| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 15:12
- Nahlásit
Biluška
tak jo, když se neozve opička, tak to pošlu Vám -Vy určitě nějakého hafa najdete. kterému to bude ale ne aby jste si k těm kšírkám pořídila malé podání Aky III ))
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 15:28
- Nahlásit
Biluška
Opicka
právě že velikost neodpovídá - ve skutečnosti jsou menší.
rozměry skutečné:
hrudník (za nožičkama) - 19,5-23cm, při normálním zapnutí 20cm
krk - 17-18cm
pruh mezi nožičkama má šířku - 6,5cm
díry na nožičky - r 9cm
zapoměla jsem napsat, že x2
takže:
hrudník (za nožičkama) - 40-46cm, při normálním zapnutí 20cm
krk - 34-38cm
pruh mezi nožičkama má šířku - 6,5cm
díry na nožičky - r 9cm
za chybu se omlouvám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 15:43
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
ale ne aby jste si k těm kšírkám pořídila malé podání Aky III
Kdybych někde potkala Akélu ve velikosti těhle kšírek tak si ju teda hned pořídím, protože to by muselo být úžasné zvíře . Změřila jsem Hesinku, to je podměrečná šeltie a té by asi byli. Možná by ji trošku škrtili přes hrudník, ona má hodně hluboký. Takže na štěňata šeltek by to mělo být v poho.
|
Opicka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 16:53
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
ty rozměry jsem nepochopila je to tedy : obvod hrudníku 40-46 nebo 19,5 - 23 cm.
Jestli je to ta větší velikost tak si ho vezmu
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 22:49
- Nahlásit
Opicka
ta větší, já to totiž zapoměla vynásobit - měřila jsem to "placaté" )
tak mi na majlík písněte adresu, kam to mám poslat. když to nebude, tak to pošlete Bilušce - ta už upotřebení jistě najde
vejde se to do velké obálky a tak to pošlu normálka v obálce a platit nic nemusíte , mne by to tu jen leželo - mám jen velké psy a na klienty je to škoda .-)), člověk v životě příjde o víc, tak jedny kšírky mne nezabijí, alespoň někomu udělám radost. Když to bude vyšemu hafíkovi, tak to berte jako zpožděného Ježíška )
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 07:48
- Nahlásit
Biluška
Bilušinko to je pěkné, že pískáš, ale mě nepřišlo nic. Tak kdyby náhodou dám to sem 611960@seznam.cz
Předem kuju a čekám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 07:57
- Nahlásit
Darina1
720123618 - Pavla Petříková.
Mě se ten mail asi zbláznil, nebo co. Chlap mi tam nastavil jakousi virovou ochranu a teď neprojde půlka mailů sem a půlka ven . Tak máš ten telefon tady
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 07:59
- Nahlásit
O víkendu jsem nebyxla a hezky jste se rozepsaly děvčata. nejsem si ted jistá, že na nikoho nezapomenu.
Biluško, moc díky za kontakt.
Brute- držím moc palečky, pokud můžeš mít doma fenku a v době hárání mít problém nebudeš, tak držím všechny palce- a fakt závidím )) Ze svého pohledu bych já kluka prostě vyloučila, kdo by je pořád "rovnal",ale u tebe je to asi jiné.
Ebony a wami- já se té karabiny bojím, když je pes v tahu,nevím,zda by to vydrželo,zatím jsem to na žádným stafíkovi neviděla,pokud nebyl mímo.......tím odpovídám i KELY.
Mucholabko- právě, MAg a hofero....zatím prošly jen tyhle dvě firmy.......i když mám v plánu (jen co seženu nějaký hezký popruh) to prostě prubnout a zkusit obojek ušít. Vodítka-jak jsem již psala,si dělám běžně a zatím žádný nezklamalo.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2008 08:20
- Nahlásit
Biluška
Bilušinko moc kují za kontakt. K večeru ji písknu a snad se i domluvíme.
Jsi moc hodná děkují a za to ti posíláme jako obvykle pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:17
- Nahlásit
Opicka
Tak včera jsem Vám ty kšírečky poslala v obálce - dejte vědět, zda hafíkovi budou. .-)
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:23
- Nahlásit
K těm rogz, moje 15kg fenka v trhu přetrhla onen koužek na připnutí vodítka a tím u mě tyto obojky skončily ... jinak umělohmotná spona vydržela bez problémů
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:40
- Nahlásit
reneeska
Moje feňule má obojek ROGZ, taky občas hodně táhne a zatím dobrý. A to váží skoro 55 kg. Já jsem s tímto obojkem moc spokojená, chystám se koupit další.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:39
- Nahlásit
kelly a to máš ten nejtlustější?
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:05
- Nahlásit
žanda
To nevím, ale myslím, že nemám ten úplně nejtlutější. Je fakt dobrý, akorát jednou za čas se mi zdá trochu povolený, tak ho zase utáhnu a vše je ok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:13
- Nahlásit
žanda
Brute- držím moc palečky, pokud můžeš mít doma fenku a v době hárání mít problém nebudeš, tak držím všechny palce- a fakt závidím)) Ze svého pohledu bych já kluka prostě vyloučila, kdo by je pořád "rovnal",ale u tebe je to asi jiné.
už doma jednu hárající feňulku mám , takže to snad zvládneme. V nejhorším se na pár nejkritičtějších dní odstěhuju k ségře nebo na chatu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:47
- Nahlásit
žanda
já se té karabiny bojím
jaké karabiny?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:15
- Nahlásit
Ebony
se té karabiny bojím
jaké karabiny
Vůbec nevim vo co de,ale mám dobrou zkušenost s karabinou horolezeckou,ta je nerozbitná
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
akurat, ze jedna stoji asi 300 korun
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
já si na vodítka přišívám karabiny na koně
ale jinak jsem o karabinách nic nepsala...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:25
- Nahlásit
Bela
akurat, ze jedna stoji asi 300 korun
njn,ale zas ti vydrží nafurt.
Ebony
ale jinak jsem o karabinách nic nepsala...
to máš fuk,já se chytla tvý poslední otázky jaký karabiny se bojí
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
snad vydzi, pokial ju nestratis, tak jak ja, oops
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 21:04
- Nahlásit
Bela
pokial ju nestratis
no jo,tak to ti nepomůžu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 23:28
- Nahlásit
Ebony-napsala jsem to blbě- karabinou jsem myslela tu umělohmotnou přezku na obojku....jsem byla akási zmatená....
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 23:38
- Nahlásit
žanda
no já ale s přezkou nepoužívám, jen tyhle
|