Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak teď jsem se pěkně naštvala !!!
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:56
- Nahlásit

emikami
Tohle trochu přeháníš, nemyslíš? Jestliže ty sama máš salon, možná to bereš s jiného úhlu, když má někde cucek, myslím, že je zcela normální že se pes ožene po hřebenu, není to nijak výrazné, aby kousala, či něco podobného, asi to trochu zveličuješ, a vůbec mé psy neznáš. a to že se venčí někdy na balkoně, to je zcela má věc, a to není proto, že by byly nevychovaní, ba naopak, jsou tak dobře vychovaní, že si aspoň umí říci, že potřebují se vyčůrat
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6450_6.html
kdo říkal že já mám vychovaný psy ?
Ty jsou nevyhovaní až běda

Tak jak to je?Jsou vychovaní nebo nevychovaní až hrůza

Erin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:57
- Nahlásit

emikami

Jak jsem psala, byli jsme na všem již domluvené, a podle čeho soudíš, že mne jako klientku raději ne. Trochu drsné, co píšeš, nemyslíš, vůbec se mi tvůj výrok nelíbí, a nechápu co si to dovoluješ, že by mne nevzala jako z jakého důvodu.
Stříhání bylo domluveno, ale prostě tam na to chtěla být sama, jelikož ji neznám, nenechám u ní svou fenku, ještě k tomu den před výstavou, myslím, že se chovám zcela normálně.

Pokud ji někdo zná, je to zcela jiná situace, můžou ji pejska svěřit a důvěřovat, jelikož ji znají, ale já ne.! Prosím nepiš takové věci, když vůbec nevíš jak se např. moje fena chová u střihačky, a nepiš že když mně nezná že mne jako klientku raději ne. uráží mně to, a když jsem paní řekla, proč nemohu zůstat, a ona hned řekla ať si najdu někoho jiného, nashledanou a položila telefon, aniž by počkala, až ji řeknu, jestli teda budu nakonec souhlasit, či ji řeknu, tak dobře, děkuji, ale já bych radši zůstala s fenkou u úpravy přítomna. Tak promiň , zde se choval někdo jiný divně, ale já to teda nebyla.

Proč bych si nemohla vybírat klienty??!!Co tě uráží?Že majitelka salonu má nějaké požadavky?Ano a proč ne,má svou klientelu a pro jednorázového přeběhlíka se nepřerazí.Ty urážet můžeš,že?!
Jak říkám neumíš si sladit termíny výstav s péčí v salonu,venčíš na balkoně,jsi afektovaná.Suma sumárum chudáci tví psíci.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:57
- Nahlásit

Mucholabka
Další nesmysl, hele tebe znám jak reaguješ již z icq, takže sorry. ale vůbec mně nezajímá co píšeš.
Navíc bys třeba mohla vědět, že havanský psík se nestříhá

[Vůbec mi připadá, že všichni by měli kolem tvých psů skákat, zatímco ty nejsi ochotná jít s nimi ven/b]
Na tohle ti mohu odpovědět , že mně fakt přijde že si trochu praštěná, promiň, ale kolem mých psíků skáču hlavně já, ven s nimi chodím asi tak jako 50% lidi co má psíky, a že si nechám upravit pejska na výstavu od profesionála, na tom není nic špatného. Ono foukat psa minimálně tak okolo 1-2hod. není žádná legrace, tak aby to vypadalo dobře a výstavně.

A koho tím myslíš, jako [b]ti všichni si mně docela pobavila.

Děkuji všem za spolupráci, sehnala jsem milou paní skterou byla příjemná komunikace a domluva.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:59
- Nahlásit

Dříve jak jsem chhodila s Montym na trimování do salónu, tak tam byla paní co to dovolovala, samotného bych ho tam asi nenechala ikdyž jsem věděla, že ta paní je hodná... Teď si hafana upravuju sama a někdy stříhám i lidem hafany(je to můj koníček) ale na druhou stranu jsem taky nerada, když je tam více než jedna osoba, když je tam jen majitel je to v pohodě, ale když je tam lidí více, tak jsem sama nervózní, nedávno přišla ke mě paní i s jejím vnukem, mám hydraulický stůl, který má páčku na zvedání a snižování, tak teda stříhám strojkem bez nástavce, protože paní ho chtěla co nejkratšího, no náhle její "vychovaný synovec" šlápl na páčku a stůl i se psam mi šel dolů, jako kdybych měla nějakou spomalenou reakci, tak bych té fence mohla strojkem ublížit, takže jsem ráda, když příjde páník, ale ne s celou rodinkou....

