Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nikdo mi to neuvěří
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:48
- Nahlásit

Nikdo mi už snad neuvěří co jsem prožívala včera.Příjdu domu z práce otevřu dveře a v obývaku hrozný vedro a smrad a pes zalejzá pod linku.Kouknu ke sporáku a co se neděje?Cloie zapla sporák a na plotýnce byl prázdný hrnec a cedník na těstoviny.Kompletně cedník rozškvařený, hrnec celý černý, stěna celá černá a pocelém bytě popel, záclony urvala jak asi chtěla k oknu.Dokonce i prkýnko na záchodě bylo očuděné. Takže jsme bez sporáku je na odpis. Myslim, že tohle mohl být neskutečnej průser. Ještě teď jsem z toho hotová, když si představim co se mohlo stát.

monica
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:59
- Nahlásit

pomoc
Tak to náš rozkousaný zahradní nábytek je proti tomu prd. A pes to přežil? Já myslela,že čubu snad zabiju a manža říkal,že kdyby byl doma,tak by z ní byla druhá Lajka.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:03
- Nahlásit

monica
Pečs to přežil, ale byla nejspíš přiotrávená.Dala jsem jí mléko, vykoupala a šla jsem s ní ven ať se provětrá,. Byt nám smrdí jak se to tam škvařilo. Ale myslim, že je v pohodě. už napáchala takovejch škod, že to snad neni možný a to jí je 10 měsíců. Nevim co už všechno mam udělat aby se příště nic nestalo a horšího. Příjit domů tak o půl hodiny později tak by mě vítali hasiči. Nemohla jsem jí ani potrestat protože jsem byla sama v naprostym šoku.

monica
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit

pomoc
Tak přeju pevné nervy a klidné dny.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:17
- Nahlásit

pomoc
Hele a není monžý, že jste to zapomněli zapnutý vy? Mamka takhle jednou zapomněla zapnutý kuře v troubě a šla nakupovat... Smrad tu byl hroznej, ale naštěstí to hořet ještě nezačlo...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

Eimy
Hele a není monžý, že jste to zapomněli zapnutý vy?
To jo. A svedou to na chudáka pejska.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit

Eimy
Nene to určitě ne. Šla jsem ráno do práce a v kuchyni se většinou nikdo z nás nevyskytuje.Spěcháme dopráce takže an to neni čas.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to by jsme neudělali.:

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:00
- Nahlásit

Jestli chcete klidně vám našeho pejska půjčím na týden. Chcete? rozhodně se nebudete nudit

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:04
- Nahlásit

Nafotim ten sporák a o víkendo to sem hodim.Ať se taky pocháte.

Meta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit

pomoc
Ale zas dostaneš nový sporáček, to taky není k zahození a ještě vymalujete - no uznej, že bez psa by ses toho hned tak nedočkala

Tonka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:51
- Nahlásit

pomoc
V rámci bezpečí psa i bytu bych volilavelkou klec na dobu kdy není nikdo doma.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit

pomoc
Taktéž jsem pro klec. Pokud psa nemůžeš nechat v nějakém jednom vyčleněném pokoji, kde ti může ničit "bezpečně" věci na kterých ti nezáleží, tak je to nejlepší varanta pro tvoje nervy a jeho pak taky

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:12
- Nahlásit

Tonka
Klec už byla a pokaždý se z ní dostala. byla to klec na ČV.Byly na ní 3 zámky. I na veterině co byla na operaci zničila 2 kotce.Nic jí neudrží. Nikdo nevi jak to dělá že se dostane ven.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit

pomoc
chci vidět fotku psa!

Dáška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:22 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Sijes

URL
pomoc
A já si myslela, že naše malá je tornádo...odvolávám a máš můj obdiv

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit

Dáška

Já teda taky do klece nedávám. První fenu jo. Tuhle druhou co mám, tak ne! Je to destruktor, temperamentní jako blázen a mám strach že by si minimálně vymlátila zuby, jak by se snažila dostat ven.Ona se v té kleci nebojí, klidně tam jde spát, ale být tam zavřená?! Takže je v jednom pokoji, kde po ní radostně uklízím! Na okně už nemám ani jedno kvítko....ale jinak nemá k čemu se dostat. žádné kabely, telefon.....Závěsy jsou taky krátké nad topení, ale přemýšlela jsem, jestli někdy nedostane chuť si za ně "zatahat" a neserve na sebe celou garnýž....

Tonka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit

pomoc
a nemůžeš jí zavřít do nějaké místnosti a nechat jí tam jen oželitelné věci?

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:33
- Nahlásit

Meta
jo to máš pravdu, ale ten sporák nebyl zase ten z nejstarších

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:35
- Nahlásit

Tonka
máme jen dva plus jedna a chodba už je pro ní malá. an to aby tam trávila 8 hoidin.

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:43
- Nahlásit

pomoc
a co je to vůbec za plemeno, velikostně? Nevím, jakou máte chodbu, ale určitě není menší jako klec.....

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit

Dáška
To moje ségra řiká. Má taky psa vlčáka a vždycky když příjdu s tim co zase nového provedla, řiká , že jí odpouští její hříchy a je ráda za to že má takovýho psa jakýho ho má.

Tonka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit

pomoc
přesně jak píše Sijes
radši bych psa zavřela do chodby než abych se vrátila ke zraněnému psovi nebo vyhořelému bytu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

pomoc
Nikdo nevi jak to dělá že se dostane ven

tý jo, tak to je psí Houdini

Sijes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:56
- Nahlásit

Ono ještě jde o to, aby se nedostala třeba k čistícím prostředkům, lékům apod. To by byl průšvih. To moje vemínko si taky umí otevřít kdejakou skříňku!

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit

pomoc
No ten se tada vypracova, když zvládá zapnout sporák

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit

Sijes
fotka je tady někde na stránkách taky.Až jí najdu písnu.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:08
- Nahlásit

Sijes
je to kříženec snad rtw, ale neni to tak velký je jí zhruba 10 měsíců a má 33 kilo.

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:09
- Nahlásit

PetraK
já to sama taky nechápu

pomoc
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:11
- Nahlásit

Sijes
to se nedostane je to v chodbě až nahoře daný ve skříni.Ale třreba nám už zbaštila pytlík takže je to zpátky asi 2 měsíce aje po operaci.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání