| Autor |
Zpráva |
Kniga
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:38
- Nahlásit
Vánoce jsou moje nocni mura... kvuli nim jsme musela zakoupit klec... zitra se presunu k nasim. Caki (maly knirac rodicu) Spotynku stale nesnasi, ta si snim chce hrat, porad ho otravuje a ten jen steka, vrci a zlobi se. Rozcili se tak, ze se celej klepe a srdicko mu boucha o sto sest, pri jedne z navstev se Spoty zakousla do jednoho z otcovych letadel... No ktomu jeji zvedavost a jeji neustale lezeni kamoliv... Takze dycky ven, vylitat na poli, poradne si sni pohrat a pak bude muset jit do klece zatimco ja budu mazat chlebicky nebo skrabat brambory na salat... A vecer? no sem zvedava, snad aspon u darku bude klid
Darky davame pod stromek od prvniho roku, Caki uz asi nejak chape o co jde, ze jak se objevi stromecek tak ceka, a ceka a pak dostane prvni hracku a ma takovou radost a za chvilku druhou a to uz je blahem bez sebe nejdriv si snima tak deset minut hraje sam a pak je zacne nosit k nam, abychom si hrali snim
Jsme zvedava jak to dopadne az darky dostane i Spotynka asi ji je bude chtit ukrast, dostanou oba dva piskaci stehynko, Spoty jeste plysoveho slona a pretahovadlo pak dostanou naky mlsky jako suseny plice a tak. Caki dostane este neco od nasich, ale nevim co, asi taky jednu piskaci a jednu plysovou hracku, to je proste klasa
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:38
- Nahlásit
Mucholabka
Tak já se za půl roku zas připomenu
Biluška
Už se snad aspoň trochu orientuju i v tvojí smečce, tak můžu jít s klidem spát...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:39
- Nahlásit
Mucholabka
Nicméně to Biluščino by mě zajímalo.
Mám limit deset psů . S Armageddonem jich bude devět. Chci toho buviera, nebo možná landseera. V tomto nemám ještě tak úplně jasno. Každopádně ho chci až projdou štěňata (Lilátko, Bonnie, Winky) pubertou, protože už s nima není k vydržení. Otázkou je, jestli zase nenarazím někde v útulku na psa, který mi oznámí, že je můj a nastěhuje se ke mně. Aktivně se tomu bráním . Inzeráty nečtu, do útulků nejezdím
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:43
- Nahlásit
Jeho úkolem bude hlídat a pečlivě střežit, aby nám ostatní psi nikdo neukradl
Biluška
koukám, že furt čteš sci-fi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:43
- Nahlásit
Biluška
Bull v nouzi jsem si ode dneška zakázala. Nemáte někdo program, který by zabránil navštěvovat určité stránky? V inzerci člověk většinou nic kloudného nenajde, většinou je to spousta vořechů. I když v poslední době se na mě vrhla spoušť argentiny s PP, am buldoka s PP, přehršel mladých šikovných piťásků, uchovněná stafordka, ovčáci s PP...ale tohle mě udolalo. U našich už není místo, hodila jsem jim Fifinku, červeného vrahouna a dvě kočky a víc z nějakého zvláštního důvodu nechtějí. Já musím postupovat nenápadně, aby si toho Marcel moc nevšiml, bo s každým novým psem se se mnou asi dva dny nebaví.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:52
- Nahlásit
monika
koukám, že furt čteš sci-fi
Jo, pořád . Průšvih je, že v naší vesnici máme pověst milionářů, kteří neví kam s prachama a tak si kupujou zakrslé šeltie za padesát táců (ona byla za patnáct, ale agentura JPP jí dost předražila ) . Půlka vesnice tomu nevěří, protože "nikdo by takový prachy za čokla nedal, tolik prostě žádnej čokl stát nemůže) . Druhá půlka tomu věří, jelikož se přesvědčila, že mám ty psy v baráku a to přece není normální, ne? Mám strach, kdy někoho napadne, že by si ty drahé psy mohl vzít a prodat... No, budu klidnější když to vošéfuje Armageddon
Mucholabka
Já musím postupovat nenápadně, aby si toho Marcel moc nevšiml, bo s každým novým psem se se mnou asi dva dny nebaví.
Taky s tím mám doma problémy. Musí se nenápadně, postupně a pokaždé to zařídit tak, aby si Mášenek myslel, že pořízení toho psa byl vlastně jeho nápad
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:54
- Nahlásit
Biluška
Mucholabka
Já až jednou budu bydlet sama, tak se budu moc přihlásit k vám do klubu... Štěstí, že mě rodiče ty psy zakazujou, jinak jich máme víc jak Biluška...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:57
- Nahlásit
rendik
Neboj, oni ti je budou zakazovat i když budeš bydlet sama. Pořád si vzpomínám na své dětství, kdy matka do nekonečna opakovala "až budeš dospělá tak si těch psů měj třeba dvacet" . A mám ti říct jak teď okecává blbých devět?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:01
- Nahlásit
Průšvih je, že v naší vesnici máme pověst milionářů, kteří neví kam s prachama a tak si kupujou
... dogy a ty přece sežerou maso aspon za 10 000 měsíčně. Navíc s něma objíždím výstavy a teď mám ještě malého psa vzácného plemene jsem se dozvěděla dneska na prochajdě. barák nemám omítnutý schválně abych na sebe moc neupozornovala jak jsme prachatý. No a doma to máme strašné, protože s náma spí dvě dogy a ten malý potvor chlupatý. Navíc nejsem normální protože mám velkou zahradu a já s něma chodím 2x denně na dlouhou procházku. Prý zavádím na vesnici městské manýry.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:02
- Nahlásit
Biluška
Neboj, oni ti je budou zakazovat i když budeš bydlet sama.
No jo, ale víš co...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:04
- Nahlásit
rendik
no já mám stop stav 5 psů. zatím mám 3 a chci si nechat štěndo po Fanynce a nahaté štěndo po Lexi. Taky chci jednoho hlídače, který bude furt venku (toho nepočítám). CHtěla jsem briarda z útulku, ale jelikož nemám ještě furt ten plot tak s tím počkám. Jinak manžel řve už jenom při zmínce o dalším pejsanovi, ale já vím, že to jen tak naoko aby to nevypadalo, že je vlastně taky magor.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:05
- Nahlásit
Mucholabka
Nemáte někdo program, který by zabránil navštěvovat určité stránky?
No nevim esi ti to pomůže,ale co program Trojskej kůň?? Ten se mi tudle spustil dokonce bez mýho přičinění a 14 dní sem se nedostala vůůůbec nikam!
Já musím postupovat nenápadně, aby si toho Marcel moc nevšiml
Ta tosa je vyloženě dobrá volba,tu přehlídne snadno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:08
- Nahlásit
monika
jj, to jsme na tom úplně stejně. Barák na spadnutí, ale prachů máme, že je doma přehazujem vidlema. Jinak bysme si přece nemohli dovolit tolik psů ne? Na zahradě máme jakési průlezky a přes ty s těma čoklama běhám jak malý děcko, protože mám houby co na práci . Já totiž nepracuju a celé dny se válím doma. Přitom chudák děcko mi chodí do školky samo, jsu shnilá ho tam odvést
Jo a víš co je úplně nejhorší? Každý ten čokl má svoje jméno
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:09
- Nahlásit
monika
Jinak manžel řve už jenom při zmínce o dalším pejsanovi, ale já vím, že to jen tak naoko aby to nevypadalo, že je vlastně taky magor.
To je dobrý, doufám, že se mi taky podaří někde vyštrachat manžela magora... nebo aspoň přítele magora (do psů samozřejmě), do svatby bych se nehrnula...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:15
- Nahlásit
Biluška
víš co je úplně nejhorší? Každý ten čokl má svoje jméno
A jaký!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:17
- Nahlásit
rendik
Stačí mít přítele magora do letadel,přes letadlo nevidí na psy. Vyzkoušeno a taky všichni ostatní z rodiny radějí čumí na oblohu, jestli náhodou nelítá, a se psama kolem nich lehce proklouznu bez zbytečných otázek co to žere a kolik to stojí.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:23
- Nahlásit
Mucholabka
dokud se mu pseci do tech letadel nezakousnou to by jsi videla tu averzi, Spoty si tohle u taty asi bude zehlit nadosmrti. A uz jsi zkousela pseky pomoci letadel unavit? tata takhle prohanel na poli dva retrivry...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:24 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Kniga
A jak to jako udělal? Jako na letiště už jsem Bucu vzala, ale teda honit letadlo bych ji nenechala, a to lítá tak nízko??? A nebojí se toho zvuku?
Zatím se Buca do letadla nezakousla, a myslím, že půl tuny by nezaaportovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:26
- Nahlásit
davidkova renata
víš co je úplně nejhorší? Každý ten čokl má svoje jméno
A jaký!
