Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / dovolená u moře
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Danča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:50 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit

abby
No jen na týden, mám jen 20 dní dovolené tak musim šetřit na chalupu a na pár dní k babičce od přítele a vzimě hory.
vy na 14 dní? Co že to máte za pejska?

abby
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:52
- Nahlásit

Danča

Já mám taky tolik dovolené,tak šetřím,seč můžu "Naštěstí" je tam několik služeb,za což si beru náhradní volno.

Máme zlatého retrívra.14,5 měsíce starou.

Danča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:01
- Nahlásit

abby
šetřím,taky šetřím..My taky máme většího psíka, ale myslim, že tam to nebude problém. Jak snáší moře a tu dlouhou cestu autem?

abby
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:49
- Nahlásit

Danča

V poho.Celou cestu prospala.Ona je v autě zlatíčko.Tam jsme jeli přes noc a zpátky jsme museli přes den,protože zlobilo autíčko a my nechtěli riskovat,že někde uvízneme v noci.Ta cesta zpátky byla horší,protože bylo vedro.Takže jsme stavěli u moře,aby se mohla vykoupat.
Když viděla moře poprvé,tak byly vlny a ona uskakovala.Pak jsme jí tam něco hodili a ona pochopila,že je to jen voda.Fakt je,že jeden den byly celkem vlny,nikdo se nekoupal,jen náš pes.Bylo to strašně srandovní.Trvalo jí než pochopila,jak na to,ale pak už hezky plavala po vlnách.Sůl taky v poho.Vůbec jí nevadila.A sprchovali jsme ji jen večer.
Až budu mít opravenej počítač,tak ti pošlu nějakou fotku.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:51
- Nahlásit

Danča

Minulej rok mi někdo poradil,ať koupím takovej ten plážovej přístřešek.Byl moc fajn.Ale byl jen pro nás,Abby v něm nechtěla ležet,protože neměla takový rozhled.Takže jsme tam leželi my,když jsme hledali stín

Danča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:13
- Nahlásit

abby
Jakej přístřešek? myslela jsem na slunečník, že bych určitě koupila. A kolik stojí takovej přístřešek? A kde jste ho kupovali?
Pošli fotku, no já jsem zvědavá jak vyincent bude reagovat na moře, on není moc kurážnej a co mám zatím zkušenost, tak se vodě vyhýbá jako čert křiži, ale snad až budeme ve vodě s ním, tak do toho půjde.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:25
- Nahlásit

Danča

Vypadá to jako stan.A stál nás cca 200-300Kč.Rychle ho složíš i rozložíš.Koupila jsem ho v prodejně se sportovníma potřebama.

Jestli s váma pojede i jinej pes,tak třeba půjde s ním.

Danča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:47
- Nahlásit

abby
ne ne, jen ten náš, ale třeba tam bude nějakej cizí.
Posledně ve stromovce byl labrador, kterej si ve vodě liboval pořád tam skákal a vincoš stál uplně zoufalej na kraji a ani náhodou by tam nevlez, tak nevim nevim, jestli pro něj jiný pes nebo mi budeme inspirací. Ten přístřešek zkusím , nebo něco podobného.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:10
- Nahlásit

Danča

Kdyžtak si tam alespoň dáte věci a bylo to dobrý i na misku s vodou.My jsme to ocenili,jen pro nás dva,ale kdyby bylo větší teplo,tak by tam možná vlezl i pes

Náš pes je vodomil,takže jsme ho nemuseli nutit.Samotnou na břehu bych ji nenechala.Takže,jsme se střídali a pokaždé s ní na břehu někdo byl.S naším psem si totiž moc nezaplaveš.Ona strašně škrábe

Danča
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:17
- Nahlásit

abby
No to znám od svého bývalého pejsa, to bylo vodní torpédo a já samej šlic, ale i když vodu měl rád nebyl moc dobrej plavec, takže občas plaval tu svojí čubičku, ale bylo vidět, jak se najednou nehne z místa a jen se pomaličku potápí to jeho tělíčko, takže se musel trochu nadzvednout, postrčit a plaval dál. Byla s ním prča, tak bych byla ráda kdyby i tenhle pošuk plava s náma.
Zkusím to, díky za tip

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání