| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 17:12
- Nahlásit
U nás začíná být veselo. Jak tak couraj rodiny k nám a my k nim, tak oba dostávaj hračky a pamlsky a tak. Máfo je většinu roku hodný pejsek a všechny hračky Arčímu (pes spolubydlícího) přenechává. Jenže včera dostali pískající slepičku a tu teda nedá z tlamy a na Arčího se hrozně divně kouká.
Před chvílí to ale dovršil tím, že ho brutálně štípnul do čumáku, protože mu čichl ke žvýkací kosti. Což teda čumím...
Arči to ještě korunuje tím, že chodí do obýváku na stůl na arašídy a já pak po celým baráku uklízím šlupky.
A co vaši mazánci? Jak zvládají vánoční atmosféru?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 17:48
- Nahlásit
bullvnouzi
Náš pejsek to zvládá velmi dobře a rád. Je rád, že jsme doma a ne v práci, tak si nás užívá. Asi se těší na Štědrý den, k Ježíšku dostal nový obojek, už s ním reprezentuje ve společnosti. Pod stromeček jsem nikdy svým psům nic nedávala.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:15
- Nahlásit
bullvnouzi
Svátky trávím u rodičů, kteří mají štěně velkého knírače, takže ta má hračku a ta moje už po jednom dni kouká na mě ve smyslu: "Jedeme už domu???", ale když štěně dost provokuje, tak si moooc pěkně hrajou. Každopádně moje loudilka tráví den pod kuchyňskou linkou a čeká, co nám upadne, protože šunka z bramborového salátu a kapřík voní všude Návštěvy holky snáší dobře, milujou lidi, takže super
Pod Vánoce dostanou obě krabičku s kostičkama, hračkama a pamlskama, kníranda ještě vodítko a obojek a Abby měla narozky, takže ta už obojek a vodítko dostala.
Jediná vada je vánoční stromeček, protože Misty (Kníranda) je už obřík, tak čekáme, kdy stromek poletí na zem, zatím ho jen očuchává a přemejšlí, jak se dostat k perníku u špičky a sežrat ho
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:16
- Nahlásit
Lola1
já pod stromek dávám páč mám ráda když tam má každej něco Trinitka způsobně loni seděla a čekala..uvidíme letos..
bullvnouzi
a tím vlastně odpovím i tobě Vánoce loni v poho..letos nic moc...má rozřezanej zadek tak je naštvaná a všechno shazuje límcem
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:23
- Nahlásit
No u nás je veselo pořád a je jedno, jestli jsou Vánoce nebo ne.
Ale holky si to užívají, protože se pořád něco chystá a soustavně mi něco padá z ruky u linky, jsme doma a tak jsou spokojené, že nemusí do kotce nebo k sobě do pokoje a tam být zavřené, chodíme na dlouhé procházky, ráno je nikdo v 5 hodin nežene na venčení a na stole je cukroví, které se dá báječně šlohnout a nikdo se neptá, kdo to zase sežral.
Já jsem sice na mrtvici, protože ony za mnou furt a všude chodí, nestihám doplnovat zásoby na stole a doma je pernamentní bordel, který se snad v životě pokud budu mít tyhle potvory neztratí. Manžel dneska při úklidu jejich pokoje prohlásil, že je nesnáší a pak je za půl hodiny statečně muchlovat a dával za "odměnu" hrtany, které jim přinesl Ježíšek. Dokonce i tchýně, která se jich bojí se starala jak budou chudinky prožívat Silvestra. Jinak jestli si nesežerou všechny hrtany a uši, tak je budou mít po stromkem. Hračky nedostanou, bo se pak rvou a já teda i když jsem kus baby mám docela problém roztrhnout od sebe dvě 60ti kilové uřvané bestie se zatměním mozku.
|
Puna
|
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:34
- Nahlásit
monika
při úklidu jejich pokoje
tak to je perfektní, je ale fakt, že holky jsou velký, tak potřebujou trochu prostoru pro sebe, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:36
- Nahlásit
Psi dárky pod stromeček nedostanou. Vzhledem k jejich počtu by mě to jednak finančně zruinovalo a za druhé by tam měli víc dárků jak děti (opět vzhledem k počtu ) a děti by žárlili . Všechny už jsou přežrané do bezvědomí a neustále zavazí v kuchyni. Lilátko dokonce svolilo, abych zbytek rybí pomazánky, co už byla skoro zkažená dala kočkám, neboť ona nemá zájem
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:42
- Nahlásit
Puna
no ony mají pokoj 4x4.
Jsou tam jen v zimě, mají tam sedačku, dvě křesílka a ještě starou matraci, kdyby měla některá závratě na té sedačce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:24
- Nahlásit
Biluška
Lilátko dokonce svolilo, abych zbytek rybí pomazánky, co už byla skoro zkažená dala kočkám, neboť ona nemá zájem
tak to je vážný....
U nás se dárky taky nerozdávaj,jakožto dárek má,že jí vyjímečně zejtra neseřežu traverzou!
monika
starou matraci, kdyby měla některá závratě na té sedačce.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:27
- Nahlásit
psice dostanou bumerangy z bůvolí kosti, doufám, že se s tím nenaučí házet dřív, než to sežerou a od maminky prej taky něco dostanou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:45
- Nahlásit
25.-tého jedeme na návštěvu k mamince. Se všema psama pochopitelně, přece nenechám broučínky o Vánocích doma. Ségra přijede taky. Má dvě kočky, přiveze je pochopitelně s sebou. Naši mají kocoura Azraela. Nevím jestli někdo dostane nějaké dárky, ale maminka bude určitě považovat za nejkrásnější dárek až všichni odjedeme
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:46
- Nahlásit
kluci dostanou pod stromeček každý svou hračku. My pak z rozbalování dárků nic mít nebudem, ptže budeme sledovat kluky, jak se o hračky dohadují. Oni vždycky šílí po té hračce, kterou má v tlamce ten druhej
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:53
- Nahlásit
sarax
Chudinka Trinča, pozdravuj ji, ať má pozadí zase brzy OK!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:03 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
25.-tého jedeme na návštěvu k mamince. Se všema psama pochopitelně
25. jdou naši k nám. O tom, že nemám Ašu ví. Ale neví o Dianě a Emmě. Nejdřív jim ukážu Bucku. Pak jim povím srdceryvný příběh ubohého zabijáckého pitbulla z opačného konce republiky. Pak se vytasím s tosou jak kráva a asi nedostanu dárky, páč jsem jim říkala že chci vodítka, granule, obojky, koše a něco na kousání
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:09
- Nahlásit
Mucholabka
Kdo je Emma? O té ještě nevím
Jinak já to řeším následovně - ta malamutka není naše, je tady na hotelu. Následuje srdceryvný příběh o pánovi, který jezdí tirákem, Wandičku nemůže mít u sebe, je to jediné co na světě má, dává ji k nám do hotelu když je na cestách a když přijede tak si ji na pár dní bere k sobě.
Mienka - představ si, nějaký zmetek nám toho voříška hodil na dvůr. Ráda bych ji někde umístila, inzeruju ji jak vzteklá, ale nikdo ji nechce
O Armagedonovi ještě netuší, nějakou historku budu muset vymyslet. S tím zbytkem už se tak nějak smířili
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:18 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
Já jim nemůžu říct, že mi to hodili přes plot, páč otevření zahrady je v rámci vánočního překvapení. Leda bych řekla, že jsem to zdědila i se zahradou.
Emma je tosa inu.
Kdybych jim řekla, že to inzeruju jak vzteklá, tak stejně budou vědět, že lžu páč jim sama furt nějaké čokly nutím a zrovna den před příchodem tosy jsem se ptala, jestli nechtějí k Drakovi červenou pitbullku, a nechtěli.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:19
- Nahlásit
Mucholabka
Biluška
Já si vždycky někde vyčtu, kdo tady má kolik psů a jaký a o diskuzi dál jich máte všichni tak o pět víc... Sakra lidi, to přece neni možný takle pořád mystifikovat nás nic netušící majitele max. 2 pejsánků... Budu prosazovat, aby se tady každýmu zaved profil, kde bude mít vypsaný VŠECHNY psy i s fotkama, aby v tom nebyl bordel!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:21
- Nahlásit
rendik
U mě jich je počtem pořád stejně-pravda, na kila je to o něco víc jen se změnilo složení.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:22
- Nahlásit
Mucholabka
V tom případě mi někde už dávno unikla Diana? Nebo Emma? Dyť řikám, že v tom mam bordel...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:25
- Nahlásit
Mucholabka
Kde jsi přišla k té tose?
rendik
Já to nikam vypisovat nemůžu, mohla by se to domáknout máti a kdo by to pak poslouchal
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:25
- Nahlásit
Veverka je prožívá skvěle, jen letos jsem myslela, že už je prožívat nebude, když se místo do klacku zakousla do mýho palce blbka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
rendik
Původní obyvatelé Aša, Bucka.
Diana? Pitbullka killerka černobílá. Od 3.11.
Potom odešla Aša do věčných lovišť a konečně může prohánět srny.
Dneska přišla Tosa, tak jí říkám Emma, páč je to dle abecedy. C se cestou vytratilo, a stejně jsou všechny jména na C na pytel.
Biluška
Já včera večer v práci koukala na netu na inzeráty v avízu. Mělo to dva účinky, udala jsem tu hnusnou plechovou vanu, a pak jsem viděla inzerát na tosu 2,5 roku s PP fena, tož jsem si řekla, nezní to špatně, napíšu smsku, nic za to nedám. A týposka hned volala. To říkám jako jó, ale po svátcích. Ona ne, v pondělí jdu do nemocnice, musíte zítra. Říkám, zítra jsem od 16 v práci, tak ráno. No, o půl deváté jsme se sešly na benzince, v autě měla ještě anglickou buldoku, tak jsem řekla, že chcu radši ji, ale tu mi dát nechtěla, strčila mi do ruky tosu a odjela
Ta slečna byla pracovnice útulku, údajně jim fenu dovezl týpek na utracení, tak si ji vzala, darovala ji nějaké babě, co ju chtěla na chov, ale tosa prý střídavě po zahradě naháněla babu a baba tosu, tak ji vrátili. Týposka má problémy se srdcema zítra jde do špitálu, tak mi tosu dala bez smlouvy jen tak na pumpě a já to ještě furt nechápu.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:27
- Nahlásit
Biluška
Tak budeš do závorky psát, že je máš na hotelu, nebo vymyslíme zkratky a šifry, aby se máti nedomákla... Dyť já se tě tady ptala nedávno kolik těch psů vlastně máš a půlka z těch, co tady píšeš teď tam vůbec nebyla! Kdo je Armagedon??
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:28
- Nahlásit
MucholabkaO tom, že nemám Ašu ví. Ale neví o Dianě a Emmě. Nejdřív jim ukážu Bucku. Pak jim povím srdceryvný příběh ubohého zabijáckého pitbulla z opačného konce republiky. Pak se vytasím s tosou jak kráva
Co na to říct...
Jdu spát. Kdyžtak ráno.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:29
- Nahlásit
Mucholabka
Ašu a Bucku jsem věděla... Pak jsem tu někde zahlídla Draka? Diana mi teda unikla a tosa se nepočítá, když přišla dneska...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:32
- Nahlásit
rendik
Drak bydlí většinou u bráchy, ten se tak moc nepočítá, a máme ho třičtvrtě roku, blba.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:33
- Nahlásit
rendik
Drak a Di. http://www.bull-v-nouzi.estranky.cz/clanky/pribehy -utulkacku/pribehy-__bullu__-z-utulku____
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
Tak ve tvých psech už mám jasno - teď je otázka na jak dlouho...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:35
- Nahlásit
rendik
minimálně na půl roku
Nicméně to Biluščino by mě zajímalo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:35
- Nahlásit
Mucholabka
To máš zato, že čteš inzeráty Já už jsem si je přísně zakázala
rendik
Armageddon je foxteriér, ještě tady nebydlí, přijede ve čtvrtek. Jeho úkolem bude hlídat a pečlivě střežit, aby nám ostatní psi nikdo neukradl
|