Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zase jeden množitel
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:16
- Nahlásit

Není to škoda krmit chleba? není levnější třeba šrot? Při velkejch odběrech...

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:16
- Nahlásit

"my dřeme" samozřejmě, bóže, hanba mě fackuje

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:41
- Nahlásit

jablunka
OT - Ahoj, taky máš bělouše? Odkud? A jak starýho? Já ho mám teprve šestej měsíc, je z útulku, asi tříletej. Moje bílý zlato. Děcko odrostlo, tak jsem šla do pesa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:42
- Nahlásit

blanulinka1

No pes v šumivejch tabletách to by mohlo taky frčet a do jednoho balení se jich vejde 10!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:53
- Nahlásit

kinta
Ahoj, taky máš bělouše? Odkud? A jak starýho?
No jó,krasavce,byl mu v květnu rok,je to neřízená střela.Mám ho z Kralup nad Labem,je to bezpapírák a v 9 týdnech se ho panička chtěla zbavit,protože se dozvěděla co za problémy může bílej boxiš mít a nechtěla mu slízt kulka(ani po tom co jsme mu píchali hormony neslezla).

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:56
- Nahlásit

jablunka
OT Nebyly to náhodou Kralupy nad Vltavou? Jinak nám taky kulka neslezla ani po hormonech a zkoušeli jsme i homeopatika.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:59
- Nahlásit

Baico
Ne,sem blbá......Týnec nad Labem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:02
- Nahlásit

jablunka
nad Labem

a dyk je to fuk, hlavně že tu vodu si trefila

Esli vono to nebylo v Ústí se nadlábnem?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:04
- Nahlásit

PetraK
hlavně že tu vodu si trefila

Esli vono to nebylo v Ústí se nadlábnem?

Ne ne ne,vopravdu Týnec.

kinta
Člen
- Nahlásit

jablunka
Tý jo, ten je! Má takovej přemýšlivej výraz. A vypadá krááásně, můj Bruno byl z útulku jako radiátor, šíleně vyhublej a pořád se nám to nedaří moc spravit. Vždycky se to zlepší, pak přijde průjem a za dva dny zas lezou žebra i páteř. Teda z útulku vyhublej nebyl, tam byl jen čtrnáct dní, abych nešířila bludy a pomluvy. Tak teď pátráme a zkoušíme grancle, který budou vyhovovat. Koule teda má, nesnese nic, co je má taky.

PetraK
Člen
- Nahlásit

jablunka
ešče, že nejste paní GPS, to by bylo cestování

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:09
- Nahlásit

kinta
Tak teď pátráme a zkoušíme grancle, který budou vyhovovat.
Prostě zkuste maso.
můj Bruno
Ten náš je Bruce Willis.....je z něj hezkej kousek,bezednej,stráví všechno,ale krmím fakt hlavně masem a hlavně se furt hejbe,plave a lítá za balónkem jak divej.

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:11
- Nahlásit

jablunka
[i]9 týdnech se ho panička chtěla zbavit,protože se dozvěděla co za problémy může bílej boxiš [/i

Dobrý řešení

Mě by taky zajímalo, jak to bylo s Brunem, evidentně měl aspoň minimální výcvik, je to byťák a vychovanej - neleze na sedačku, neloudí u jídla. Někdo si s ním dal práci a potom se ho zbavil. Protože kdyby se zaběhl, tak hledat bílýho boxíka při dnešních možnostech není tak složitý, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:13
- Nahlásit

kinta
jablunka
No tak už tu máme bílého ovčáka a dva bílé boxery, takže ještě potřebujeme pár bílejch boxerek a nějaký bílý ovčandy, aby se ten kšeft mohl pořádně rozjet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:14
- Nahlásit

jablunka
Prostě zkuste maso

no já to taky chtěla napsat, ale pak jsem si říkala, že bych s tím masem byla už vlezlá .
kinta
Je fakt,že pokud není někde nějaký zdravotní problém, tak že po postupném přechodu na maso by mu to mohlo pomoci.A hlavně nebude za radiátor, hezky se nasvalí