normální . Protože na zahradě hulákám těma použitelnýma jménama. "Nýný, Lilů, Mimi" a podobně. Kdybych tam hulákala "Qwinkywinky, Hessit Gold, Komlokerti Vagany Kontess" tak semetriku asi rajcne úplně
Ze všeho nejradši má naše tréninky agi. To okamžitě vyleze na zahradu věšet prádlo, nebo okopávat mrkev (klidně i v prosinci ) , vytáhne periskop a sleduje. V obchodě a na poště pak líčí ostatním čarodějnicím jak běhám po zahradě a na celou vesnici vřískám "sééééém, Bííí, séééém, to je dobře, zkusíme to ještě jednou a s kratším obloučkem, jo? séééééém Bíííí, sééééém" a ještě u toho mávám rukama a od kopaček mi lítají krtince Ježibaby nad tím kroutí hlavou a říkají si, že jsme fakt museli restituovat miliony když mám čas na takové kraviny
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:26
- Nahlásit
rendik
Hele i přítel nemagor do psů se dá zpracovat My jsme ve fázi, kdy přítelovi nevadí psisko, ale přístup mojí mamky k němu což je fajn
Ve slovníku už má spojení jak "Hodná holka", "No vídíš, jak seš šikovná" a tak ve spojení se psem a pochopil, že je fajn ji při nich i pohladit A už teď psice, když je tady on poslouchá víc, než když tu není
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:29
- Nahlásit
Mucholabka no lital nizko a dosli dva panicci a jeich labradori no a ti jak zmercili to letadlo tak ho zacli honit. Takze tatka delal po dohode s majiteli nizke prelety, pekne do kruhu a retrivri se mohli zblaznit a porad za nim behali, az pak si je museli panicic odchytit aby tatka vubec mohl pristat. No jestli ten tvuj pritel ma tak velka letadla tak to je asi o peknych par kategorii vys nez otecko, ten snima zacla teprve loni, takze ma jen letadla na baterky (viper a podobne skladacky), ty moc kravalu nenadelaji. Benzinak sme mu dali letos k narozkam, ale ten sam chce nechat na pozdejsi dobu Caki (nas malej knirac) letadlo uplne ignoruje, u Spoty si myslim, ze ho bude taky honit (pokud ji neodradilot o vyhubovani, coz ji asi urco neodradilo) protoze mi predevcirm na poli honila holuby, takez taky registruje to co je nahore...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:31
- Nahlásit
Kniga
Jo jako on je modelář? Tak to jo přítel totiž lítá v ultralightech :-D a to by se fakt nedalo ale modeláře na letišti taky mívají, ty velké modely se mi líbí.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:32
- Nahlásit
Mucholabka heh koukam na tu fotku (predtim se mi nezobrazila) to je fakt neco uplne jinyho otecko ty letadla este vozi v aute no a toho vipera nechava normalne v chodbe na zemi, pac Cakiho by ani nenapadlo si s tim hrat, no Spoty se rozhodla, ze je to prima hracka hnedka takze sotva sjem ji odepla z voditka uz visela na kridle...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:36
- Nahlásit
Kniga
Hlavně že si rozumíme
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 10:52
- Nahlásit
rendik
Já až jednou budu bydlet sama, tak se budu moc přihlásit k vám do klubu já bydlím sama, alůe pes pořád jeden I když pravda, druhej je u našich a třetí přibude na jaře.... a až bude Abby a australáček tak ve věku 6-8 let, plánuju štěně a to samé plánuju k našim - až bude Misty tak 8 let, plánuju k ní další velkou černou
Njehorší je, že chci na všechny akce brát s sebou všechny, tak pak nevim jak to budu dělat - 2 VK, 2 australáci a teriér
Mucholabka
náhodou jména na C jsou super, já budu štěně z C vrhu a jméno už mám vymyšlené - Colbie Collet - domácky Colletka
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:46
- Nahlásit
younglady
Njehorší je, že chci na všechny akce brát s sebou všechny
Tak s tim mam problémy už teď...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 11:48 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Doba pokročila, psi taky. Před chvílí se porvali o piškot.
Máfo je tak přežranej, že nechce ani maso.
Arči aktivitu korunuje tím, že nenápadně krade ze stolku cukroví.
gabifi
Oni vždycky šílí po té hračce, kterou má v tlamce ten druhej
To mě letos taky čeká. Jsem zvědavá, jak se po těch bitkách porovnaj.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 15:02
- Nahlásit
Ahoj, naše leonka si letos dala půl plechu cukroví, ještě chtěla spořádat poslední tvrdý rohlíky, se kterými počítám na strouhanku - kvůli ní věčně nejsou.Teď zkoumá jestli na stromečku náhodou není něco k jídlu, ale to má holka smůlu. S perníčkama na stromeček jsme to dávno vzdali. Ostatní pesani vyspávají, takže s nimi je to v pohodě. Hezké vánoce všem!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 19:46
- Nahlásit
ahůjky tak malý mě dneska dostal..... celé rodina jsem sledovali jenom jeho, a skoro žádnou pozornost jsme nevěnovali našim dárkům.... malej jak uviděl na stromku prskavky a svíčky, tak se k němu začal opatrně plížit a jak se doplížil čichnul a rychle pryč.... jak jsem si rozdávali dárečky, malý byl nadšený z těch papírů a hned si svoje dárky začal nosit vyhazovat do vzduchu a kdovíco ještě, pak si je začal rozbalovat a jak se dostal k tomu dárku tak jako by se mu oči rozsvítily vzal ho do tlamy a začal lítat po bytě.... no nejsou ty naše zlatíčka kouzelná... ještě zítra bude mít vánoce u babičky tak to všechno natočím
|
Betka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 00:24 - Změnil/a: Betka
- Nahlásit
|