| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
Monty
co je struž???
skruž je takový to betonový kolo (kruh), co je třeba ve studních, většinou má průměr kolem metru.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:33 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Venta
No tak to je super Snad tam takových děr nebo kanálů není víc.
no ty vogo, to doufám, už na takové akce nemám nervy
makrel
no hlavně, že nevíš co to je, ale ptáš se ty už jsi to stihla vytroupit i mamce???
my asi zase budeme slavné, malá jako parašutistka a já jako šílená záchranářka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:33
- Nahlásit
Monty
jasne, hned jsem jí včera volala. jsem simyslela, že to je od studně.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:35 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
makrel
Monty
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:35
- Nahlásit
Venta
já nevím, bylo to strašně úzské
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:36 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Venta
nevím, ty bylo už staré olezlé bahnem, špinavé, měla jsem co dělat, abych to ze sebe smyla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:41
- Nahlásit
Venta
jo to bylo vono, akorát to teda bylo celé v zemi a bylo to černé a na vnitřní stěně to mělo železný žebřík
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:41
- Nahlásit
Venta
a hluboké to mohlo být i tři metry
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:45
- Nahlásit
Tyjo, tak ňáká zapomenutá stará studna? To je hnusná představa, hlavně když si uvědomim, jak mi pes lítá po lese dost daleko ode mně, jak bych ho hledala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
Venta
jo tam u nás jich je dost, i normálních studní právě. ještě že tam nebyla voda
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
makrel
Ty jsi tady přes to cvičení.
Mám doma tepovku, tak ji chci začít používat, ať to moje cvičení má taky efekt. Nechci svaly, chci shodit tuky totiž.
V jakém rozmezí se hubne? Je to 65 - 75 procent z maxima?
A to maximum se počítá 226 - věk, že?
Jsem z toho hloupá.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Venta
no bylo to psycho, jeden z nejhorších chvil mého života....
naštěstí holky se mě drží, nelítají daleko ode mě, ale já jsem byla málem na mrtvičku, já na takové situace nejsem psychicky vybavená, to ti může potvrdit i makrelito
ale podle mě, to bylo zakryto, chodíme kolem toho skoro dennodeně, to bychom musely vědět, beztak to ukradl nějaký zas.aný bezďák a teď si za to chlastá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:49
- Nahlásit
makrel
jo to mi sousedka taky říkala... že být tam voda, tak se mi malá utopí, ale jak tam mohla dlouho být sama, než jsem jí vytáhla??? 5 min.?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:53
- Nahlásit
Monty
asi tak, ale na utponeí to stačí. ale už na to nemysli
pawLINka
jj, tak nějak to je...já se řídím tak, že při kardiu na orbitreku nebo kole musím být schopna se bavit aniž bych lapala po dechu.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:54
- Nahlásit
Monty
No to by se snad neutopila, pokud nebyla v šoku, ale i tak hrozná představa.
Tak to mně se jeden pes celkem drží po cestách, kudy se jde, ale druhej lítá hrozně daleko i rychle všude po lese. Tak abych se jednou nedivila, že písknu a nepřijde
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:58
- Nahlásit
Ok -já Datli,sem mamina z předměstí Kojetína.
Jsem vlastníkem dvou mrňavek Filda cca 11 a Klárky 7.Před nimi k nám dorazila skorojezevčice z útulku Baruška.Ta nám po skoro 13 letech odešla před měsícem.
Jenže to už jsme tušili od loňska,tak jsme dotáhli domů štěně JRT Sáru.
I našla jsem inzerát ,že existuje výcvikové zařízení na děti v Gulagu a vyslala je tam.No a očekávala jsem návrat s nějakým dalším pejskem,nejlépe tím skorojezevčím klukem.
Jenže dětinky se zamilovaly do leteckého psa.
Rozumějte,jsme kapitánská pilotní rodinka vrtulnikáře.Takže děti vybraly štěně Boeinga 737 a né kulturní Balektu.
Slibily hory doly(které stejně překročily za týden),nicméně Boing se změnil na stíhače MIGA 21,páč jistá historie mého muže...
