| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 18:01
- Nahlásit
overgod
No to máš asi pravdu
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 21:46
- Nahlásit
Mel
Eagle je Eagle
Prosím o radu: Mají Eagle rozdělené granule podle velikosti psa? Všude čtu jednom Gigant, ale pro malé psy (malý knírač) si nejsem velikostí jistá. U Nutro choice kupuji granule small, protože můj pes hltá a při velkých granulých je schopnej se udusit. A ještě k tomu by jsme potřebovali jehněčí....
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 10:56
- Nahlásit
Olina
Kup mu ANF maji maly granulky
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 11:15
- Nahlásit
Olina
jestli ho mas, rada, tak mu, ty granulky, nakrajis tak, aby se mu dobre papala!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 11:18
- Nahlásit
overgod
pane overgod,
mam na vas, jako odbornika na vyzivku psa domaciho, dotaz:
privezli mi dva pytle kurat - v jednom jsou kurata pro psy velkych plemen, v druhem kurata pro psy malych plemen. vzhledem k tomu, ze vetsina mych psu jsou psy velkych plemen, dosla jiz kurata v pytli pro psy velkych plemen a nevim, cim je ted krmit.
myslite si, ze by bylo mozne jim dat kurata urcena pro mala plemena, nebo jim mam provizorne davat rohlik namazany maslem? nerad bych jim ublizil, jelikoz je mam velice rad.
dekuji
fanda kynologie
a dietolog amater
a.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 11:40
- Nahlásit
argosek
Pane, kurata selektovana jakozto vyziva pro psy malych plemen jsou použitelná, avšak jen za určitých stroze specifikovatelných kritérii.
Před použitím musíte svům psům nejprve změnit hodnoty amylázy a lipázy v poměru 30/42.
Následně musíte na každý kilogram hmotnosti kuřete odebrat 2 mikrogramy Ca a přidat 1,54 mikrogramu fosforu, tyto odebrane molekuly Ca inhibitovat kyselinou močovou a následně zapéct s vejcem a přidat do předem usmažených řízků ze slepičích ocásků jakožto nadívku. Tyto řízkly pak zkrmit cca 2h25min14sec po dokončení konzumace kuřat určených pro psy malých plemen Vašimi psy převážně plemen velkých.
Je nezbytné, aby v mezidobí mezi těmito kmeními proběhla koupel v kozímk mléku z (pardon "od" ne "z") koz sousedky naši milé Aničky a vy sám jste se zašel nejméně třikrát vymočit na WC.
s pozdravem
geniální expert kynolog
a ředitel dietologie na planetě Zemi
Akademík Kadlík
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 11:49
- Nahlásit
overgod
dekuji vam, za briskni odpoved.
podle vaseho navodu (i kdyz
mam pocit, ze jiz jsem nekde
neco podobneho cetl - obcas mam
pri cteni vasi poradny pocit dezavy),
budu schopen
svym milovanym milackum
tutacim nunacim pripraviti
stravu, ktera jim prodlouzi zivot
minimalne o 10 let a navic
se jim diky vhodne kombinaci kalcia
a fosforu jen tak nepreji.
preji vam pekny zbytek nedele
a vam i vasemu casopisu
tutanek pritel lulanka
mnoho zdaru v dalsi pro
kynologickou obec nesmirne
prospesne cinnosti.
oddany ctenar a fanousek
r.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:12
- Nahlásit
argosek
neni zac pane, ovsem idealni krmeni je tzv tachyonova dieta, pokud byste se chtel naucit jeji aplikaci, za 3000euro není problém a vězte, že vynaložené investice se Vám brzy vrátí.
Jen letmo, abyste si mohl udělat obrázek sám.
Pomocí této metody vsugerujete telu psa, ze ma zhoubny nador a ze ho musi zneskodnit...telo ma zneskodnuje a je z nej vlastne i zivo a tim padem nemusite krmit. Pritom zaludek ma stale pocit, ze je pln.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:48
- Nahlásit
argosek
overgod
P.S.overgod
Gde se kupujou ty slepičí vocásky,tady to vůbec nemaj...
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 15:19
- Nahlásit
davidkova renata
to se nekupuje, to se pestuje paní...... a pak se to ucvakne...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 16:47
- Nahlásit
overgod
to se nekupuje, to se pestuje paní...... a pak se to ucvakne...
teda to só dnes technológie
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 17:06
- Nahlásit
Erin
teda to só dnes technológie
nojo, to my akademičtí kynelokologolové máme v malíku tyhle useknutý vocásky ... aspon vidíte, že sem prd CH a su velkej akademik
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 17:40
- Nahlásit
overgod
nojo, to my akademičtí kynelokologolové máme v malíku tyhle useknutý vocásky ... aspon vidíte, že sem prd CH a su velkej akademik
nojó, sem si dycky myslela že ste akamík a praxe vám uniká
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 17:55
- Nahlásit
Erin
eh praxe je pro ubohe, geniadlíky zivi a uspokojuje teorie
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:12
- Nahlásit
overgod
eh praxe je pro ubohe, geniadlíky zivi a uspokojuje teorie
vopravdu a ste si jisté?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:44
- Nahlásit
overgod
dekuji,
nejdrive zkusim ten fosfor a kdyz to nebude to prave orechove, zkusime tu vasi rakovinovou dietu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:50
- Nahlásit
Olina
Eagle nemá granule pro dospělé rozdělené podle velikosti psa. Měla jsem už několik receptur jak z normální tak z holistické řady a všechny měli granule spíš menší, krmím tím jak 25kilového tak 8kilového psa a ani jeden s tím nemá problém.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:54
- Nahlásit
Olina
bohužel nedělaj... rozlišují pouze velká plemena a ty ostatní... Já krmila adultkou a tam jsou ty granule dost velký. Jehněčí (natural) myslím jsou malý, ale nejsem si tím stoprocentně jistá...
normální řada http://www.eaglepack.sk/cz/sp_dog.php
holistická řada http://www.eaglepack.sk/cz/hs_dog.php
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:20 - Změnil/a: Olina
- Nahlásit
Maya
Mel
Díky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:02
- Nahlásit
Olina
Jen jestli si z těch našich rozdílných názorů na velikost něco vybereš.
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 19:41
- Nahlásit
Maya
Zatím krmíme nutro choice a eagle pack zkusíme, až si granule někde "ošahám"
|
danrl
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2007 12:24
- Nahlásit
Nemáte někdo zkušenosti s granulema Bento Cronen?
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 10:07
- Nahlásit
[b]emikami[/b]
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 10:09
- Nahlásit
Ahojky granule od firstmate by se vůbec neměly namáčet. Píšou to i na svých stránkách. Mají jinší strukturu atd a prý to neni dobré. Jinak mi jsme s tímto krmením moc spokojení. Je fakt, že jsme před měsícem dostali brita activku a taky to de rozhodně to neni špatný, ale firstmate je firstmate.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 14:53
- Nahlásit
Mě se FM bohužel neosvědčily, pesan z nich (a skoro ze všecho ostatního) měl průjem. Pomohly až granule Natural platinum- Arimu šíleně chutnají a má po nich jen miniaturní pevný bobky
|
vidrbína
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 17:08
- Nahlásit
Nám se taky First Mate neosvědčily, protože hromad za den bylo asi šest a byly jak od vola. Takže když ze psa vyjde víc než mu nasypu, asi to není to pravé ořechové. Takže eď zkoušíme Canidae.Jedna psina už to baští jako o závod a druhá psina k tomu nedůvěřivě čuchá a zatím je nežere a vybírá ty staré
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 19:10
- Nahlásit
Johule
Taky krmím pesana granulemi Platinum Natural. Moc mu sice nešmakují, ale to je pes, kterýmu se nezavděčím žádnými granulemi. Jo a bobky jsou po nich tvrdý, to je fakt.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2008 22:47
- Nahlásit
Tak to naše doktorka mi třeba Eukanubu nedoporučila, protože mám žrouta a ona je dost koncentrovaná takže se dávkuje menší množství a ten můj zmetek by se užral asi A jinak doporučila ze středně drahých krmiv Bosh a jelikož ten náš má dost průjem tak hypoalergení jehněčí Calibru a proti té nemám výhrady jinak kupuji First Class
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 02:59
- Nahlásit
palma1
ahojky asi reaguju hodne pozde, ale co sem ja koukala tak stravitelnost grancli neznamena to jakou ti haf udela hromadku, ale spis potencionalni vyuziti vsech latek atd, takze podle me kdyz tam prdnes spoustu soji, tak ta stravitelnost bude mala. I to na tech strankach psali, ze to nema vliv na velikost bobku.Dalsi omyl kterej se firstmate tyka je ze by se nemely granule namacet. Taky totam nekde psali a neni to prej mocvhodny, prej maj jinsi strukturu nez ostatni, tak nevim rikam jen co sem chytre vycetla na jejich strankach. Mi meli jehneci ty byly fajnovy a ted takovy ty s tema boruvkama takovou tu ultrapremijovku a teda no jehneci mi vonely vic, ale tyyhle sou fajn pesasan si nestezuje. Jen co dozereme pytel brita kterej sme dostali zas se dame na fm. Prijde mi to fajn, i nas druhej haf co mame doma a kteryho zas tak casto nevidam je ji a sou to teda jediny ktery se mu neprejedly a je schopnej je bagrovat porad, to i s reklamama proslavovanym pedigree sme vydrzeli jen chvili a pak se tvaril nestastne ze zas musi zrat tenhle hnus, to same k devitka kalibra a dokonce pak i acana a pufins.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 07:04 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Též jsme s FM spokojení, je to konečně něco na co se pes vrhá. Krmíme mainatnce a i lamasko jsme měli. nemáčím a používám i jako pamlsky. prostě chutnají
hromádky byly velký pokud jsem toho psovi dala víc než potřeboval, tak to prostě vykadil
|