| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:05
- Nahlásit
Martík
Co víc si přát
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
Martík
Já koupila taky za 800...
V PK není, ale chtěla bych to napravit. Můžeš mi poradit? Stačí jen vyplnit ten formulář?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:10
- Nahlásit
Martík
Už se těším na zítřek na fotky,... Snad přítel barvu schválí, některý podle něj vypadají jako krysy,.... No uvidíme Max. se nebudu ptát
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:21
- Nahlásit
pawLINka
Mrkni tadyhle URL
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:54
- Nahlásit
Weroniica
Já o tom vím...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:00
- Nahlásit
pawLINka
Ok
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:37
- Nahlásit
pawLINka
jj stačí vyplnit jen ten formulář na www.fretka.kom.cz, ale strašně dlouho jim to trvá než ho tam zapíšou - takže vyplnit a čekat.
Dneska je zas vyfotim a hodim sem fotku
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:43
- Nahlásit
Martík
Našla jsem takovouhle fotku podle toho co jsi psala, je to tohle zbarveni?
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:09
- Nahlásit
tohle je ta koncentrace - tmavý ocas a nožičky, zbytek těla světlejší. Na první fotce mi přijde jako černo tchoř a na druhé je šampaňské zbarvení. Ten můj klučina je tchořík. A má ponožky takže je fakt roztomilej. Však zítra uvidíš. V Brně je někde holčička z mého prvního vrhu - z loňska.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:13
- Nahlásit
Martík
Psali tam že je to siam, tak nvm. Pemýšlím jestli koupit klec nebu udělat voliéru, možnosti k tomu mám velké
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:24
- Nahlásit
no pokud máš dost místa tak bych šla určitě do voliéry. Jednak tam můžeš dát spoustu prolejzek, pelíšků, tunelů tak tam bude mít dost místa pro případ, že nebudeš mít čas ho pustit - třeba odjedeš a někdo ti ho bude chodit jen krmit..... Já kdybych měla o trochu víc místa tak bych jí taky udělala. Jinak jo je to siam, ale to se vyskytuje u všech barevných variant. Vždycky je nějaké základní zbarvení a pak máš různé koncentrace (např. siamské) a masky
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:29
- Nahlásit
Martík
Ono hlavně když jsem koukala na ceny klecí tak jsem se nestačila divit To už by mě vyšlo lépe kdybych upravila výstavní klec co mám na psy, jednak by to měl větší a hlavně bych dost ušetřila
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
to sice jo, ale ou ti proleze jedna dvě. Mám jí taky doma a fakt by tim prolezl jedna dvě. Ceny klecí jsou fakt šílený. Takový voliéra vyjde cca na 1500 a bude krásně velká
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:47
- Nahlásit
Martík
No přemýšlela jsem že bych tu klec celou předělala, jakože zezadu a z boku přidělala desku a asi aj nahoru, druhy bok a předek ji nechala na koukání, ale dala na něj ještě jedno pletivo nm jak se jmenuje ale na fretčí dizkuzi to tam bylo napsaný jaký je nej,... No zkusím to o víkendu a když to bude blbý tak zkusím zase něco jinýho dá se někde na netu sehnat voliéra?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 18:50
- Nahlásit
URL Tohle je mazec!!!
|
suri
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:49
- Nahlásit
Weroniica
tyjo, ty chceš přesedlat na výcvik fretek jo? ti ta tvoje smečka nestačí?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:44
- Nahlásit
Já mám Dorotku v téhle voliéře domácí výroby:
Je to kombinace OSB desek a plovoucí podlahy. Původně tam byly činčily, ale uspůsobili jsme to pro fretku a slouží to skvěle...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:47
- Nahlásit
Tady je Dorotka s bráchama a maminou Kikinou:
Škoda že jsem chtěla holčičku. Zbarvením se mi totiž moc líbil nejsvětlejší kluk... Vybírat jsme si nemohli, protože byla Dora jediná holka - a tak máme tchoře. Mám v plánu ji ale nechat nakrýt nějakým barevným samcem a nechat si její dceru, takže to u jedné fretky určitě neskončí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:58
- Nahlásit
pawLINka
jezis a to takhle na volno neutecou? to je bozi fotka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:04
- Nahlásit
nika00
To bylo z doby kdy byla freťátka ještě u maminy. Mají uzavřený dvůr a navíc Kikina by od mladých neutekla, takže je pouštěli takhle na volno pod dozorem běžně.
A tady je Doriána s tatínkem:
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:04
- Nahlásit
pawLINka
Co tam máš za pletivo ? Já měl fretku a ten měl místo zubů nůžky na plech a pletivo prokousal za jednu noc a ráno jsem ho měl opět v posteli .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:07
- Nahlásit
ZdeNek_K
Jejda, to se mě ptáš moc... Je to ale mnohem pevnější než králičí - máme ho i na voliéře, kde jsou rosely známé tím, že rády pletivo oždibují. Už x let drží, takže předpokládám, že udrží i fretku...
U nás by bylo překousání horší, protože voliérku máme venku
Ale ona nemá vůbec tendence zdrhat, tak jsem klidná...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:29
- Nahlásit
suri
No náhodou, sice to bude trvat, ale pro pobaveni, když bude šikovná tak proč ne
pawLINka
Ta voliéra vypadá dost dobře Nj né že by jsme neměli komplet vybavenoou stolařskou dílnu doma,... Jenže víte jak je to s tou "kovářovou kobylou co chodí bosa?"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:33
- Nahlásit
Weroniica
tak v tom případě můžeš mít voliéru tisíckrát lepší! Tuhle spíchl na koleni přítel během dvou odpolední...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
pawLINka
O tom celkem pochybuji, jediný kdo je schopný ji udělat je právě táta, ale už stolařinu nedělá zbyla tam jen ta dílna. Bych musela oprášit to co si pamatuji, když jsem mu tam dřív pomáhala a udělat ji něka sama, ale nevěřím v krásný výsledek
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:55
- Nahlásit
Martík
Kde sííííí? Už se nemůžu dočkat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:56
- Nahlásit
Weroniica
Tak nakup OSB desky a plovoučku, nařež to, nějak to spoj, přidej pletivo a máš to samý co já
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
pawLINka
No bude to ještě zajímavé Každopádně už se na to potvůrku těším
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:55
- Nahlásit