Náhoda je,že štěně se narodilo na stejný den,jako naše nynější třeštidlo Sára.
Impactovic znám skrz nudle a tak.
A páč jsme na dovči v Č.Ráji,balíme kola,psa a mažem na vejlety bez dětí!Si konečně užijem!!!Tak večer zdrc.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
Ty vole, já si nekoupila to kafe.
Ale v pipigrilu měli kuřecí stehýnka kilčo za 34,90 Káčé, což je teda slušná cena. Jen čék musel vzít karton.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
makrel
ty jo psycho paní, uvidíme se dnesk???
Venta
tak v šoku asi trochu byla, ale v tom takovém co se ještě dá, normálně vnímala, dávala mi myslím i pusiny, ale byla taková klidná, ležela na trávě, jako holky ji prohmataly nohy, nekulhala, vzala si piškotek, cestou domů vodu, doma sládavala misku, pak šla spát, jak se probrala, tak si jen trochu a strašně opatrně hrála s hračkama, ke mě moc na přivolání nechtěla přijít, v deset večer jsme šly na poslední venčení a zakecla jsem se asi 1 a čtvrť se sousedkou, holky začly řádit a já už si byla skoro jistá, že je v poho, už se ke mě tulila a byla to zase moje holčička
je to psycho, to by mě v životě nenapsadlo, že budu lovit svého hafanka ve struhu, či co to bylo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:02
- Nahlásit
datli
super díky za představení,. já jsem makrel a bydlím v oryjentu, stejně jako Monty malokníračová. mám 1 psa z útulku a momentálně hubnu a jinak pařím a organizuju sbírku na svoje játra, takže budu ráda, když se zapojíš . Moje funkce je ostuda žumpy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:05
- Nahlásit
datli
čau, já jsem Monty a mám dvě bílé kníračky (tak jak psala makrel, jinač jsou to WHWT) a já jsem do whwt blázen, a pořád je tady tapetuju a jsem známá, že jsem malokníračí magooooooor
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:05
- Nahlásit
Monty
ve skruži, neumíš si to zapamatovat???
nevím, je tam veliké vedro, my asi vylezeme až později večer, teda pes, já budu muset dřív .-(
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
makrel
mám 1 psa z útulku a momentálně hubnu
To mi připomíná Bridget Jones, jak vždycky představovala své přátele
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
makrel
nevím, je tam veliké vedro
fakt??? tak teď nevím co si mám naplánovat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:07
- Nahlásit
makrel-o hubnutí jsem už přestala usilovat.Páč je to furt dokola a hlídat se,na to pak není čas.
Co na ty játra potřebuješ?
Můžu se cestou tady poohlédnout,jestli tu neroste Jaterník anebo Ostropestřec,ale mě by to cestou stejně manža zabavil v domění,že si nesu domů beztak trávu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:08
- Nahlásit
datli
Co na ty játra potřebuješ?
transplantaci
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:10
- Nahlásit
datli
Tak dík za představení
Já jsem Venta, jsem z Prahéé a v žumpě jsem spíš externista.
Mám 2 nalezence, jednomu je asi 11 a je to jezevčík nadstandard a druhé je asi 6let, to je úplnej vořech, s tou i cvičíme a závodíme.
A taky dítě, ale to není nalezené
Já narozdíl od makrel momentálně tloustnu, protože jsem těhotná. A játra mám taky dobrý páč teď nepiju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:10
- Nahlásit
datli
abych mohla pít ještě víc
Venta
no ty její trapasy mi nejsou neznámé
Monty
však si naplánuj co chceš a my se když tak nějak přidáme potom
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:11
- Nahlásit
já sem tedy nyní spíš jen přes kloubo kosti a bloklé záda.Sem na obvodě ortopedická sestřa.
Tam nám játra nedorazí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:11
- Nahlásit
datli
Leni, když klikneš na nick vedle příspěvku, nahodí se ti tučně do okýnka a píšeš pod něj potom.
Jinak já se představovat asi nemusím, že?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:13
- Nahlásit
Moje budoucí smečka
a moje bývalá smečka
|