| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:14
- Nahlásit
impactale jen se hezky představ!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:14
- Nahlásit
datli
je a ještě jsem ti zapomněla představit moje bílé knírače
- starší je Sophi je jí 13 měsíců a je strašně moc milá a inteligentní a poslušná, a dost, je to správný teriér, takže hodně prdlá
- mladší je Faith - bude jí 13.8. - tři měsíce, je strašně moc odvážná a to se nám bohužel včera vymstilo, ale naštěstí vše dopadlo dobře
makrel
no já nevím, jestli mám jít za našima, nebo za bráchou, ale psali mi, že zítra PZ odvážení někdo do pryč, tak se asi stavím, jak tam nebude
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:17
- Nahlásit
datli
Sem na obvodě ortopedická sestřa
To bych k tobě mohla poslat svýho veta, včera psal na fb, že se mu ňák bloknul nerv
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:22
- Nahlásit
datli
a to jsou moje prdéééélky
a možná budu mít příští rok na podzim prcka třetího
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:28
- Nahlásit
Monty
a možná budu mít příští rok na podzim prcka třetího
a určitě nikdo neuhodne, jakou bude mít barvu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:29
- Nahlásit
Monty krásná smečka běloušů.Dík za info.
A to seš jako už potřetí gravidní a zas to bude bělouš?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
Venta
asi fakt nikdo a už vůbec ne rasu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
datli
díky za pochvalu
jasně, běloušů není nikdy dost, gravidní nejsem, to budu až někdy příští rok chovatelka má tři feny a pokud to tedy výjde, tak budu mít dětičky, po všech jejich třech fenách
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
datli
jo a celý oryjent se samozřejmě mocinky těší mucQ
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
datli
Ó díky za představení. Jen mi teda není jasný jaks mohla chlastat s Biluší f Oryjentu, když jsi tady od nás... Jelas pro Bójinga?
Jináč já jsem z Huléna, mám 3 sabyjáky pitbully (jsou fakt hrůzostrašní, typické krvelačné beštyje) a 1 šíleného německého pinče. Krom toho mám xy koček, koz, ovcí, králíků, fretek, atd. atd. Máme hospodářství.
Velmi mnoho ráda chlastám víno a patřím ke zdejšímu spolku alkohůliků.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:46
- Nahlásit
makrel
máš něco proti mým kníračům??? pokud ovšem nemají letecký den, ten vadil i mě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:50
- Nahlásit
datli
Mě už dokonale představili na iFauně. Více představovat netřeba.
pawLINka
Mám takej dojem, že jeli okolo s harantí na tábor. Tak je tam vyložili a přespali u Bilu. Proto jela do Mlíkoš přivožralá.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:51
- Nahlásit
Monty
pokud ovšem nemají letecký den, ten vadil i mě
To by ses mohla taky zviditelnit na ifauně, jako že házíš se psama do studní, když neposlouchaj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:57
- Nahlásit
Venta
no já bych byla úplný tyran, ony totiž docela i poslouchaj
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:06
- Nahlásit
Monty
Tak to já asi taky. Kdysi mi jedna paní ze sídliště řekla, že bych nemohla mít děti, protože bych na ně byla zlá jako na ty psy. A to jen proto, že jsem psovi řekla Ke mně a mezitím uviděl jí a chtěl radši za ní. Tak jsem povel důrazně zopakovala a počkala si, až přijde. Pak normálně pochvala (vlažnější, když to bylo až napodruhý) a volno.... A ona prý: Tak už si ho můžu pohladit? A potom ty kecy o dětech. Takže já ty psy vlastně taky hrozně týrám.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:08
- Nahlásit
Venta
já eště víc, zakazuju mu pít z kaluže, brát si něco od cizích a žrát venku cokoliv kroěm trávy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
Venta
já to vždycky tvrdím, že psy rozmazluju, ale, že mě zase na druhou stranu docela poslouchají
já zase od určité doby zakazuju dávat holkám od kámošek pamsky, trochu se frfňá v jídle a celkově nechci, aby byla u prvního sáčku, kde se co šustne, tak jsem taky určitě za zlou páničku, už si říkám, že dostávají dost odměn ode mě, tak od ostatních už by to bylo doopravdy moc
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
makrel
Já louže dovolim, brát od cizích - to můžou asi jen od 3 pejskařů tady z okolí, jinak taky ne. No a venku žrát taky nesměj. To sme teda na ně zlý.
Hele znala jsem člověka, co měl husky a pitbula v bytě a protože chtěl, aby byli ty psi svobodný, tak je necvičil. No a byli svobodný tak, že když je šel z tý garsonky venčit, tak jedině na vosítkách, protože v tý svojí svobodě ani neuměli poslechnout.... no a jakej je zněj známej musher teď (dál má podobně svobodný psy, protože jsou buď v bedýnkách, nebo na krátkým řetězu a nebo zapřažený).
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:17
- Nahlásit
Monty
Jo, tak já psy taiky rozmazluju, spěj v posteli, válej se na gauči. Když jdeme na kopečkovou zmrzlinu, tak často každej dostane svůj kopeček vanilkový,..... No a venku si běhaj v 99% času na volno, vodítko buď mám v kapse a nebo doma. Ale jak je přivolání, tak konec srandy a vždycky musej přijít. Prostě rozmazlování jo, ale do určité hranice.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:18
- Nahlásit
makrel
jo to máme stejně...
a kdy by jste šli??? kolem sedmé??? včera už bylo fajn v tu dobu, ne???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:18 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Venta
no můj je úplně rozmazlený, točí se kolem něho všechno, ale jak říkáš, přivolání a nežraní to jsou dvě věci, které vyžaduju.
monty
jo, kolem 19 je ideál
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:22
- Nahlásit
Venta
tak v lese jsou skoro pořád na volno, ale jelikož bydlíme ve městě a kdekoliv nás může potkat auto, tak to jsou na vodítku. Naštěstí máme lesík hodně blízko
A postel můžou samo taky, ale malá ještě na ní neumí skočit, teď spíme všechny na zemi, chci spát s holkama ale bojím se, že by mi malá mohla spadnout z postele
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:23
- Nahlásit
makrel
jo super, tak by asi půjdeme k našim a pak se sejdeme v 19 na louce, ok?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:55
- Nahlásit
Monty
jo může bejt, jestli nebude bouřit.Akimek asi ještě nepůjde, že?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:57
- Nahlásit
makrel
nejede Petra s Akimkem na ten wellness víkend???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:00
- Nahlásit
Monty
a jó vlastně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:16
- Nahlásit
čuus bembeláni, chápete to že já mam od zejtřka dovolenou? Už jenom hoďka a čtvrt a dovčáááááá! Proto taky poslední 2 dny dřu jak soumar, ani jsem vás nestihla dneska pozdravit. Ale teď už mam hotovo, ani to dneska kupodivu nebyl takovej štrés.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:23
- Nahlásit
bonc
Už jenom hoďka a čtvrt a dovčáááááá!
Tak super! Já asi za hodinu taky odjíždím, ale teda jenom do středy nebo do čtvrtka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:38
- Nahlásit
Monty
teď už píšou, že zítra pravděpodobnost deště 10%. se to mění nějak rychle
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:43
- Nahlásit