsal hned, spíš to prostě bere tak, že se stalo a už se to nedá vrátit zpátky, byli rychlejší a kočka měla ten den smůlu...

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:25
- Nahlásit

Mischelka
no on ju odepsal hned, spíš to prostě bere tak, že se stalo a už se to nedá vrátit zpátky, byli rychlejší a kočka měla ten den smůlu...
to mi ani nerikej jako totok se nesmi stat. A kdyz uz se stane, tak si to kurva ten pes zapamatuje, ze priste ne. A rozhodne bych tedak sla a tukocku koknot esik tra nepotrebuje pomoct, kdyz to reknu blbe tak aspon utratit.

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:33
- Nahlásit

viky
to se těžko podíváš, když máš tři psy, je devět večer a tma, já bych ju vzala k veterinářovi, ale kam? tak pozdě už nikde nejsou, totok taky byla tak blbá situace

Fuissem
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:35
- Nahlásit

Mischelka
Tendle pristup fakt zboznuju. A pak jdes vecer vyzvednout kocku, co lita po venku a najdes ji dorvanou sedet na sipkovym keru a pomalu nemuze ani slezt, jak ji vse boli. Bych zabijela.
viky
Bohuzel je to smutna realita, vetsina pejskaru to proste neresi, tak se pejsek probehl a jeste si i neco ulovil.
Jeste ze mam takovyho milaska, jenom mu furt nemuzu vysvetlit, ze jezek na nej neutoci tim pichanim, ze si to dela sam. Sme tim predevcirem stravili 20 min. Panicka si vzala jezka i na klin, delala mala mala, ale jezek sfiina zas pichl, kdyz do nej B strcil rypackem, jak to dela se vsim.

Mischelka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:46
- Nahlásit

Fuissem
jenže co chceš dělat? jak to tomu psovi vysvětlíš, že tohle dělat nemá? že ho zbiješ, tak to si spíš ulevíš sama, na psa to takovej účinek nemá

viky
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:55
- Nahlásit

Mischelka
že ho zbiješ, tak to si spíš ulevíš sama, na psa to takovej účinek nemá
Ale ma ..... Viktor si od te doby nedovoli kdyz nako vidi udelat krok smerem k ni, sice se trepe jak debil, ale vi ze by byl buchec. A to by kurva byl.
A taky je to vo predvidani. S tim ze nekde neco takovyho se stane, s tim se musi pocitat a byt hold dycky krok napred.

Jenze pokud jsou lidi, kerym je to jedno ( tym nemyslim tebe bo vim, ze tebe to jedni neni ) a maji z teho nekeri jeste aj radost, tak je to pak tezky Jenze tra na tu cicu taky doma nekdo ceka a vona se uz nevrati. To je jako by sejmuli malyho psika, jenze psa bere kazdej jinak - nevim proc. Nebo by pes napadal lidi a ty ho nechas bo bitim to nevyresis. Proste udelal - trest. Hotovo.

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:58
- Nahlásit

viky
na psa to takovej účinek nemá
Ale ma .....
jak na kteryho asik teda........

Saša
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:00
- Nahlásit

viky
cha, tak to ti naši jak vidí kočku, tak jsou nemilosrdní...Je jich tam mraky. Tátovi furt lezou po zahradě, tak se už ptal jestli bysme je tam na pár dnů nepustili

Saša
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:03
- Nahlásit

akorát mám teda strach, aby se jim něco nestalo, protože minule byla tara škráblá přímo v koutku oka, tak je trochu brzdíme Ale gary jím pocuchá kožíšek i s košíkem, ten je fakt miluje

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 283 . 284 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání