Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8307 . 8308 . 8309 . 8310 . 8311 . 8312 . 8313 . 8314 . 8315 . 8316 . 8317 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 18:51
- Nahlásit

jo a už ste se domluvili kdo si vezme kotě??? zcela zapadne do smečky, minimálně tý naší, je to psychopatický hovado

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 18:55
- Nahlásit

Atusch

BÍLÝ! Fakt blbá barva (monty a baico a eldorádo prominou

a já jsem jako vosk? teda potažmo muj pes???

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 18:56
- Nahlásit

Atusch
šoltyje tak děsně ječej? Jsem myslela že jsou to normální psi
šelmyje jsou nejuřvanější psi na světě Hlavně když jsou ve smečce. Když je jenom jedna tak je to v poho, ale jak jich je víc tak se neustále přeřvávají a štengrují a je to hrůza

bonc
Zabila bych ho. Beze srandy. Po cca pěti minutách štěkání kohokoliv mi začínají téct nervy a jsem velmi nepříjemná. Na psa i na majitele
Jednou šel za mnou na treku taky jakýsi bígl, šly s ním dvě holky (myslím, že to byli loňské šlapky, ale už to nevím jistě). Ten čokl začal štěkat když nás objevil na horizontu a řval, řval a řval. Na nás. Holky mi pak zdůvodnili, že mu va když jde někdo před ním. Po třech kilometrech mi ruply nervy, seřvala jsem ty dvě, nechala jsem je ať mě předběhnou a šla jsem v klidu a v TICHU za nima. Fakt jsem měla sto chutí jim dát přes hubu, protože to bylo prostě nesnesitelné

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 18:57
- Nahlásit

Biluška
šelmyje jsou nejuřvanější psi na světě
pravda máme jednu v práci, a velmi nevychovanou nutno dodat

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 18:59
- Nahlásit

Grin
pravda máme jednu v práci, a velmi nevychovanou nutno dodat
Já svoje považuju za poměrně vychované (i když by mohlo být ještě líp ), ale stejně jsou nechutně hlučné Dokážu je donutit, aby zavřeli zobák, ale za cenu velkých osobních obětí a opotřebení traverzy

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:01
- Nahlásit

Co se řeší, kolik mám napsat příspěfků nebo co????

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:02
- Nahlásit

Grin
a já jsem jako vosk? teda potažmo muj pes???
aha tak na tebe jsem fakt zapomněla, a i na Jabloň s boksérama... ty voe těch bílejch tu ale je, co?

Biluška
docela tě i chápu, mě nevadí když pes hlídá , když si vyštěkává hru a podobné běžné chvilkutrvající aktivity, ale Ziro řve u všecho, dojde k lomu, ticho nikde nikdo a on začne ječet a to má brutální výdrž, chce si hrát se psem řve, vítá mě - řve, našel si novou zakázanou zábavu tak taky řve, jenom když spí a nebo ho koupu tak je zticha... ale na druhou stranu uznávám, že v 70 případech ze 100 jsem proti jeho řevu imunní, když vím že to nemusí poslouchat nikdo jiný, jako třá sousedi...

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:04
- Nahlásit

Biluška
ta v práci neumí ani sedni chápeš, šelmyje, se kterejma lidi vítězej v agility
majitelka ji teda má z útulku pořídila ji jako dospělou, ale stejně... škoda psa. I moje 7letá čuba krysaříka furt cvičí a učí se nový cviky

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:05
- Nahlásit

Atusch
ty voe těch bílejch tu ale je, co

se ví jelikoš je to nejlepčí barva

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:06
- Nahlásit

Atusch
aha tak na tebe jsem fakt zapomněla, a i na Jabloň s boksérama... ty voe těch bílejch tu ale je, co?

No proto!....eště kintička.

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:08
- Nahlásit

tak přišla jsem domů a nálada na pikaču pokračovala z rána, tak jsme se šly samy s holčičkama projít, nějak dlouho mě to drželo, pak jsme potkaly takovou starší paní zeptala zda si může holky pohladit, holky po ní zabahněné skákaly, Soph ji vlepila pusu, tahala za sukni - paní z toho měla strašnou radost, tak mi to trochu náladu zlepšilo, že moje holčičku udělaly té staré paní takovou radost

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:14
- Nahlásit

ALL

Tak já se du pomalu balit a fičím domu jupííí konečně!! Už mám hlad jako vlk!!
Majte se a pyšte!!! ať to stihnem rozbít

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:15
- Nahlásit

jablunka
No proto!....eště kintička.
No i Kinty vůbec nevím co má za zvěř, ale asi teda bílý bokséry co?

Grin
se ví jelikoš je to nejlepčí barva
No to není ani omylem, co je na té barvě nejlepšího? Nedejbože třeba praktického? Hezkého?

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:19
- Nahlásit

Atusch
co je na té barvě nejlepšího

nejlepčí je třeba to že většinou je samočistící a taky že je pes vidět ve tmě a taky že bílí psi jsou prostě krásnýýýý!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:20
- Nahlásit

ty voe takhle se to asi teď dělá http://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/152032 5/blondynka-z-prahy-9/

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:21
- Nahlásit

Atusch
no tak to čumim jak péro z gauče, to jsem ještě nepotkala a nejhustčí je že to má na psa (údajně) .. husté.

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:22
- Nahlásit

Atusch
tak ten inzerát je drsný

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:23
- Nahlásit

Grin
Monty

když nepočítám ten inzerát toho chlapce, že za sex dá jorka tak jsem nic podobného taky neviděla A slečna má i permici, ty vado a dokonce i přenosnou

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

Atusch
A slečna má i permici, ty vado a dokonce i přenosnou
fole a káva málem v monitoru
brácha si dneska bral jorka a paní mu říkala, že jí psali i emaily jestli to štěně nevymění za Mp3 - sice to není tak drsné jak ten inzerát, co jsi dala ty, ale taky psycho

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:29
- Nahlásit

Atusch
Permice.. Ty jsi jelito :-D :-D :-D asi si potrham brisni sval

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:54
- Nahlásit

čau děcka, ještě jsme zbyli my. ale my se tu moc ukazovat nebudem, máme spoustu jiné práce - Tryks musí dospávat uplynulejch 6týdnů, kdy se nestihnul ani vyspat a já se hodlám flákat, než se dospí, aby mohl zase agilitit

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:56 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Monty
no vidíš, to mě nenapadlo, chtít některé ze psů co sem si pořizovala chtít za něco vyměnit, nevím teda za co , ale určitě bych něco doma vhodného našla

Grin
Já? a jelito? Snad vona ne?

Maky a Trix
Nepřijedeš se mrknout do Mlíkoš? Pokud probereš Trixe? Že by by se potkal se Syrečkem?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:58
- Nahlásit

Atusch
Nepřijedu. Možná bychom se stavili v neděli, až pojedem přes Prahu, ale jen u tebe. Jen nevim, jak na tom budu a budeš časově. Ale ráda bych, aby se Trixa zase viděl se Syrečkem.

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:04
- Nahlásit

Maky a Trix
Bezva tak stačí dát vědět a můžem na vychajdu s bláznivejma teriérama

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:06
- Nahlásit

taxem ten zas*anej koberec dodělala a stejně tam nějaký fleky zůstaly!!!!!

Maky a Trix
A kdypak se zase budeš pohybovat v okolí Seče,že by sis udělala vejletek k nám?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:11
- Nahlásit

Maky a Trix
Jak nebudeš? Vlast tě volá, je tvoje morální povinnost zabrat a rozbít žumpu

Hele už jste brali nemoci srdce? Bych potřebovala veterinární poradu ohledně jednoho borderáka.

jablunka
Prď na fleky, beztak ti tam haranti nadělají za chvíli milion dalších

Atusch
ty voe takhle se to asi teď dělá http://www.ifauna.cz/ruzne/inzerce/r/detail/152032 5/blondynka-z-prahy-9/
Jestli to má fakt na psa tak je mi daleko milejší než ty co žebrají na různých forech, aby se na ně lidi složili.

Grin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:15
- Nahlásit

Atusch

Já? a jelito? Snad vona ne?
MNo ona je vyndaná bezpochyby, ale ty jsi jelito akébrž nikdo jinej by nepřišel na termín " přenosná permice"

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:20
- Nahlásit

Nechrápat
Psát

Furt aby vás jeden do té práce honil

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:24
- Nahlásit

Biluška
Prď na fleky, beztak ti tam haranti nadělají za chvíli milion dalších

No dlabu na to,páč sou i fleky na zdech,tak to bude ladit.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/malovani/

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:26
- Nahlásit

jablunka
fleky na zdech vydávám zásadně za umělecký záměr

Třá chodba je žluto-červená. Vykoupaný Kofík se rozhodl o zeď utřít Vzal to několikrát z červené do žluté a zpět...výsledný rozplizlý žluto-červený flek vypadá náhodou docela zajímavě

<< 1 ... 8307 . 8308 . 8309 . 8310 . 8311 . 8312 . 8313 . 8314 . 8315 . 8316 . 8317 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání