| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 01:10
- Nahlásit
Aknah
jojo teď jsem to přečetla celé - i ty dlouhatánské příspěvky od emikami. jau moje oči. no poupravila jsem si názor o emikami. a omlouvám se cilce. názor že bych psa u cizí osoby nenechala ale trvá.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 01:31
- Nahlásit
Kiwikik to si myslim, ze vetsina milujicich panicku nenecha psa hned tak nekomu a jak jsem psala, nenechala bych ho ani u znamych. Je to zavislo a jsou dve mista kde ho nechavam, doma a u rodicu a kdyz mi ho doma vyzvedavala kamaradka a ja jela k ni, tak to byl vzdy prusvih. Jednou tam nasel na zahrade kosti po kocourovi a sezral je a pak jsme jeli na veterinu a po druhy se vykoupal v louzi, coz miluje a kamaradka ho dukladne vykoupala ve sprchovem gelu, pes je alergik a ma hypoalergenni sampon. Takze kdepak, psa nikde nenechavam
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 01:41
- Nahlásit
emikami
Co si slyšela ty o mně , tak to nevím, já tě ani neznám nevím kdo jsi, nevím jaké máš psy, a nevím co by ti někdo mohl o mně říkat něco špatného.
na paní sem slyšela vcelku slušný reference..to o tobě říct nemůžu že?
sem psala že někdo řekla něco špatnýho????máš dost..nauč se čísdt a chápat psaný...to co sem napsala je to že na stříhačku jsem slyšela chválu od lidí co k ní choděj...tebe nikdo nechválil že
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 02:19
- Nahlásit
Aknah
nerikam, ze bych tam Fredyho nechala, nenechala, ale byla bych to ja kdo by ten hovor ukoncil, ze za takovychto podminek se nedomluvime, duvod proc, by me nezajimal.
Víš ono je to vše trochu jinak než ty píšeš. Já bych to nemohla ukončit,jelikož jsem ani na to neměla čas. My jsme byli již domluvené a ona vyřkla poslední větu, že tam prostě být nemohu, samozřejmě že jsem řekla, proč!!!, a to že ji neznám,hned na to byl z její strany konec, samozřejmě bych řekla, že z fenkou tam chci být tak ať se nezlobí, ale že budu hledat něco jiného.Jelikož ale ten rozhovor nevíš jak probíhal, tak si to prostě ani neumíš vysvětlit.Jak píšeš že bys to byla ty co bys to ukončila, tak věř, že nebyla, možná jen v tom případě, že kdyby ti řekla, že při úpravě psa tam nedovoluje mít páníčka, musela bys hned odpovědět, že teda v tom případě nemáš zájem, jakmile by ses zeptala, z jakého důvodu, nebo něco, pak by ten rozhovor dopadl stejně jako u mně.
Jak píšeš, že třeba se na něco ptám a výše o dva příspěvky je to napsáno, tak sama víš, že člověk než třeba něco napíše stihne pár lidi napsat před tebou, takže ty na něco reaguješ, třeba musíš ještě odskočit od internetu, zvoní ti telefon, nebo někdo za dveřmi, nebo prostě musíš jít za psama, těch důvodů je moc, pak se vrátíš , dopíšeš to , odešleš, a pak se všimneš že už bylo zodpovězeno. takže to není tak že bych nečetla, ale stává se to dost často, že tě prostě lidi předběhnout, protože najednou nás může psát třeba 5, a nyní záleží kdo dříve odešle, jak dlouhý příspevěk je, zda se od netu nehneš nebo zda si někam odskočíš, atd. pak se stává to co píšeš, a myslíš si že to třeba nečtu a ptám se vlastně na to co již bylo zodpovězeno.Tohle tě nenapadne, že to tak často zde všude bývá?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 02:25
- Nahlásit
sarax
Já psy nestříhám a číst snad umím. Jen by bylo dobré, to občas napsat tak aby to pochopil každý a ne jen někdo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 07:31
- Nahlásit
emikami
Já psy nestříhám a číst snad umím. Jen by bylo dobré, to občas napsat tak aby to pochopil každý a ne jen někdo.
mno jenže každý nejseš ty..o stříhání nešlo..napíšu to jak pro blbý...o ní mi někdo něco říkal..a slušnýho...o tobě vím jen to co čtu zde...a to stačí...ty máš vážně dost...myslím že to co jsem napsala bylo čitelné..jen tys nepochopila...smutný
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 09:37
- Nahlásit
Lidi neblázněte a nekamenujte hned.
Emikami udělala opravdu chybu, že sem dala jméno a kontakty na paní, která ji svým způsobem urazila. Možná má zvláštní příspěvky ale já už jsem dávno dospěla k názoru, že to co je psané na netu, je mnohdy jinak myšleno a kdyby jsme seděli někde na louce a venčili společně psy, společnou řeč bychom našli. Emikami si v podstatě jen stěžovala na to, že ona by svou Denisku nenechala samotnou u cizí paní. Já jsem měla kokřici, dávali jsme ji pravidelně stříhat a u cizí paní jsem ji s klidem nechala. Beru jako dobré doporučení i to, jak to u paní vypadá a taky jak dlouhou objednací dobu má. Když dlouhou vím, že má spoustu klientů a asi spokojených, když k ní docházejí opakovaně. Možná by bylo lepší abys emikami ovládla své emoce než něco napíšeš a zveřejníš citlivé údaje. Možná si mohla znova zavolat a zeptat se paní, jetli ji třeba neupadl telefon nebo tak něco, že se to najednou přerušilo.
Co se týká venčení na balkoně. Každý to má opravdu zařízené jinak. Sousedům venčení na balkoně vadit nemusí. Čurací pleny jsou v pohodě pokud se často mění. Mám kamarádku, která 2x denně vysává a na úklid je doslova magor, má tři psy a taky ji jeden z nich chodí na plenu v obýváku v rohu pokoje. Není to tam cítit a je to fakt jen její věc. Proto přece není její pes nevychovaný. Tohle už je jen hon na čarodějnice a hledání chyb, za co bychom tu emikani upálili.
Co se týká témat: Garfieldová to tady zaplácává krávovinama celkem často a nikdo z vás to neřekne nahlas i kdyby si to 100x myslel. S békárnou vleze i do témat, které jsou na něco zaměřené a odkloní je tím do háje. Taky se nad tím nikdo nepozastaví. To je prostě Garfield. Se svým psem má zvláštní způsob komunikace, ale na to jí nikdo nic neřekne bo má vlastně slepicu. Jiného by jste uhnali za to, že na kvalitní rady od Ebony nebo Smečky nebo Wami nedá, ale "slepici" to projde bez odezvy.
Že se tady z toho stalo forum pro skupinku je už taky v podstatě pravda a jak mi jednou odpověděl ispdch "on se tady chodí pobavit a ne kecat o psech" . Kde jsou ti kvalitní přispěvovatelé, kteří opravdu laikům a nováčkům byli schopni a taky ochodni trpělivě odpovědět? Odešli, protože tady toho z fora pro psy a o psech mnoho nezbylo. Vážím si všech, kteří se snaží psům pomáhat, těch kteří si vemou psa nebo jiné zvíře z útulku, těch, kteří se pro své psy vzdávají pohodlí a taky pomáhají jinak. Všichni tady jsme pejskaři a ti by se k sobě měli chovat slušně a pomáhat si, ale ono to tady tak moc poslední dobou nevypadá.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 09:53
- Nahlásit
Aknah
zvednes me ze zidle svou "hlouposti..a to je právě chyba
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 12:20
- Nahlásit
Drama všedního dne
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 12:43
- Nahlásit
Tak teď jsem zvedla se ze židle já. To že útočíte jen na emikami je holá pravda. To že venčí na balkóně dle potřeby je a jen její věc. Vy vůbec neuvažujete, že může mít i zdravotní problémy, že někdy je pro ní nutnost aby pejsci si zašli na balkón. Já mam dva, mám jednoho výstavního, když jsme si je pořídily tak ten starší byl naučeny od chovatelky doma na plínku, manžel mi říkal ať ho nechám i doma a nebo na ten balkón se jít třeba vyčůrat proto že nevím kdy to budu potřebovat, ale já ne, že musejí chodit ven no a teď kom kolikrát by se mi to i hodilo hlavně když mám před výstavou a už je připravený a nebo když venku prší a oni zmoknou a pak se musejí fénovat a nebo i to, že prostě mám dny když chodím o dvou holích někdy jen o paličce a jindy za se jen tak, no a někdy ulehnu a co teď. Takže pro mě balkón by byl v nouzi super. Na takové věci jste nepomysleli, že můžeme i my mít svoje dny. Někdo mi namítne, že jsem si neměla pořizovat pejsky, ale pro mě pejsek je vše nechodím na zábavy, nechodím po kamarádkách na drby mám prostě jen ty svoje psi.
To, že někdy Dáša nepochopí co se ji snažíte vysvětli a ptá se znova i to je pro vás moc být trochu slušnější, holt někomu se to musí vysvětlovat polopa tě a nemusely byste hned útočit a čekat kdy co za se emikami napíše a hned jak supy hurá na ni. Některé jste opravdu zlé a nepřejí vám až budete o hodně starší a někdo vás nepochopí. Pak si s pomeň te na sebe jak s te se vy chovaly. Ono se to dost často vrací.
Je jedna pravda někdo tady může vše a jiný je hned za blbečka.
Pac a pusu vám všem posílají Biško a Damiško.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:24 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
monika
Moniko, nevím zda se to hodí, ale díky za tvůj příspěvek a pochopení.
Jukla jsem na tvé stránky a rozhodně až budu mít více času ráda se tam vrátím. Ty dogy jsou úžasné,jsem pořád přemýšlela která se mi líbí víc, zda žíhovaná nebo ta druhá.Jsou super, jsem zatížená na velké krátkosrsté psy, jako je hlavně teda dobrman, ridbeg/nevím zda to píši správně/ nějaký ti lovečtí psy, nedávno jsem objevila leopardího, ti jsou také krásní, hlavně černobílý, a dříve se mi líbil dalmatin, dokonce jsem měla štěně doma kdysi na jeden den na zkoušku, to jsem měla ještě jen jednoho pejska pudlinku,ale byla trochu starší,moc si to tak již nepamatuji,ale řekla bych tak asi 8let, paní štěňata měla od naproti, a tak jsem si vzala štěndo na jeden den, zda by to prostě šlo či ne, bylo kouzelné, ale zjistila jsem, že by to opravdu nešlo, vrátila jsem ji ho radši ještě večer před spaním, protože jsem věděla že pudličce tak trochu ubližuji tím, že jsem přivedla štěndo, a temperamentní štěndo, docela to bylo náročné, a nechtěla jsem, když jsem se už rozhodla, aby u nás spalo, a tím bych to třeba více zkomplikovala. Dogy jsou také nádherní, mě se strašně líbí ta kombinace u některých těchto plemen, když mají ty černé čumáky a pak mají jinou barvu.Překvapilo mně, že máš labutěnku, je krásná, koukám že má ouška nahoru, že? V jiné dizkuzi píšeš že chceš ještě jednoho číňánka, oni mají suprový a zvláštní povahy, jsou prostě moc zvláštní, strašně přilnou k člověku, přitisknou se k tělu a je to úžasné. Moje nynější pudlička, harlekýn, je povahou hodně podobná číňánkům, aspoň co se týče té přilnavosti, je strašně jemná a položí si mně hlavičku na hruď, prostě jako dítě, nebo když ležím, tak zezadu na krk, je to prostě úžasný,no.Máš tam spoustu pěkných fotek, a když vidím ty dvě velké dogy v jednom pokoji, a představím si to, musí teda zabrat dost místa, už přece jen když se natáhnou na zemi, jsou přes půlku pokoje Máš tam hodně psaného textu, a k tomu se také ráda vrátím, člověk se trochu pokochá a vstoupí tak trochu do duše člověka, který to píše.No já si to myslím.
