| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:26
- Nahlásit
Atusch
jasně, pošli mi prosím tvoje mobilní číslo do mailu, ten myslím máš, nebo na facebooku a já ti ještě brnknu
jablunka
prosímtě, tam se teď chvilku neukážeme, ale jestli tvým psékům nebude vadit jeden uštěkanej pošuk, tak až příště pojedem, tak se ti ozvu. Tryksa je teď vadnej, týden s háravkou v nejlepším mu moc neprospěl, musel párkrát dostat přes držku a obávám se, že to budu muset ještě párkrát opakovat než zase bude normální, moc ho nevystavuju ostatním psům navíc je fakt přetaženej a tto je ztělesněná protivnost
Biluška
nemoci srdce asi jak co. Mám nějaký povědomí budu se snažit aspoň když půjdu kolem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:30
- Nahlásit
Biluška
fleky na zdech vydávám zásadně za umělecký záměr
Nic jinýho mi nezbude.
Maky a Trix
prosímtě, tam se teď chvilku neukážeme, ale jestli tvým psékům nebude vadit jeden uštěkanej pošuk, tak až příště pojedem, tak se ti ozvu.
V pohodě,kdykoliv.
Tryksa je teď vadnej, týden s háravkou v nejlepším mu moc neprospěl, musel párkrát dostat přes držku a obávám se, že to budu muset ještě párkrát opakovat než zase bude normální, moc ho nevystavuju ostatním psům navíc je fakt přetaženej a tto je ztělesněná protivnost
Chudák,celej tejden.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:36
- Nahlásit
Biluška
Jestli to má fakt na psa tak je mi daleko milejší než ty co žebrají na různých forech, aby se na ně lidi složili.
...to sem si přesně řekla. Navíc, pokud je to slušný děvče a nenasype někomu do kafe rohypnol, tak se mi to jeví jako poctivá obchodní nabídka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:41
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak na a poper se s tím
Cca pětiletý pes border kolie bez PP. Temperament odpovídající plemeni - čili magor. Měla jsem ho tu před dvěmi lety na výcvik a byl zdravý. Je fakt, že to bylo v zimě, čili se neměl šanci přehřát ani při zvýšené zátěži. Teď s ním přijela holka na Gulak a pes v horku kolabuje. Respektive v horku a v zátěži. Poprvé to předvedl hned první den na relativně krátké vycházce - cca čtyři kilometry, blbnout začal na druhém. Celou dobu byl na vodítku a táhl opravdu jak magor. Bylo horko. Začal zrychleně dýchat, jazyk vyplazený až na zem a jakoby pískal. Nevím jak to přesně popsat. Nebylo to sípání v pravém slova smyslu, ale fakt spíš jako vysoké pískání. Pes byl naprosto hotový,při každé zastávce si lehal, ale jakmile jsme vykročili tak zase táhnul jako magor. Jako pískací magor. Po ochlazení ve vodě přestal pískat a už jenom funěl (normálně, jako každý pes v horku).
Podruhé udělal totéž asi v půlce tábora. Na delší vycházce, cca sedm kiláků. Dokud se šlo ve stínu v lese tak dobrý. Jakmile se dostal na slunko a začal se zahřívat začal pískat. Jak papiňák . Byl na dogtrekkovém postroji a opět táhnul jak blbý. Po ochlazení v kaluži opět přestal. Nasměrovala jsem majitelku na možné onemocnění srdce, nebo průdušnice a poslala je na veterinu. Tam byli a vet diagnostikoval "onemocnění srdce, na které bude brát doživotně prášky" Na lepší veterinu je asi nedostanu. Při agi, ani jakémkoliv jiném sportu nepíská. Je fakt, že jsme běhali jen krátké sekvence, jsou začátečníci, takže se tomu nedalo říkat zátěž.
Při tůře 25 km pískal jenom opět v úseku kdy se šlo v horku přes pole. V lesních úsecích a v druhé půlce kdy začalo pršet nepískal.
Myslíš, že je to fakt tím srdcem, nebo něčím jiným? Případně čím v srdci to může být? Když tu byl před lety na výcvik tak dostával do těla docela slušně (agi, dogfrisbee, hodně dlouhé vycházky v postroji...) a nedělal to.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:51
- Nahlásit
Biluška
to je těžký, takhle by to mohlo bejt cokoliv. Dokud pes není vyšetřenej, nemá udělaný sono, ekg a podobně, tak se můžeme dohadovat třeba týden, co je to. osobně bych se taky zaměřila na srdce... Navíc já osobně bych psa už svěřila jen odborníkům, žádnej profesionální očkovač mi na nemocnýho čokla ani nesáhne.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:59
- Nahlásit
Biluška
Jestli to má fakt na psa tak je mi daleko milejší než ty co žebrají na různých forech, aby se na ně lidi složili.
A tak na tom také něco bude, prostě něco za něco. A když na to má, proč ne. Já bych si asi musela vzít půjčku...
Maky a Trix
Tryksa je teď vadnej, týden s háravkou v nejlepším mu moc neprospěl,
Není vadnej, možná je jen teriér. Nebo to jsou výmluvy nevím, ale Ziro je hroznej šukálista a to všeho...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:03
- Nahlásit
Maky a Trix
Dokud pes není vyšetřenej, nemá udělaný sono, ekg a podobně, tak se můžeme dohadovat třeba týden, co je to
No to právě u očkovače mít nebude
Navíc já osobně bych psa už svěřila jen odborníkům, žádnej profesionální očkovač mi na nemocnýho čokla ani nesáhne.
V tom se shodneme, ale můj pes to není a tohle jsou věci, které neovlivním
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:03
- Nahlásit
Se hlásím do služby na rozbití žumpy.
Biluška
Dobře to tam jede. Jsi převzala štafetu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:06
- Nahlásit
impact
Si piš . Akorát mě nikdy nepřestane unavovat jak si mrňavá špinavá sviňka co dělá jeden podraz za druhým a stěhuje se z jednoho města do druhého (protože v tom předchozím už by musela chodit kanálama) dokáže honem otřít hubu když má příležitost
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:09
- Nahlásit
Biluška
impact
týjo čtu to tam od včerejška a nestíhám zírat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:14
- Nahlásit
Atusch
týjo čtu to tam od včerejška a nestíhám zírat
Co tě na tom překvapuje? Závistivé mrchy, které nikdy ničeho nedosáhli se jinak ani projevit neumí
All
Ten zmetek Dýčán rozbil další kotec Se z něho fakt zvencnu Asi ho odvezu do Mlíkoš jako cenu za první místo v Těžkém závodě . Ze startovky tím pádem okamžitě odstupuju, nebudu riskovat,že vyhraju
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:19
- Nahlásit
Biluška
Co tě na tom překvapuje? Závistivé mrchy, které nikdy ničeho nedosáhli se jinak ani projevit neumí
asi to, že má někdo něco takového zapotřebí. A ještě si musí otevírat ústa po fórech.
Ten zmetek Dýčán rozbil další kotec Se z něho fakt zvencnu Asi ho odvezu do Mlíkoš jako cenu za první místo v Těžkém závodě . Ze startovky tím pádem okamžitě odstupuju, nebudu riskovat,že vyhraju
V tomto případě asi nenastoupí nikdo Můžeš ho, ale zabalit do krabice a darovat ho někomu kdo má narozky
Jak se mu daří ničit ty kotce? Měla jsem za to, že je to nějaký střední voříšek vyhozenej? Možná i tuším proč nemá majitele...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:20
- Nahlásit
Jsem se děsně přežrala. Hele jaxe jmenuje ta bezsacharidová dieta?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:22
- Nahlásit
Biluška
Ten zmetek Dýčán rozbil další kotec
Mě Mánina posrala a poblila barák, páč sežrala igelitku. Taky bezva chuťovka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:25
- Nahlásit
impact
Ta drsná? Atkinsova nebo tak nějak, ale bude ti blbje
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:25
- Nahlásit
Atusch
chci taky link!
No, hele, já si na jeho úchylnost už v rámci možností zvykla. Prostě se chová i s tou háravkou v nejlepším slušně. Ano, uznávám, stojí za tím hodně hodně fyzickejch i psychickejch trestů. Spíš mu nějak jeblo, ta háravka byla dost děvka a startila po psech a jemu přišlo skvělý ty psy vyštěkávat s ní. Samozřejmě za ní, schovanej v zákrytu, dál od psů, ale blíž k mý ruce a teď mám trochu obavy, jestli se mu to nezalíbilo...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:27
- Nahlásit
Takže sme tady, v koncentračním táboře v Mlékojedech, je to tady velké zlo, proto hodně pijeme. A máme se všichni moc rádi!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:27
- Nahlásit
makrel
Proč blbě?
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/10853 60/gabriela-hreblova A je to venku.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:29
- Nahlásit
Zdárté byla sem nakupovat u našich na zahrádce mám zásoby impact
Paní s tím rýčem nevím esli má kérku někdy mám pocit že to spíš ví akorát to tají těžko říct
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:32
- Nahlásit
impact
Už jsem tam na to koukala,dosta dobrý.
Ale upřímně......čekala jsi něco jinýho,kor na ifauně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
Taky vás máme rádi, ale žumpu klidně rozbijeme bez vás
impact
Mě Mánina posrala a poblila barák, páč sežrala igelitku. Taky bezva chuťovka.
Humus
Atusch
Měla jsem za to, že je to nějaký střední voříšek vyhozenej?
Je to kříženec novofulanďáka. Nejspíš s dinosaurem
Není zas až tak velký, cca jako ovčák, ale je těžkotonážní a projde prostě čímkoliv.
Možná i tuším proč nemá majitele...
Já to pochopila poté co prošel zavřeným oknem a zcela přitom zrušil rám, takže musíme koupit nové okno V duchu jsem se bývalému majitelovi upřímně omluvila za všechno z čeho jsem ho kdy nařkla a poprvé v životě jsem pocítila silnou touhu psa odvézt hodně daleko, vyhodit a ujet
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
danajasa
Hm, tak ať si káknou.
jablunka
Neeee, ifauna je žumpa světa. Fascinující ale je, kolik má žumpa fandů.
Biluška
Nejvěčí humus. Nevím, co s ní udělám v zimě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
impact
protože se ti bude točit hlava možná a budeš smrdět jako davítková, co jedla 4 vajca denně
Ne fakt, i adydaska říkala, že to není zdravé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
makrel
a budeš smrdět jako davítková, co jedla 4 vajca denně
Já myslela, že je to pukavec a ona to byla Renata, jo?
impact
Nebudeš jí dávat žrát igelitky?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
Zdar, co se řeší?
Koukám, že většina žumpy je pryč a vono to tu žije mnohem víc než když tu jsou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:43
- Nahlásit
Ty woe, tak ta ifauna je drsnáááááááááááá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:44
- Nahlásit
Venta
řeší se rozbíjení žumpy, píšu si tě do prezenčky a makej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
impact
Nebudeš jí dávat žrát igelitky?
jj,eko tašky už teď tolik nestojí.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
makrel
budeš smrdět jako davítková, co jedla 4 vajca denně
Ne fakt, i adydaska říkala, že to není zdravé
Jako paní bacha já sem dneska sežrala salát zelený hláfkový s rajčátkem olifkama jarní cibulkou lait mocarelou a dréésinkem a normálně to je síla přírody
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:47
- Nahlásit
Biluška
píšu si tě do prezenčky a makej
Jako pracovat nebo co? To já ani snad nesmim, jsem na neschopence.
|