| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 14:07
- Nahlásit
HanuleGR
My to udělali taky tak.Snížili jsme krmnou dávku a omezili příjem pamlsků.Ale víc už snižovat nemůžeme,protože by se pes fakt nenažral.Za měsíc zhubla asi 1,5 kila.Pohybu má pořád stejně,protože přítel měnil práci a tak se spíše snažíme,aby ho neměla míň než předtím.Bohužel.
Zuzana T
Souhlasím s tebou.Někteří jednici to tak mají a člověk s tím moc nenadělá.My jsme veděli,že bude mít sklony k tloustnutí po své matce.Ta má pohybu víc než hodně,majitel je velký náruživec v pochodu,ale přibírá snad po každé granuli navíc.
|
Puntík
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:02
- Nahlásit
ko4ka
Naši psi nejvíc přibírají na nekontrolovaném příjmu jídla vinou mé drahé polovičky, která se s nimi spravedlivě dělí o vše co jí.Když se mi to po několika ostrých upozorněních s příslibem tělesného trestu podařilo zatrhnout, pejsci za nekolik týdnů viditelně zhubli pri mírném znížení krmné dávky. To bylo začátkem léta. V posledních dvou týdnech jsem si všimla, že se opět nějak zakulatili - a ejhle, manžel se přiznal, že se s nima zase začal dělit o jídlo ( svoje, ne jejich :wink . Takže bych taky doporučovala zpřisnit kontrolu výkrmu se strany rodičů .
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:28
- Nahlásit
muzu se zeptat, zda nevite o nejakych light pamlscich?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 18:03
- Nahlásit
nika00
myslím, že Candies od Candy co má granule K-9 a Nutram. O těch jsem dneska mluvila s vetkou, je to nafoukaná rejže údajně bez tuků
Puntík
Takže bych taky doporučovala zpřisnit kontrolu výkrmu se strany rodičů
rodiče, prarodiče a drahé poločky = tradiční problém
All
Jinak všem díky za typy, moc mi pomohly při výběru. Dnes jsme byli fenku zvážit u vetky a není to takový děs, jak se zdá. Budou stačit 2 - 3 kila dolů a bude v pohodě. Váží 33,5 kila, myslela jsem, že je to horší... Bude dostávat nějakou tu lightku od Eucanuby a každý 2 týdny bude chodit na zvážení
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 18:35
- Nahlásit
nika00muzu se zeptat, zda nevite o nejakych light pamlscich?
domace jatrove susenky: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4355_0.html#2
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 18:50
- Nahlásit
Bela
nika00muzu se zeptat, zda nevite o nejakych light pamlscich?
domace jatrove susenky: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4355_0.html#2
no ty jsi musela zešílet!!!
jak chceš v tomhle krmení vybalancovat všechny důležitý poměry? , co když z toho ten pes dostane psinku?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 18:51
- Nahlásit
overgodco když z toho ten pes dostane psinku?
alebo pusinku?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 09:38
- Nahlásit
Bela
no tak to by me asi kleplo
ko4ka
ja shanim nejake moc jakoby nesuche, aby se nedrzeli na zubech a nebyla po nich zizen...
ty candies ted mame...cubina to ma pak vsude v hube
|