| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:07
- Nahlásit
pigie
to by se mi líbilo.Já na lehátku a pes mě tahá.Ale nesměl by ho překousnout
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:17
- Nahlásit
pigie
ak sa nemylim, ty mas tusim to fanaticke vodne zachranarske plemeno
byt na tvojom mieste ho v tom podporujem - potom by som ho za poplatok predvadzala ako vodnu atrakciu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 10:59 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Bela
On je uz atrakciou teraz. Musim odfotit, kolko ma divakov, ked dava svoju dlhu trat v kanali v Petrzalke a kolko zhiknuti je pocut, ked sa ponori a kolko ludi ho chce ist zachranovat On si obdiv ziskal tym, ze ako jediny plava kedykolvek a dlhe trate. Uz sme veru rozmyslali, ze zacneme vyberat vstupne
abby
Ale nesměl by ho překousnout
Ked mu das lano, za ktore bude tahat, tak neprekusne Inak prekusne
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:02
- Nahlásit
pigie
vstupne treba jednoznacne vyberat, ved mame kapitalizmus
a prosiiim fotku!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:03
- Nahlásit
Bela
a prosiiim fotku!!!
Fotku coho?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:05
- Nahlásit
pigie
Fotku coho?
Citujem:
Musim odfotit, kolko ma divakov, ked dava svoju dlhu trat v kanali v Petrzalke
(si po nocnej? )
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:11 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Bela
Jaj No, najviac divakov je cez vikend. A ja ludi nerada fotim, takze priamo fotku nemam Ale cez tyzden je najviac mamiciek s kocikom, pretoze tie maju rovnake tempo ako Hugo vo vode Ale ze si to ty, nejaku v najblizsom case spravim. Mozno uz dnes, lebo dnes vyviedli kacicky prve mlade, takze aj tie by som rada odfotit
(Po nocnej nie som, ale vypadam tak )
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 11:16
- Nahlásit
pigieebo dnes vyviedli kacicky prve mlade
aky ma Hugo vztah ku kaciatkam?
nedopadnu, ako ten velkonocny zajacik?
ja zase na oplatku niekedy urobim fotku Tesakovho ad hoc fanklubu, ktory sa okolo neho zvykne zhrknut, ked niekde dlhsie pobudneme - skvele miesta na jeho formaciu su zahradne pivarne
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 12:02 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Bela
Nie, hydina ho nehecuje Je len na zajacikov a ich ulizanie za ziva Okrem toho, on si vo vode hladi svoje. Obcas sice plava za nejakou kacickou, ale vzdy mu popoletia a ja som z toho nie nadsena, ale nerobi to casto, tak to zatial neriesim. Raz podisiel k chorej kacke, len ju ocuchal a nechal tak. Ja som zistila, co ocuchal, az ked odisiel...
On, ako vidi vodu je doslova mimoidny. Schopny zaslapnut maleho psa, dieta, hocico, len aby som videla, ze ON JE PRIPRAVENY!!! Beha pozdlz brehu hore-dole, ale nedovoli si vliezt do vody. Minule mi tak hanbu spravil na brehu, kde za nim doliezlo stena a on si ho ani nevsimol, len ho vzdy prekrocil a nohou mu vzdy brnkol o hlavu. Ale male to zjavne netrapilo a pokracovalo v prenasledovani
Ad zahradne pivarne, malokedy chodievame do takychto miest, ale tiez viem, co za rozruch dokaze sposobit nevsedny pes Obcas ma v miske sunku a vodu skor, ako ja svoje jedlo na stole
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 12:16
- Nahlásit
pigie
Jé,já se už na vás táák těším
Jen mu vysvětli,že to malé,chundelaté,co se mu plete mezi nohama,se nazašlapává.Bude to asi moje Abby
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 12:20
- Nahlásit
abby
Ale nooo. Abby nepatri medzi mrnata. To by som skor mala strach o cilkinu Cibulku... Inak, i ja sa strasne moc tesiiiiim Skoro kazdy den sa o tom bavime doma Stanovi uz hlavu ide roztrhnut
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 12:48
- Nahlásit
pigie
Oproti Hugovi je mala.Kdyz porovnam strejdova leonbergera a nasi Abby,tak vedle nej vypada jako trpaslik
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:59 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Tenhle taky nechce plavat
http://www.nothingtoxic.com/uploads/media_f51b01ec 3b464f59b_1175596370.wmv
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:02
- Nahlásit
Smečka
vrchol
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:03
- Nahlásit
Smečka
|
slony
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 16:07
- Nahlásit
Smečka
Tenhle taky nechce plavat
mne to poslala priatelka ktora ma ciernu labicu co nechce do vody ... o to lepsie to videjo vyznelo
|