| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:33
- Nahlásit
Co tady češíte nějaké pokoje a půdu? S Davídkovou máme dávno sehnaných pár nádherných kravínů. Estli chcete tak do toho můžete jít s náma, nějakej kravínek s klidem přenechám. Na finančák jedu dneska, tak se tam rovnou přeptám i na tohleto Ale obávám se, že ničeho nedosáhnou, protože o prodeji štěňat pochopitelně nebudou žádné podklady
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:38
- Nahlásit
Biluška
no a nestačilo by jim, pročíst jejich stránky.. tam toho mají dost
OT Jinak došel ti mailík?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Biluška
no jo, apní Biluška není žádnej troškař!!! To ona ten Jar. "zničila" jen z důvodu závisti a uvolnění si místa na trhu! Co udělat kravín na každý plemeno zvlášť? Aby se to jako moc nemíchalo aby to byly jakoopravdický plemena...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:41 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
brut
to by to někdo musel včas zazálohovat...Stáhnout stránky z webu není takovej problém... Když už si zrušili diskuzní fórum jakmile začalo pár lidí vrtat....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:46
- Nahlásit
brut
no a nestačilo by jim, pročíst jejich stránky.. tam toho mají dost
nevím, snad jo. Ale i na těch stránkách jsou jenom poslední tři vhry. Navíc můžou tvrdit, že je prodali za 100,-
OT Jinak došel ti mailík?
jj, došel, už to řeším a dám vědět.
blanulinka1
To ona ten Jar. "zničila" jen z důvodu závisti a uvolnění si místa na trhu!
No pochopitelně, konkurenci mušíme likvidovat
Co udělat kravín na každý plemeno zvlášť?
To je dobrej nápad. Bysme nemuseli dovnitř stavět králíčárny, mohli bysme to nechat volně. Ale zase, aby pak neměli moc pohybu
Umíte někdo stáhnout ty stránky? Kdyby náhodou...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:54
- Nahlásit
Biluška
To je dobrej nápad. Bysme nemuseli dovnitř stavět králíčárny, mohli bysme to nechat volně. Ale zase, aby pak neměli moc pohybu
no udělali by se skupinky -tak 20 čub a jeden pes a nechali by se tam ty mříže po prasatech, jen by se to třeba ještě přepažilo dřevotřískou, aby jako moc nelítali a moc se nekřížili... Co? A tyka by se musela udělat "přijímací" kancelář třeba i se zahrádkou pro lidi... Taková načinčaná...aby bylo kde fotit štěnítka jak se mají báječně a tak... Tam by mohl bydlet správce, aby to vypadlo věrohodně...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:12
- Nahlásit
blanulinka1
a nechali by se tam ty mříže po prasatech
To má kolikrát až 2metry čtvereční, není to zbytečně velký? Bych jako fakt měla strach, páč březí fena se nemá moc pohybovat, aby nepotratila. Bych to pro jistotu přepažila eště napůl.
Taková načinčaná...aby bylo kde fotit štěnítka jak se mají báječně a tak... Tam by mohl bydlet správce, aby to vypadlo věrohodně...
Neboj, uděláme si čanané stránečky. Musíme tam mít napsané, že krmíme kvalitním žrádýlkem, nejlíp tak Hilsem a že každý den čteme pejskům pohádku na dobrou noc. Štěňátkům ji čteme dvakrát, podruhé v angličtině, páč dneska když neumíš jazyky tak nejsi nic. S touto jazykovou výchovou začínáme již v prenatálním stádiu . Čéče, sem se tím teď tak nadchla, že si do Holomoca vezmu nojbůk a během školení vytvořím stránky
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:22
- Nahlásit
Výborně já mám barák přímo obrovský. Vlastně obýváme jeho ani ne půlku. Druhá půlka je obrovitá garáž nad ní ještě stejně obrovité patro(no jo byly časy kdy ty patra byly tři ještě jedno vespod ale to už je zasypané, škoda), no a když ještě připočítáme okolní hospodářské budovy, počítám takových dvě stě jorků by se tam vlezlo. Navíc mám i obrovitánskou zahradu takže se pejsci budou mít královsky. Hned za barákem Penny market tak nebudu muset granule tahat moc daleko. Pořídím si samé hezky velké šestikilové feny, když rodí ty dvoukilovky to je na nic a navíc dávají málo štěňat, ale zájemcům budu ukazovat babiččinu nedomrlou, pokrčenou mrňavou Vendulu a vydávat ji za matku štěněte které bude zaručeně mini. Budu se mít taky královsky.
Já osobně nemám nic proti bezpapírákům do určité míry to dokážu i pochopit ale jak slyším množírna(ať s pp nebo bez pp), případně mini tak se mi otvírá kudla v kapse.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:27
- Nahlásit
Saita
Vezmem tě jako odborného poradce a správce chovu. S jorkšírama máš jednoznačně největší zkušenosti. Zatím začni shánět feny. Levné, bez PP pochopitelně
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:36
- Nahlásit
Biluška Beru. Pár kusů bych mohla pořídit okamžitě. Některé dokonce už i nakryté, nebo roční feny ať se to rozjede rychlej.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:49
- Nahlásit
Dobrý den, ráda bych se připojila a byla ve Vašem plánovaném podnikání užitečná. Nabízím bílého boxera s PP ke krytí - nejlépe bílých fen, aby byla větší pravděpodobnost bílých štěňat, která jsou naprostou raritou - jen pro fajnšmekry. Nejsem hamižná jako Vy, nechci peníze, udělám to pouze pro vyžití psa. Oplátkou očekávám jeho ubytování v kravíně a výživu. Zjistila jsem, že to dost leze do peněz a to venčení se taky musí dělat každej den. Na granule Tesco je zvyklej, ovšem k narozeninám to dostává šlupky z kabanosu, aby si to užil. Toto je třeba dodržet, jinak se bohužel nedohodneme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:52
- Nahlásit
kinta
Dobrý den, ráda bych se připojila a byla ve Vašem plánovaném podnikání užitečná
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:56
- Nahlásit
Biluška
teda! to e nám to rozjíždí!!! Tak já bych si zamluvila jeden kravín s promo baráčkem a šla bych do jezevčíků jestli můžu?!
Saita
Ty woe...tomu říkám podmínky!!! Jakto, že s tím ještě nic neděláš??? Tomu říkám mrhání příležitostí! čéčé...takové škody! Už to mohlo frčet!!!
kinta
Tak to máme další kravínek... Sežeň těch bílejch co nejvíc, to víš, taková rarita...! Co na tom, že tam nějak funguje genetika...Doufám, že jim taky budeme moct "upravovat" ocásky a ouška...
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:05
- Nahlásit
blanulinka1
Si piš, že budeme kupírovat, ale za příplatek samozřejmě. Už sjíždím net a hledám rekvalifikační kurs ať do toho zatahujem co nejmíň lidí - chápeš, náklady budou, odřeme to my a pak se dělit o zisky - pořád budem chudáci a nikdy se na nic neshrabem. Jsem si taky říkala, že musíme začít i s většíma psama, normálně ho zapřáhneš za vozejk a naložíš v Tescu nebo Penny granule. Se nebudou vozit autem, benzín je drahej. A na genetiku se vyprcni, se nedá nic dělat, že bude sem tam nějaký štěndo nemocný, hluchý nebo tak. Kdo chce raritu, musí počítat s komplikacema. To není pro každýho.
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:12
- Nahlásit
kinta Tak tak rarity ty půjdou. K těm jorkům můžem pořídit i pár Biewer jorků(jork ještě s bílou), nebo si je uděláme sami zkřížíme joriny se šickou a bude. Potom budem množit i ty jako rarita bude za dvojnásobek i trojnásobek to bude kšeft.
|
Majdalenka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:13
- Nahlásit
Zatím začni shánět feny. Levné, bez PP pochopitelně
Nene, ta nejhonosnější štěňata bez PP jsou vždy po rodičích s PP.
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:15
- Nahlásit
blanulinka1
To víš nějak mě to ani nenapadlo, jsem byla fakt natvrdlá mohla jsem mít už dávno zavedený podnik a vilu v zahraničí.
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:18
- Nahlásit
Majdalenka To je samozřejmné. PP jim vyrobíme fixem natetujem a bude papírák jak vyšitý.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:26
- Nahlásit
Majdalenka
Nene, ta nejhonosnější štěňata bez PP jsou vždy po rodičích s PP
To je v klidu, budeme uvádět "Po rodičích s PP, oba k vidění" Budeme mít předváděcí pár od každýho plemene, budem je krmit víckrát do týdne a budou mít výběh na trávníčku u správcova domku (během návštěv klientů odepneme řetězy). Fotit je budem pod oknem s muškátama a je to.
