| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:26
- Nahlásit
Tak tohle je fakt hrůza
http://www.novinky.cz/krimi/psi-rodinku-nechal-tyr an-uvazanou-v-horku-bez-vody_119060_113hd.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:37
- Nahlásit
abby
děs
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:39
- Nahlásit
abby
Šmejdi!!!
Ale tohle teda nevim jak na to přišel:neboť zákon na ochranu zvířat proti týrání je jeden z nejtvrdších a za jeho porušení mohou být uloženy vysoké tresty,"
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
já to vím, prostě potřeboval zaplnit ještě nějaký prostor do sazby
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 20:52 - Změnil/a: Nahoda
- Nahlásit
abby
je to hrůza a navíc i se štěňaty. . . mám doma feňuli, která má 17 dní stará - mladá štěňátka. Teď na ně koukám a mám skoro slzy v očích. . . áááááchjóóóó, proč jsou někteří lidé takový ZMETCI
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 21:32
- Nahlásit
Z i-fauny:
Re: tak, a mám průser
Jak tak koukám, tak se tu strhla docela slušná diskuze nad NO vedle kola. Když jsem psala tento příspěvek, tak jsem byla strašně naštvaná a ještě nešťastná z toho co se stalo a tak jsem nepopsala celou situaci. Měla bych přiblížit celou situaci a napsat i to co se stalo potom - a ještě dnes. Takže v ten den, kdy jsem to psala jsem byla u silničky na louce hrabat seno, když jsem v dálce uviděla nějaké kolo a vedle běžel - teda spíše kulhal pes. Už když byli vzdáleni cca. 20 metrů, tak nešlo přehlídnout zubožený stav NO. Jakmile byli ode mne vzdáleni natolik, aby mne "majitel" (majitelem ani nebyl ) slyšel, tak už jsem na toho cyklistu hulákala, aby okamžitě zastavil. Několikrát jsem to zdůraznila - a on mne poslal do pr.... a tak jsem také začala být sprostá. Bohužel jsem u sebe neměla mobila a domu to je asi 200m. Když byli skoro na mé úrovni, tak jsem na něj zařvala, protože jsem stačila k silnici doběhnout a viděla jsem za psem krvavé otisky od jedné zadní nohy. Na poslední výzvu, když jsem na něj houkla ať zastaví, že zavolám policii, tak se mne pokusil z toho kola nakopnout (psa měl v pravo)- jo a řekl mi nadávku pracovnice E55. To že se takhle choval a ještě ten pes byl v tak bídném stavu - opravdu ho za sebou vláčel, tak jsem tam strčila nohu - no spíš také kopla a jeho noha se zasekla za tu mojí a on kvůli tomu, že táhnul za sebou toho psa tak ztratil rovnováhu a spadnul. Řval na mě, že si zlomil ruku a že jsem - no ta pracovnice a Bů - strašně vyváděl a hned zavolal policii, že jsem ho napadla. Pes sebou okamžitě fláknul do trávy a dejchal jak lokomotiva. První přijela záchranka a odvezla cyklistu do nemocnice na rentgen. Policie se mnou vše sepsala a také s ním než ho odvezli - fáčovali mu tu ruku. Pak se čekalo na policejního kynologa, aby odvezl psa. Večer jsem šla podepsat a doplnit protokol - výpověď na policii. Dnes jsem se dověděla, že: trestní oznámení na mne stáhl pod tlakem svého otce - majitele psa a ještě se přišel osobně omluvit. Pes je ve špatném stavu a jeho otec je na něj pěkně naštvanej. Sama policie teď prošetřuje zda se nejednalo o týrání zvířat. Proč táhl toho NO tak neurvale a tak bezohledně?: podle jeho vysvětlení: mají ještě jednoho malého psa - štěně (8 měsíců) a milý NO na něj dominantně skočil a dost zle ho pokousal (aspoň to prý zezačátku tak vypadalo)- štěně patři tomu cyklistovi - a tatínek cyklisty- majitel NO jel s tím štěndem na veterinu - jako takovou satisfakci - protože nemohli najít klíče od baráku, tak syn (cyklista-majitel štěnda) zůstal doma - nemá prý ani řidičák - takže musel stejně jet jen jeho otec. On byl strašně naštvanej na NO svého otce a tak mu chtěl dát za vyučenou a vzal ho k tomu kolu. Ta krvavá stopa byla od rozřízlého polštářku - což si uhnal už na jejich zahradě, když se s tím štěndem rval. Štěndo je ošetřeno a celkem se mu nic moc při té rvačce nestalo - ani není šité - jsou to jen kousance. Bohužel NO je na tom hůře - tak a teď budete mít šok: víte kolik tomu NO je?: 11 let!!!! NO musí být teď alespoň týden v absolutním klidu, baští nějaké léky a dnes měl svůj první epileptický záchvat - takže byli znovu na veterině, kde jim řekli, že takový šok - vyčerpání může epilepsii spustit. Otec se synem nekomunikuje a mají doma tichou domácnost. Sám ten mlaďoch blbec - blbec cyklista uznal, že je idiot - no řekl na svou adresu i něco víc sprostého. Jo a ta ruka není zlomená - jen naražená - nemá sádru, ale jen lehkou dlahu - takovou tu sundavací na zápěstí - spíš je víc odřený. Tu dlahu může klidně sundavat - a je nepracující, takže ztráta z důvodu neschopnosti - uniklá mzda nehrozí. Ani nic nechce a dal mi to i písemně. Ale stejně bych ho i teď nejradši nakopala někam.
Odpovědět... | Autor: Anonymní (xxxx..134.169) | Vloženo: 17.07.2007 20:45:59
Blbci se koukám pohybují všude.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:06 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Dášo, seš fakt borec. To je nářez. Doufám, že se pes uzdraví a že se nic nestane ani Tobě.
Nebo tos nebyla Ty? Z příspěvku to není jasné.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:24
- Nahlásit
To snad není pravda, panebože...takovou zrůdu bych pověsila za koule do průvanu..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:13
- Nahlásit
Lidi jsou fakt hovada
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:26
- Nahlásit
abby
Fakt se mi u toho článku chtělo brečet, to je neuvěřitelný, co lidi dokážou udělat..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:12
- Nahlásit
Sviňě jedny, já když jdu jen na nějakou větší prochajdu tak sebou beru misku a láhev s vodou a skoro všichni se mi smějou... v takovém vedru, to je fakt šílené... taky bych toho člověka nechala bez vody na slunci, ať ten debil ví co zažívají ti hafani!!!!!!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:23
- Nahlásit
Monty
přesně tak, vodu pro psy pořád tahám v baťohu ( no , já se jí také napiju ) , nechala bych toho hajzla také přivázat ke stromu v těhle vedrech a bez vod, ať si to okusí
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:28
- Nahlásit
Montya skoro všichni se mi smějou
nechapem preco? ja v tomot hici nosim 2 litorvu vodu pre psa a pre seba a vela inych ludi robi presne to iste...
abby
Dagmar Fišerová
ja uz tieto pripady nevladzem ani citat. niektori ludia su fakt otrasne zrudy...a zakonny postih je tychto parchantov je vacsinou nulovy. Stredoveke zakony na nich!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:32
- Nahlásit
Bela
možná se mi smějou, že já pro sebe netahám nic a pro hafana jo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:33
- Nahlásit
Syska
Mě taky
A tomu,co to udělal s tím NO,bych jako jeho otec,namlátila.Takhle se mstít na psovi.
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:39
- Nahlásit
Monty: No my teď jezdíme denně k vodě plavat, protože v těch vedrech si nedokážu představit jinou činnost.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:40
- Nahlásit
abby
No to taky..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:43
- Nahlásit
Kreis
no já bych taky ráda k vodě, ale to moje pako vodu fakt nerad Teď to řešíme, že chodíme na větší procházky večer, kdy není takové vedro a přes den jen na malé, protože mu ty horka nedělají dobře, lehne si do trávy do stínu a už mi nechce dál jít... no už to není žádnej mladík, má sedm let
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:04
- Nahlásit
Monty: To není věkem, holčičky jsou mrtvé i večer, to vedro jim nedělá dobře. My chodíme po práci na koupačku a někdy i na večer, jindy čekáme až opadne vedro, jdem na prochajdu, nebo si jen zaházet, dokud nejsou moc zadýchané...je to takové - domů do chladna na chvíli ven no....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:04
- Nahlásit
Taky se hned vrhla po vodě. Naráz vypila šest litrů vody," pokračoval místostarosta.
No tak to nevím....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:06
- Nahlásit
aren & @ll
Nebyla to pí. DF, ale někdo jinej.
Tady je první - http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=542347
A tady je to dovysvětlení - http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=542806
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:07
- Nahlásit
Kreisdomů do chladna
tak to sa mas. My mame aj doma vyhnu pekelnu, dnes v noci som myslela, ze zdochnem od tepla.
jedine co tochu pomaha je pit hektolitre vody a raz za cas nou poliat seba aj psa
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:07
- Nahlásit
Btw. já kráva jsem včera dělala blbosti se psem v kašně a jak jsem do něj strčila, tak spadnul a napíchl se na kovovou trysku. Výsledkem je kvalitní kulhání na levou přední...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:10
- Nahlásit
inac, nas peso ma normalne prinutil, aby som mu v kupelni pustila vodu - skocil do vane, packou hrabal do sprchovej ruzice, vystekoval a wouwkal, az kym som mu tu sprchu nepustila. Potom sa cely happy uz len vyskieral od ucha k uchu
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:12
- Nahlásit
Bela: No v přízemí, kde jsou holčičky skoro celý den (Arleen odmíta chodit spát za mnou, když tam mám takovej hicák, občas příjde k ránu) je pěkně, ještě v předsíni na chladné dlažbě, kam nesvítí odnikud sluníčko se mají vcelku dobře....podkroví už je mnohem horší....
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:15 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Kreis
super, ze tam mas aspon trochu chladku. U nas je chladno len na prizemi, ale to mi je p*d platne, kedze byvam na hornom poschodi. Horne poschodie panelakoveho domu je v tomto pocasi dost vrazedny priestor. A odchod na chalupu je v nedohladnom horizonte dvoch tyzdnov uaaa
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:21
- Nahlásit
My teda prochajdy vzdáváme.Přes den se jde jen vyvenčit a teprve večer jdeme pořádně ven.Ale včera z toho byla tak hotová,že nevím,jestli tu večerní dneska nevynecháme
V bytě je taky vedro,takže jsem jí pak oblíkla do mokrýho trika.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:24
- Nahlásit
Bela
Taky máme v paneláku na zdechnutí, bydlíme v 6. patře. Včera v noci to bylo ještě jakž takž, při otevřeným okně mi bylo k ránu i trochu zima, le dneska jsem nemohla od verda spát, protože se ani trochu neochladilo ani přes noc... Pes leží v koupelně nebo v předsíni na kachličkách, tam je trochu líp...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:26
- Nahlásit
abby
My taky chodíme až večer, tak kole půl 9 až 9, ale stejně je horko jako blázen. Arisovi dávám na krk mokrou plínu, ani si ji nesundává...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 11:28
- Nahlásit
Hafina
My byli taky včera po deváté,ale bylo strašné dusno.
Tak jsem se prokousala pár příspěvky na ifauně a pokud někdo teď jezdí se psem po silnici,tak je to debil a hotovo.
|