Erin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:00
- Nahlásit

emikami

Děkuji všem za spolupráci, sehnala jsem milou paní skterou byla příjemná komunikace a domluva.

Myslím,že bude litovat,že tě poznala ty nádhero nafoukaná

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:03
- Nahlásit

Erin
Možná že si chudák sama. Pořád tu předhazuješ to samé do kola, nechceš vymyslet něco zajímavějšího?

Jak jsem zřejmě již napsala,děkuji těm kdo se zapojil, vybráno mám a proto končím na této dizkuzi. Volala jsem snad 20ti lidem, a jen tato jedna paní mně vytočila svým závěrem, hmmm. divné, že? všichni ostatní se jevili zcela normálně a sympaticky, čím to asi bude. a navíc, nikdo mně zde neříkejte že zde někoho urážím, či co, napsala jsem jen o té paní, že mi položila telefon, když jsem ji řekla, že ji neznám, proto bych ráda byla s fenkou u toho. To je vše. Konec

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:05
- Nahlásit

Monty
Tak to ti věřím, rozhodně jsem u fenky jenom sama, jednou jsem byla svědkem že si tam paní přivedla též svou dceru, a dost tam otravovala, a bylo vidět na mé střihačce že ji to dost vadí, až ji musela napomínat, aby náhodou neublížila pejskovi, a divila jsem se že ji sama matka nenapomenula, pes byl pak hodně rozptylovaný tou holkou a nedržel. Takže tohle bych také v žádném případě nedopustila.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:06 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Erin
Také bych tě zde mohla urážet a dostala bys pár krásných nadávek, ale nesnížím se na tvou ubohou úroveň.Měj se fajn.
Stačilo se podívat do tvé historie na jeden příspěvek a zrovna tento
[b][Erin
Člen # Zasláno: 21 Bře 2007 17:03
Citát

Trotelchen

Opět se TI mění nálada?
Asi ne pokud tvrdím,že i v Tobě je cosi dobrého))Neber se tak vážně a koukni na sníh za okny.

Tsss já řeším,kde najít dlouhověkého krycího psa IW v Evropě a Ty zase ryješ...Teda styď se chůď.....jedno trotolchení)) /b]

Z něho je vidět jak reaguješ.Čau .............!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:14
- Nahlásit

emikami
Tak jak je to s těmi tvými psy,prosím??Jsou anebo nejsou vychovaní??

Erin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:16
- Nahlásit

emikami

Erin
Také bych tě zde mohla urážet a dostala bys pár krásných nadávek, ale nesnížím se na tvou ubohou úroveň.Měj se fajn.No ale nemysli si, tady u počítače, si v duchu jich pár říkám, musíš být asi docela mrcha. Tak tohle ti řeknu fakt ráda.

Jo děvče pravda bolí,což?Tak kopej kolem sebe dál a v mezičase nezapomeň na balkon)))
Já jdu se psama raději ven.Tak se samopruď ty jediná spravedlivá

Erin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:19
- Nahlásit

emikami

Erin
Také bych tě zde mohla urážet a dostala bys pár krásných nadávek, ale nesnížím se na tvou ubohou úroveň.Měj se fajn.
Stačilo se podívat do tvé historie na jeden příspěvek a zrovna tento
[b][Erin
Člen # Zasláno: 21 Bře 2007 17:03
Citát

Trotelchen

Opět se TI mění nálada?
Asi ne pokud tvrdím,že i v Tobě je cosi dobrého))Neber se tak vážně a koukni na sníh za okny.

Tsss já řeším,kde najít dlouhověkého krycího psa IW v Evropě a Ty zase ryješ...Teda styď se chůď.....jedno trotolchení)) /b]

Z něho je vidět jak reaguješ.Čau .............!!!!!!

