| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:04
- Nahlásit
Alinka
fakt neves hlavu i pes ma sve dny, treba ve stredu ten muj paholek proste stavkoval, postavil se za prekazku a ja mohla delat saska, lakat na pamlsky, na hracku, podival se na me tim pohledem, co blbnes panicko? a sedl si na zadek a delal jak je desne unaveny a ze asi za chvili umre vycerpanim, hm ale jen dote doby nez se na cvicaku ukazala dalsi bila koule
a takhle u nas vypada povel srkz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:05
- Nahlásit
Aknah
hezky.....tak to já postaru, hezky s řadící pákou. Než se odpíchnu z křižovatky, pár infarktů za mnou zaznamenám
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:08
- Nahlásit
Aknah
no jo, ale ona jde na vysilacku treba jen jednu prekazku a pak se vraci ke me, takze na rovinkach musim mit aspon tri prekazky naskok
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:08
- Nahlásit
Alinka
no ja nejsem ten spravy clovek, ktery by to mel vysvetlovat, ja je neumim, Biluska je clovek k tomu temer dokonaly
vysilacku pouzijes v momente kdy psa potrebujes poslat na prekazku a sama bezet jinam
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:11
- Nahlásit
younglady
ze zacatku na treninku muze byt za rovinkou nekdo kdo na ni bude volat a v ruce bude mit oblibeny balonek ci pamlsek, ale vzdyt je taky mlada, to se vybeha
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:12
- Nahlásit
Aknah
to už tak děláme s cvičitelkou, ale i tak je to na pěst
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:14
- Nahlásit
younglady
jedina pomoc, budem spolu chodit trenovat sprint
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:53
- Nahlásit
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:15
- Nahlásit
wami
je mi jasny, ze muj maly mastodontik proste nema sanci, ono nez se nekde vytoci a zustavaji po nem ryhy v zemi ) a nez muj povel doputuje az k tomu vrabcimu mozecku, tak to proste chvili trva...
ach jo, člověk se s tebou fakt pobaví
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 13:25 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
tak takový ty deprese z toho, že jsem nejhorší a ostatní mají navrch jsem dřív taky měla. Někdy jsem se i tajně rozbrečela... Psa absolutního flegmoše, která byla bachratá a před každou skočkou se zastavila a po minutě přemlouvání se přes ni ztěžka přenesla a honem spapala pamlsek... Přitom ostatní měli takový ty šipky z kterých jsou na fotkách jen šmouhy a ta moje byla na fotkách vždycky ostrá Ale časem (asi po dvou letech) zhubla a začalo ji to trochu bavit, ale nic moc... pořád je pomalá - ale už tak moc nepřemýšlí před skočkama (jenom někdy ), ale dělám to pro radost, ji baví tak 4 skočky, když jich je víc za sebou tak se sekne, jinak má ráda zonovky a tunylky, slalom je obsolutně nudnej... Prostě cvičím tak, jak jií to vyhuvuje a jak ju to baví. Taky jsem byla na jedněch soustředěních, kde se na mě dívali skrz prsty a měla jsem chuť jet domů, ale byla jsem i na takových táborech, kde to bylo super, kde bylo víc lidí jako my a byla to prostě švanda chce to si dobře vybrat. Teď mám druhou a to je taky na fotkách rozmazaná šmouha a teď jsme na cvičáku za hvězdy my, protože ostatní jsou začátečníci a taky si z toho dělají srandu a nehroutí se tam. Já vím jaký to je když někdo někoho shazuje, tak to nedělám druhým a všem se snažím pomoct a poradit, ale taky si ten člověk musí být ochotnej nechat poradit. Když někomu vysvětluješ jednu věc posté a on to stejně udělá jinak, tak už to přestane bavit i ty trenéry. Chápu, že někdo nemá takovej talent a nenaučí se to hned, ale když řeknu "odejděte z parkuru, ať může jít další", což je jasný srozumitelný pokyn, a ten dotyčný si tam ještě pět minut cvičí, tak bych ho nejradši zabila. Ale zlá nejsem na lidi nikdy, nechci aby přestali chodit cvičit jen kvůli tomu, že je bude někdo shazovat nebo je to přestalo bavit, byl zlí na psi atd...
Jinak skočky máme taky dělaný na míru, tak dáváme tyčky došikma a později rovně, ale pod to ještě jednu aby pes nepodlezl.
A párečky jsou fajn, na ty jde snad každej pes
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:41
- Nahlásit
Shelticka
Vím, o čem píšeš, něco podobnýho jsme i my. Ale po tom, co mi tu všichni napsali a vlastně strašně povzbudili už to nebudu tak řešit, jsem ale ráda, že tu jsou takový fajn lidi, kteří mě chápou. Já totiž nikoho jinýho nemám Ty deprese jsem bohužel neměla s Terinky, měla jsem je a vlastně ještě se v tom tak trochu potácím kvůli tomu, že se neumím vyrovnat se smrtí někoho na kom ti strašně záleží a pro někoho je to přece jen "pes", ale bohužel u mě to jednou smrtí neskončilo Jsem hrozně ráda, že Vás je tu takovejch milejch víc a dokážete poradit a povzbudit. To, že sem byla špatná teď z tý Terinky vlastně je jen pokračování toho všeho mýho trápení. Jinak skočku jsem udělala tak, že sem si jí opravdu dala šikmo a docela to jde, i když pomalu, občas podlejzáme, ale to se snad poddá. Uvidíme. Chtěla jsem sem dát i fotku, ale nějak se mi nedaří, tak to někdy zkusím znova.
|