| Autor |
Zpráva |
oliver
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:30
- Nahlásit
Ahoj, byli jste někdo někdy se psem u moře? Kde a jak se vám tam líbilo? Můžete doporučit nějaké kontakty? Kde je možné se ubytovat se psem, ale i kde je možné mít psa všude s sebou... kde je třeba i místo, kde může do vody a tak... Jak jste cestovali - autem, letadlem. Co je lepší? Díky.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 23:13
- Nahlásit
oliver
párkrát už se to tu probíralo, třeba:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_3730_0.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4024_0.html
|
nels
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 23:45
- Nahlásit
oliver
my byli v italii,pres zajezdy.cz a bylo to perfektni
|
oliver
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:46 - Změnil/a: oliver
- Nahlásit
Mel
děkuji, mrknu na to
nels
díky za info
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 10:48
- Nahlásit
taky jsem o tom uvazovala, ale moc si nedovedu predstavit ty turisty jak budou snaset kdyz kolem nich bude pobihat pes...
kolikrat mi to stacilo tady v čr v piskovne...lidi se mohli posrat...a mit psa neustale na voditku a pripichnutyho k lehatku..nevim nevim
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 11:21
- Nahlásit
oliver
My byli loni v Chorvatsku,autem.Cesta byla v pohodě.Abby to celé prospala.Jen zpátky jsme museli jet přes den,tak jsme zastavovali,ona se vykoupala a jeli dál.
Byli jsme v Orebiči,ubytko super a na pláž mohla.Měli jsme nevýhodu,že hárala,takže byla přivázaná pořád,ale jinak bych ji nechala na volno.Lidi byli v poho a chodili si ji hladit.Brali jsme ji sebou dopoledne,odpoledne byla na pokoji a večer jsme šli znova.
Letos jedem znova,protože to bylo super a myslím,že i Abby si to užila.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:10
- Nahlásit
abby
a to jste měli nějak přes cestovku? Nebo jak?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:11 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
fromeli
Ne,našla jsem to na webu: www.adriadatabanka.com .Dáš si do vyhledávače,že chceš pobyt se psem a ono ti to vyjede možné pobyty.Je tam dost informací i fotek,takže nebyl problém si vybrat.Navíc jsme letos obdrželi slevu na další pobyt,takže budu vybírat zase tam
Kdyby jste někdo chtěli kontakt na našeho domácího,tak najdu a předám.Bylo to blízko pláže,klidné a moc pěkné
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:12 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
abby
díky za tip. U nás je problém, starej chce k moři a já nechci bez psa, takže doma bojujem. Přemlouvám ho na jízdu autem, oba řídíme, tak se může prostřídat a psice to rozhodně prospí, hlavně aby pak nebyl problém na pláži a tak
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:04
- Nahlásit
Letos jedeme taky do chorvatska, odmítám dovolenou bez psa, a to znamená - žádný letadlo, to bych mu fakt neudělala. Takže všichni jedeme autem do Rogoznice. Už se těšíme, je tam i soukromá minipláž pro lidi z hotelu, takže kdyby byl problém na klasický pláži,máme další variantu.Kdyby se někdo chtěl podívat www.unicorn.cz dala by se i ukecat 40% sleva.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:07
- Nahlásit
Danča
mně tam naskakuje nějaká softwarovka?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:09
- Nahlásit
fromeli
Hele,my bydleli úplně na konci Chorvatska a zpátky to celé odřídil přítel.Měli jsme rozbité auto a nesměli jsme stavět (teda vypnout motor).Takže to byl docela záhul,ale zvládnul to.A pokud řídíte oba,tak žádnej problém.My se cestou tam střídali.
Jestli na pláž můžou psi,tam napsané není.Ale pokud by ses jich zeptala,tak ti to snad sdělí.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:36
- Nahlásit
fromeli
No to je správně. Unicorn je softwarová společnost se spoustou dceřiných spol. jako např. Vig+ travel. Abych byla upřímná, doposavaď jsem na tyhle stránky nekoukala a taky to tam teď nemůžu najít, ale najdu to určitě to najdu a pak pošlu ,,návod,, pokud to tedy nenajdeš dřív.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:42 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit
fromeli
tak jinak: www.rogoznica.cz
Pro pár prvních zájemců by se dala domluvit i 40%sleva
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:46
- Nahlásit
Danča
Já teda nevím,jestli dobře počítám,ale my se dostali asi na poloviční cenu.
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:43
- Nahlásit
oliver
My byli vloni v Chorvatsku, ve Viganji. Pes jel s náma v kabině v autě, měl bezpečnostní postroj,jeli jsme přes den, takže jsme ho museli vždycky vzbudit na venčení a pak zase spal dál, na hranicích bez problémů, u domácích taky, mohl všude, do hospůdek, na trajekt i na výletě do starobylé Korčuly do centra. Nikdo se nad ničím nepozastavoval, naopak jsme se setkali s tím, že si ho lidi chtěli hladit a fotit se s ním. Máme bulteriera.
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:46
- Nahlásit
fromeli
veřejným městským plážím bych se vyhýbala, tam by problém být mohl, ale na menších plážích určitě ne, už vůbec ne na soukromých nebo před domem, kde třeba bydlíte.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:32
- Nahlásit
abby
na polovičku i po 40% slevě?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:40 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Danča
Ne to ne Ale sleva není jistá
Ty jsi tam už někdy byla?Vypadá to zajímavě.Jestli o tom víš něco bližšího,tak mi napiš,třeba na email.Celkem by mě to zajímalo
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:06
- Nahlásit
abby
Nebyla, letos tam jedeme poprvé, tak jsem zvědavá.
No pro nás zaměstnance unicornu je sleva jasná a co jsem se tak u nás ptala, velká spokojenost s rogoznicí.
Vyjímečně slevu můžu zařídit, asi ne ve chvíli kdy by mi na mail psaly desítky zájemců , ale to se asi nestane, ale pokud třeba ty budeš mít opravdu zájem, tak by to šlo.
Vím o tom jen to,co píšou na webu, v podstatě tam je ale asi vše, co vědět potřebuješ. Apartmány, cenník, jak to vše vypadá v pokojích i okolí, malá soukromá plážička a velká tak deset minut standartní chůzí. Daj se i výlety a se psem by neměl být problém, určitě ne v hotelu a blízkém okolí, jak je to se psi a velkou ofico pláží zjistíme až na místě
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:29
- Nahlásit
už vůbec ne na soukromých nebo před domem, kde třeba bydlíte.
jj, už jsem koukala, že některý ta apartmány maj svoji pláž, tak když ubytovávaj s psama, tak by to neměl být problém.
Díky za tipy, rozhodně to všechno prostudujem
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 09:45 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
fromeli
My třeba v Orebiči byli na veřejné pláži a žádnej problém.A nebyli jsme tam se psem sami.
Doporučuju ubytování s klimatizací.My tam byli v září a i tak bylo na pokojích teplo.Takže jsme klimošku ocenili
Danča
A vy tam jedete kdy?Až budeme mít doma funkční PC (je v opravě),tak řeknu příteli,ať se mrkne.My určo jedeme prvních 14 dní v září.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:12
- Nahlásit
abby
my jedeme v srpnu, tušim 18-24.8. Koukla jsem na září a je to tam skoro prázdný zatím. Tak uvidíte, kdyby vás to fakt nadchlo, tak mi písni na maila kvůli té slevě.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:22
- Nahlásit
Danča
Září bývá volnější.Proto tam chceme jet.Nebude na plážích tolik lidí a hlavně nebude takový teplo
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:52
- Nahlásit
abby
Jo, to chápu, ale my musíme dělat kompromisy kvůli známým a těm se hodí jen ten náš termín. Další výhoda u září je v ceně tím, že je to vedlejší sezóna.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 10:58
- Nahlásit
Danča
U některých ubytek to tak ani neberou a vedlejší je třeba už od půlky srpna
My jedeme samotní.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:10
- Nahlásit
abby
Aha, no tak tady v tý rogoznici je hlavní od 29.6. - 31.8.
Zbytek před i po vedlejší a tudíž i levnější
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:32
- Nahlásit
Danča
Já vím,že loni,když jsem hledala ubytko,tak to někde měli posunutý.Ale většinou je hlavní o prázdninách.Pak určitě napiš,jak se vám tam líbilo
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:47
- Nahlásit
abby
Určitě napíšu, snad se nám tam bude líbit. Je tam možnost různejch výletů jako např. do Splitu a jiných měst, nebo do národních parků např. Krka, kde jsou krásný vodopády, takže myslím, že to bude pěkný, ale krátký
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
Danča
Na jak dlouho chcete jet?
Krka bych ráda viděla.Loni jsme byli na Plitvičkách a bylo to moc pěkné.Ale výlet si můžu udělat sama,když jedu autem
|