| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
Biluška
To zboží je evidentně qualitní
no nevím čím to stříkají a hnojí ale normoš salát zahradní ovšem předloni tam fakt rostlo zelí tak jestli to nebude nějaký mičurun salátomarjánka obecná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
jablunka
Si ji nemůžu pustit, Mášen kouká na bednu a řve ať to vypnu Pustím si ji ráno, až bude chrnět a probudím ho
Venta
Hele já teď přišla na chuť citronovýmu pivu, Staropramen Cool. Je vynikající
Včil? Těhotná? Počkej, narodí se ti menťák a budeš to mít Trochu výhodou je, že ho Vendula může hned terapeutovat a nebudu ti muset shánět práci . Budu ti posílat rovnou faktury
Grin
Omlouvám se že jsem teď asi hodinu nerozkládala žumpu,
Takhle tu vysokou laťku prostě nepřeskočíme I když důvody samozřejmě chápu, to se nedá nečíst
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
jablunka
Já teda taky vždycky radši měla normální pivo, nebo eště radši víno. Jenže krz březost teď víno vůbec nemůžu, jak mě pálí žáha. No a tohle je spíš jak taková málo sladká osvěžující limonáda. Spíš mi to víc než pivo připomíná takovou tu kombuchu nebo jak se to jmenovalo.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:34
- Nahlásit
Biluška
Včil? Těhotná? Počkej, narodí se ti menťák a budeš to mít Trochu výhodou je, že ho Vendula může hned terapeutovat a nebudu ti muset shánět práci
No vidíš, aspoň nebudu muset schánět vhodnýho psa )
Ale já si taky včil dávám jen jedno maximálně, to máš eště míň než malý normální pivo. A taky to samozřejmě zdaleka nepiju každej den.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:35
- Nahlásit
Venta
připomíná takovou tu kombuchu
To je to slizký co vypadá jak médůůzáá pani co to chlastáte?Já mám dost páč mám nákej likér z kaktusu asi meskalin,ale medůzy bych fakt nedala brrrfujtajksgrg
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Už jsem tady taky, kde se skončilo? Vida jak hezky píšete! Jen tak dál...
Jinak není to tak dávno co jsem na rajčeti viděla fotky kdy někdo dělal test jak které granule bobtnají a teď to nemůžu najít. Kdo na to má odkaz???
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Biluška
tu vysokou laťku prostě nepřeskočíme
souhlas, chtělo by to narušit to prvidlo o vkládání 1 příspěvku za 60 sekund a mohly bychom tapetovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
Grin
souhlas, chtělo by to narušit to prvidlo o vkládání 1 příspěvku za 60 sekund a mohly bychom tapetovat
Za to můžeme poděkovat Psíčkovi, ten tady kdysi taky tapetoval
Co kdybysme poslali petici Víťovi ať to zruší?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
danajasa
To je to slizký co vypadá jak médůůzáá
Já myslela takový to pití, co se vždycky dolilo vodou a vono se to do druhýho dne ňák zase dodělalo. Je to kombucha nebo se mi to s něčím plete? Medúzy nepiju.
Ale ten staropramen cool je fakt výbornej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:39
- Nahlásit
Atusch
to by mě taky zajímalo tak doufám že to tady něgdo ještě má!!!
PS ALL PORAĎTE
my te´d krmíme platinum natural a jako divný veci se dějou, grinmá třba jedno hovno úplně super, pěkně tvrdý, prímová, a další má úpnou srágoru
už mě z toho psa jebne. Je možný že i v 9 měsících má "rychlý"trávení při pohybu? jako že dokud se nerozpohybuje hodně tak má dobrý hovno ale jak si rozhebe střeva tak má řidký??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:39
- Nahlásit
Biluška
Včil? Těhotná? Počkej, narodí se ti menťák a budeš to mít
Ale prt,alkohol škodí jen v prvním trimestru a to ještě musích chlastat první ligu.
A já si vždycky volala strejdovi zubařovi,essi jako můžu a gdzž řekl že jo,tak to bylo v pohodě,páč alkohol z rukou lékaře neškodí v jakémkoliv množství.
Venta
Já teda taky vždycky radši měla normální pivo, nebo eště radši víno. Jenže krz březost teď víno vůbec nemůžu, jak mě pálí žáha.
Já sem při posledním těhotenství pila pivo a jablečnej ředěnej džus....nemíchala sem to,ale prakticky sem si dala hlt piva a hlt míchačky.....vypadala sem jak těhotná alkoholička,páč sem před sebou měla vždycky dva půllitry. A víno sem mohla jen červený.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:41
- Nahlásit
jablunka
A doufám,že nepřijde zase Vlčáčková a nepomluví mi ji!
Proč? Jí vadí Špinarová?
Tyjo já ani nevim, co bych chtěla zahrát na pohřbu, jdu popřemejšlet.
Biluška
Aspoň na ty 4 dny
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:41
- Nahlásit
Biluška
Za to můžeme poděkovat Psíčkovi
no jo to je mu podobný
a odůvodníme mu to tím že chceme rozbít žumpu? nevim nevim jestli to projde
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
Grin
hele Áres když se rozběhá tak to guwno je takové všelijaké. Prostě jedu na cvičák je to ok, po vycházce, při nervech, po plavání má srágoru... Asi to tak prostě je
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
Grin
u? jako že dokud se nerozpohybuje hodně tak má dobrý hovno ale jak si rozhebe střeva tak má řidký??
Já to tak mám u většiny psů.....pokud se flákáme a venčíme jen lážo plážo,tak hoděj bobek a jdem,ale pokud je víc pohybu,tak hoděj jedno normální konzistence a pak jsou schopný ještě třeba 3x a je to už řidší......ale maj to jen po granclích.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
Ale debatu o hovně bych fakt nechtěla rozjíždět
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:46
- Nahlásit
jablunka
vypadala sem jak těhotná alkoholička,páč sem před sebou měla vždycky dva půllitry
Já víno teda vůbec nemůžu a pivo piju Birell (v chuti moc rozdíl nevidim, tak radši dám nealko než alko). No a ten cool sem tam. Jako myslim si, že takhle trochu alkohol nevadí, ale přehánět se to teda taky nemá. Stejně jak je mi teď blbě v autě, když neřídim, tak vlastně furt jen řídim a tudíž bych ani pít nemohla, i kdybych chtěla
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Brý večír
eště ste to nerozbili????
jablunka
paní, jezdíte eště semka do našich končin??? když se bavíte vo tom pivu, esi ste už vyzkoušela našeho Kocoura??? ten je fakt mňamy
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Venta
Proč? Jí vadí Špinarová?
Tyjo já ani nevim, co bych chtěla zahrát na pohřbu, jdu popřemejšlet.
To nevím,ale vadila jí moje první písnička.... http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y ....prej je to jak pištění myší a pozůstalí to nedaj.
A to já sem pragmatik a svejch pět písniček mám vybranejch.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
Grin
Je možný že i v 9 měsících má "rychlý"trávení při pohybu? jako že dokud se nerozpohybuje hodně tak má dobrý hovno ale jak si rozhebe střeva tak má řidký??
Jsem si dodnes myslela, že to má každej pes.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
Grin
Se vykašli na šrot a dej mu chudákovi maso
jablunka
Ale prt,alkohol škodí jen v prvním trimestru a to ještě musích chlastat první ligu.
To nevím teda, mám na kanysce docela hodně děcek co se jejich matky zdárně prochlastaly a prokouřily těhotenstvím
Když jsem čekala Lálu tak se mi do ruky dostala nějaká odborná knížka od jakéhosi uznávaného doktora-pediatra. Jakási ženská tam vznášela dotaz essi může coby těhule pít černé pivo. On jí tak krásně kulantně odpověděl, že alkohol v zásadě né, nicméně že černé pivo podporuje laktaci (jsem nepochopila co potřebuje těhule laktovat ), takže v zásadě jako jó, ale samozřejmě ne moc, tak maksimálně jeden, nebo dva...no anebo kdyby maminka byla zvyklá tak teda i tři,nejvýše ofšem čtyři půllitry denně .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
Tinta76
paní, jezdíte eště semka do našich končin???
tý jo,nějak to nedáváme,tchánovci tam teď sou,ale my tam nebyli snad 4 roky.
když se bavíte vo tom pivu, esi ste už vyzkoušela našeho Kocoura??? ten je fakt mňamy
No nevochutnala,ale snad příští rok vrátěj Jezevcovi papíry a zajedem na pívo.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:50
- Nahlásit
jablunka
Atusch
mno on je děsně posrávací, jako kromě proplanu měl sračku po všech granulích co jsem mu dala, pro plan snáší tak že první hovno je velký a fakt měkký a mazlavý ale dá se sebrat, a pak sračka, teď ten platinum natural má hovno i fakt malý a tvrdý takže se mi to líbí, někerou prochajdu se neposere vůbec ale pak někerou fakt hodně. Ale jako mám pocit že tyhle grancle mu prospívaj i co do srsti a energie a zoubků, takže bych u něho chtěla zůstat. No nicméně jesli je to víceméně normální tyhle projevy, tak jsem klidná.. jediný co mě sejří je kdyš se takhle zesere někde na chodníku nebo nškde na aportovací louce to je taky na hovno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:50
- Nahlásit
jablunka
A to já sem pragmatik a svejch pět písniček mám vybranejch.
Pět?
To bude tak dlouhý pohřeb? To tě budou třikrát vytahovat a znova spouštět, ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:51
- Nahlásit
Biluška
..no anebo kdyby maminka byla zvyklá tak teda i tři,nejvýše ofšem čtyři půllitry denně .
No jo,ale já bych asi skončila na těch čtyřech!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
jablunka
škoda, škoda, fakt to stojí za to ... esi se dostanem do mlíkoš (zatim pade na pade ) tak vám tam snad něco přivezu ...
a ta špinarka je výborná ... my byli tady na tom http://www.youtube.com/watch?v=2bMmqFRt-Qk&feature =related a to je vorigoš (je to někde vod půlky)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
Biluška
Pět?
To bude tak dlouhý pohřeb? To tě budou třikrát vytahovat a znova spouštět, ne?
Debila,jasněže se bude pro velkej úspěch opakovat!
Ale ne.....5 písniček je normální,pro víc už to musíš mít nahlášený dopředu a zaplacený navíc.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
Biluška
Se vykašli na šrot a dej mu chudákovi maso
dostává taky masíško, zrovna se mu rozmrazuje vepřová nožka, ale už jsem psala mockrát na mnoho témat o posrávání, že barfík nepřichází v úvahu dokud se nevystěhuju z 2+KK kde nemáme ani skříň neboť se nevejde. Prostě neni kam dát velkej mrazák. Nehledě na to že se mi maso děsně eklí já jsem skoro vegetarián
ale ty platinumky jsou dobrý krmivo, jsou v tom bylinky a lososovej olej, je to jako orijen, podobný složení a příprava.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
jablunka
prej je to jak pištění myší a pozůstalí to nedaj.
Coooo? Lou Reed jako pištění myší??? Chtěla bych být tvým pozůstalým
Já teda zatim váhám, jestli Lou Reed, Leonard Cohen, Nick Cave a nebo John Cash... musim to eště zvážit.
Biluška
tak teda i tři,nejvýše ofšem čtyři půllitry denně
no taky znám jednu, co prohulila a prochlastala těhotenství a její dítě se mi zatim zdá jen dost ukňouraný, furt nespokojený a takový ne moc v pohodě, proti mýmu třeba. A to jsou stejně starý. Mně teda přijde akorát, když je to sem tam malý pivo nebo víno třeba, ale asi ne víc.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:55
- Nahlásit
impact
sem si dodnes myslela, že to má každej pes.
vidiš to já vůbec neznám, čuba má pevný hovno ať sežere co sežere a ať se hejbe jak chce
|