| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:29
- Nahlásit
Biluška
No co to je tohleto Takhle chcete rozbíjet Žumpu?
Tý vole,vůbec dnešek nedávám.
ráno sem se vzbudila a nemohla sem votevřít oči......neměla sem je zalepený,ale tak vopuchlý,že to nešlo.Asi 2 hodiny sem je chladila namraženejma lžičkama a teď už na vás trochu vidím.Ale vůbec nevím proč to je.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:29
- Nahlásit
jablunka
Nějaká alergie?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:32
- Nahlásit
Biluška
jsou bubí, dyť to vůbec není sranda...mě baví jen srandovní aféry
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:39
- Nahlásit
Biluška
Nějaká alergie?
No asi....v životě sem nebyla alergická,ale posledních 5 let na kde co....před 14 dny mě bodla do prstu u nohy a do dneška mám zarudlý a bolestivý tři prsty.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:44
- Nahlásit
jablunka
Já jsem zjistila, že jsem alergická na práci Už jsem to hlásila i u doktora a prd, prej na to invalidní důchod nedostanu Tak zas nic
makrel
No jo, tak třá to někomu srandovní připadne. Nebo někdo možná má rád nesrandovní aféry
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:46
- Nahlásit
jablunka
chladila namraženejma lžičkama
Esli vás to potěší já mám podepřený víčka sirkama a už sem dvě zlomila mám pocit že mám olověný krytky místo víček(připisuju to kombinaci včerejšího meskalinového liguééréé a okolnímu tlaku v mnoho kylopascalech a taky je dneska vyšší gravitace)
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:48
- Nahlásit
Biluška
ahoj biluško, jak se máš? Uš balíš na čtvrtek?
jablunka
dtto
ympakte - jedeš tedy nebo né?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:51
- Nahlásit
Lola1
ahoj biluško, jak se máš?
Ahoj Lolinko, mám se dobře
Uš balíš na čtvrtek?
Copak sem modelka? . Ve středu vysleču kraťasy a hodím je do pračky. Ve čtvrtek ráno je zase obleču, do auta hodím spacák, karimatku, do batůžku čisté spoďáry, náhradní tričko, tepláky na spaní a grancle pro psy a jedu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:52
- Nahlásit
Biluška
nezapomeň apartní voblečky pro psy a chlast!!! a kde je ta kníračová furt????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:54
- Nahlásit
Biluška
makrel
já vůbec nevim esli se tomu mam ještě smát nebo jakou emoci to ve mě vlastně vyvolává... se asi budu muset nechat zanalyzovat, páč už nedokážu vodhalit ani vlastní rozpoložení - tak mocná je ifauna!! nemáme ňákýho sqelýho lidskýho psíchologa?
danajasa
jak dopadl tvůj včerejší zeštíhlovací mejdan s krémem v posteli? už máš vo půl zadele míň?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:56
- Nahlásit
bonc
hej co měla zeštíhlovacího???? já to chci taky!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:57
- Nahlásit
makrel
nezapomeň apartní voblečky pro psy
Nemám
Ale Sisinka je malinká, zkusím ukecat děcka essi by jí nepůjčili nějaké oblečky na panenky
S Pumou to bude horší, jednak jí ty oblečky nebudou a za druhé je na sebe stejně nenechá navlíct Nestačilo by když ji učešu?
bonc
nemáme ňákýho sqelýho lidskýho psíchologa?
Máme. Psíčka . Skoč si vedle k Ritě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:01
- Nahlásit
danajasa
Esli vás to potěší já mám podepřený víčka sirkama a už sem dvě zlomila mám pocit že mám olověný krytky místo víček(připisuju to kombinaci včerejšího meskalinového liguééréé a okolnímu tlaku v mnoho kylopascalech a taky je dneska vyšší gravitace)
Nepotěší,páč já fčéra ani nechlastala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Biluška
Nemám
Mám dva na Cecilu,essi je chceš pučit.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
bonc
makrel
zeštíhlovací mejdan s krémem v posteli
hej co měla zeštíhlovacího???? já to chci taky!!!
Lidi upřímě nějak to funguje páč do rána se ta lepkavá hmota seschla je tam nákej silikon a udělala takej film připadala sem si jak vobalená do tý igelitový stahovací folie co balej salámy v kaufu.Tak ted čekám že až to umyju tek se mi kus zadele zas rozjede do původního stavu.Něco jako plavky z igelitovejch pytlíků taky frajeřinka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:04
- Nahlásit
Biluška
Ty uš seš zase březí? Ježišmarja proč si radši nepořídíš štěně?
ty si blbá, viď? . Protože s nim nebudu mít tři roky mateřskou.
Kdybyste furt nedrásaly, tak byste to i věděli, jsem to tu někde psala. Jsem v 6. měsíci. Na začátku šestýho teda.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
Protože s nim nebudu mít tři roky mateřskou.
kachna_
Šíš tak si vem náký labradory na předvýchovu to je taky placený a za půl roku se jich můžeš legálně zbavit a eště ti budou blahořečit(známá brala tři tácy na měsíc a štěněčí hlavu v předvýchově)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:09
- Nahlásit
kachna_
Jsem v 6. měsíci. Na začátku šestýho teda.
šiš,tak to gratuluju,hlavně ať ste zdraví.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:09
- Nahlásit
Biluška
no balík to není, ale jsem ráda
tento měsíc má narozky makrelito a můj brácha, něco splatím tatíkovi dluh a nemám nic - ale hodně mi to pomohlo
bonc
díky paní, už jsem myslela, že je nedostaneme
makrel
neboj na narozkách to poznáš
a v kolik paní, půjdeme?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:10
- Nahlásit
kachna_
Protože s nim nebudu mít tři roky mateřskou.
A jo, to je fakt.
Kdybyste furt nedrásaly, tak byste to i věděli, jsem to tu někde psala. Jsem v 6. měsíci. Na začátku šestýho teda.
To sem teda fakt přehlídla Už tak dlouho, jo? To je strašné paní Tak teda gratuluju, teď už je stejně pozdě s tím něco udělat
Leda bys to po porodu i s Luckou nacpala do bejbyboxu Můžeš jim k tomu napsat průvodní dopis, že máš moc psů a že zajisté pochopí, že se nemůžeš starat o fšechny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:12
- Nahlásit
jablunka
Mám dva na Cecilu,essi je chceš pučit.
RAdši ne, Pumice by je rozervala a to by byla škoda. V životě na sobě nic neměla, akorát jednou botičku když měla pořezanou packu. Botičku servala ještě ve výtahu, před barákem ji už neměla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
Monty
v kolik můžete, já odpo neučím. a na narozky nic nechci, jen občerstvení :-D, teda vlastně chlast, když jíst nemůžu.
kachna_
nebo bys mohla vychovávat ty kachny, aby žraly slimáky a půjčovat je za těžké prachy
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:14
- Nahlásit
Nic dámy du venčit páč někdo venku konečně nainstaloval léto pokud do večera nebude eror tak tomu uvěřím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Nejedu nikam, jsem v práci i v pátek.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
danajasa
Něco jako plavky z igelitovejch pytlíků
eee to neců, celotělový ygelytový plafky, eště ke všemu průhledný!
kachna_
to musí vodjet 70% žumpy na tábor a psíček založit nový téma, abysme se dozvěděli že čekáš další vrch tož taky gratulace, a paní, pamatujte, při většim množství už se určitě vyplatí užít mokrou houbičku i na ty dvounohý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
makrel
debyléééé jako že to poznáš na tvých narozkách
tak já nevím v pět v lesíku????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:18