| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:22
- Nahlásit
Atusch
ňák moc záhadná!!!
no to sem celá já je fakt že já fesbuk nevedu, hlavně proto že jsem furt tady tak mi na fajsbuk nezbejvá čas
Monty
ani neříkej, je mi úplně blbje z toho
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:25
- Nahlásit
makrel
boha jeho, ani raději nechci vědět co.
Co??????
Grin
no děs, ale naštěstí už je to za námi a holčička vypadá naprostě totožně jako řed pádem, nekulhá je v pohodě i psychicky je v poho, což se nedá říct o její páničce ta si to potáhne pěkně dlouho
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:33
- Nahlásit
Monty
no radši neřeknu, stačí že už teď jsi na psychouše
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:37
- Nahlásit
makrel
fole, tak díky, že jsi něco naznačila a nakousla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:39
- Nahlásit
Monty
pokud jsi ynteligentní, tak ti to dojde
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:42
- Nahlásit
makrel
ne jsem blbá, takže když budeš chtít něco načít tak DH!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:59 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
konečně pádím domů za holčičkama, už se jich nemůžu dosčkat, pa večer
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 16:15
- Nahlásit
pawLINka
Jen mi teda není jasný jaks mohla chlastat s Biluší f Oryjentu, když jsi tady od nás...
Odváželi jsme děti na tábor shodou okolností o dvě vesnice od Bilušáků.A pak pokračovali do Čech na dovču.Tak jsme přespali,zkoukli štěně a jak pojedem pro děcka za týden,vyzvednem i štěně.
Jinak jsem z Přerova.
A do Hulína jezdíme často na gym závody
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 17:13
- Nahlásit
datli
Tak dáme druhej levl, chceš?
Když myšítkem zamodříš text, který chceš citovat a klikneš na "Citát", co je pod "# Zasláno: 5 Srp 2011 16:15", tak ti naskočí citace.
Jen mi teda není jasný jaks mohla chlastat s Biluší f Oryjentu, když jsi tady od nás...
No a pod ni píšeš jako pod nick.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 17:38
- Nahlásit
impact
a nebo to může očůrávat jako já tím, že si větu zkopíruje a dá kurzívu (I)
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 18:03
- Nahlásit
Lidí já mám spavou nemoc eště4šichty a bud budu mít volno nebo se dobrovolně zhroutím a budu simulovat pomatení mysli(možná že už to nebude ani simulace ale reál) Jako normálně se kříčí"Hurá konečně sem na dně,mám se od čeho odrazit!" Já si na tom dně nastelu pelech a ani se nehnu taky ste tak vyštavení???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 18:48
- Nahlásit
danajasaani nemluv,ja jeste dve sichty a taktez mam volno,ale prej to dela to pocasi,nikdy jsem nebyla tak udlabena a ted jsem normos grogy.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
takže já jsem vůbec nevěděla, žes to byla ty v mlíkoších! vypadalas uplně jinak než na fotce na facebooku a z Jílovýho jsem si tě nějak nepamatovala. No jsem mimoň opět
Nejsi mimoň, asi dneska vypadám trochu jinak než ve 4 letech. V Jílovým jsi byla jen krátce a myslím, že jsi pak říkala, že zrovna v dyskomfortu.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
all
tak jak dopadly dneska zkoušky?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:54
- Nahlásit
Jako vy vůbec nepýšete lemury?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:15
- Nahlásit
DH fšem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:16
- Nahlásit
Marush
no tobě hlavně, když nepíšeš
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:24
- Nahlásit
Co totok je PROČ NEDRÁSÁTE?Já tady padám na držku lítám vod baráku k baráku páč potkáni maj mejdan tak spouští alarmy parchanti kanáloví.Ale huž su fakt vyčerpané a eště chcíp automat na kafé to zas bude noc a eště pátek záácooo
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:26
- Nahlásit
Marush
hele, kdy jsi včera dojela? Uš jsem se nedočkala. A mělas s sebou Nix i bus?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:27
- Nahlásit
danajasasmarja,jeste ze ja mam tak suprove objekticky,malinky a nenarocny a hlavne prehledny,tak to te lituju pac tohle znam,uz nikdy vice!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
nemethova5
te lituju pac tohle znam,uz nikdy vice!
Mám to eném do nedělě pak půjdu bud jinde nebo do toho blázince se eště neví(včerá tady jezdili závody(rozjezdy kdo zrychlí dřív) dycky dvě mašiny vedle sebe bez helem a a na tvrdo.Tož klem desáté sem za nima došla a říkám"chlapci někoho ste moc museli nasrat už tu krouží3policejní auta tak opatrně" hele zmizeli jek pára a eště mi poděkovali
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:08
- Nahlásit
Co jééé fakt ta ůnava funguje celoplošně?Jako ted to bylo ve zprávách takže to mám doložený vědecky,že můžu upadnout do komatu,žumpa je omluvena z drásání z důvodu nepřízně počasí
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
impactKdyž myšítkem zamodříš text, který chceš citovat a klikneš na "Citát", co je pod "# Zasláno: 5 Srp 2011 16:15", tak ti naskočí citace.
zkouška sirén-právě probíhá zkouška sirén
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:53
- Nahlásit
Byli jsme na večeřce-můj první opravdický tataráček.A pak si dali krááásnou prochajdu přes Turnov.Je tu pěkně.
Jen nám to trošku pokazila blechatice,vyválela se v hovnech a má to i v obojku zapuštěné.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
danajasadobre jste pani udelala,jste je pekne prechytracila.ja taky tak funguju,tak se na ne musi,jeste ze tu mam klid.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 23:20
- Nahlásit
tady nebývá noční sejšn?to je slabota!Anebo žeby ta únava?
Dnes tu bylo na zdechnutí.Déšť na obzoru,ale přišel až navečer.Dusno,až jsme z toho usnuli 16-2O.To by se s děťátkama rozhodně nedalo.Vy jim tu říkáte pé zetka,že?
Jen jsem zapomněla ty další zkratky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 23:57
- Nahlásit
datlitady nebývá noční sejšn?
Bejvá aj noční program nonstop,ale půl žumpy je na gulagu v Mlíkošícch takže je mrtvo.Někteří zas honí lopatou potkány v kanálech(já jako já) takže nic moc.Ovšem jsou dny kdy v8h ráno začnete číst a eště ve3h v noci dočítáte co nadrásali za JEDEJ OPAKUJI JEDEN DEN
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 00:58
- Nahlásit
danajasa co to máš s těma potkanama?nechytám se.A Mlíkoš....ani nevím,jak je to dobře-to je Liptaň,nebo kde?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 04:52
- Nahlásit
datli
co to máš s těma potkanama
Furt se od někud rojí a spouští mi pohybové alarmy na barákoch v práci,takže tam furt lítám překodovávat jak debil.Dneska mám už tisíc mil těch tisíc mil,stopy déšt a výtr smyl a já i můj pakůn sme prací znavení
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 05:02
- Nahlásit
danajasa
já i můj pakůn sme prací znavení
Dobré ráno, žumpo.
|