Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zase jeden množitel
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:44
- Nahlásit

Toto psala kamarádka na jednom fóru:
Dnes jsem našla opět nabídku ,,chovatele" od kterého mám Ronyho, chci před ním varovat, nebot tyto fotky co jsou v inzerátu mi byli také zaslány, že je to Rony, bohužel ve skutečnosti vypadal hrozně, jak už jsem psala v necelých 3měsících vážil necelých 7kg http://zvirata.hyperinzerce.cz/stenata/inzerat/996 026-rhodesky-ridgeback-nabidka-breclav/#fotoinzerc e996026
chudinka byl vyhublej a nezažranej.

a toto jsem si hned našla já:
http://uzivatel.hyperinzerce.cz/uzivatel/273302-jo sef-zamecnik/inzerce/1/

Zase jeden an šikovn koukám

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:49
- Nahlásit

younglady
o Zámečníkovi se tu už psalo... počkej najdu to...

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:49 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

blanulinka1
okie díky, hodila bych to aspoň tý kamarádce

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:50
- Nahlásit

Pokud má chovku bullmastifů, podle ČMKU nesmí množit bezpapíráky ne?

blanulinka1
Člen
- Nahlásit

younglady
tady to je...

Mel
Člen
- Nahlásit

younglady
bych ani neřekla množitel - spíš překupník...
Já blbec makám a kdybych se vrhla na obchod se psama, tak si žiju jako v bavlnce a nemusím se dřít

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:52
- Nahlásit

blanulinka1
díky, už sem jí to hodila

Mel
no jooo to sme my blbci poctivě pracující

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:09
- Nahlásit

tak mě napadlo - myslíte, že podobný lidi si hodí inzerát třeba do PPČ? Odhaduju, že ne, což? Takže to by částečně mohlo eliminovat to, že nenarazím při výběru chov. stanice na takovýho zmetka? je to jen taková úvaha.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:23
- Nahlásit

PetraK
Mám obavy že klidně... Nejlepší a nejjistější je asi kupovat psa přes kluby - registrované stanice a klidně se poradit s poradcem chovu pro konkrétní plemeno...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

blanulinka1

se poradit s poradcem chovu pro konkrétní plemeno

ty jo to taky nevím , poté co si člověk přečte různý věci a to nemluvím o tom, jak se třeba u maďarů předvedli, když se řešilo DKK, tam bych se určitě radit nešla

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:28 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

V PPČ snad smí být inzeráty jen na psy s PP?

Silwuska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:33
- Nahlásit

Pokial ma chovku a popritom chova psov bez PP tak ho kludne mozete udat klubu ktory s tym uz spravi svoje..ak je to len prekupnik, tak je to v prde..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

PetraK
Tak to se pak ale můžeš dát rovnou na chov závojnatek Klub je dle mého a dle mé zkušenosti, pořád ještě větší jistota, než takovýhle překupníci a "chovatelé"... už i proto, že tam stejně všechno praskne a "zrno se oddělí od plev"... a to většinou celkem rychle

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:55
- Nahlásit

blanulinka1, PetraK
No, jen nevim, jak treba u plemen, ktere maji dva nebo tri kluby, ktere si vzajemne nemuzou prijit na jmeno, to pak si tezko asi muze jeden vybrat, ze jo ..
PetraK
Jako myslim, ze nejlip si vyberes stendo osobne - tzn. objet si par akci, videt chovny psi a feny, vyeleiminovat si potencionalni rodice a pak si vybrat konkretni chvoku .. tzn. ani pres klub ani pres inzerci ani jakkoli jinak "anonymne" ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:17
- Nahlásit

Roxana

já štěně teď neřeším (i když bych ráda ), to bylo jen takový zamyšlení spíš. Jinak je jasný, že si objedu vícero míst a vyberu podle toho, kde jsou štěnda nejvíc opečovávaný- když jsem vybírala Ashe, tak jedním z plusů proč jsem brala z pelíšku, kde byl on, bylo to, že štěnda byla odmalička v kontaktu s dětmi, žádný kotec, štěňata doma a vymazlený

blanulinka1
já jsem v tomhle trošku skeptik - ale je to možná i tím, že moc čtu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:56
- Nahlásit

PetraK
no já se k chovatelce dostala, přes Bassiho bývalého šéfa, shodou okolností ćhovatele, který měl v klubu dost vysokou funkci. Ale než jsme si štěndo vzali, tak jsem tam byla "pečená vařená"... Asi je to o kombinaci všeho... Klub, doporučení a pak si to sama "očekovat" a řídit se pak instinktem

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:15
- Nahlásit

blanulinka1

jo jasně, není všechno černý, nebo bílý, to je pravda. Hlavně to chce používat hlavu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:26
- Nahlásit

PetraK
tak tak... Já asi vážně měla zatím jen štěstí, že jsem se setkala jen s lidma, kteří nedělají podrazy a "prasárny"... I když vím, že se to děje, ale za se vím, že se na všechno přišlo a následovně se to i náležitě řešilo... Vše je to ale o přístupu lidí, jestli to někdo dělá jen pro prachy a "slávu", nebo spíš pro daný plemeno a svoje a ostatních "potěšení" a s nadšením...

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:00
- Nahlásit

blanulinka1
Nechci vám brát iluze, ale vůbec bych se nedivila, kdyby tenhle pán byl členem ofiko chovatelských klubů a zastával v nich významná postavení. S pánem jsem se spojila a...položil mi telefon. Informovala jsem několik klubů-dle jeho nabídky papíráků-nevidí nic závadného na podnikání dotyčného. Jsou prostě chovatelé, kteří prodají celé vrhy a je jim jedno co s nima bude, ale obávám se, že min polovinu zástupců nabízených plemen pán vlastní-o podmínkách se dá jen spekulovat

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:10
- Nahlásit

O tomhle pánovi já žádný iluze rozhodně nemám, to se neboj, já mluvila o úplně jiných lidech...

younglady
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:01
- Nahlásit

Roxana
Jako myslim, ze nejlip si vyberes stendo osobne - tzn. objet si par akci, videt chovny psi a feny, vyeleiminovat si potencionalni rodice a pak si vybrat konkretni chvoku .. tzn. ani pres klub ani pres inzerci ani jakkoli jinak "anonymne" ...
souhlas, takhle sem si vybírala štěně já - objela sem výstavy, stanice, pokecala s chovatelama a vybrala sem si a dobře

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:46 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Nejde sice o toho pána, ale hodí se k tématu...:

04.08.2008 :: Praha východ, Praha a Středočeský region
•Pudl toy apricot (syté barvy)
(Krytí)
Nabízím ke krytí krásného a líbivého malého pudla toy syté barvy apricot bez PP. Oba rodiče jsou toy s PP, mmini maminka k vidění. Pejsek má pěknou postavu i držení těla, bohatou kvalitní srst, nůžkový skus a tmavé až černé oči. Kryje VELMI SPOLEHLIVĚ !! i trpasličí nebo jakkoli problémovou fenku! Dává početné vrhy, sytou barvu přenáší. Fotografie pejska i jeho potomků pošlu mailem. Za fenkou po dohodě můžeme přijet kamkoliv. cena: dohodou

neĺimar@seznam.cz

731 853 035

Krása co říkáte???

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:48
- Nahlásit

blanulinka1
Slabý odvar. U nás ve zveráku je inzerát "prodám fenku čivavy, stará 2 roky, spolehlivá matka, velmi početné vrhy"
Pán co to inzeruje nebude troškař, zároveň prodává pětiměsíčního jezevčíka bez PP za 5000,- . Cenu odůvodňuje zbarvením "modrý tygr"

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:53
- Nahlásit

nestačím vycházet z údivu... už nikdy se na ty inzeráty dívat nebudu...a to jsem jen sháněla morče kolegyni
Další "výborný":
11.07.2008 :: Praha a Středočeský region
•Parson Russell Terrier
(Krytí)
Nabízím ke krytí dvouletého chovného psa s PP po výborných rodičích i majitelům fen bez PP . Hladkosrstý, tricolor s převažujícími černými znaky, velmi milé povahy. Na požádání zašlu foto.
cena: zdarma

edysak@seznam.cz

604455522

16.06.2008 :: Praha a Středočeský region
•čínský chocholatý pes-krytí
(Krytí)
Jsem čínský chocholatý pes s PP.Jsou mi 2 roky a nabízím své služby fenkám neuchovněným a bez PP.Kryji spolehlivě.Jestli že budete mít zájem,napište a já vám zašlu své foto.Předem děkuji za nabídky Jipssyk. cena: 700

brezajda@sezmam.cz

721629105

08.02.2008 :: Praha, Praha a Středočeský region
•KRYTÍ DLOUHOSRSTÝM JEZEVČÍKEM
(Krytí)
Nabízím krytí dlouhosrstým, čistokrevným, jezevčíkem bez PP. Má fantastickou povahu, hodný, učenlivý, perfektní původ, 100% zdravý, v rámci svého plemene nekonfliktní, nedůvěřivý k cizím lidem a je hlídač! S krytím máme zkušenosti a většina jeho povahy se na štěňatech projevila. Nakrytí je samozřejmě bezplatné, jde nám jen o vyžití pejska. V případě zájmu pište na email nebo volejte na tel: 775 953 493

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:54
- Nahlásit

Biluška
já už ani nemám sílu to komentovat...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 17:57
- Nahlásit

04.06.2007 :: Mladá Boleslav, Praha a Středočeský region
•pes
(Zdarma)
daruji Staforcickeho bulteriera je mu sest let je hravi vesele povahy,temperamentni . cena: daruji

k.qellnerova@seznam.cz

737731221

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:35
- Nahlásit

Taky mám jeden tip

www.jorksiriacivavy.cz

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:44
- Nahlásit

Jde nám o vyžití pejska
a já blbec ve sněhu v dešti tahám psy po venku,na mrazák sháním zmrzlý bažanty a kachny a v komořemi visí usušená srnčí noha

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:49
- Nahlásit

jana33
já blbec ve sněhu v dešti tahám psy po venku,na mrazák sháním zmrzlý bažanty a kachny a v komořemi visí usušená srnčí noha
páč si trupka a nevíš vůbec nic vo psím vyžití
radkah
si tu někde??Mám dogu v nouzi,ale možná už vo ní víš,9 měsíců,pošlu dyštak linka..panička ho už nece

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 18:59
- Nahlásit

Jorkšíři ani čivavy už nemusejí na noviny! Mají totiž super roštík na čůrání..., no , moji psi také nemusejí na noviny, již několik let ....sice super roštík nemají , museli by mít asi super gigarošt s vanou a koupelnu mám jen jednu , ale na noviny je fakt nenutím

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání