| Autor |
Zpráva |
Johule
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:36
- Nahlásit
žanda
no i tech 70 cm by snad nevadilo.....napsala bys mi prosim odkaz? díky moc
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:38
- Nahlásit
brut- ano obojek je totožný provedením...jen jiná barevná kombinace )
vodítko je pěkný! to se mi líbí. Jen když zatáhne, a máš ho omotaný kolem ruky,nebolí to? Já měla "lano " jednou a dost dřelo,ted používám ty placatý.-klasika popruh.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:39
- Nahlásit
Johule jasně:http://cariz.eu/prodej.htm
jsou svařovaný, fakt vydrží,mám ho asi 5-tý rok a že kraken má fakt sílu....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:44
- Nahlásit
Tak nic no. Tak třeba pro jiný..Já mám od nich jak obojek, tak 2 vodítka a naprostá spokojenost. Jen teď čekám, až se mi uvolní nějaké finance a koupím další obojek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 13:45
- Nahlásit
MOntik já kupuju taky často-jsem cvok, ale jsou prima dá se to i vyprat...mám od nich i postroj na obrany.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:03
- Nahlásit
žanda
nebolí, ale já vodítko okolo ruky neomotávám, jen držím .... mám na obou stranách vodítka pevnou karabinu a na jedné se dá udělat "očko" na držení. Fakt jsem s ním nejspokojenější a to máme doma dalších 5.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:06
- Nahlásit
brut-aha-asi mám blbej zvyk očkem protáhnu ruku a pak jednou omotám zase k palci- aby se mi nevyvlíklo při eventuelním "vystřelení "krakena.....proto se ptám ))
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:19
- Nahlásit
Můj pesan má obojek od ROGZ FOR DOGZ a jsme fakt spokojení. Určitě pořídíme ještě aspoň jeden kousek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:22
- Nahlásit
Kelly ještě co máš za plemeno?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:24
- Nahlásit
žanda
no, já dělala něco podobného, ale když držíš zároveň berličku a vodítko tímhle stylem, tak si zlomíš nebo pohmoždíš ruku. Takže vodítko držím normálně a jen v nouzovém případě omotávám
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:27
- Nahlásit
žanda
Já mám leonbergera a ty?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:29
- Nahlásit
brut, jo asi to máš v tomhle bodě lépe vymyšlený,ale zvyk je železná košile .....a pořád mám kdesi v hlavě drž ho,tamhle jde pes )) i když už to je jen v mé hlavě a není potřebí takhle blbnout, už máme natrénováno )snad-hihi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:36
- Nahlásit
žanda
to jste na tom líp jak my .... Brut je momentálně ve stadiu "i když si tu hlavu vykroutím a ty mně pěkně sprdneš, tak se musím koukat, dokud pes nezmizí" .. to že u toho bublá, kníká, kničí, vrní a kdovíco ještě je samozřejmé. Dělá, jak kdyby nikdy žádného psa neviděl a byl nejtejranější a nejubožejší ze všech.
Naštěstí u něj funguje zašustění pytlíkem a nezřízená chuť na mňamky, takže poctivě trénujeme a já doufám, že mně někde nepřizabije. Vzhledem k tomu, že chci letos domů štěňátko, tak máme co dělat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:43
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
žanda
oběma posílám na mail tel.číslo. Vydržte a nechte to dlouho zvonit, ona má zničující zvyk nenosit telefon u sebe. Takže pak celá rodina běhá se zvonícím mobilem po baráku, zahradě a ulici a huláká "Pavlínko, zvoní ti telefón..." . Upozorňuju, že nemá firmu, šije to jen tak, takže žádné daňové doklady a pod. nejsou možné. Bohužel. Ale šije dobře a spolehlivě. Až budete volat tak se odkažte na mě
Dagmar Fišerová
Co a jak půjde s gumou to vůbec netuším, já neumím ani přišít kalhoty ke knoflíku, takže nemám ponětí jestli to jde, zeptejte se přímo Pavly.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 14:44
- Nahlásit
brute jeje ty budeš mít další mímo? jaký plemeno???? brášku brutovi? No já bych dva asi nestíhala, mám co dělat i s jedním a času je málo,ale moc závidím,ale přeju!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 18:49
- Nahlásit
žanda
v plánu je samozřejmě australáček.... a raději bych fenečku, i když momentálně je k mání moc hezkej kluk a tak strašně moc váhám ...holčička by mohla být později
My už dva psy máme, tak i třetí by se u nás uživil .... babču mají na starosti děti, aby se naučily zodpovědnosti ( samozřejmě, že nejen oni)
Děkuji, drž palce, ať to vyjde
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 19:22
- Nahlásit
žanda
taky se pridavam k rogzackym obojkum...
mam polostahovak na lehounkou fenku, na mastodontika (40kg natrenovanych svalu ) pouzivam klasickej, ten s plastovou prezkou a zamkem... Udrzi ho v trhu i tahu (jako jeden z mala obojku ), a plastova prezka je u nich fakt kvalitni... Prisli jsme jen o jeden, ten nam rozkousl Garry od Mel, bohuzel odkousl presne prezku, tak to uz ten obojek neustal, ale jinak se nestalo, ze by rupl nebo ze by prezka povolila...
Mam nekde jeste i obojek od MAGu, ale udelali nam ho maly, takze ho Lump muze nosit, jen kdyz je hooodne zhublej...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 19:27
- Nahlásit
wami
budu mít obrovskou prosbičku
|
Opicka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 20:43
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Já bych měla zájem o ty kšíry puppia vel. L.
Chci se zeptat jestli ta velikost je odpovídající co je nápsáno na spokojenypes.cz
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 20:47
- Nahlásit
brut
jasne...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 20:58
- Nahlásit
taky nedám dopustit na polostahováky od rogzu, jediný udrží mýho padesátikilovýho psa na obranách...a že my máme opravdu spotřebu...vodítka si šiju sama, kupuju v horolezeckých potřebách lana nebo tam mají takový dutinkový nylony, ty nepálí v ruce
a něco mám i od Wami
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 20:58 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Tak my máme vodítka zásadně Gappay - žádný jiný bych už nechtěla. Jsou pevný, neřežou, nerozplítají se - prostě pro nás fakt nej Jo, a stojí pár korun narozdíl od jiných, který jsou stejně na prd
A obojky? Když zrovna nemáme obyčejný kovový stahováky, tak mag nebo hofero. Spokojenost na všech stranách
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 21:00 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Biluška
Nebyly by nějaký fotky a ceny těch obojků? Možná bysme to taky zkusili
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 21:17
- Nahlásit
http://www.fightdogs.wz.cz/
ale jenom obojky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 22:06
- Nahlásit
wami
písnu mailík
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 08:51
- Nahlásit
Biluška
Bilušinko prosím i mě ten telefon pošli. Potřebují dva postroje na ty moje kuliferdy. Takový jak já chci tady nemají a tak bych jí poslala ukázku.
Adresu mám pod členem.
Děkují a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 10:13 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
žanda
Na naše bullí zrůdičky jedině mag nebo hofero-ničemu jinému nevěřím. Měla jsem široký s ostny z Hornbachu, ale vytahal se a je hnusný, trixie měla Bucka jako štěňátko, ale už není dostatečně pevný, rogz to samé, nic z nabídky mi nevyhovuje. Ad vodítka-úžasné byly vodítka od Wami, vždycky než je Bucka snědla. Měly bronzové karabiny, takže nekřupaly.
wami
Už jsem kdysi nabízela, že ten MAG klidně odkoupím
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 10:22
- Nahlásit
Biluška
Potřebovala bych ušít postroj na míru, myslíš, že by jsi mohla napsat kontakt na kámošku co ti šije obojky, vodítka......
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Opicka
právě že velikost neodpovídá - ve skutečnosti jsou menší.
rozměry skutečné:
hrudník (za nožičkama) - 19,5-23cm, při normálním zapnutí 20cm
krk - 17-18cm
pruh mezi nožičkama má šířku - 6,5cm
díry na nožičky - r 9cm
jinak jsou fakt dobře ušité a kvalitní
jestli máte zájem, tak mi na mail fiserovadruhasance@seznam.cz písněte adresu a já vám to pošlu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 12:30
- Nahlásit
Fík
Darina1
písám mailíkem telefon
Dagmar Fišerová
To je velikost tak na štěně šeltičky . Kdyby si to Opicka rozmyslela tak se hlásím do pořadníku
|