| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 11:08
- Nahlásit
Nemáte někdo nějaké www stránky na "pořádné" obojky a vodítka- něco jako vyrábí MAG nebo Hofero? díky
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 11:13
- Nahlásit
žanda
Znám www.obojky.eu Máme od paní Koutkové kožený obojek a fakt spokojenost! Moje máti má na svého psa ještě od ní kož. vodítko i náhubek a také spokojená .
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:01
- Nahlásit
žanda
my mame od Magu a od manmatu a musim rict, ze narozdil od tech co jsou od magu, ty z manmatu nezmenili absolutne tvar...
ten od magu se vytahl u te dirky, kam zapiname...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:09
- Nahlásit
žanda
my máme od kamarádky co nám je šije, máme jich mraky, ale nikdy nemůžeme žádné najít . Krom nich máme výstavní vodítka co nám nosí štěstí (to nikdy nemůžeme najít), výstavní vodítko co nám nosí smůlu ( to neztratím i kdybych se po..), stopovačky, postroje, obojky a různé špagáty (vše od té kámošky) a kožené náhubky od Bohouše ze sousední vsi
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:24
- Nahlásit
Niko- od magu mám několik obojků a nevím proč, mě dírky drží -ale já používám polostahovací,leč pes má "divnej" krk a bud je moc utaženej,nebo se lehce vyvlíkne u normálního zapínání-tam nepoznám,zda se vytahuje nijak výrazně tedy.
Biluško- to je sice hezké, že ti obojky dělá kámoška,ale to mi nepomůže. Takže mi nezbyde,než si udělej sám ) Což není tak děsný,vodítka si sama dělám,ale obojek se bojím,že mi normální stroj asi moc nebude chtít kvalitně prošít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:34
- Nahlásit
žanda
Brut má obojek od Rogz a naprostá spokojenost. Žádné vytahování, vydrží i jeho "šílení", když vidí kočku a je to polostahovák. Cena nebyla nijak šílená, kupovala jsem ho na výstavě v Praze, druhý od kamarádky. Jinak mám ještě jeden kožený stahovák a jeden polostahovák, který vyráběli učni z Prahy 9.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:38
- Nahlásit
Brute- já mám od rogz stahovák,ten se tedy vytahuje děsně, ostatní si netroufám,mají umělohmotný přezky -sice prý drží-ale není nad svařený kov. Z toho důvodu jsem si začala dělat i vodítka,jelikož kupuju na dvě karabiny a ty většinou byly jen šité,nikoliv ocvočkované a mnohokrát tam ten cvoček nešel ani dát,jak to bylo několikrát ohrnuté. Teď už jsem viděla i pěkná vodítka,ale ne s obojkem pro nás a já bych ráda zase komplet )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:40
- Nahlásit
žanda
Jsem tím chtěla říct, že to ušije i pro tebe . Stačí dodat parametry, eventuelně popruhy pokud máš třeba vyhlídnutý nějaký líbivý
Jinak na normálním stroji to fakt neprošiješ.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:44
- Nahlásit
žanda
no ten muj ma taky divnej krk....ze vic utazeno znamena priskrceno a min utazeno znamena davej si bacha na psa...
ale vypada to tak..jak kdyz nosis pasek...a zapinas ho stale na jednu dirku...tak pak i na tom rozeplem pasku je poznat na jakou dirku zapinas...jestli mi rozumis
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:48
- Nahlásit
žanda
My máme polostahovák se svařenýma okama, Brut váží téměř 35kg a za rok a půl nebyl jediný problém.Pokusím se ho najít na nějaké fotce a vložím sem
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:50
- Nahlásit
niko, aha, tak to já taky na rozeplém pásku poznám, kde zapínám,ale to mi dělal i kožený a ten první na dospělého psa byl i drahej-čili jsem čekala kvalitu )
Biluško a můžeš mi eventuleně, prosím, tedy dát na tu dívčinu nějaké spojení? pokud nechceš sem,pošli na můj email: Leonna@centrum.cz
To by bylo fajn, ted jsem se zrovna chystala, že namažu svaltsvo a sjedu někam pro nějaké popruhy,ale moc jsem na netu extra pěkné vzorky neviděla. Domluvila bych se, k tomu potřebuje ( asi svařená kolečka přezky mít taky nebude ve velkém,že)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:51
- Nahlásit
žanda
ještě k tomu vodítku..... používám udělané prodlužovací s kovovýma přezkama.... taky zkusím najít ( jestli jsem ho vůbec někdy fotila a když tak vyfotím, budu si objednávat další- pro druhého psa- a taky jedno s rozdvojkou na konci)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:51
- Nahlásit
brute asi takovýhle vid- ale fotku vložit po mě nechtěj,dám odkaz )
http://www.garryho.net/img/fotogalerie/78v.jpg
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:52
- Nahlásit
Ahoj nevíte někdo kde sehnat kvalitní řetězový vodítko? chci je dát Arimu na začátek stopovačky, aby ji furt nekousal, ale ty, který koupím ve zverimexu v pohodě přetrhne...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:53
- Nahlásit
brute asi takovýhle vid- ale fotku vložit po mě nechtěj,dám odkaz )
http://www.garryho.net/img/fotogalerie/78v.jpg
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:54
- Nahlásit
brute- vodítka ukaž pokud máš foto, u nás není na 2 karabiny,jelikož-nechápu to, se nám prostě občas nějaká otevře (
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:55
- Nahlásit
Johule tak kup kvalitní stahovák co největší? to by nestačilo???? a dát to k stopovačce
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 12:59
- Nahlásit
žanda
no to nevím....jeho největší radotí je to nisit v tlamě a kousat a to tak do délky 1m...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:01
- Nahlásit
johule -hm,ted jsem koukala na kvalitní,ale největší je 70 cm.......pak leda dva ((
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:03
- Nahlásit
Biluška
Jsem tím chtěla říct, že to ušije i pro tebe . Stačí dodat parametry, eventuelně popruhy pokud máš třeba vyhlídnutý nějaký líbivý
jej, já bych také něco potřebovala. Jenže to není z kůže, ale guma a látka - je to na kšírky na plenky hafa - je možné něco takového objednat? Klidně pošlu i materiál na ušití. Lze to ale nakombinovat i s tou kůží - což by bylo lepší. Lze to u toho Vašeho známého?
Jo, má někdo tady malého psa? Mám u sebe kšírky puppia - modré s malýma kytičkama velikosti L - šito v Korei - jsou malé na fr. buldočka a ani Mydlinka se do nich nevejde - je to na malé pejsky s malým hrudníkem. jejich pořizovací cena byla cca. 700,- ale já je daruji za poštovné 150,-. Chce je někdo? Mně jsou nanic. Jsou nové a nepoužívané.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:04
- Nahlásit
žanda
jestli na té fotce nemá plastovou sponu, ale pouze se přetahuje přes hlavu, tak je to ten samý obojek.
Hledám v našich fotkách nějakou, kde by byl obojek dobře vidět a taky vodítko....vydrž
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:09
- Nahlásit
odkaz na ty kšírečky co daruji vel. L:
http://www.spokojenypes.cz/postroje-pro-bezne-nose ni-sport/ksiry-orion-jacket-puppia-1+id-8-PGA-AH21 2.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:14
- Nahlásit
žanda
tak jedna fotka by byla, sice tam není úplně přesně vidět, ale lepší něco než nic... hledám dál
http://www.cz-pes.cz/obrazek-12080-q-Moje-kreslo
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:25
- Nahlásit
brute nemá tam sponu, jen přes hlavu,ale jak SNAD vidím na tvé fotce,my to máme z klouzavějšího materiálu(Taky to už chvíli máme asi dřívější série). Tvůj vypadá pevnější.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:26
- Nahlásit
žanda
Já používám tahle vodítka, mám jich několik stejných:
http://www.spokojenypes.cz/rogz-for-dogz-voditka/r ogz-for-dogz-voditko-5+id-5-624-HLM02.html
a "zdravotní" svařované stahováky (s velkými oválnými články).
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:30
- Nahlásit
Zkus www.obojky.cz, já sem s nima max. spokojena
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:31
- Nahlásit
bez té čárky za cz.....jsem se zae nějak uťukla sakryš.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:31
- Nahlásit
Waldo, ano toto vodítko mám taky- škoda že je nedělají taky malinko delší, jinak jsou super.
Zdravotní stahováky??? tenhle termín neznám, to máš asi dlouhochlupatýho psa, že.......já zase čím menší očka tím lépe, nějak mi příjde, že lépe klouže,když se cukne. Jinak s většími oválnými očky mám,taky svařený od Carizu. Malé svařené je problém,ale v létě jsem koupila v MB na výstavě "lepší" stahovák a zatím tedy nepraskl......tak asi lepší je. )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:34
- Nahlásit
žanda
už jsem našla jak obojek tak vodítko....
Jukni sem: vodítko a uloveno
http://www.cz-pes.cz/galerie-943-q-Brut
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:35
- Nahlásit
Montik- našla jsem,že to je bez čárky ) ty obojky na tvém odkazu jsou od firmy MAG-tam kupuji normálně,ale už snad všechny barvený kombinace máme během let ))) chtěla jsem inovovat psovi "šatník". )
|