| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:02
- Nahlásit
Mischelka
no hele, me to je jako proste jedno ja tam stejne pojedu jenom na naky akce - takze se do deni nijak nezapojuju ja jenom odpovidam na dotaz, co se banneru tyce
|
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:03
- Nahlásit
Mischelka
kterej to bude mít na starosti komplet a odečtou se mu tím brigády, ne?
dik¨teda, vod zacatku klubu se s tim jebu a nic a nakonec to bude delat nekdo jinej za hodiny....
chjo esik ja se na to na secko nevyseru. Jednoho dna asik aj jo
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:04
- Nahlásit
Mischelka
Hele, se vám do toho nechcu plíst, ale pokud někdo dělá něco pro klub ve svým volným čase za svý peníze (energie, benzín, cokoliv), měl by za to bejt ohodnocenej. Jako jestli budu na cvičáku sekat travičku na sluníčku a pak si pokecám s lidma nebo trčet doma na complu a vytvářet hodnoty, to je fuk, furt je to něco navíc, co pro ten klub dělám. A za to buď prašule (tak se to třá řeší u nás - nic nárokovýho, ale za vedení webovek se dostává "odměna"), nebo brigošky. Ale jestli to dělá jeden nebo dva? Prostě ať si vykážou hodiny, odsouhlaste si to a hotovo. Žádná věda.
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:04
- Nahlásit
Mar
este me vysvetli vo co min to je narocnejsi nez tra varit kafe
no, tak třeba ten baner děláš doma, v klidu, nikde nelítáš, kafe vaříš na místě, můžeš být celej den na nohách a můžeš být na nervy z lidí...
ale dobře, času nad tím určitě strávíš hodně, to nepopírám, jenom se mně to zdá být mnohem pohodovější práce, než lítání po cvičáku, to je celý
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:06
- Nahlásit
Mischelka
no,to je uhlem pohledu me zase trcet doma,sama zavrena a rvat na cokly, kery by chceli nekde bejt venku . . me prijde horsi, nez jit mezi ty lidi no navic mam vic nervy dyz me neco nejde na komplu, nez dyz spalim parek ale ja sem choler v tomtok to je fakt ...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:07
- Nahlásit
viky
Což by fakt nebylo fér.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:08
- Nahlásit
Mischelka
ale dobře, času nad tím určitě strávíš hodně, to nepopírám, jenom se mně to zdá být mnohem pohodovější práce, než lítání po cvičáku, to je celý
Tak to dělej
Hele, to je jak když mi tvrdili, že učitelka se vůbec nenadře a jaká je to pohoda, že mám kratší dobu a kdesi cosi. Tož do toho, milí drazí, je to tak jednoduchý, proč to neděláte
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:08
- Nahlásit
viky
já to nemyslím proti tobě, já vím, že to od začátku děláš ty, ale tak proč se to už teda dávno neodsouhlasilo? to asi nemá cenu řešit, co se dělalo před tím, páč je ten klub v začátcích a nějak se to rozjet mělo, tak ale se teda můžeme domluvit a prostě si odsouhlasit, že se do brigády bude počítat aji web a Mar si aspoň odečte hodiny a všichni budeme spokojení
EngieB
krásný by to bylo, kdyby se to všechno proplatilo, ale kde na to vzít love? třeba jenom Viky co všechno projezdila a neviděla ani korunu...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:10
- Nahlásit
Mischelka
viky
ja ale nechcu pripravoat viky vo hodiny za web! ja sem to nemyslela tagle...
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:11
- Nahlásit
EngieB
no fajn, já se nechcu hádat, já na netu najdu co potřebuju, stáhnu nějaký soubory a to je vše, víc toho neumím a nepotřebuju, tak nevím, kolik je práce s webovkama... když říkáš, že to je složitý, tak to beru a učit bych teda nechtěla, neměla bych na ty fagany nervy, to neee
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:11
- Nahlásit
Mischelka
Právě proto se to řeší těma brigádama. Žádnej klub prachy nemá, ale je fér, "odměnit" ty, co dělají něco navíc.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:12
- Nahlásit
Mischelka
Právě Vo tom to je
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:14
- Nahlásit
Mar
tak ona to takhle snad nebere nebo jo? já to beru jako návrh, že když bys to teda udělala ty, tak by sis tím mohla něco odpracovat a lidi by viděli, že máš alespoň snahu něco do klubu přinést, navíc, když jiný brigády by u tebe neměly cenu kvůli dopravě...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:15
- Nahlásit
Mischelka
jj,ale bylo by spravny, dyby se aj viky neco vodecitalo za to ze aktualizuje a tak - tak sem to myslela...
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:16
- Nahlásit
EngieB
když u nás to je asi složitější, hafo členů, dělá jenom hrstka a když se vyhlásí brigáda, skoro nikdo nepřijde až na těch pár pořád stejných, ani na tu kantýnsko se nikdo nepřihlásil...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:18 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
Mischelka
Tak to je úplně normální. U nás brigádničí hlavně výcvikáři, kteří mají brigády v podstatě za výcvikaření odečtený - zkrátka nemusíme, bo tam šaškujeme před lidma. Ale býváme to hlavně my (plus samo nějaký vyjímky!!!), kdo na brigády dojde. Ale to mě čoveče neštve, bo to je príma den, uklidíme, natřeme, zacvičíme, kafíčko, pokecáme, to už je právě ta dobrovolnost a pohoda.
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:21
- Nahlásit
Mar
pokud by se odsouhlasily práce na webovkách jako brigáda, pak určitě by se mělo hooodně odečíst aji Viky
jenže my si teď odděláme za chvilku všecky hodiny a zbytek nic, až bude potřeba pohrabat trávu nebo prostě pomáhat při akcích, my už budeme mít odpracováno a nikdo se už na další brigádu nepřihlásí, takže tam zase stejně budeme my a zadarmo... to vidím jako problém...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:22
- Nahlásit
Mischelka
hm, ale to se odectem hodin stravenych na webu proste asi nezmeni no......
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:25
- Nahlásit
EngieB
to je právě to, co mně třeba štve, makají jenom někteří a zbytek líže smetanu... jasně, taky su ráda, když se tam sejdem, pokecáme, proženeme psy, ale na druhou stranu, když je fakt potřeba něco udělat, tak je to horší, třeba máme nedostatek chlapů, protože teď musíme udělat odkladačky, to babám těžko dáš za úkol, takže to je ve skutečnosti jenom na jednom člověku
a to nemluvím o tom, že ten vagón by se měl hodit na správný místo a baby kulturistky nemáme...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:26
- Nahlásit
Mischelka
zase stejně budeme my a zadarmo... to vidím jako problém...
ne zadarmo, mi to stoji spoustu prachu za telefon a podobne. Jako myslim, ze kdyz to vemu kolem a kolem, tak hodin mam jak u hodinara. Byli doby, kdy sem tam byla sama tra este s ex. a jinak nikdo. Jenze tak to proste je no, bohuzel
Asik vsude to tak je.
Ja dam navrh tra na snizeni rocniho prispevku pro ty makajici, ale nevim no.
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:27
- Nahlásit
Mar
to máš pravdu, to se asi nezmění ničím, jenom lidi, co mají zájem, aby to fungovalo ze sebe budou dělat voly...
neee, nemyslím to tak špatně, ale sou věci, který by se prostě měly ještě pořešit
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:29
- Nahlásit
Mischelka
Jakou smetanu, tak si to zaplatí, ne? A z toho se taky dá něco zacálovat. Jako když vidíš problém, že děláš něco zadarmo, tak co má říkat Viky, která pro cvičák dělala webowky zadarmo jak dlouho Já nevím, u nás se to dycky nějak domluví, jako dycky bude někdo lízat smetanu, ale to je jeho věc, tak zvyšte cenu za neodpracovaný brigády. Ale že to dycky oddře pár lidí je úplně běžná věc.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:30
- Nahlásit
Mischelka
no,ale to se nak tem brigoskama neporesi no asik - bo polovina to radsi zaplati zejo......
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:30
- Nahlásit
viky
souhlas, však všichni víme, kdo chodí a kdo ne, že? ale to s tím netem jako brigády, to bysme měli probrat taky
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:32
- Nahlásit
Mischelka
viky
Přesně, udělejte výhody pro ty, co tam fakt dělají a dělají víc a hotovo. Zatím jste to řešili tak, že jste ty, co dělají víc, ještě znevýhodnili, protože jste jim určitou práci nepočítali
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:34
- Nahlásit
EngieB
já nemám problém s tím, dělat něco zadarmo, ale nelíbí se mně, že máme taky hafo členů, některý ani neznám a ani po nich není vidět, slyšet a když je potřeba něco udělat, tak přijdou jenom vždycky těch pár stejných...
ale jo, asi to tak bude všude, tak ale postěžovat si snad můžu ne?
Mar
fajn, ať platí, peníze do klubu jsou potřeba,
a to s tím zvednutím ceny za brigády není špatnej nápad, třeba na konci roku to můžeme zhodnotit co a jak a třeba něco navýšit
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:38
- Nahlásit
Mischelka
Jasný, to já tě zase polituju Ale je ti to prd platný Jako tohle je smutná realita, se nedivím, že se spíš dělají ty placený kurzy, bo fakt takových těch ext cvičákových lidí je prostě dycky míň.
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:43
- Nahlásit
EngieB
jééé, ty si hodná
a nechceš jít k nám do klubu dělat?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:47
- Nahlásit
Mischelka
Ee, mi stačí ten náš pidiplácek. Už se zase mluví o sekačce
|
Mischelka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:50
- Nahlásit
EngieB
no my bysme potřebovali nějakýho levnýho traktůrkáře, keré by nám sekal pokud možno zadarmo nebo za dobrý slovo, možná bysme mu aji kafe uvařili... ale musel by po sobě aji pohrabat....
|