A co tím chtěl básník říci?Poeta zřejmě opoměl...bože ty jsi fakt dobrá pro levnou zábavu,ale já již opravdu mizím....nikoliv na balkon

mac1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:30
- Nahlásit

pořád omíláte balkón, ale psala ...Kvůli mým zdr. probl. mám pejsky naučené jít na plínku v případě potřeby i na balkon...takže to bych na každém jiném fóru, kde se objeví emikami fakt neřešila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:37
- Nahlásit

emikami
Další nesmysl, hele tebe znám jak reaguješ již z icq, takže sorry
Přes ICQ jsme s tebou mluvila dvakrát. Jednou jsem se ti snažila poradit, když jsi měla problém s kompem. Podruhé jsi mi poslala dost otravný spam, který mi přišel snad už stokrát, navíc naprostou kravinu o tom, že se má ICQ zpoplatnit. Mám já tobě posílat takové kraviny a pak se ještě divit, že je někdo naštvaný?

že mně fakt přijde že si trochu praštěná,

Zato ty jsi úplně pošahaná

A koho tím myslíš, jako [b]ti všichni
Všichni, jde to vyčíst z tvého projevu. Prostě VŠICHNI mi hned MUSÍTE poradit a když nikdo nepomůže, ještě se vztekáš a píšeš příspěvky do vlastní diskuse.

Navíc bys třeba mohla vědět, že havanský psík se nestříhá
A co jako? Kde dříve byla zmínka o tom, že snad chceš ostříhat havaňáka? Já tvoje čoklíky neznám podle jmen.

BTW přestala jsem stříhat, taky proto, že lidi jako ty mě občas dokázali vyvést z míry a taky bych kvůli nim mohla jednou skončit v krimu

Volala jsem snad 20ti lidem
Museli z toh být vouplně vodvázaný.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:49
- Nahlásit

Dala jsem si tu práci a prohlédla si témata, které zakládala emikami. Je jich hodně a snad jen ve třech se jí někdo ozval na prní popud, ve zbytku se pokaždé pod svým příspěvkem ptá, proč kolem všichni chodí a neporadí jí. Proč? A proč to nepotřebují dělat ostatní?

emikami
Člen # Zasláno: 20 Čen 2007 14:48
Citát

Nikdo nic neznáte?

emikami
Člen # Zasláno: 25 Bře 2007 23:14
Citát

jorkaAmálka
Opravdu mě překvapuje kolik lidí zde prošlo a nenapsalo ani slovo, to se jim nechtělo, či nemají zkušennosti, nebo se jim to zdá malicherné, nebo to neřeší, nebo ta cena se zdá normální, fakt nevím co si o tom myslet.

emikami
Člen # Zasláno: 12 Led 2007 14:33
Citát

Ač se zatím nikdo zde nezapojil, tuto dizkuzi již ukočuji, a berte ji jako neplatnou. Děkuji

emikami
Člen # Zasláno: 31 Pro 2006 11:17
Citát

No to jsi hodný/á že mi to říkáš ale mě stále ne, a rada tady žádná , z těch 50ti lidí co si to přečetlo, ani jeden o tom vůbec nic neví? Myslela jsem že se to nějak umoudří, ale ono ne, no nevím, na koho se obrátit. Je tam prostě nějaká chyba a odstranit by se měla, ať už je to cokoliv, no asi to napíši ještě jinam na dizkuzi, třeba se tam někdo najde. Možná tam prochází víc lidí.

emikami
Člen # Zasláno: 20 Pro 2006 20:07
Citát

Již několik let se mi doma plete šicí stroj Veritas i ze stolkem světlé barvy, šuplátka,stroj je funkční, je třeba jej dát vyčistit, promazat,stolej vypadá jako psací stůl,je velmi pěkný,není zničený. Komu by se šiknul za velký pytel žrádla, nebo dle dohody a odvoz, nejlépe před vánocemi. Jsem z Prahy 4
emikami
Člen # Zasláno: 21 Pro 2006 12:04
Citát
Nikdo nemá zájem?

emikami
Člen # Zasláno: 23 Lis 2006 18:41
Citát

TAKŽE FAKT ZATÍM NIKDO Z VÁS????

emikami
Člen # Zasláno: 13 Lis 2006 20:34
Citát

Že by vůbec nikdo

emikami
Člen # Zasláno: 11 Lis 2006 23:37
Citát

Hm. Nikdo si žádný respekt u psa ničím nezískáváte????

emikami
Člen # Zasláno: 1 Lis 2006 20:13
Citát

Zatím žádná odpověď Prosím , napište mi jakou kosmetiku používáte vy, kteří máte výstavní pejsky s dlouhou srstí.

emikami
Člen # Zasláno: 23 Čec 2006 14:21
Citát

Tolik lidí si toto pročetlo a ani jeden člověk nepřipojí nějakou zkušennost? To žádnou nemáte? Či nevíte? Dnes je v Praze v bytě o trochu lépe, vidím to na štěňatech také, když spinkají, v klidu oddychují.

cilka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:36
- Nahlásit

emikami

Volala jsem snad 20ti lidem, a jen tato jedna paní mně vytočila svým závěrem, hmmm. divné, že?

..k tomu není co dodat , napsala jsem Ti jakou mám s p. H. zkušenost já ...odmítla tě , a to mě utvrzuje v její profesionalitě protože Tě pravděpodobně velmi dobře odhadla ...

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 22:03
- Nahlásit

emikami
o paní Hochmanové jsem taky slyšela jen dobrý deference..takže nevím.. a vcelku se mi nelíbí že svůj osobní spor řešíš propíráním jména člověka na veřejné diskuzi
jako tohle mi fakt nepříjde korektní....jako já na jejím místě bych reagovala dost ostře...kde máš nějakej "důkaz" toho co říkáš???
Trochu drsné, co píšeš, nemyslíš, vůbec se mi tvůj výrok nelíbí, a nechápu co si to dovoluješ, že by mne nevzala jako z jakého důvodu. top píšeš tady Erin..ale jak si můžeš dovolit někoho takhle poškodit???páč třeba by díky tomu mohla ztratit klienty ne??

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 22:08
- Nahlásit

Mucholabka

Podruhé jsi mi poslala dost otravný spam, který mi přišel snad už stokrát, navíc naprostou kravinu o tom, že se má ICQ zpoplatnit. Mám já tobě posílat takové kraviny a pak se ještě divit, že je někdo naštvaný?
hmmm tak tohle milujuu...jako hoax je nechává chladný
mac1
ale psala ...Kvůli mým zdr. probl. mám pejsky naučené jít na plínku v případě potřeby i na balkon...takže to bych na každém jiném fóru, kde se objeví emikami fakt neřešila

hmm ale pak psala že jde třeba za půl hodiny ven že..takže pes kterej se musí po jen páník vyleze s postele je podle mě nevychovanej a nebudu to psát veřejně
já mám zas starýho psa co by se po kdyby mohl a taky to řeším že...páč v bytě se ne****..a pokud má někdo děsný trable nemá smečku...u nás stíhá venčit paní 75 let labradorku..paní je o berlích..

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:07
- Nahlásit

sarax
Souhlasím s tebou jen v tom, že jsem zde neměla uvést její jméno. Její jméno si ale leckdo může najít na internetu, a může dopadnou stejně jako já, pokud bude chtít zůstat s pejskem s u stříhání když paní nezná.
Bohužel ale na druhou stranu, by se takto chovat neměla, kdyby se jí na to někdo zeptal, určitě by to popřela. Já ale nelžu, nevím proč bych to dělala, když ji neznám, prostě jsem zavolala, o všem jsme se bavily ok, až na konci mně upozornila že tam fenku nechám a za dvě hodiny si pro ni přijdu, snad na tom není nic špatného , když se zeptám, proč? a také to, že jsem ji ujistila že s fenkou nejsou problémy když tam jsem, a také že ji neznám, a v tom mi položila telefon s tím,ať si najdu někoho jiného. Už to tady píši potřetí, prostě to tak bylo a je to. Nebylo to zrovna pěkné chování a pokud se tak občas chová, tak si to stejnak lidi mohou říci mezi sebou, známi osobně, někdo kdo se zná jen po internetu tak třeba po icq, nebo skype, atd. a ti to mohou poslat dál, takže i tak by mohla ztratit klientelu, a pokud tam lidi chtějí chodit a hned napoprvé tam nechají svého psa bez dozoru cizí osobě ač o ní nic neví, tak ať si to tak dělá, kdybych na tuto paní dostala kontakt od někoho, že ji zná, byla by to jiná situace, ale našla jsem kontak na internetu a nevím o ni vůbec nic, a nejsem blbá abych ji tam nechala psa když o ní vůbec nic nevím, to je snad pochopitelné, ne? Povídá se toho mnoho, buď že psi uvazuji, nebo že jim dají nějaký zklidňující prášek, a bůh ví co, nepotřebuji abych si fenku odvedla od někoho vystresovanou, pokud někomu svěřím na dvě hodiny svého psa, tak s ním musím mít nějakou dobu kontakt a přesvědčit se o tom, že jak dotyčná paní a moje fena se snesou a že jde vše ok, stačí že bych tam byla třeba jednou, dvakrát, a budu vidět že je tam fena klidná, potřetí ji tam třeba nechám již samotnou, ale prvně v žádném případě, a to si říkejte co chcete.Ale stejnak i tak jsem radši tam kde mám psi na stříhání, jsou na to zvyklí, a nijak nevyvádějí, takže je vše ok, ba naopak myslím, že střihačce trochu pomohu.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:13
- Nahlásit

emikami
by se takto chovat neměla, kdyby se jí na to někdo zeptal, určitě by to popřela. Já ale nelžu, nevím proč bych to dělala, když ji neznám,
a je jasný že lžou ti ostatní..ti zlí že??proč bych jako já měla věřit tobě????na paní sem slyšela vcelku slušný reference..to o tobě říct nemůžu že?

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:19
- Nahlásit

sarax
hmm ale pak psala že jde třeba za půl hodiny ven že..takže pes kterej se musí po jen páník vyleze s postele je podle mě nevychovanej a nebudu to psát veřejně

Hele já se za to nestydím, že pouštím dle potřeby holky na balkon, a takže to nemusím tajit, nechápu také proč, znám spoustu lidí co to takto řeší, a řešit to takto ani nemusí. Já jsem je to takto učila od mala, místo aby mi čůrali jako štěně v bytě na plínku tak byli zvyklé na plínku na balkon, a tak to i zůstalo, oni si řeknou když potřebujou, a já s nima chodím ven když je čas, nejsme prostě na to tak uvázaní jako někteří, já to tak prostě nechtěla a je to hlavně moje věc, a věc za kterou se prostě stydět vůbec nemusím, chápete to vůbec? Někdo psa pouští na zahradu, i když zde dost lidí psalo že se jim tam pes navy....ale já co znám, tak je pouští na svůj pozemek, ono s více psama, běhat po vesnici , to by jim asi šlo dost špatně.Takže prostě v tomto máme určitou svobodu, oni nemusí nic držet a můžeme jít ven kdy se nám prostě chce, a ne kdy musíme. Lidé musí letět z práce honem domů,protože je tam pes 8 h. sám a musí ho jít okamžitě vyvenčit, pes si takto ale rujnuje ledviny, protože časté zadržování to k tomu vede. Někdo to řeší také plínkou někde v předsíni, či v koupelně, aby to pes držet nemusel, ví že si může dojít na tu plínku, ze zdravotního hlediska mi to přijde daleko rozumnější než psa nechat tolik hodin bez vyvenčení. Dokonce tu znám paní, která mi říkala, že se jednou zdržela nechtěně venku a její fenka se šla vyčůrat do vany, vůbec ani nevěděla jak ji to napadlo, a od té doby když potřebovala tak tam prostě chodila. Rozhodně mně nenapadlo ji kvůli tomu odsuzovat, i když vana je prostě vana, ale každý na různé věci má různá měřítka, a ať si to dělá jak chce, pokud ji to nevadí, tak ji to nevadí, ona má jistotu, že se fenka nepočůrá v bytě na koberci, že nebude zadržovat moč, protože to vede k různým onemocněním.
No a co jako? Také by jste ji začli zde odsuzovat kdyby sem napsala jak je její pes chytrý a jak si to vymyslel sám?

Přijde mi, že někdo zde napíše nějakou maličkost, která je vskutku běžná, někdo se toho chytí a začne odsuzování, tohle prostě nechápu. Jste vůbec normální, pořád na někom něco vidět? Nemůžete lidi brát takový jací jsou?

Někdo napíše že jeho pes dělá to a to špatně, a už z toho spoustu lidí udělá nevyhovaný psy, atd. proč to takto tady tak funguje, protože je to anonymní dizkuze?

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:22
- Nahlásit

sarax
Co si slyšela ty o mně , tak to nevím, já tě ani neznám nevím kdo jsi, nevím jaké máš psy, a nevím co by ti někdo mohl o mně říkat něco špatného.
Věřit mně vůbec nemusíš, to je tvá věc, jasně jsem to popsala, tu paní prostě neznám, tak jak to bylo , tak jsem to napsala. Víc k tomu opravdu už říci nemohu. Nebudu to tady rozebírat donekonečna. Byl to normální rozhovor, a pokud se jí nelíbilo, že jsem zaváhala, jelikož ji neznám, tak to je její problém, říci ale , " tak to bohužel vám nemohu vyhovět, jelikož já pracuji tak, že u toho páníčci nejsou, takže se budete muset obrátit na někoho jiného" .......nashledanou....No myslíš, že by bylo těžké zakončit takto náš rozhovor? Já myslím, že teda rozhodně ne.!!!

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:24
- Nahlásit

emikami
nechtela jsem se do toho vkladat, aby zase nevznikl nejaky problem, ale napadlo Te treba, ze pani mohl umrit mobil? (mne umira v tu nejmene vhodnou dobu), nebo mela na stole psa? domluvily jste si podminky, upozornila na fakt, ze tam cubu nechas, bud souhlasis, nebo ne a nemela cas vysvetlovat proc to tak chce?

Emikami, kazdy neni doma a nema cas se "vykecavat"

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:32
- Nahlásit

emikami
promin, ale tohle mi fakt neda
No myslíš, že by bylo těžké zakončit takto náš rozhovor? Já myslím, že teda rozhodně ne.!!!

S Tebou bylo, ty argumenty jinych neberes a kdyby Ti odpovedela takto, tak se stejne budes znova a znova dotazovat proc? Kolikrat jsi se ji zeptala proc? jednou?

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:39
- Nahlásit

Aknah
Promiň, ale to se pozná, ta paní co mně upozornila na to, že tam musím psa nechat a že si pro něj přijdu za dvě hodiny, a já jsem trochu ztvrdla, a zeptala jsem se proč, a ona že prostě když upravuje psa, myslím že řekla na výstavu, takže tam jako nikoho nechce, a já jen řekla, tak docela nejistě, protože mně bylo trapně, nevěděla jsem co mám říci, tak jsem řekla, no ale já vás neznám...a ona hned opdověděla, tak to si budete muset najít někoho jiného a slyšela jsem cvak. bylo to jasné, že prostě típla telefon. a kdyby tomu tak nebylo, měla na mě již dvě tel. čísla napsané na papíře, takže by mně mohla zavolat, že se jí třeba vybil telefon. Prostě mi přišlo že ji urazila moje nedůvěra, ale jak mohu důvěřovat člověku¨, kterého neznám?
I tak se najdou lidé, kteří zrovna třeba tuto paní chválí a někdo třeba k ní nechodí, protože se jím nezdá, každý má prostě jiné měřítko, všem lidem se nemůžeme zavděčit, každý si oblíbí jiného člověka, někdo je spokojený u tohoto veterináře a někdo prostě by už k němu nevkročil. Ale pokud ji naštvala má nedůvěra, to mě ujistilo natolik, že bych tam asi opravdu nešla, protože pokud nechápe, že u ní nenechám psa za 10-15tis. a ještě navíc mého miláčka, tak to ať teda promine.Nejsem blázen.
Jo a navíc, tam kde jsem objednaná tak tam také nebudu, ale je to tam trochu jinak zařízené, je tam prostě vidět, ale to jednání bylo zcela na jiné úrovni, povídali jsme si přes 20 minut, a nabyla jsem důvěru už jen z toho jak paní mluvila, ale budu nablízku a budu na Denisku vidět, takže nemám obavu.

A jak tu někdo psal, no ti lidé z kterými jsem mluvila, že měli teda radost, tak takové připomínky mám fakt nejradši, a pro vysvětlení, je v lidech opravdu velký rozdíl, s některými to bylo takové studené, ač se jedná o pejsky, jako kdyby k tomu neměli žádný vztah, a někteří byli velmi ochotní a dávali mi kontakt na jiné, protože oni výstavně neupravují, dokonce jsme se pobavili i pejscích, nebo jsme si dali kontakt na naše web. stránky, takže opravdu ta poznámka, že ty lidi měli ze mně radost, byla také dost zbytečná. Proč jste někteří tak zlí?
Píšu já vám snad někomu že děláte něco špatně.?

Jo a co se týče psů, zda jsou či nejsou vychovaní, tak bych odpověděla takto. Jsou to prostě psi, není to lidská bytost, je to pes, který štěká, který dělá lotroviny, který občas poslechne a občas ne, a takový prostě jsou psi, kolem sebe vidím ty samé,pokud teda nejsou agresivní, či nezvladatelní. Já mám své holky ráda, ať jsou jakýkoliv, a pro mně jsou to nejlepší holky na světě, ať už je každá jakákoliv, prostě to vždy a bude moje zlatíčko.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:47
- Nahlásit

Aknah
Ano jednou, aspoň myslím, jelikož jsem se zeptala proč, ona odpověděla, a já stále nevěděla co vlastně mám říci, na tož jsem řekla také opět jen jednou, že ji ale neznám....no a pak už byl konec. Jako proč bych se měla ptát proč několikrát? Odpověděla mi na to, že to tak prostě dělá, tak jak to bylo jsem napsala v úvodu této dizkuze, a nic jsem si nepřidala. Kdybych tu paní znala a chtěla bych ji nějak poškodit, ač tohle fakt nedělám, tak neřeknu, ale já ji neznám, jen jsem prostě napsala, co se mi stalo, a ptala jsem se na názory ostatních jak by reagovali jiní. Dost jich tu zde psalo, že by tam také psa nenechali, až na tu Irin , či jak, ta že stříhá psy,takže se jí to asi také nějak dotklo. Nechápu, a já nepopírám, že ta paní může být v pohodě, třeba měla špatnou náladu, co já vím, ale já bych jí tam prostě Denisku nenechala, nemohla bych ji tam nechat, když jsem tu paní v životě neviděla, nechci aby to Denisku nějak poškodilo, vždyť nechat někde psa a odejít, jak by to na ní asi působilo? Myslím, že ne dobře, nebo snad ano?
Já fakt proti té paní nic nemám, jen se mi nelíbilo, že udělala závěr a položila telefon, aniž by čekala, že ji aspoň řeknu také nashle...a nebo že to prostě mohla říci slušně, a kdyby to řekla slušně, tak třeba by to dopadlo jinak, nebo bych ji řekla, zda ji mohu teda navštívit ještě před tím, aby si to tam fenka jen omrkla, seznámili jsme se, atd. no já nevím, jak by rozhovor dál pokračoval, kdyby se nějak nenaštvala, či co.
Ale je to jedno.
Přiznávám, že jsem její jméno sem neměla psát, když udělám chybu, přiznám ji,jméno jsem vymazala, aby to zde nebylo pro další lidi, kteří by to náhodně četli.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:51
- Nahlásit

Aknah
Jo a kdyby si zcela stejný rozhovor měla ty, tak bys byla pěkně vytočená, tomu teda věř. Také bys tam Fredyho nenechala, a po té její závěrečné věte, už vůbec ne. Kor když by ti položila telefon, nebo bys ji snad zavolala znovu, a řekla bys ji, že tada ho tam necháš, či co? Myslím, že si dost vznětlivá, takže podle mně, by tě to vytočilo ještě víc než mně, protože Fredyho miluješ a také si s ním stále ve styku a chceš aby byl v pohodě, no a nechat ho někde kde to nezná dvě hodiny, vím že bys to právě ty určitě neudělala.

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 23:54 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Dobrou noc. Už se k tomu vracet nebudu, je to vyřešené. Myslím, že jsem našla příjemnou paní, a také si myslím, že bych ji mohla využít i někdy jindy. I když už mám domluveno až dám Denisku ostříhat, že půjdu do salonu, kam chodí paní co má Eisinku, je moc krásně ostříhaná, a když jsem tam volala, a dozvěděla se že je Eisinka ode mně, tak jsme si pěkně popovídali. Takže i když Eisinka má určitě dle fotek zcela jinou srst, asi daleko bohatší, atd. tak ten střih pak vypadá také jinak, ale určitě to velmi umí, takže jsem zvědavá jak se jim to povede pak na Denisce.
A je to zde, kam chodí s Eisinkou,jsou fakt asi moc šikovní.

http://www.hetty.cz/ bohužel si už nepamatuji co oni mi řekli, těch hovorů jsem měla opravdu mnoho, ale mám dojem, že budou také na dovolené. Ale fakt už nevím, nebo že by nedělali na výstavy, musela bych tam volat znovu, vím jen že to nešlo, jinak bych bývala nic jiného nehledala.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 00:29 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

emikami
tohle je presne ono, ona Ti rekla , ze si to nepreje
zeptala jsem se proč, a ona že prostě když upravuje psa, myslím že řekla na výstavu, takže tam jako nikoho nechce a ty jsi jela dal svou, ze ji neznas bla bla bla, podminky byly receny, libi nelibi, pokud nelibi najdi si nekoho jineho, cau.

mluvily jsme spolu skoro 20 minut, to jsem mela presne na mysli, kazdy nema cas se "vykecavat"

nerikam, ze bych tam Fredyho nechala, nenechala, ale byla bych to ja kdo by ten hovor ukoncil, ze za takovychto podminek se nedomluvime, duvod proc, by me nezajimal.

Erin, nenastvalo to, ze jsi tam psa nenechala, ale jakym zpusobem to prezentujes tady na webu.

Daso, ted jeden muj ciste soukromi nazor, nebo spis postreh hodne lidi si proti sobe popudis, maminka me vzdy ucila, nemer se s Tema horsima, ale tema lepsima, viz. Tva obhajoba balkonu, je to Tva vec, ale i ja s tim nesouhlasim, nechtela bych byt Tvou sousedkou.

Vis, chvilema si rikam, jesli si opravdu tak hloupa, nebo to delas, nebo si neumis spocitat jedna a jedna a nebo jen nectes co lidi pisi, konkretne - Pavlii psala o pani Markove, ptala se me, zda tam chodim, odpovedela jsem, ze ano a z odpovedi se dalo vycist, ze jsem u toho byla a Pavlii psala o tom, ze tam chodi s kokrici a dva radky pod tim se zeptas zda tam chodi a s jakym pejsem, promin, kdyz zalozim tema, kde se mi lidi snazi poradit, tak ctu vse. Dalsi pripad s tema granulema, ja jasne napisu, ze na granule prechazet nechci, ty mi das odkaz a radu na granule, kterymi jsem krmila rok, tak se pak nediv, ze na to reaguju popudlive, jizlive a tukam si na celo. Pak mi doslo, ze to myslis dobre, ze se mi snazis poradit, ale v prvni chvili jsem si myslela, ze si ze me delas snad srandu.

Cti co lidi pisi a sve odpovedi si precti nekolikrat, nechci aby jsi na to reagovala, neni to namet k diskuzi, je to jen ma myslenka. Ber to treba jako vysvetleni, proc sarax napsala to, co napsala o tom co o Tobe slysela, nemusela nic slyset, staci ji cist. Ber to i jako vysveteni toho proc obcas reaguju, tak jak reaguju, zvednes me ze zidle svou "hlouposti" z ceho prameni vis jenom Ty.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 00:42
- Nahlásit

cilka
ty by jsi nechala svého psa úplně neznámé osobě s ostrými předměty v ruce? když tu osobu neznám tak ji nenechám psa nevím jestli náhodou nebude mít s mým psem problém - jakýkoliv, nevím jestli by ho ostříhala podle mých představ, nevím jestli na mého psa nebude hrubá o oblbovácích nemluvě
My chodíme za paní do Židenic ( Mášová?) klidně bych tam Belliska u ní nechala protože ji už znám, ale pokaždé jsem tam s ním s paní si pokecám, občas přidržím. žádné tlaky.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 00:49 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

kiwikik
precti si to od zacatku, uplne prvni prispevek cilky, nebyl jen o tom zda by tam psa nechala ci nenechala. Obe by jste reagovaly stejne, u svych jiz znamych by jste nechaly psa obe, ja ne, nenechala bych ho nikde, strihani je pro nej stresova situace, nebudu mu ji jeste stezovat, ze tam nebudu, to nese velmi tezce, at ho necham kdekoliv

znám paní H. leta , ještě z Měcholup a nezdá se mi , že by to byl typ " třískající telefonem " je to velmi milá ženská a skvělá střihačka ....Odešli by jste a nechali by jste u ní svého psa? - ano u téhle paní jsme psa klidně nechávali.
Už z toho se mohu domnívat, že tam není něco v pořádku.
..já se zase domnívám , že není v pořádku to co tu píšeš ty ...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání