Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / poradí mi dogtrekaři?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:51 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

já mám bederák od polaru - a naprosto přesně splňuje vše co od něj očekávám . Je zase ale pravda, že já si ho nekupovala na dogtrekking ,ale na to, abych na coursingu mohla mít v 1 ruce pivo a ve 2. ruce cigáro a zárověň měla uvázanýho psa ale je fakt,že od tý doby už vodítko moc v ruce nedržím připínám si ho na todle často

akurát teda to jejich vodítko s amortizérem mě zklamalo, je to taková tenká gumka, že to je vlastně annic, ale to už mám ový vyhlídnutý od ZERA právě......

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:55
- Nahlásit

Mar
abych na coursingu mohla mít v 1 ruce pivo a ve 2. ruce cigáro a zárověň měla uvázanýho psa
woe, to já bych jezdila po dráze po prdeli jak blesk s pivem a s cigárem v ruce

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:56
- Nahlásit

Kelly
no... možná ti 4 jezevčíci by škrtili (vedla jsem je takhle asi 50metrů k autu), ale jeden malej, ani ne 5ti kilovej jezevec nee
Já mám teda většího psa, takže když zatáhne, je to někdy docela síla. tím spíš bych šla do sedáku... ti upadne ruka

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit

Mel
ti Ď... má doprskanej celej monitor vod kafe a vypadám zase jako debža co se tu tlemí jako pako nad překladem "pozvánky pro zahraniční návštěvu"

Kelly
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:59
- Nahlásit

blanulinka1
Jo, s jezevčíkem by to bylo v pohodě. Můj pesan má 55 kg, takže to už je horší.:-D
Nchtěla bych skončit na zemi, že jo.

duli
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit

mam taky POLARovy sedak a 45kg pejsek je na tom v pohode i kdyz poradne cukne....samo ze to cukne i semnou ale da se to vpoho ustat...a i na kole se s tim jezdi moc dobre

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:02
- Nahlásit

Kelly
Nchtěla bych skončit na zemi, že jo.
s pivem a cigárem v ruce... V tomhle směru ti neřeknu, ale než jsem přišla na ten "zlepšovák" s přepínákem v pase, šla jsem jednou 15 kiláků se psem v ruce a fakt už nikdy...

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:03
- Nahlásit

Mel
třá v t ech radslavicích se dalo dobře zapřít za položenej kmen

ale tak co bys po dráze nejezdila na druhou stranu vod teho je to coursing ne?

Kelly
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:11
- Nahlásit

blanulinka1
Kámoška má stejný "telátko" jako já a když měla bederák a pesan zatáhl, tak letěla z kopce a narazila chudák do stromu. Takže proto bych měla obavy. Ale fakt je, že teprv začínáme tak si klidně nechám poradit.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:12
- Nahlásit

Lucie od Arta
jo... se musím pochlubit Díky 21nejprocházkám a hlavně tobě, bude Beďulka ve Světě psů Psali mi z Procházek, že by tu naši rádi uveřejnili i s fotkama z cesty
Už máme zaregistrovanou další prochajdu č. 2-268. Ta by se časem měla objevit v tištěné formě...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:14
- Nahlásit

Kelly
Musíš se naučit brzdit Špičky k sobě, paty od sebe, zapřít... prostě plužit No a hlavně být pořád ve střehu...

Kelly
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:30
- Nahlásit

blanulinka1
No uvidíme po prvním dogtrekkingu.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:35
- Nahlásit

blanulinka1
jojo,my byli taky, bylo to v předminulým čísle bo co...taky mjusím vložit nějakou novou, až budu mít správně jarní fotky...aspoň trochu dorovnáme kámoše, co jsou furt ve Psích sportech a nebo co málem vyhráli BIS v Letňanech(tj byli nejlepší v sobotu).Tsss.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:43 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Lucie od Arta
myslíš nějaké takové jarní:

9.5.2008 cesta z Luční Boudy na Výrovky (foceno den před "čtyřspřežím")

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:14
- Nahlásit

blanulinka1
týjo...
ne, něco takovýhleho: foceno 14 dní před tou tvou fotkou

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:33
- Nahlásit

Lucie od Arta
no tohle je focený běhěm jednoho dne:

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:38
- Nahlásit

Lucie od Arta
helééé ty máš stejnej batoh

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit

blanulinka1
to je vážně dobrý, škoda, že nám tyhle zimní radovánky zůstávají odepřeny, psisko s eprostě ve sněhu nemůže pohybovat, nabalují s ena něj sněhové jkoule, že nemůže chodit, na nošení těžkej, na stříhání nemám žaludek, kokr prostě má mít chlupy, ty oholené jitrnicoidní chudáčky nemusím...a padnoucí obleček s nohavičkami jsme ještě nenašla...pže sníh, to je teda paráda...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:47 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Lucie od Arta
no tak to naštěstí neřeším...Sníh má ráda, dobře se v něm pohybuje,sem tam nějaká malá koule na nožičkách... spíš mám strach aby si nenachladila "spodek"... Ale byl tohle fakt extrém... Lezeš z rozkvetlé louky přes Sněžku a Luční Boudu pod sněhem a zase dolů na rozkvetlé louky. Navíc se dá běhat jen v triku a krátkých kalhotách Vytáhnout si tam na dva dny lehátko a oblíknout plavky, tak jsi jako od moře Ale psům se tohle vyloženě líbilo...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:24
- Nahlásit

blanulinka1
tak jsme pro vás hlasovala...a když už jsme tam byla,tak jsem si taky založila prochajdu, tže jedem znova...číslo 278, Medník...na fotce psi mé kámošky, možná znáte...

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Mar
takys ale puvodne chtela voidtko s amortizerem pro malyho psa, kdybys cekla, mohlas mit popruh s tvrdsi gumou, co je na velky psy, a to odpruzi i Lumpa...

neochozeny bych ti to i klido vymenila...

---
all
jinak pokud nekdo neco chcete, od Polaru, par kousku mam jeste v zasobe, ale jinak budu v cervnu ofiko koncit s celym propsy.eu, tak dejte vedet... je tu i par dlouhych a kratkych postroju, mam tu i stredni a velky brasny... a tak, spis bych rekla "dostupost zbozi na dotaz"

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:36
- Nahlásit

wami
Počkéééj, to jako fakt budeš končit?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:39
- Nahlásit

Dines
dosla mi energie, parkrat me nas*al dodavatel, ze ze me udelal blbce a videla jsem svy danovy priznani... jsem mekka a prilis "proklientsky" orientovana, a uz na to nejakou dobu tezce doplacim, tak to vzdavam

nemrzi me to, kdybych do toho nesla, celej zivot bych si to vycitala... "c'est la vie"

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:40
- Nahlásit

Mám odpáranej bederák z bahotu, je to o dooost měkčí a pohodička. Manmat byl tvrdej, jiný jsem nezkoušela, ještě se mi líbí ale tuším od Polaru, zkrátka s těma "nohavičkama"

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:43
- Nahlásit

wami
Tak to jo, aspoň že tak , a zásobu botiček mám snad dostatečnou
Ještě dotaz - od koho že máš ty brašny?

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:43
- Nahlásit

není to VK brašnářství? jedny prodávám

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 18:44 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Btw. koukám že Polar ty sedáky upgradoval

reneeska
Jo, tak to jsou zrovna ony jen tak mimochodem co je vlastně toto?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 19:32
- Nahlásit

Dines
jj, VK brasnarstvi...

jinak naopak, Polar sedaky neupgradeoval, to jsou stary typy, jen se mu nechce je menit na strankach...

jinak ty brasnicky, na ktery se ptas rennesky, mam - upina se to na flexu, supnes do toho klice, nebo pokud jsi kurak, tak krabku cigaret... jako do mesta na venceni super, ale s mou smeckou naprd, neb ja uz pomalu bez baglu na vsechno, co s sebou musim tahat, nedam ani ranu...

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:41
- Nahlásit

wami
To je na flexinu? hustýýýý
Teda až někdy budu při penězích, tak asi začnu kupovat blbosti Jen je teda škoda, že už flexinu skoro nepoužívám

wami
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 20:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Dines
no, ja to chtela pred prodejem vyzkouset... radsi prodavam osahany veci, u kterych vim, co a jak. (tedy ty "osahany" si necham! )

jako sranda to je, ale fakt kdyz mas tak jednoho psika, jinak mi to uz ve spleti voditek zaclo prekazet...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání