Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6948 . 6949 . 6950 . 6951 . 6952 . 6953 . 6954 . 6955 . 6956 . 6957 . 6958 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
předně ho neměl vůbec očkovat, když měl pocit že není ok

Baysha
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
tywoe to je ňáké divné, přeci při jakékolif chorobě se neočkuje krz oslabení imunity!
jinak při angíně nevím, ale třá při psincáku se bleje, ten kašel prostě čoklida dráždí i k blití či co

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Gerda
ja taky nevim co se to deje, ja dycky byla zdrava a ted mne kazdy moribund skoli. Uz mam nakoupene vitaminky tak snad bude lip.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Baysha
nelituj mě, snad bude lépe, přece nemůžu být zas až takový smolař

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
hm bych změnila veta páč potenciálně nemocnej pes se nevočkuje!!!!! jeho vysvětlení je pěkně debilní

já vim, že je kokot, chodíme tam jen na očkování a teď už teda asi ani ne na očkování on mu změřil teplotu, ta byla v poho a Koky byl v poho veselej, tak prostě usoudil, že je to ok asi

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
taky mi přijde divný, že ho naočkoval...vždyť se neočkujou ani háravý feny, ani se neodčervujou....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
gdo to je? bych tam nešla už

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

Monty
nelituj mě, snad bude lépe, přece nemůžu být zas až takový smolař
bat bat urcite brzo najdes super bydlenicko

Baysha
me klidne lituj

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:09
- Nahlásit

Gerda
taky mi přijde divný, že ho naočkoval...vždyť se neočkujou ani háravý feny, ani se neodčervujou....

no je to kretén, když se Koky dnes nenají a bude ještě blít, zejtra pojedem na jaggynu, je to tam sice mastný, ale je to jediný, co mám vyzkoušený

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:13
- Nahlásit

Baysha
on nekašle, jen bleje. blil k ránu a teďka, vždy jen žlutou pěnu, ráno teda s kouskama něčeho. Mám mu zkusit dát třeba vařený maso? Nebo syrový? Zkoušela jsem rejži, ale nechtěl

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:15 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zuzanarosakova
a kterej je to vet? ať vím, komu se vyhnout... držím palce, ať je Kokymu líp
edit: jak to popisuješ, tak to opravdu vypadá na kost ležící v žaludku, mě takhle Bajša párkrát po kostech nebo po klackách blila, zkus ho přemluvit na kousek masa

fšici
jo a lidi, asi mi Bajšu zase vyměnili mimozemšťani, bo jsem ji dneska přivolala, dyš už byla rozběhnutá za bandou děcek s míčema a létajícíma talířema

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
nekašle, jen bleje.
hele ale třá u psincáku právě psi jakoblejou,bajša má pravdu..
ale dyš sou tam kousky asi je to vod žaludku,osobně bych mu dala dietu a nedal mu dneska už nic at se mu ten žaludek uklidníí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:15
- Nahlásit

davidkova renata
trotl mi napadá))) neznám ani sem neslyšela

jo, on už jednou zkurvil Rambíkovi tu nohu! Od tý doby tam chodíme jen jednou za rok na očkování a kupuju tam kloubní výživy a tak. Jsem blbá, že jsem nechala teda Kokyna naočkovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
a dyž něco sní vybleje to všechno?může to být cizí těleso ve střevě, na rentgenu není vidět kdyby to byla třeba látka....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
když se Koky dnes nenají a bude ještě blít, zejtra pojedem na jaggynu, je to tam sice mastný, ale je to jediný, co mám vyzkoušený
ja ma ozkousenyho svyho kamose a vsude ho doporucuju, protoze je to vicemene jedinej vet, kterymu verim a hlavne ho casto vidim hodne zblizka pri praci a vim, ze se na nic nevysere a pro zvire udela cokoliv.
http://www.veterina-hrib.cz/

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

Biluška
Hele sháním tě už druhej den, včera na emailu dneska na telefonu, žiješ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
nedávej mu teď nic, mařena se zblila úplně stejně v sobotu po kosti od šunky, blila žlutou pěnu s kouskama, byly to ty kostičky, co nestrávila, dej mu klid, jen vodu, kdyby blil furt, jeď k jinýmu vetoj. Ale maso bych mu nedávala. Vem ho pak ven, jestli kadí a jestli kadí normálně.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

proč musej bejt kokoti na mojí stopě?????????????????????????????
sem dneska s Baruškou dělala stopu na poli, kde nikdy nikdo nechodí. Vyjdu Barča hezky čuchá na prvním lomu zahlídnu periferně nějakej pohyb, zaostřím a tam de chlap. Tak jedním vokem sleduju Barunu, druhym chlapa. Chlap furt de a nebezpečně se přibližuje ke konci stopy. Pak asi zjistil že se tam jen tak neplancam se psem na vodítku, furt sem se po něm vohlížela a stojí. Samozřejmě sem timpadem vůlbec nevěděla essi sme ještě ve stopě, ale přibližnej směr byl Bára čmuchala, tak nic, najednou slyšim takovej divnej zvuk, zaostřím na chlapa a ten kokot si tam pouštěl modýlek letadýlka no Bára zalehla poslední předmět, zjistila sem že šla cca metr vod stopy došly sme k poslední krabičce, ten kokot s letadýlkem byl asik metr vod nás, hodila sem Barče balon a šly jsme k auto chlap čekal až jí naložim a vodjedu. Myslim že byl velmi nepříjemně překvapen, když sem z auta vyndala Alexu a šly sme běhat s talířema. Vydržel asi 5 minut a pak vodjel doprdele
Monty
nebuj určitě něco seženeš. Mala lednička se dá sehnat levně nová, určitě nekupuj starou. Jedině kdyby ti jí někdo dal zadarmo, tak než ušetříš na novou. A takovej blbej nápad, nevim jak se cenově u vás pohybujou ty garsonky, ale myslím podle těch nájmů že to nebude tak dramatický, nevyplatila by se ti hypoška a koupit si???? Jako místo nájmu platit hypošku a seš ve svym????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:25
- Nahlásit

Alexa
kokot si tam pouštěl modýlek letadýlka

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
A teď si vyber - dát nažrat, nebo ne?
Kdyby to byl zánět žaludku - zkaženej žaloudek, tak určitě dietu, ale já si myslím, že esi tam kus kosti eště tvrdne - jakože asi jo, dyš eště znovu blil - tak mu dieta nepomůže, páč na lačno ho to bude akorát o to víc dráždit. Troška libovýho masíka mu pomůže tu potvoru strávit. Ale to je jen můj zcela lajický názor a můžu se plésti

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:27
- Nahlásit

Gerda
Vem ho pak ven, jestli kadí a jestli kadí normálně.

jo kadil dvakrát a normálně, naposled trochu měkký, ale furt v normě :cofused: takže mu nic nedám teda...chudák

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

Monty
hele třá todle: http://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+kk/ostr ava-nova-ves-na-lanech/1965528412
i když je to moc pěkný aby to bylo reálný, ale to by ti mohl někdo třá Biluše ověřit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:31
- Nahlásit

Baysha
Gerda

šiš tak já nevim. uvařim mu krůtí maso a jestli bude chtít, trochu mu dám asi

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:31
- Nahlásit

Alexa
ty garsonky stojí tak 500.000,-

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

zuzanarosakova
dala bych mu libový maso s trochou rejže,páč essi tam má kosti, pomůže mu to v trávení. To očkování je blbý, protože sem se nedávno dozvěděla, že v případě když je čokl (čék) nemocnej a navočkuje se tak to očkování nefunguje.
Monty
ty garsonky stojí tak 500.000,-
koukala sem jen tak lehce a daj se sehnat kol 350000. no promysli to, essi bys tu hypošku vůbec dostala, ale takhle budeš platit pořád nájem a nic

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

Alexa
to nevím jestli bych hypotéku dostala

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

Monty
a koukals na tenhlke odkaz???
http://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+kk/ostr ava-nova-ves-na-lanech/1965528412

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
si myslim že to bude jen vobyčejný překyselení žaludku po kostech, dala bych mu smectu, pěkně nalejt nejlépe stříkačkou do huby a kolem desátý mu nabídnout jestli si vezme žrádlo. Jestli ne, nechat ho do rána. Podle toho jak bude ráno vypadat, tak buť veta (kdyby bylo něco hodně blbě) a nebo opakovat smectu a dát dietku rejži, kousek libovýho drůbežího s mrkví. Ale jen trošek.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:43
- Nahlásit

Monty
no to mni příjde až podezdřele levné

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:44
- Nahlásit

Monty
no to mni příjde až podezdřele levné

no mě taky, ale za zeptání a eventuální kouknutí nic nedáš. Hlavně bez porady nic nepodepisuj!!!!

<< 1 ... 6948 . 6949 . 6950 . 6951 . 6952 . 6953 . 6954 . 6955 . 6956 . 6957 . 6958 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání