| Autor |
Zpráva |
Alinka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:05
- Nahlásit
Neznáte někdo nějaké hezké triky. Velmi se mi líbí ty, které předvádí Silvie Trkman, ale nevim jak na ně. Třeba ta stojka je echtovní, ta se mi líbí. Ale nevim jak na to
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:12
- Nahlásit
Alinka
kup si knihu 101 psich triku..
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:16
- Nahlásit
a je tam stojka?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:17
- Nahlásit
Alinka
jezis to ted vubec netusim...je tam spousta kravin my ted pracujem na "pomodli se"
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:23
- Nahlásit
nika00
jak je "pomodli se"? my chodime normos na cvicak na lekce dogdancingu )) stojku vycvikarky fenka dela ale myse tak daleko dostaneme asi az za nekolik let
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:23
- Nahlásit
a daří se? Mně třeba nechce vůbec dělat takový to jak obchází nohy pozpátku (couvá), nevim jak to vysvětlit...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:43
- Nahlásit
no tak daleko my nejsme mame za sebou 3 lekce ucime se "sedni, lehni, vstan" chodit u nohy, couvat, kroky, otocky kolem sve osy a kolem tela.....nasi holcice jsou teprv 4 mesice
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:57
- Nahlásit
Tak o té knížce 101 triků slyším prvně - asi novinka, ne? Nejspíš využiju Ježíška, je vážně tak dobrá?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 15:47
- Nahlásit
corgi
http://www.kosmas.cz/knihy/139941/101-psich-triku/
Tady jsem jí vygooglila
|
LenkaSS
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:14
- Nahlásit
Já zase chci naučit jak si pes dává nohu přes nohu v leže. Taky to má Silvie Trkman ve videu a dělají to tam i malá štěňátka.
Zatím jsme na to se psem nepřišli Umí dávat obě packy do ruky i na nohy, ale v leže se to nějak nedaří, tak kdyby měl někdo nějaký tip.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:18 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
nika00
Ale vážně, stojí ta knížka za zakoupení?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:59
- Nahlásit
Dines
corgi
jako zalezi co od ni ocekavate... je to tam rozdelene na nekolk sekci..
tady je neco z obsahu knihy:
zaklady [/b](sedni lehni vstan atd) oblibene (popros, sudy, mrtvy aport atd) prace (prines backory, voditko, noviny, pomodli se) legrace (kuk, styd se, kulhej atd) vymozenosti (zhasni, zavri dvere, dones pivo z lednice atd) hry ( fotbal, schovavana, hadej ktera ruka atd) skakani a chytani ( skoc pres nohu, rameno, frisbee atd) obruce (preskakovani) prekazkova draha (tunel, plaz se, slalom atd) tanec (otocky, poklona, osmicky atd) inteligent ( vysilacka, odmitnuti jidla, najdi napachovany predmet atd) laska ( zakryj si oci, zamavej, libej atd)
jako urcite tam je spoustu kravin, ale na druhou stranu je tam par paradnich kousku, kvuli kterym si myslim ze ta knizka stoji za to a je i delana peknou formou
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:01
- Nahlásit
Mar
jak je "pomodli se"?
v zaveru to ma vypadat tak, ze pes se opre prednima tlapkama bud o postel nebo o zidli a hlavu prostrci tlapkama dolu a zustane tak dokud se nepomodli
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:04 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
nika00
tyjo! tak to slysim prvne a jak to delas?
dokud se nepomodli
to jako az rekne AMEN tak muze jit jo?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:05
- Nahlásit
nika00
No, něco podobnýho jsem si teď koupila - "50 her pro vašeho psa" ale většina je tam takový ty základní - jakože přines na víc způsobů, najdi na víc způsobů, pak něco z agi......
Ta "tvoje" vypadá líp
Asi zainvestuju
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:13
- Nahlásit
nika00
Objednáno
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:17
- Nahlásit
Mar
no oni tam jeste pisou ze musis odmenu pouzit neco uplne super hyper luxusniho, takze my to zkouseli na oblibenej junior salam ve stangli a pes mi malem zboril pul bytu takze napoprve to bylo hrozny, ja byla zdrapana jak cvok, pac na stul to nechtel pochopit-resp se porad nekam sapal za tim salamem, takze to ted zkousime zatim pres moje ruce...a musim rict ze uz druhy den, kdy jsme to zkouseli byl o 100% lepsi a klidnejsi...
takze navod: pes to tlapkama skoci pres ruku a ty ho druhou navedes mezi jeho tlapkama dolu hlavou. a u toho reknes pomodli se ( ja tenhle povel rikam uz kdyz mu nastavuju tu mou ruku a on si uz automaticky naskoci ) nooooooooo a pak kdyz JA reknu AMEN, tak je docviceno
Dines
no tohle tady je taky...jako spousta cviku o aportu a spousta prelejzani a proskakovani obruci... ale jak rikam jsou tam veci ktery za to stoji
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:25
- Nahlásit
nika00
no tohle tady je taky...jako spousta cviku o aportu a spousta prelejzani a proskakovani obruci... ale jak rikam jsou tam veci ktery za to stoji
No jasný, ale počítam, že když tam toho je o půlku víc, tak tam bude i něco jinýho - i z toho tvýho výčtu to vypadá fajn...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:32
- Nahlásit
Dines
myslim, ze budes spokojena, dej vedet az ti dorazi
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:38
- Nahlásit
nika00
to je dobry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 20:50
- Nahlásit
tý jo - to vypadá super, budeme moct rozšířit sbírku kravinek.Díík za inšpiraci
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:25
- Nahlásit
LenkaSS
jo jo, taky sem to video viděla, zrovinka dneska a je to úžasný, tak sem taky zkoušela tu nohu přes nohu (hlavně nevim, jakej dát k tomu povel, nic mi nenapadá ), ale ta moje to vůbec nechce pochopit, tak mi poraď jak na to, jestli vám to jde.... a taky se mi líbí ten tučňák, ten je taky dobrej.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:36
- Nahlásit
Helééé, a v jakym videu?
|
Kikis
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 22:12
- Nahlásit
Jestli myslíte jako že pes vleže dává jednu přední packu přes druhou? Já to kdysi viděla na videu v sestavě tance se psem a hrozně mě to zaujalo, tak jsem to psici samozřejmě taky hned začala učit ) Teď už to zvládá jak profík a učíme aby pak dala zas druhou přes první - jako na střídačku Pokud sebou nechají vaši psi manipulovat tak jako ta naše, tak my jsme to naučili jednoduše tak, že jsem jí dala povel lehni, pak jsem jí packu vzala, dala přes druhou a klikla. To jsem hodněkrát opakovala a jí to docvaklo Jinak nám to nešlo, takže lepší radu nemám
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 22:46
- Nahlásit
Kikis
Dobrej nápad, je čas oprášit clicker
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 07:59
- Nahlásit
Dines
Nápodobně, klikr mi tu leží ladem a přitom by mohl pesan dávat vesele jednu nohu přes druhou (ale nejsem si jistá, jestli to u corgiho bude vůbec vidět dál než z metru)
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:39
- Nahlásit
Dines
Ten tučňák je myslim v "letním videu", ale mrknu se a napíšu přesně
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:42
- Nahlásit
http://www.silvia.trkman.net/summer.htm
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:21
- Nahlásit
Kikis
Otázka - jak se ti povedlo dát mu nohu přes nohu aniž bys mu jí zlomila, nebo vykloubila?
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:23
- Nahlásit
Dines
dobrej dotaz, já když dávám tu nohu přes nohu, tak jí občas rupne v kloubu, takže se bojim, abych jí něco neudělala.
|