Už to nechci nijak rozvádět, jen toto - Možná si mohla znova zavolat a zeptat se paní, jetli ji třeba neupadl telefon nebo tak něco, že se to najednou přerušilo.
Psala jsem zde, že paní měla na mně dvě telefonní čísla, která jsem ji nadiktovala, než mi řekla, že si nepřeje přítomnost u pejska při úpravě. Takže kdyby se něco takového přihodilo, určitě by se ozvala, buď z jiného mobilu, či pevná linka, nebo já nevím, myslím, že je možností dost, aspoň mně kdyby se rozbil jeden mobil mám dalších asi tak 5 možností odkud bych se mohla ozvat. Takže to bylo opravdu ukončení hovoru, a bohužel ne podle mých představ, kdyby se to stalo komukoliv z vás, myslím, že by jste z toho byli vykulení zrovna tak jako já,vím, že mi leckdo nevěří, že to tak bylo, hlavně třeba ti, kteří tu paní znají, či s doslechu, ale nebylo to prostě pěkné a ať už je paní profesionál s čímkoliv, takto by jednat nebo ukončovat hovor neměla. Jsem toho názoru, když si někdo vybere práci kde přijde do styku s lidmi, tak musí počítat s různými situacemi, samozřejmě chápu, že také může leckdy člověk ztratit nervy, ale když jednám s lidmi, tak s tím musím počítat a své emoce potlačit, pak si mohu říkat co chci, to samé, lidi kteří si vyberou práci se zvířaty, konkrétně se psy, tak by k nim měli mít určitý vztah, a kolikrát když jdete na veterinu a jste třeba vyděšení co se to právě z vašim miláčkem děje, čekám, že se veterinář nebo sestra budou chovat k pejskovi s citem, nebo jak bych to řekla. U nás je vet. nemám ho nijak v lásce, moc k němu radši nechodím, ale konkrétně nic proti němu nemám, až na to , že byl jediný, který nepoznal z rtg. že má fenka rakovinu plic, a ostatní ze snímků o tom byli přesvědčeni, a tento mě poslal na různá vyšetření že to být nemusí, a že tu třeba může být dalších pět let, dal mi naději,ale pro každého jiného to bylo stoprocentní, fenka se těch prohlídek nedožila, jak říkám, vyloženě proti němu nic nemám, až na to , že psa vyšetří opravdu hodně rychle, šup rup, platit a ven, a ta sestra / kvůli ní tam nechodím hlavně/ jelikož všechny injekce, atd, což většinou dělá lékař dost často, tak dělá ona, i když vím, že nějakého psa má, kladu si vždy otázku, proč si ona vybrala tohle povolání. To je prostě děs. Ona mi je jinak sympatická na pohled, když po ni něco chci, v rychlosti a ve vší vážnosti to vysvětlí, a také už aby to měla z krku, lidi sem chodí, ale plná čekárna rozhodně není, jak ona se chová ke psovi je pro mně nepochopitelné, nikdy žádného nepohladila, nikdy ho neoslovila jménem, prostě studená jak led jako kdyby neměla před sebou živého tvora a ještě třeba nemocného. Jinou jí já neznám. Je možné, že takový lidé mohou být, že jsou stále vážní, ale proč pracuje s živými zvířaty, u kterých by se očekávalo trochu víc té péče,pohlazení, podrbání za uchem, třeba /no, vidíš a už to máš za sebou, za chvíli budeš zase běhat venku /, třeba, snad pochopíte co tím chci říci.Je to škoda, protože si myslím, že jinak by mohla být suprová.
Když jsem tam u nich právě byla den před tím, než jsme Bellinku museli nechat utratit, ona často trpěla na záněty v uších, měla to chronické, a když to měla hodně, jednou se stalo při tomto zánětu, že ztrácela rovnováhu, a tenkrát jak ji bylo zle, tak se také klátila ke straně, tak jsem si říkala, co když to nebude tak zlé, co když je to k těm uším, tak jsem šla sem na tu veterinu, vet ji vyšetřil, řekl mně o tom rtg to co jsem psala výše, dal mi naději, Bellince dali injekci na ten zánět, vyčistila ji uši takovým způsobem, že už to mně chladnou nenechalo a řekla jsem ji, zda by ji to nemohla dělat opatrněji, že ji není dobře, člověku je trapné něco takového říkat, co by mělo být pro ni normální, zaplatila jsem asi 500kč,šla domů, do druhého dne se tak zhoršila, že jsem volala manželovi do práce, ať přijede z práce domů a že musíme na Libuš do nemocnice, a buď už ji tam necháme, nebo aby ji tam vyšetřili, vet se podíval na ty snímky, asi jako třetí potvrdil rakovinu plic, a říkal, že to může mít již v mozku, proto to stížené dýchání, už se i doma jednou počůrala, a že to prakticky může mít již všude. No a dal nám vybrat, buď ji necháme v tomto hrozném stavu a počkáme až sama odejde a nebo ji ušetříme trápení a skončíme to, už se mi to píše těžko, protože vidím jak tam stojíme a já jsem rozhodla, že ji tam necháme, no a tak se začala Bellinka uspávat, já jsem se s ní loučila a šeptala do ouška různé věci, přitom jsem se s ní doma již rozloučila, věděla jsem, že to nemůže dopadnou jinak, a
rozhodně bych ji nenechala trápit, ten den byl hrozný na ni koukat, já to psych. nevydržela a utekla jsem pryč, nemohla jsem tam zůstat a vidět ji usínat, manžel se ani nehnul, pro něho to bylo také velmi těžké, když vyšel on, dala jsem se do kupy a utěšovala jeho, protože to potřeboval, a já se o něho bála, jelikož se zdravím to také nemá jednoduché, vzali jsme košík a šli do auta bez Bellinky, je to tak hrozný pocit, a kdo to zažil to jistě ví jak to bolí, a proto mně dost trápí jedna věc, kterou ví pár lidí a hlavně Aknah / prosím ale už to neotevírej,děkuji / takže nyní mám tu bolístku zdvojnásobenou, a já si pořídím tolik pejsků, doufám, že je přežiju, ale když si představím, že bych tohle měla zažít ještě několikrát, je to děs.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:55 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Darina1
Darinko tobě též děkuji, ale hlavně za to, žes to vysvětlila všeobecně. Nejde ani tak o mně, já si už zvykla, že lidi často nepochopí člověka, odsuzují ho, chytají ho za slovíčko, atd.
Máš pravdu v tom, a proto jsem holky naučila na balkon, že jsem nechtěla dopustit, když je situace, že se ven prostě nemůže, tak jsem nechtěla aby tím holky byly nějak poznamenané, nechtěla jsem aby to držely dlouho, nebo aby se mi pak počůrali doma, jsou naučený tam, a mohu vám všem říci, že když je vám zle, nebo se nemůžete hnout, protože máte skříklá záda, tak je těžké i to, dojít s postele otevřít holkám balkon a uklidit hned po nich.
Kdo to nezná, prostě nepochopí. A ti co začnou říkat, tak sis neměla pořizovat tolik psů, nebo vůbec žádného, tak to tak není, tak jako Darinka píše, pro ní jsou pejskové všechno, a pro mně znamenají také mnoho, mám je z různých důvodů. Co si myslíte, že člověk onemocní, a už nemá právo si pořídit živého tvora? Jsem v invalidním důchodu, jsem s nimi celý den, a věnuji se jim dost, někdy víc, někdy méně. To, že mám zdr. problémy, to že jsem v inv. důchodu, to neznamená, ži život končí, člověk, bohužel musí se vším co ho potká, žít dál, a musí se rozhodnout jak žít dál, je to někdy hodně těžké, vše je velmi stížené, ale není mi ještě 70let, abych řekla, už si pejska nekoupím, i když znám paní ta si v těchto letech koupila hned dva bišonky najednou, ale je prý velmi vitální, což je velké plus. Jsem ráda, že holky mám, nemohu zde vysvětlit co pro mně znamenají, nemohu ani vysvětlit jak je pro mně dost těžké se o ně postarat někdy, jsem na ně většinou sama, kdyby se nedej bože něco semnou stalo, opravdu netuším jaký je čeká další život, ale ještě žiju, dávám ji co mohu, ale bez nich bych nechtěla být, já nevím, já to takto neumím vysvětlit, plácám tu jedno přes druhé, nevím zda to pochopíte, není lehké se starat o pět pejsků možná ani pro mladého a zdravého člověka, ale oni jsou můj život, dávají mi sílu jít dál, je opravdu jednoduché říci, tak sis je neměla pořizovat když na ně nestačíš, ale tak to prostě být nesmí, já na ně musím stačit,vzala bych si další a další, ale vím, že tohle je pro mne maximum, což mi mrzí , dalšího člena rodiny bych přívítala ráda mně to hrozně baví, baví mně se starat o štěňátka, baví mně vše co je spojené s chovem, líbí se mi, když si lehnu tak se holky kolem mně omotají, vím, že nemají u mně život jako by měli u zdravého člověka, vím, že neběhají tak často venku jako jiní pejskové, ale vemte si třeba, že jsou lidi na vozíku a mají pejska a to velké plemeno, které je vycvičené tak aby mu pes podal některé věci, viděla jsem to jednou v televizi a bylo to úžasné, podal mu mobil, zavřel a otevřel dveře, zhasl nebo rozsvítil světlo, všemu rozuměl, i snad myslím uměl jít do ledničky, no a jaký oni mají život, také ho třeba nemají takový jako některý pes kterého vlastníte vy, že s ním můžete běhat někde po lese celé odpoledne.Jsou pejskové pro slepé lidi. Jsou vycvičené aby chodili s páníčkem a doprovodil ho tam kam potřebují, jsou jim věrní a páníčka milují a také myslím,že nemají též takový život jaký by si třeba zasloužili, ale oni jsou spokojení a pro páníčka udělají všechno a páníček vše pro něj a to co může udělat, možná to není mnoho, ale je to hodně lásky, možná láska není všechno ale znamená myslím dost.
Chci vám jen říci , že člověk když není zcela zdráv, má nárok také si pořídit své miláčky a dávat jim lásku a také si ji od nich brát a cítit ji. Myslím, že jsou moje holky šťastné, některé by rádi chodili ven častěji, no Emí ta by mohla být venku pořád,ale myslím, že tím nestrádají, jak jsou naučené od mala, tak jsou zvyklé, jsem zatížená na velká plemena, ty jsem si musela odříci, na ty bych bohužel nestačila, tohle jsou prckové, zaberou málo místa, za to když nastane honička, je lepší vyklidit pole
Podle mně je život dost těžký, někdo proplouvá životem aniž by si uvědomil jak ho má jednoduchý, šťastný to člověk, ale každý to nemá vše tak jednoduché, je mnoho problémů co člověk může mít, mnoho starostí nebo bolestí, a pak se člověk těší i z maličkostí. Pokud jste zdravý tak si toho važte, a někdy se zkuste zamyslet že každý takový není a zkuste člověka i chápat ne jen odsuzovat, a také např. já si o sobě nemyslím, že bych byla nějaká hvězda, ale vždy jsem ráda každému pomohla, pokud to bylo v mých silách, nikdy se snad nestalo, že bych někomu něco odmítla, dělám strašně ráda lidem radost, ráda kupuji dárky, prostě jsem ráda když někoho mohu udělat šťastným, nebo mu udělat radost, možná je to tím, ......no nic....chtěla jsem říci, že každý nemůže být študovaný, či chytrý, vzdělaný, a já nevím co vše, jsou různí lidé, jsou lidé chytří už od malička, prostě jim to pálí, a někdo prostě nepochopí vůbec nic. Každý je dobrý na něco jiného, já chytré lidi velmi obdivuji, také by se mi líbilo být ve všem vynikající, ale bohužel, bůh mne tím neobdaroval ale vždy jsem toho názoru, ať chytrý či hloupý, vždy by si měli být lidi rovní, nesnáším, když se někdo nad někým povyšuje. Nevím zda jsem to měla psát, zda se to sem hodí, mám chuť to vymazat, ale na druhou stranu vám to chci říci, neohrnujte nos nad lidmi, kteří nejsou podle vás, hodnoťte člověka jaký je, a ne podle toho co má v hlavě, ale co má v srdci. Každý nemá štěstí.
Jestli mně někdo odsoudí, nebo řekne, že jsem cvok, když tohle píšu, je mi to jedno, kdo bude mít chuť si to přečíst, udělá to, kdo bude mít chuť se nad tím zamyslet, též to udělá, a kdo řekne, ježiš ta je blbá, také to udělá, s tím neudělám nic. Je to na vás.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 23:04
- Nahlásit
emikami
hodnoťte člověka jaký je, a ne podle toho co má v hlavě, ale co má v srdci.
Hezky!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 23:21
- Nahlásit
aren
Nyní netuším zda tě správně chápu, děláš si z toho legraci, nebo jsem to napsala špatně?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2007 23:42
- Nahlásit
emikami
Napsala jsi to moc hezky, ta větička se mi moc líbí a plně se s ní ztotožňuji
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 00:47
- Nahlásit
aren
Tak to mě spadl kámen ze srdce, to jsem ráda, že to myslíš tak jak jsem tušila, ale nebyla jsem si jistá tím smajlíkem, někdy člověk přece jen jeho význam může brát různě.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:50 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
monika
Máš úplnou pravdu. Na mé týrání psa a békárny, které sem plácám jak na běžícím pásu, mi většina členů nic moc neřekne, kamenování probíhá jen nárazově, psa mi ještě neodebrali a víš proč? Za jakoukoliv kritiku ba co kritiku, již pouhý nesouhlas, vyhrožuju smrtí a kdo mě zná, ví, že jsem fšehoschopná.
Drahá, věc se má jinak, spousta lidí mě považuje za idiota a striktně nesouhlasí ani s tím jak dýchám, natož co dělám se psem a jaké mám názory, ale existuje něco jako nadhled a ti moudřejší se "něčím takovým" vůbec nezabývají, protože je na to jejich čas drahocenný, čímž dávají najevo (tedy alespoň v mých očích) své kvality. Druhá skupina jsou pitomci jako já, co to vidí obdobně a baví je to stejně jako mě a třetí skupina sama nikomu nic moc neporadí, moc nepřispívá, ale když se aktivizuje, tak proto, aby někoho zdrbala, shodila, nadala a vyčinila někomu jaký je debil.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:15
- Nahlásit
Garfield
náhodou pesan se včera choval velice slušně a panička na něj přitom jen šeptala.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:19
- Nahlásit
Pentas
Běžná věc
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:30
- Nahlásit
Garfield
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:50 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Garfield
věř tomu nebo ne, ale to, že si fšeho schopná je mi putna a ty psa přece nemáš, co by ti odebírali? Svým časem bych na tebe a tvou slepicu fakt neplýtvala, už to tady někteří zkoušeli a stejně to bylo o ničem.
Nejdražší, jestli si, nebo nejsi idiot nevím, neznám tě. Vyjádřila jsem svůj názor, to je tady dovoleno (si myslím). Tvé příspěvky nečtu proto, že mě nezajímají a nebaví - takže do první a druhé skupiny asi nepatřím , třetí skupina se mě taky netýká. Nikoho jsem neurazila, o radu mě nikdo nežádá a taky nejsem vševědoucí, přispívání je zde dobrovolné a nejsem si vědoma toho, že bych někoho zdrbala, shodila, nadala a vyčinila někomu jaký je debil. Měj se hezky a se slepicou si užij krásné léto.
|