Saita
Tý jo, fakt mě ty rarity začínají brát. Dobrej nápad. Ale musíme to chytit rychle. Až rozprodáme první vrhy nastává riziko dalšího množení.
|
Majdalenka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:30
- Nahlásit
Ještě vám dám tip na čínské naháče - konkurence zatím malá a když na stránky dáte obří nápis Vhodné i pro alergiky, tak vám urvou ruce!
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:44
- Nahlásit
kinta To máš pravdu musíme si pohnout. Ještě mě napadlo jedno. Pořídíme si i pár maltézáků a uděláme si pár kříženců jork maltéz, dáme to na net na aukci tam za to lidi dají i 17 000, to si namažem kapsy. Nebo bysme mohli udělat to co v americe. Vyrábět ty různé křížence jorkypoo, labradoodle a další, prý je to tam čím dál oblíbenější. Udělali bysme tomu obrovskou reklamu vystavili vysvědčení že pouze psi od nás jsou originál, slovíčko rarita nesmí chybět na to by se lidi chytli.
|
Siria
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
Lidi, takovouhle raritu nemáte:
Prodám fenečky zlatého retrievera bez PP, odčervená a očkovaná. všechny jsou v černé barvě. odběr možný po 15.8.
cena 3000 kč
tel: 606 808 409
Černýho zlaťáka doma ještě nemáte, co? Mimochodem, byly tam i fotky.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:02
- Nahlásit
Saita
To je fakt, příležitost musíme chytit za pačesy. Tý jo, takhle dlouhosrstej zlatej boxeriever v černé barvě, to by bylo. Jinak očkováky si beru na starost, už mám nalinkovanej mustr, tak to nafotím, neteři šluknu tiskárničku a razítko taky dodám. V podstatě bych si vzala na starost veškerou veterinární péči, samozřejmě za vyšší podíl na zisku.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:07
- Nahlásit
kinta
neříkej kupírovat...to se nesmí...my budemem upravovat... Hluchota bude jako bonus! Musíme z mínusů udělat plus!!!
Saita
Minimálně vilu... ale spíš by z toho už byl hotelovej komplex...
Nabízím k předváděcím účelům fenku jezevčíka s PP, po rodičích s PP a dokonce uchovněnou!!! To bude terno!!!
Až rozprodáme první vrhy nastává riziko dalšího množení.
nee, necháme je vykastrovat hned jak se narodí, ať to lidi nemnožej dál...
Ty joooo to budou kšeftíčky...to je podnikatelskej záměr!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:08
- Nahlásit
Nabízím taktéž super krycího psa! Bílý švýcarský ovčák, sice má jen jedno varle, ale na funkci to prej nemá vliv. Ale je zase pracovně vedený. Ještě porát celkem neznámé plemeno, takže taky v podstatě rarita. Berete mě do party?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:14
- Nahlásit
Baico
Jasná páka, seš naše. A štěníky budeme nabízet asi takto: Po otci s PP, pracovně vedený, výborná povaha, pouze jedno varle - rarita v ČR!
blanulinka1
Jó hluchota a jiné vady - tuplovaná rarita. Se omlouvám hluboce, jasně, že nebudeme kupírovat. "Úprava na přání za příplatek" budeme uvádět v inzerci. No, to kastrování se snad taky doučím, co na tom může být tak hroznýho, ne? Pejsům ufiknu, čubinám zašiju. Jo, to pude.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:16
- Nahlásit
Baico
ale na funkci to prej nemá vliv
Na funkci rostlináře
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:20
- Nahlásit
kinta
Si uděláš nějakej rychlokurz na jatkách nebo tak...to pude...
Tak já bych tu svoji nabízela jako: Matka s PP, ze zahraničního krytí, předci Ch. a ICh., pracovně vedená, výborná povaha, chovná!
Jen tam nemáme žádnou raritu... Ale zkusila bych najít třeba otce s bílým znakem, s PRA... nebo tak něco. Nebo hlaďáka či dlouhána, to by taky šlo...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:23
- Nahlásit
kinta
V našem případě spíš živočicháře
blanulinka1
No já mám ještě dlouhosrstýho jezevčíka. Sice je bez pp, ale zase kouše na rukáv. Takže, když by jsme je dali dohromady s tou tvojí, tak by byly rarity hned na světě.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:24
- Nahlásit
blanulinka1
Matka s PP, ze zahraničního krytí, předci Ch. a ICh., pracovně vedená, výborná povaha, chovná!
přidáme: "početné vrhy zdravých krásných štěňat dvakrát ročně."
To by mohlo stačit, raritu Ti teda odpustíme.
|