| Autor |
Zpráva |
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:49
- Nahlásit
pawLINka
praha
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:50
- Nahlásit
Sijes
než aby si vymlátila tesáky.
Nj, kdybych Růženku neznala a nevěděla, že od ní fakt nic nehrozí, tak tě za tohle seřvu a řeknu ti, že jí ustupuješ Ale protože ji znám a vím, že není třeba ji tam zavírat, tak ti to teda říkat nebudu, no..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:51
- Nahlásit
Sijes
praha
škoda, to by mě docela zajímalo
|
pomoc
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:55
- Nahlásit
sarax
co to je za klec? Ta by mohla třeba vydrž i toho mýho blázna
|
pomoc
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:57
- Nahlásit
Sijes
hele fakt moc díky za rady a pomoc.Fakt to zkusim.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit
pawLINka
tak u Jesiny jsem to neřešila. Ta se bála a tak si prostě postupně zvykla a bylo. Ta potfora R se nebojí ani trošku, chodí tam klidně spávat. Asi jsem byla po té strátě trochu přecitlivělá a možná na mě zapůsobily historky z útulků, kde skončili bez zubů, protože se snažili prodrat ven....a já sem na ty zuby teď strašně citlivá, víš? Ale do odkládaček už začala chodit, však víš. A tam to zvládá dobře.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:09
- Nahlásit
Sijes
Nj, dyť říkám, že u ní je to jen o tom, co jí ty dovolíš. Má silný nervičky, to se bát nemusíš. Snadno se podřídí, ale zkusí, jestli nááhodou nepovolíš
|
pomoc
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit
Sijes
A odkud jsi?
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit
pomoc
Já jsem mezi Kroměřížem a Zlínem, takže východ. Hele určitě uděláte nesmírný pokrok a sama se pak budeš bít do hlavy, žes nešla dřív. Já po jednom sezení jsem nechápala, jakto, že mě něco nenapadlo dřív - stačil jiný úhel pohledu.
|
pomoc
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:24
- Nahlásit
Sijes
No zítra tam zavolam, protože dneska to asi nestihnu, tak uvidím co mi tam řeknou.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:31
- Nahlásit
pomoc
Fakt držím pěsti Hlavně ti to pejsek vrátí. Víš, když si prošel čím prošel, tak už dycky budeš muset počítat s tím, že bude nějak speciální, že nebude reagovat standartně a že si budeš muset dávat na lecos pozor. Prostě brát ho se všema slabinama a vědět, že něco mu zůstane do konce života. Ale lecos se dá pod odborným vedením spravit.
|