Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8343 . 8344 . 8345 . 8346 . 8347 . 8348 . 8349 . 8350 . 8351 . 8352 . 8353 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:03
- Nahlásit

davidkova renatatrnů nemaje
tys po avizaci místo zákusu dělala prohlítku fíka?
já si říkala, co tam tak dlouho děláte a proč tak kvapem mizíš s Býkohryzem zas z5

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:03
- Nahlásit

Crysa
já mu to vyřídím, taky ať moc nebonzuje vy víte gde
si s tou miskou právě myslím, že si ji někdo spletl a sbalit tu tvou no, takže, gdyš ji nenajdeš máš ji u nás, není to sice candy, ale řekla bych, že čoklům je to šumák

zas růže bez trní?
no jo no

kejtlin
aha, tak už jsme u toho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
Crysa
mám vyřídit, že kolemjdoucí všechno vidí - budeme mu říkat, ten, který vidí všechno, ale je mu to prt platný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:05
- Nahlásit

Eldoguero
to je tak, dyš má člověk víc čoklů tak strácí přehlet co už má a co nemá a kolik misek ve skutečnosti už má a které nemá fakt se omlouvám

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:07
- Nahlásit

Eldoguerogdyš ji nenajdeš máš ji u nás
já ty malý moc nepoužívám, dávám jim do těch velkjch lavorů plechvejch a Kamínek už bude brzo papat taky z velkýho lavórku teď tam měl tu nepřevracecí, páč mě neba každejch 10 minut hlídat esli má nebo nemá vodu a tak. V Candy jsem mu tam jen první den dovezla maso. Takže si misku pošetřete pro svoje hafany, já mám v práci ještě asi 3 ty Candymisky co vlíkám v práci v autě na rychlé občerstvení.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:08
- Nahlásit

kejtlin
v poho, moje miska to není je crysy, takže třá si vzpomeneme při příštím setkání, ale vzhledem k tomu, že máme všechny alchajmra, tak asi nééééé

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:12
- Nahlásit

Kde je ta Agáta???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:13
- Nahlásit

du si dát pivo, gdo chcete nalejt taky?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:15
- Nahlásit

Crysa
Kde je ta Agáta???
sežrali ji boxéři, dělaj to, je to o nich známý fakt

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:16
- Nahlásit

Eldoguero
du si dát pivo, gdo chcete nalejt taky?
Už v něm frčím.....vot sedmi,aby třá něgdo neřek,že sem alkoholik.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
no tu misku jsem vám totiž přihodila já
Crysa řikala že její neni a vy ste se nebránily, já mám jinak snad vše až na ten kabel a cizího nic nemám

jinak Gerdo zlatovláska má u sebe tvojí zapomenutou mikynu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:20
- Nahlásit

jablunka
vot sedmi je to cajk, nesmíš chlastat akorát před vobědem

Lidi malodítě sedí v postýlce (nespí) a volá: "Kauunka, Kájíka, Argůůůůůů." pak následuje řef jak sviňa, pak: "Tatíííí, tatíííí, Katí, Kargůůů, babíííí, bááábíííí, Argůůůů, Kauuuunká."
už asi hodinu a půl - jest to normální

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:21
- Nahlásit

Crysa
máš u mě misku tedy

Akky0Aime
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
asi chce spátky na tábor

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Akky0Aime
aha, tak to jo, no nebránili, páč jsi nám nic nebrala, anóbrž dávala

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:22
- Nahlásit

Eldoguero

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:23
- Nahlásit

Akky0Aime
asi chce spátky na tábor
no ... anebo je blázen je z těch psů doma úplně hotová, jak kdyby byla tejden někde bez nich

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:23
- Nahlásit

jo jinak blizárd hrozně lituje že se necanisterapetuoval s námi

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:26
- Nahlásit

Eldoguero
no vždyť je tam moc neviděla byly vzadu v kotcich a tam nesměla

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:30
- Nahlásit

Akky0Aime
by nás akorát voslintal těma strašlivejma fousama velikejma že zdravím

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:31
- Nahlásit

Jojo už jsme dorazili - nejkratší cesta dom - oběd na Kokoříně - kafe a sprcha v Prágru a hupkyhupky dom. U koupaliště na Mělníku jsem vjela do tekutého asfaltu a mám 2 pneu o 2 - 5 cm větší - divně se s tím jede .
Veškerej bordel je v autě - zítra je taky den a pokud ne , tak je to tuplem jedno, jsem grogy veškerá energie se vycákala cestou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:34
- Nahlásit

prostě kdo nejel nebo odjel tak udělal velkou chybu, protože to byla zatím úplně nejlepší dovolená co jsem kdy měla

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:38 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

jablunka
Maruš a Lola zklamaly,neviděla sem je
No nedočkala jsem se ani tebe, ani Maruš, natož Bilušky a Pumy.
Tak prohlížím fotky.
Máte krásnýho jezefce.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:38
- Nahlásit

Akky0Aime
no vždyť je tam moc neviděla byly vzadu v kotcich a tam nesměla
hm, to je vlastně fakt, nějak mi to nedošlo, celý týden se tam točila kolem psů a psi kolem ní, tak mě nenapadlo, že ti její by jí mohli takhle chybět, když jsem je krmila, stála chvíli u každé misky a něco jim povídala úplně děsně zaníceně

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:38
- Nahlásit

Eldoguerodu si dát pivo, gdo chcete nalejt taky?
že bych dokrkla ten zbytek rumu co jsem si zas dovezla z5?

Lidi malodítě sedí v postýlce (nespí) a volá: "Kauunka, Kájíka, Argůůůůůů." pak následuje řef jak sviňa, pak: "Tatíííí, tatíííí, Katí, Kargůůů, babíííí, bááábíííí, Argůůůů, Kauuuunká."
už asi hodinu a půl - jest to normální

voe, má apsťák!!! já říkala Bambimu že ta Tequila do tý malý plastový flaštičky asi nepatří

kejtlinmáš u mě misku tedy
esli si fspomenu, tak si jí vemu, když si nefspomenu, máš ode mě mističku

Akky0Aimeno tu misku jsem vám totiž přihodila já
udržujte paniku!!!!

agáta12nejkratší cesta dom - oběd na Kokoříně - kafe a sprcha v Prágru
jsem grogy veškerá energie se vycákala cestou
já se už začínala bát, kde jsi tak dlouho, žádný hlášení, nic..
mám 2 pneu o 2 - 5 cm větší zas ušetříš na gumách, než to ojezdíš, ušetříš pneu

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:41
- Nahlásit

Eldoguero
je sladká

lidi já sem magor já eď šla do kuchyně a ne zě bych si rozsvítila ale chodila jsem tam s baterkou sem asi už úúúplnej blááázen

Gerda
Člen
- Nahlásit

Akky0Aime
zrovna sem si řikala, že sem asi ztratila mikinu )))))

Děcka, už se napojuju, snad to vydrží. Takže bych rovnou řekla, že mám velké nadšení, už teď se mi po vás stejská, Maryje je též velmi smutná a steskem pustila všechnu srst. Prostě vylínala dnes. Zítra dojede zbytek. Nedostala moc jíst, páč zejtra půjdem na stopu s tyčkou od Agáty. Pak bych vás eště potřebovala, abyste se mi všichni na plagát s Máninem podepsali. Pak bych potřebovala, abychom začali řešit buď víkend ve zlovsi anebo to moře.

Eldoguero
Pani, kdybyste plánovali nějakejch chov děcek, pište mě do pořadníku, na roce a flus bych si ho vzala, ale raději holku, děláte dobrý holky. Anebo dvojčata, to by nevadilo, hlavně s tou předvýchovou. Doufáme, že váš muš nám příště nedá košem, když byl chudák tak zneužit fíkováním. Nám se to teda moc líbilo. Mohli bychom s ním dělat to zadržení přes vodu, ženy by bránily v plafkách, byste viděla, jak by se velkokynekologicky zlepšily. Jen furt nevim, jak to udělat s ringem v moři, halt by muš musel hodně šlapat vodu.

Dále bych chtěla říct, že mám polovinu věcí už vypranou, chybí jen peřiny a psí pelechy a deky a trošku vyčistit auto. Byla to opravdu moc báječná dovolená. Díky všem!

kachna_
Člen
- Nahlásit

kejtlin
kdo nejel nebo odjel tak udělal velkou chybu
Já nepřestala jezdit bezdůvodně, ale prostě jsem nějak podcenila trénink s nošením, záda řekly NE, takže jsem byla trapně zodpovědná

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Lola1
pani moc jste s námi nepobyla a navíc nám pak začalo pršet ale ráda jsem vás poznala
Jo a lidi tak všechny koho jsem neznala - jsem moc ráda, že je znám, ty co jsem trochu znala - poznala jsem víc a tak vůbec Byly jste super, doufám, že v tomto duchu budou všechny žumpí akce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:42
- Nahlásit

Akky0Aime
lidi já sem magor já eď šla do kuchyně a ne zě bych si rozsvítila ale chodila jsem tam s baterkou sem asi už úúúplnej blááázen

jo f poho já šla s baterkou na záchod

<< 1 ... 8343 . 8344 . 8345 . 8346 . 8347 . 8348 . 8349 . 8350 . 8351 . 8352 . 8353 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání