| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 09:50 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
[[imgs] ]http://ca.youtube.com/profile?user=ceriinan[/imgs ]
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 17:15
- Nahlásit
tak Štědrý večer stál za to....
můj milovaný Ari měl virózu (zvracení, hnusnej průjem toho nejhoršího druhu) proto měl chudínek celej den dietu. Díky tomu byl protivný, unavený a bez života. Ožil ale ve chvíli, kdy zjistil, že můj milovaný bratr( ) nechal otevřené dveře do spíže, která byla až po strop naplněná jídlem. Než se na to přišlo, můj vychovaný pejsek stihl sežrat celé jedno vařené kuře (to měla být ta dieta) a obrovské množství bramborového salátu.
Po chvíli se ale ukázalo, že mu to vůbec neprospělo. začalo mu děsně škrundat v břiše(komu ale ne) a očividně mu bylo zle.
Bylo už jedenáct a tak mě nenapadlo nic lepšího než ho nechat vyzvracet pomocí vody s hořčicí. na zahradě jsem to po těžkém boji vpravila do psa (a samozřejmě i mě) a čekala. Stala se ale docela zajímavá věc. Místo toho, aby se miláček vyzvracel a uraženě odešel se vesele olízl, začal běhat a skákat po zahradě a všeobecně blbnout. Tak zdravý už nebyl aspoň dva týdny. Jakýmsi zázrakem po této netradiční kůře Arimu přestal průjem, není mu už vůbec zle a vypadá líp než dřív
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 18:41
- Nahlásit
Johule
Až mně bude špatně, zkusím to taky! Tedy kdybych vypadala líp než dřív, stálo by to rozhodně za pokus kdykoliv.
Jinak Arouškovi přeji dobré zdraví!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 18:58
- Nahlásit
Já nevim, kolik bych těch psů musela mít, aby je rodina vždycky o Vánoce nevykrmila do neforemných koulí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:03
- Nahlásit
Smečka
přesné číslo se mi zatím nepodařilo zjistit. U našich se to dneska sešlo v počtu šest mých psů (nemohla jsem vzít všechny, prostě se mi nevejdou do auta ), tři kočky, dvě děti, dva chlapi, ségra a já. Ti chlapi sežerou obrovské množství čehokoliv. Moji psi sežerou naprosto všechno, i kdyby je to mělo zabít. Máti dosáhla neuvěřitelného Psi se odvraceli od plných misek tlačenky a kapřích hlav. Kočky utekly na zahradu. Tomáš a Aleš vychovaně říkali " ne děkuji, už opravdu nemůžu" a " ty chlebíčky jsou opravdu výborné, ale další si vezmu až za chvíli" . Cestou domů se poblinkali psi. Potom děti. Potom znova psi. Tomáš to ustál, ale byl celý zelený. Doma všichni odmítli večeřet . Gozérka a Šagy, které zůstali doma šíleně závidí těm, které jeli a už teď ze mě mámí slib, že příští rok pojedou taky
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 19:14
- Nahlásit
Biluška
Co na to říct...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 21:36
- Nahlásit
Biluška
Těch pět dospělých s volným pohybem už ani neřeším, ale štěňata jsem držela v izolaci až do doby co přišla tchýně s tchánem na oběd. Nalejvám kafe po obědě a ona, že koupila medovník, ať ho rozkrájím. Je prý v chodbě, vedle pelechu Mia a Kačky, prej spali, tak že je to v pohodě.
No tak mám dnes doma dvě medový koule.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 21:44
- Nahlásit
Ha, jsem na tom skvele... Poprvy...
Komplet rodina psy nemusi, tudiz ani nekrmi - na druhou stranu, zvladam to sama, po vcerejsi stedrovecerni veceri a po dareccich chodili doma vsichni ctyri a jednotlive premejsleli, kam si to pred tema zbylyma trema zahrabat...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 09:46 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Právě jsem uklidila třetí šavli mýho psa. Zhltal kosti včera a to nastrávený z něj leze ven.
Při úklidu slyším cinkání, tak letím do obýváku a druhej pes úspěšně honí po talířku cukroví.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 10:29
- Nahlásit
Včera se Marcelovi i mí rodičové dověděli o Dianě, Emmě a zahradě. Přežila jsem to. Asi týden se se mnou nebudou bavit, ale už spřádali plány, jak tam udělat plot Diana je naštěstí úplně super a všechny poskákala a nechala se škrábat. Emminu mi taťka chtěl vzít, páč se mu líbila.
Akorát Diana s Buckou vypadají jak dva gangsteři, dostaly holky hlavu z kapra a různé odřezky. Diana to zlikvidovala, pak se šla kouknout Bucce do tlamy a Buca to nějak neustála a chytla Dianu za hlavu, tak Diana Bucce roztrhla jizvu. No sranda a kapr je pak přestal zajímat, musela jsem je chvilku držet od sebe, bo se chtěly zabít. Ale za chvilku si olizovaly rány, fakt jsou blbé
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 10:38
- Nahlásit
Mucholabka
Taky jim z těch vánoc hrabe, co? Já už taky řešila dvě bitky o žrádlo.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:32
- Nahlásit
bullvnouzi
Mucholabka
já musela doma uklidit všechny hračky. Servaly se o pískací balonek labutěnky. Krávy dvě. Dostaly sadu a šly se vyběhat. Já jim dám v kostele hvízdat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:35
- Nahlásit
monika
Krávy dvě
S jejich velikostí nejsi daleko od pravdy!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:45
- Nahlásit
Naši pesani dostali k vánocům od kamarádky hračku-pískací papučku a leonka se postarala o to, aby papučka asi po dvou minutách vůbec nepískala. Tak mají ostatní smůlu
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2008 14:51
- Nahlásit
Zdáááár.
Musím se taky přidat, páč mám jednoho bobíša, co z rachejtlí vůbec není odvázanej A jak byli chvilku sami (musela jsem fakt nutně), tak si zalezl k druhýmu do postele Což zní celkem normálně, ale u nás je postel výsosné území dědulky a mladej tam může jen se mnou a jen na chvilku Ale dědulík asi naznal, že drsná situace si žádá oběti a fakt ho nechal, aby se k němu schoval! No krásnější pohled na Silvestra si už nemůžu přát
|