| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:01
- Nahlásit
Tak já jdu balit a mizím, přeju všem hezkej víkend, případně dovolenou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:20
- Nahlásit
Venta
čus čus, já balim v práci, celý odpo budu balit doma a zítra ráno tradááá.
čus bus všici, za týden
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
no radši bych byla kdyby to zůstalo na těch 30 a neměnilo se to, tím jak se to pořád střídá, bych se bála, aby ta nakonec nebylo 100%
Venta
tobě taky přejeme pěkný víkend
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:30
- Nahlásit
datli
sem tu na pozvání Bilu a taky Impactovic o mě trošinku něco málo ví
Tak vás, paní, vítám, buďte tu jako doma - jako v žumpě.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:36
- Nahlásit
Monty
a to jsou moje prdéééélky
eště, že jsou fšichni v Mlíkoších.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:37
- Nahlásit
Lola1
dneska mám na to nárok, když jsem o tu menší pérdelku málem včera přišla
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:39
- Nahlásit
impact
Mě už dokonale představili na iFauně. Více představovat netřeba.
chtěla jsem napsat, co je to za debila, ale von je to chudák "anonym".
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:43
- Nahlásit
Monty
dneska mám na to nárok, když jsem o tu menší pérdelku málem včera přišla
jasně, užívat si můžeš ještě dneska.
Mojí kamarádce se to stalo taky, jenže skruž byla v obilí a nikdo o ní nevěděl. Až druhý den ji slyšela nějaká paní, co jela na kole po silnici.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:45
- Nahlásit
Lola1
božatko, to musela být pak psychicky na dně
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:50
- Nahlásit
Hehe ja jsem se nikomu neprectavovala, jenom jsem se proste pridala..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:53
- Nahlásit
makrel
co to máš zase za status na tom FB????
Grin
to já tady vešla a už tady byl výslech
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:02
- Nahlásit
o pauze jsem si koupila staropramen lemon, jsem zvědavá jaké to bude, ještě jsem to neměla. Večer si ho dáme se sousedkou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:03 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Dobrý den fšem, i novému příchozímu
Já se asi představovat nebudu, nevím co bych měla povídat Bůch se časem předvede sám
Grin
ja jsem se nikomu neprectavovala
Měla by jsi to napravit!
Jinak strašně moc pracuju a příští týden má šéf dovolenou tak budu muset s kolegyní makat i za něj, to je pěkně na hovno. Chci prázdniny...
Dočetla jsem dnešní den, ale nevím co se stalo Monty a Faith? Asi něco se skruží co sem pochopila, ale co? Jinak garfieldová na tady na czpsovi popisovala před časem, že její psík potkal skruž, je to děsivý!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:15
- Nahlásit
Atusch
malá mi včera spadla do kanálu či struže, bylo to hluboké asi 2,5 - 3 metru a docela úzké, poprvé jsem se tam vydala, byl tam železný žebřík, ale podle toho jak to tam vypadalo, to tam je snad přes sto let, bála jsem se aby pode mnou ten žebřík nerupl, bylo tam strašně málo místa, já bych jí zabila, kdybych na ní spadla - bylo štěstí, že tam nebyla voda, že tam bylo napadané listí a trochu vlhké, kdyby spadla na beton, tak je po ní tak poprvé mi asi nějak podjela noha(byla jsem roztřešená a hysterická) tak jsem si mysela, že se ten žebř rozpadá, tak jsem se vrátila, tak pak holky chtěly zavolat hasiče, ale já jsem si představila, jak by tam hlouho bobek byla (určitě by začla být na tom psychicky špatně, byla tam tma, smrad, vlhko) tak jsem tam prostě za každou cenu šla, holky mě jistily vodítky a vytáhla jsem jí. Holky ji prohmátaly kosti, nekňučela, nekulhala, vzala si piškotek, pak jsem jí dala napít, i se Soph si trošku hrála, ale byla taková klidná, ještě asi trošku v šoku, doma vymítila misku, prospala se, večer jsme šly na poslední venčení a o půl 12 už to byla zase moje holčička, řádila se Sophčou jako by se nic nestalo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:17
- Nahlásit
Atusch
jo a dneska jsem všudemožně volala a už to prý zakryli, dneska se tam jdeme podívat, zda zakryli tu co jsem myslela, já nejsem moc dobrý navigátor
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:27
- Nahlásit
zdarte, už jsme zpátky z Mlíkoš! Hádejte, kdo vyhrál malodogy? Mýýýýýýý! ale jak jsem odjížděla, tak jsem si je tam zapomněla no, bohužel, mrzí mě to, takže si je musí nechat Eldorádo furt
Lola1
takže já jsem vůbec nevěděla, žes to byla ty v mlíkoších! vypadalas uplně jinak než na fotce na facebooku a z Jílovýho jsem si tě nějak nepamatovala. No jsem mimoň opět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hádejte, kdo vyhrál malodogy? Mýýýýýýý!
gratulujeme
ale jak jsem odjížděla, tak jsem si je tam zapomněla no, bohužel, mrzí mě to, takže si je musí nechat Eldorádo furt
už se jich nezbaví
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:30
- Nahlásit
du chrápat, jsme mrtvý fšicí!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:38
- Nahlásit
Monty
ty vado, no tak hlavně, že je malá i ty v pohodě, to by mě trefilo. Zvládli jste to pěkně! A fakt je zbuzeruj pořádně jestli to není dobře zabezpečené, když né kvůli psům ječ že tam může spadnou děcko, na to slyšej. Hrozný. Nechápu proč jsou tyhle hluboké jámy uprostřed louk apod...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:49
- Nahlásit
Atusch
však mě málem trefilo, já na tyto stresové situace nejsem psychicky vybavená...
jako nevím, když chci, tak docela umím s lidma jednat a za chvíli mi volali, že už je to zapezečené, samo, že jsem argumentovala,že když tam spadne PZ tak se zabije, protože na psa by asi nereagovali
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:51
- Nahlásit
Atusch
tak ještě, že tam byly holky (makrel a kámošky) aspoň jsem měla jistotu, že mě jistí těma vodítkama, mě bylo o sebe putna jestli si zlomím nohu nebo něco, ale fakt jsem se bála, ať na maličkou nespadnu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:52
- Nahlásit
Atusch
Měla by jsi to napravit!
pcha, šak mě znáte někteří i ze společných venčení a obran sice nigdo z vás neví jak se menuju ale Grinová mi naprosto vyhovuje
Monty
doufám že se mi tohle nigdy nestane, jelikoš bych asi měla infarkt s prdlou céfkou zároveň a nejenže bych svýho mastodonta nevytáhla ale ještě bych umřela když bych to zkoušela...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:59
- Nahlásit
Grin
nigdo z vás neví jak se menuju
jojo nad tímhle jsem nedávno přemýšlela, že no dá se říct u všech vím jméno, minimálně protože jsou lidi na FB pod svým jménem, krom Makrel no Ale u tebe fakt nikdo nevím jak se jmenuješ, si ňák moc záhadná!!!
Monty
No vím jaké mimi byl Syreček a i teď jako "velký" je furt mrně, ale zešílela bych ať jde o jakéhokoliv psa. Jen nevím co s takovým 50kg psem, asi bych slezla za ním a čekala s ním dole na hasiče
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:59
- Nahlásit
Grin
hm, tak mě by to ani ve snu nenapadlo, že by se mi to stalo, já si holky hlídám, jsou jak klíšťata, však se to taky stalo jen pár metrů ode mě. Holky lítaly, lítaly, a najednou zakňučení a Faith nikde
já myslela, že umřu, začla jsem hystericky řvát, byla jsem bezradná a bezmocná nervy mi pěkně pochodovaly, nevěděla jsem zda ji nic není, byla tam tma, než jsem se podívala, jestli je živá, to bylo asi nejhorší, protože ona zakňučela jak tam vletěla a pak bylo ticho, zase na jednu stranu jsem ráda, že neřvala bobek, protože by mě to asi více rozhodilo, ikdyž i tam jsem byla hodně v prdéééli.
Už toto nechci nikdy zažít, okaždé, když si vzpomenu, jak to mohlo dopadnout, tak mě běhá mráz po zádech a teď jak to píšu, tak se mi chce brečet, protože ikdyž jí mám tak krátce, tak jsem si jí strašně zamilovala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:02
- Nahlásit
Monty
bože ty to furt ještě řešíš. ti říkám, už na to zapomeň
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:04
- Nahlásit
Atusch
50 kilový pes by se ti tam asi zabil, jak jsem říkala, bylo to tam úzké, třeba holky říkaly, že by se tam asi nevlezly, takže se odávám, že hasiči už vůbec ne. No holky, byl to strašně hnusný zážitek a já děkuji holkám a osudu, že to dopadlo, tak jak to dopadlo - kdyby to mělo jiný konec, tak bych se asi zbláznila to už by bylo na mě tento rok fakt přespříliš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:06
- Nahlásit
makrel
já nevím, asi budu muset k psychoušovi, mě připadá, nějak mě život zkouší, co vydržím, ale já toho moc nevydržím
no jako směju se, ale je to pravda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:07
- Nahlásit
Monty
ti udělám psychouše v lese za bukem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 15:12