Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / poradí mi dogtrekaři?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:48
- Nahlásit

wami
vypouštěcí vodítko je flexina jo?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:49 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

reneeska
nevim teda, co tim mysli oni (ja ten vyraz "vypousteci voditko" znam jako spis takovy to myslivecky vypousteci voditko, resp. jeden konkretni typ karabiny), ale jako jo, je to proste na flexu

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:50
- Nahlásit

wami
No, ono už jako samotný 2 flexiny (2 psi) je docela záhul to nerozmotáš tak rychle a pohodlně jako metrový vodítka (vlastní zkušenost)

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:51
- Nahlásit

Dines
vsak taky proto mam ze zasady jen jednu flexu a tri metrovy voditka

i tak, nez nekam vyrazime, jsme jak cirkus na koleckach

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:52
- Nahlásit

wami
Aha, asi jsem zrovna spadla z višně

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:56
- Nahlásit

wami
Koho máš na flexe- Melzí?
Btw na jak velký flexy to je?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:10
- Nahlásit

reneeska

Dines
Koho máš na flexe- Melzí?
to zalezi, podle toho, kam jdem. Kdyz nekam, kde to vypada zazverino, tak Banusku, bo tu uz pak z flexy nepoustim...

Nekdy chodi na flexe nahluchlej dedek, kdyz nemam jistotu, ze me uslysi na privolavacku.

A nekdy Meluzinka, treba kdyz jedu na brusle...

Akorat Lump na ni nesmi, neb ten by ji strhl, mam jednu flexu univerzal na psy do 25 kg, ktera je tak akorat pro vsechny ostatni, ale mastodont potrebuje neco pomalu na kone

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:13
- Nahlásit

Dines
Btw na jak velký flexy to je?
vzhledem k tomu, ze je to na gumkach, tak asi na vsechny velikosti...

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:23
- Nahlásit

wami
No, teda nevim,ale mezi flexou na 5kg a na 25kg je už docela dost velkej velikostní rozdíl....

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:54
- Nahlásit

Dines
ja taky nevim, mam proste tak nejak tu prostredni, a asi by to slo na o neco mensi i o neco vetsi...

Mar3
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 19:45
- Nahlásit

wami
no já myslim,že sem řikala na vvelkýho ale to je fuk vyměnit už asi neeee -už je jetý dooooost používáme to hodně

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 21:52
- Nahlásit

Wami -
a tys Zero nikdy nezkoušela?

A mimochodem flexina... já mám strach, že mi ji pes v lese strhne, i když ji mám na správnou váhu (34). Když ji srthne - tak se jen poláme flexina, nebo se to vyrve a pes uteče? nevíte někdo, jak to funguje? nebo jestli se to někomu už stalo? docela by mi flexina u zvěře bodla, ale jednou mi pes utekl (se stopovačkou) a ty nervy už nechci opakovat, to radši skáču přes dlouhé vodítko.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2008 23:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Mar3
tak to neres...
mozna jsem to teda spletla ja a pak vina pada na mou hlavu - a v tom pripade ti muzu nabidnout popruh na velkyho s nejakou tou slevou (doresime by e-mail), a nebo pokud chces ke konkurenci, myslim, ze tam je ta kvalita u vsech ceskych vyrobcu v podstate naprosto stejna, jen se lisi o nejake to ocko navic nebo tak...

Vero
zkousela jsem chodit treky s manmatem, ale ani za pul roku se mi ho nepodarilo seridit tak, abych na nem ten long dosla... nevim, jestli byla chyba u mne, ale zkusila jsem pak sedak od Polaru a priznavam, ze dal jsem nehledala, me naprosto vyhovuje...

takze Zero jsem videla, ale nezkousela na sobe, takze o nem nemuzu vubec nic rict...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 07:25
- Nahlásit

OT-byly by fotešky s naším kotrmelcem?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 10:41
- Nahlásit

Mucholabka
mam skoro 2GB fotek z celyho dne, chtela bych to zpracovat dneska, ale zatim jsou jeste ve fotaku...

Dáška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 19:46 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Vero
Nám se flexina strhla tak, že pes vyběhl, ruplo to a už se nenavinula zpátky...problém je spíš to v ten škub udržet v ruce...

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:22
- Nahlásit

wami
a v tom pripade ti muzu nabidnout popruh na velkyho s nejakou tou slevou
kášli na to simti
jakože s timtok taky chodíme a de to - enem prostě časem někde seženu jiný vodítko
nbyt tebe, tak to sháním a vobjednávám dalšího pul roka a přitom už bylo spousta chvil dy sem děkovala,že tento popruh mám (třá dyž mě pes táh na rozhlednu a vostatní šli sami a tak )

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2008 21:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Mar3
toz jak chces...
ja jen, ze ta origos guma toho vydrzi podstatne vic...

ale kdybys chtela, tak az zas pojedu do Brna, muzu ti neco vzit, pokud tou dobou uz nebudes mit novy ;)

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání