| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:45
- Nahlásit
Hafina
Já taky pesany ven nedostanu,ještě tak brzo ráno a po 19:00,přez den jen rychle na zahradu vyčůrat a pak domů,válet se na dlažbě a mokrých ručníkách.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:46
- Nahlásit
abby
Taky mě tam dostala jedna reakce.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:47
- Nahlásit
abby
No my byli včera po 10. a ještě pořád to bylo naprosto příšerný...
|
west
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:51 - Změnil/a: west
- Nahlásit
No jo teď je hic i v noci, ale příští týden to snad bude pro ty naše mazlíky lepčejší.
Jinak naše štěndo jak má rádo zimu je i teď schopný se vyvalit na to slunko a usnout, ale já ji tam pro jistotu nenechávám a do lesa jí taky tahám vodu.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:55
- Nahlásit
Já bych teda psa nebrala na kolo nikam.Ty tepla nejsou zdravé.A když už,tak někam do stínu a v rozumnou dobu.Ale to momentálně není asi nikdy
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:03
- Nahlásit
Monty
to není věkem , nakonec u většiny psů není 7 roků nijaké stáří , ovšem jsou bohužel i výjimky ( nevím , co máš za psa). My chosíme ráno před 8 k vodě a do lesa tak na 2 hodiny, pak jdou kolem 4. odpoledne se vyčurat jen tak na 10 minutek a pak kolem 7. večer zase na 2 hodiny a zase kolem vody , takže oni se vždycky schladí a pak lítají a zase do vody ). Doam jsme v přízemí, okno na zahradu je otevřené - je tam spousta stromů, takže stín a před oknem je ventilátor a ten jim pustím. V ostatních místostech je naopak zavřeno a zatažené závěsy a je to docela v pohodě , jsou spokojení ....a já také
|
west
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:10
- Nahlásit
mac1
Monty má westíka jako já a myslím že 7 let není stáří, oni jsou dlouhověký i 17 let se dožijí.
To se máš že můžeš se psama toliko chodit. To já můžu až tak na večer jak se vrátíme z práce. Ráno bych takhle musela vstávat tak před čtvrtou abych s ní mohla jít na tak dlouho.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:19
- Nahlásit
svině to jsou ty lidi,bych jim dělala to samí co těm zvířatům
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:19
- Nahlásit
mac1
přes ty vedra chodíme taky jen tak na deset minut... k večeru tak na dvě hoďky, ale i tak je docela ještě dusno, asi předevčírem jsem s ním byla po desáté večer a ještě bylo hodně teplo. My taky bydlíme v přízemí a naštěstí máme koberec jen v obýváku, jinak máme kachličky, lino a plovoučku takže se má Monty doma kde schladit, ale třeba dneska v noci to bylo skoro k nevydržení, snad už příjde nějaké ochlazení....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:22
- Nahlásit
Monty
snad už příjde nějaké ochlazení....
kéž by
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:24
- Nahlásit
Monty
snad už příjde nějaké ochlazení....
k vam sa uz to ochladnie nastastie vali, nas zatial caka vikend v takomto pekelnom duchu: http://www.meteo.sk/predpovede/slovensko/bratislav a
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:26
- Nahlásit
Bela
tak to Vás fakt lituju, jako 38 stupňů, to už je fakt šílené.
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:29 - Změnil/a: MORIE
- Nahlásit
To není možný! Jak to tady čtu, tak JENOM JÁ mám psa, kterej si teplo užívá? Je pravdou, že já tyto vedra taky miluju, ale přece to pes nemůže být zděděný po paničce, že ne ... nebo jooo?
Naše Tequilla by dobrovolně do vody nevlezla ani v těchto vedrech, skoro nepije a pořád se vyvaluje venku na sluníčku. A to má celodenní volný přístup do domu, kde je "jenom" 25 °C .... nechápu
Monty, u nás na jižní Moravě jsme včera naměřili 40°C. Dnes nevím.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:30
- Nahlásit
Monty
je to tu fakt dost sialene.
horsi hic som zazila jedine v USA a tam bol navyse aj 90% vlhkost vzduchu a vtedy som myslela, ze naozaj udrela moja posledna hodina...
chcem sneh a zimuuuu!!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:34
- Nahlásit
Bela
chcem sneh a zimuuuu!!!
Já to říkám furt. V zimě člověk může dycky zalízt pod peřinu, nebo se nabalit svetrama. Ale v létě... Jak už nemám co svlíknout, tak je to hnus....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:36
- Nahlásit
Bela
to já zase zimu a sníh nechci, ale mě vyhovují tak teploty do 23 stupňů a hafanovi taky, ikdyž před chvíli jsem se dívala na předpověď počasí a ochlazení k nám dorazí taky asi později, protože my jsme na východě Takže si taky na to ochlazení budeme muset počkat
MORIE
my jsme taky na Moravě, ale na na jížní, takže tady máme o něco ale jen fakt o něco méně než u Vás
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:37
- Nahlásit
bullvnouzi
presne tak, hovoris mi z duse.
v zime sa navrstvim a idem...ale v tomto horku by som sa najradsej zvliekla z vlastnej koze
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:38
- Nahlásit
west
no mám se , žiju si jako v pohádce, když nechci ,nejdu do práce , a to nechci nikdy ))
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:38
- Nahlásit
Monty
to já zase zimu a sníh nechci
to ja zase nielen chcem ale aj musim. na com by som inac lyzovala? na Saharskych dunach?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:41
- Nahlásit
Monty
Myslím, že MORIE je taky z jížní, dokonce z Babic u Brna, jestli si dobře vzpomínám?
Jinak v rádiu prý dnes říkali (ja to neslyšela ale), že takového teploty, jako byly poslední dva dny, maj být průběžně během celého srpna..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:41
- Nahlásit
Bela
na com by som inac lyzovala? na Saharskych dunach?
dneska už je možné cokoliv
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:43
- Nahlásit
No ale zpozorovala jsem menší výskyt klíšťat, teda naše má spot, ale psi rodičů nemaj běžně nic a jsou furt plní a teď pohoda..aspoň nějaká výhoda, a není to jen tím, že psi nikam nechodí, naši chodí každý večer do lesa, i teď, sice na chvíli, ale chodí..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:43
- Nahlásit
Syska
tak to asi zbalím Montyho a pojedeme na hory ikdyž i tam už je prý kolem 30 stupňů
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:44
- Nahlásit
Syska
maj být průběžně během celého srpna..
. ok, I've had enough! Odchadzam na Aljasku...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:44
- Nahlásit
Monty
No to jsem ti právě chtěla napsat, že by ses tam taky už moc neochladila...
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
Syska
S těmi teplotami jsi mě (asi jenom mě) potěšila.
A ano, vzpomínáš si dobře, ale Monty psala, že není z jižní Moravy (jedno "na" bylo zřejměmyšleno jako "ne")
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
Bela
Ale víš, jak je to s těmi předpověďmi dlouhodobými, bych to nějak nehrotila, no ale s tím africkým vzduchem tedy teď, to byla fakt síla, já miluju teplo kolem osmadvaceti stupňů, tohle co je teď, je šíleně ubíjející a já se večer přistihuju, když nemůžu v bytě ani dýchat, že jsem šíleně ale šíleně protivná...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:46
- Nahlásit
Syska
my taky pozorujem, že Moňťas, teď nemá klíšťata a my teď skoro pořád chodíme do lesa, protože tam je aspoň jakž takž... my máme obojek kiltix a poslední dobou mi připadal jako by neučinkoval(ale máme ho jen ani né měsíc) a teď nemá zatím žádné....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:46
- Nahlásit
MORIE
Ajoooooooo...no já to jedno na přeskočila anedošlo mi, že je to ne... no to vedro no, fakt nepřemejšlim a nečtu pořádně..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:47
- Nahlásit
MORIE
jo jo jedne na bylo myšleno jako ne. Jsme z Ostravy
|