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:16
- Nahlásit

Baico
pár bílejch boxerek

tak já teda vezmu Brtnikovi nějaký v šuplíku, ať to máte komplet

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:18
- Nahlásit

Baico
pár bílejch boxerek

tak já teda vezmu Brtnikovi nějaký v šuplíku, ať to máte komplet

PetraK to asi vyřešila,akorát nevím jak se budou hochům nakrejvat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:21
- Nahlásit

jablunka

esli sou to dobrý plemeníci, tak si s tim poraděj! Jinak nemá cenu je množit,páč jejich synové by pak taky nemuseli umět nakrejvat a byly by to vyhozený prachy!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:26
- Nahlásit

PetraK
Máš recht, dobrej plemeník nakreje všechno, i dámský kolo!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:29
- Nahlásit

Baico
i dámský kolo!!

esli z to budou pak horský kolata, tak půjdou taky dobře na prodej. Dneska je čiglista kde-kdo

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:31
- Nahlásit

Chlapci a děfčata, mějte se pro dnešek krásně, odcházím ze zaměstnání, čeká na mě flexina a oběhnout panelák. No, to mám za deset minut hotový, pak budu usilovně přemýšlet o našem podnikatelském záměru, nové podnětné myšlenky Vám taky vysypu zítra.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:34
- Nahlásit

kinta
vysypu zítra

co si kdo vysype, to si po sobě taky uklidí!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:35
- Nahlásit

kinta
Já za chvilu taky půjdu. přijede si mě vyzvednout pes a jedeme na cvičák kousat.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:36
- Nahlásit

PetraK
Jasně, rozjedem to ve velkým.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:39
- Nahlásit

Baico
ve velkým
to je jasnňačka, páč horský kolata sou dneska děsně drahý! Stojej kolikrát tolik co auto! Takže jeden vrh a máme na mercédes!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:35
- Nahlásit

Baico
No tak už tu máme bílého ovčáka a dva bílé boxery, takže ještě potřebujeme pár bílejch boxerek a nějaký bílý ovčandy, aby se ten kšeft mohl pořádně rozjet.
Ještě bílá fena pitbullka .-)

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:59
- Nahlásit

PetraKco si kdo vysype, to si po sobě taky uklidí!

To se fákt povedlo, jelikož původně jsem napsala "vybleju". Ale nechtěla jsem být fulgární.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:34
- Nahlásit

Ty vogo,vy teda jedete
A ta záplava nápadůch a svěžích myšlének,si jako myslim,že nám to pude bo v jednotě je síla.Du vyklidit sklepní kóji,je tam dost tma,tagže bysme tam mohli f pohodě chovat bišóóńky,páč ty prej nesměj vůbec na světlo aby jim nějak nezežloutla srst!Kóje není sice velká,ale když ty klece nacpem na sebe jako palandy...to pude né?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:07
- Nahlásit

Čék přijede z práce a nestačí se divit . Jdu nachystat soupis kravínů a začnem rozdělovat. Mám dva tady v Liptani, ten opuštěnej v Jarošově (ten je nejlepší páč tam je kanál kam se daj házet zdechliny), jeden co našla Davídkovic kdesi na výletě (kde to bylo?) a jeden za Bruntálem u Slezské Harty. Málopočetné rarity se nemůžou roztahovat a budou se muset poskládat do jednoho prasečáku. Zase tolik nemovitostí nemáme . Taky musíme vymakat systém odvozu štěńat do výkupu. Gdo má velký auto? Nejlíp nějakej kamijon, páč to rozjedem fakt ve velkým.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:04
- Nahlásit

Biluška
No já nevím s tím kamijónem, zase zbytečný náklady na benzín. Nešlo by to rači hnát před sebou jako stádo? Jako na jednom řetězu, aby se nerozutekli.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání