| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:03
- Nahlásit
makrel
jak nepřibrala?!?! jsem naprosto nechutně vyžraná samozřejmě! Ani ta sračka už to nezachrání!! nežeru od těd vůbec jako!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
vo kolik jsi přibrala? já jsem teď na paprikách, rajčatech a melounu . akorát to asi dneska doplním vínem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:06
- Nahlásit
2kila, humáč, žrala jsem tam furt chleba no hnus fialovej! :blicísmajlík:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:08
- Nahlásit
zdravím z civilizace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
to jo oteda, akorát že já mám navíc tak 8 kg. chleba neuvidím ještě pěkně dlouho, asi nikdy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:16
- Nahlásit
kejtlin
čus bus, už jste vyklidili pole, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:25
- Nahlásit
Čauky
Též hlásím příjezd s mezipřistáním ve Zlovsi. Fotky již stahuji, ale je jich přes 800, takže než setím prohrabbu, tak to bude nějaký čas trvat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
jj po mě tam ještě zůstala alexa, jirka a aldorádovi balili a nakládali psy do auta když jsem odjížděla, ale šici říkali že dopijou kafe a pojedou, mezi 14-15 hod tak najeli poděbradští tedy budou najíždět
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:28
- Nahlásit
Baico
dáš pak na ně odkaz i na fcb prosím, abych to tu nemusela dohledávat? Dík
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:29
- Nahlásit
kejtlin
mezi 14-15 hod tak najeli poděbradští tedy budou najíždět
hele ten poslední turnus, co tam bude, se tam asi už utopí v jídle, jak se to tam hromadí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
dáš pak na ně odkaz i na fcb prosím
Jasně, že dám. Budou to asi 3 alba na rajčeti.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
vole neblbni my toho tam moc nenechali a co zbylo, tak jede na detašák do zlovsi
jinak jsi tam nechala děsně smradlavej pamlskovník, byli tam shnilé pamlsky, obávám se že byl vyhozen-nedalo se to opravdu ne, box zůstal v klubovně, můžeš si ho tam vyzvednout
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:41
- Nahlásit
kejtlin
jinak jsi tam nechala děsně smradlavej pamlskovník, byli tam shnilé pamlsky,
jooo? Já ale mám pamlskovník že bych tam měla dva a jeden schnilej? Jako všechno je možný
jo a ten závot těškej se fotil na Janloně foťák, že? tak ta ať taky navalí fotky!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:44
- Nahlásit
du ven s posrancema . Zatrim tu koukejte napsat jak dopadli zkoušky!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo a ten závot těškej se fotil na Janloně foťák, že? tak ta ať taky navalí fotky!
Už se to nahrává na rajče,ale je to skoro 700 fotek+3 videa,takže si počkáme.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:48
- Nahlásit
Baico
zuzanarosakova
jablunka
kejtlin
nazdar táborníci
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:01
- Nahlásit
Zdarec, sedim tu, pračka vrtí první várku a kolem mě všechny věci, který jsem jen vytahala z auta a různě upustila po bytě na zem. Jsem tu zavalena, ještě před plavbou ve vaně a roztříděním věcí. Asi to nechám na hromadě na příští rok, se ně vůůůbec do toho nechce, je to možný?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:12
- Nahlásit
Grin
zdar
all
nemám vůbec sílu a náladu cokoliv vybalovat z auta, sem vyrvala jen kennelu a klec kterou tak jířík naložil a ona se důkladně někde sekla a nešla ven, poněvadž má asi 30kg bylo to dost náročný, psi jsou úplně mrkef já tedy taky možná že hodím koupel a půjdu do peří.jinak se mi ale odtama vůbec nechtělo bylo to skvělý naprosto , díky všem za super strávenou dovolenou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:33
- Nahlásit
kejtlindíky všem za super strávenou dovolenou
rovněž se přidám, musím vyseknout děkovačku s poklonou, pohodový týden to byl
Stálo to za to!! napokraji smrti hladem, napokraji smrti mrazem, na pokraji smrti vysílením, ale stálo to za to!! Severní pól byl dobyt!! dobyt!! dobyt!!!!
Ať nyní zazní naše Sokolské: Nazdar!!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:39
- Nahlásit
Crysa
Tak hlavně, že jste nesnědli psy. Nebo snědli?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:42
- Nahlásit
chjooo trčim v práci a mám už zase hlad!!!! a navíc mě serou lidi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:45
- Nahlásit
kintaVšechno jsme snědli, co se nesnědlo, sní se na dalším stanovišti - detašáku Zlovsi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:55
- Nahlásit
kinta
Nebo snědli?
Včera odpoledne pár adeptů na sežrání bylo, ale nakonec jsme si to rozmysleli
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:55
- Nahlásit
A já vím, co má Jablooooooooooooooň.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:57
- Nahlásit
a že se nám na táboře Biluše ani nepochlubuila, že je taky medyjální tááá, tudlentáááá, kelebrita, teda celebrita
http://www.novinky.cz/krimi/240712-zena-v-bruntale -nadychala-pres-dve-promile-volant-predala-opilemu -kamaradovi.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus debylové,přijely sme před 14h a ted přesně sem přestala s vybalováním jako strašný!!!
zuzanarosakova
těbůch du se zabít,vůůůůbec si netroufnu vlézt na váhu jedině by byla řeznická,jinou bych strhla jako todle je horší než nejhorší přectava co sem měla
psi srali snad fšicíí ,přidali se eště další posléze,těžko říct z čeho to bylo,nána spíš blila ,jinak srala kopce hoven což sem přikládala Fitminu,ale nevim teda
odjebávám sa,du napustit vanu a narvat další pračku,tady je něco málo fotek,ale fakt sem skoro nefotila bo fotily holky
http://renata62.rajce.idnes.cz/6.8
na první fotce si pofšomněte jak adydaska zkušeně staví stan na víc se ta blpka nezmohla ,ale rozhodně sem s ní držela krok
eldorádi sou naprosto výborný liďyjové a maj nejlepčí dítě jaký může bejt..bych nikdy nemyslela,že todle řeknu vo dítěti ,ale vikina je fakt slatká,pořád se směje,cvičí íípo a hlavně je spíš pes než čék..taky startovala s tátou f těškým závodě místo psa a vyhráli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byla prostě tak rostomilá,že bejt všecjky parchanti jako vona,možná bych je přestala i nenávidět
eště chci říct že ste všicí kreténi a uš s váma nikam nejedu!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:08
- Nahlásit
davidkova renata
Jéé, plešomorčatovej dooort
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:09
- Nahlásit
davidkova renata
eště chci říct že ste všicí kreténi a uš s váma nikam nejedu!
Nápodobně pani!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:23 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
čus debylové,přijely sme před 14h a ted přesně sem přestala s vybalováním
a tos jako nemusela vybalovat stan! mám ho rozprostřenej po celý garáži! jinak jsem vše komplet hodila do pračky i to , co jsem na sobě vůbec neměla!
|