| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 15:59
- Nahlásit
Lola1
Marush
eště svatba nějaká snad,no to vůbec,to taky nechápu že někoho baví...nejkrásnější den v životě prej,
krásnej den v životě to je, ale pro ty ostatní, co jsou pozvaní!
Náhodou,já si svatbu velmi užila......je pravda,že až tu třetí,ale jaxe se říká "Kdo si počká,ten se dočká!".
Gerda
Filátko je kouzelnej!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:10
- Nahlásit
Gerda
František Verdel Fill - aka Filátko:
Těší mě - Ceriinan Geronimo:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:11
- Nahlásit
Lola1
Ten tvůj pinčofka je mocinky hezkej. Ale má blbou povahu, vůbec to není kretén jak správnej pinčofka.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:14
- Nahlásit
pawLINka
Ale má blbou povahu, vůbec to není kretén jak správnej pinčofka.
no já moc těch pinčovek neznám soukromě, tak to nemůžu posoudit. Ale snad má blízko jak k malejm, tak k dobrmanům, ne? Jaký máš zkušenosti ty?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:18
- Nahlásit
Lola1
Většina pinčovek je možná normální, to jen ten můj je trošku extrémek.
K malým mají docela blízko (s těma jsem vyrůstala), jsou akční a neunavitelní, ale k dodrbanům povahově moc ne. Pinčofky mi přijdou víc nezávislí a svéhlaví.
Kolik ten tvůj váží? (vlastně ani nevim jak se jmenuje) Připadá mi hodně mohutný, já mám takovýho třasořiťku.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:26
- Nahlásit
No jmenuje se Ceriinan Geronimo a říkálm mu Gerry. V roce, když jsem ho koupila, měl 17 kg, teď má necelých 19.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:28
- Nahlásit
tak u té kámošky to padá, tam kde jsem měla bydlet, jak jsem čekala, až se vyjádří ten solubydlící...
Byt totiž bude prodávat, tak už si teda můžu jednu možnost odškrtnou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:32
- Nahlásit
Lola1
A jooo, Gery - to vlastně vím. Zmátlo mě to papírové jméno.
Tak to je jiná váhová kategorie než Tomáš. Ten má někdy jen 14 kg (je nechutně podvyživený a nedaří se přibrat), ale teď má 16 kg, což je úspěch. Ten tvůj hafanák je mohutný, kus chlapa prostě.
fšichni
Já už v té pitomé práci nevydržím, chci domůůůůů!!!! Musém tady být ještě půl hodiny.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:32
- Nahlásit
Lola1
Krásnej Geroušek brouček pinčovitej nařachanej svalovec!
Monty
teď jsem dva dny nehledala, zase jdu na to.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:39
- Nahlásit
Gerda
kuju
ještě zbývá bývalý - ale tam fakt nechci....
no a ta garsonka se pořád neví a pak ještě jedno mám rozjednané, tak snad něco z těch dvou výjde, ale nejvíce bych chtěla tu garsonku....
četla sis to, co dneska vyplodilo z huby bráchovvo PZ???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:41
- Nahlásit
Monty
četla sis to, co dneska vyplodilo z huby bráchovvo PZ???
nee, nějak jsem to vůbec neviděla...nakopči prosím znova
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:42
- Nahlásit
zabym vás zas do hlaf, cvičák a venčení a deset stránek napcanejch. Už jste se tu přihlásily do Gynesovy knihy rekordů? myslím že to tu překonají jen novinky.cz v komentáři pod článkem o zvyšování daní nebo rasovym útoku.
Ad práce - nenávidím chození do práce po-pá od -do, asi by mě to zabilo.
Dovolený - nemusím dovolený, páč s 24kovym režimem jsem víc doma jak v práci, takže dovlenou mám pro mě mezi všema 24kama
Ad Danajasa - nedávej koncovou motivaci - kastrol na konec, pak ti pes přemotyvovanej jak svině letí na konec přesnost nepřesnost pro kastrol a pak už si dá ty dezertíky, cos mu trousila cestou. Taky v polední pauze poletíš prvně na vydatný žrádlo přes půl města a pak po cestě z5 se budeš koukat do vejloh a koupíš si po cestě dom ještě sladkosti nebo ovoce, ale až po pořádnym nacpání pupku obědem. To samý mu děláš ty na stopě, dáš mu na konec hlavní jídlo a pak mu umožníš vyzobat si dezertíky co tam zbyly.
Ad děti - souhlas s váma snad všema
Ad Verdel - krásně vošklivej
A smutná zpráva - Harýsek půjde z předvýchovy asi už za měsíc, na konci dubnáááá že by si ho kolega vzal už do kurzu na zvykačku... Budu sirota!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:43
- Nahlásit
Monty
jen letmo teď čumim na sreality, jasně že to chce přes známý, páč to je omezující cena, co ptořebuješ, ale koukni:
http://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/garsonk a/ostrava-zabreh-petruskova/4057392476
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:48 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:48
- Nahlásit
Gerda
kopíruju z odpoledne:¨¨
ahojte,
jako dárek jsem dostala to, že máme od pondělka bráchovo PZ(mají totiž jarní prázdniny) a co dneska za dveřmi neslyším...
"Kdy ona už vyrazí??? " mě málem kleplo, doufám, že brzy vyrazím a napořád, holky já budu tak šťastná, až ji nebudu muset vidět.
Jinak kámoška mi psala, že mi dneska dá info, tak uvidíme...
je to moc pěkná garsonka, ale bez linky, ikdyž linka do takového pidi midi bytu nebude stát moc, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:50
- Nahlásit
Crysa
A smutná zpráva - Harýsek půjde z předvýchovy asi už za měsíc, na konci dubnáááá že by si ho kolega vzal už do kurzu na zvykačku... Budu sirota!!
Tak si zas vezmeš jinýho, nebo ne? Vem si nějaký maliňátko, sem maliňátko viděla jenom jednou, v těch Rakovkách, tam bylo děsně malinký maloštěně liščí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:53
- Nahlásit
Monty
je to moc pěkná garsonka, ale bez linky, ikdyž linka do takového pidi midi bytu nebude stát moc, co?
Koupíš za hubičku,ale do začátkou ti stačí klidně i starej dřez,baterie a stolek s elektrickou dvouplotýnkou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:54
- Nahlásit
Monty
"Kdy ona už vyrazí??? "
no, holka, u vás se kupěj emoce, ze srdce ti přeju, abys mohla vysmažit hned, co to půjde. Pézetko je drzý až na půdu, zřejmě bratr rodiče nějak zpracovává. V tomhle citovym rozpoložení seš docela snadnej terč, to se jim to střílí dobře. No nic, zkus na ten inzoš zavolat, linku nepotřebuješ akutně, ta může počkat na později, potom nějakej standardizovanej modul z ikei tě vyjde docela levno, zejména když najdem chlapíka, co ti to smontuje za šušeň, v nejhoršim dojede od Biluše Mášenek a smontuje ti to za mírnou úplatu ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:55
- Nahlásit
jablunka
v létě bych měla dostat nějaké prachy z práce, jako letní prémie, tak snad to bude aspoň na linku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:56
- Nahlásit
Monty
v létě bych měla dostat nějaké prachy z práce, jako letní prémie, tak snad to bude aspoň na linku
no vidíš,to je přístup! Už tam voláš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:56
- Nahlásit
jablunka
přesně jak řikáte, ty dva hrnky od kafe si zatim klidně může opláchnout i ve sprcháči, nebude vařit pro pětičlennou famíliji. Hlavně potřebuje deratizovat, vydesinfikovat, vydrhnout, vymalovat, takový ty věci, co potřebuješ ihned a bez nich se v bytě po někom nedá žít.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:57
- Nahlásit
Gerda
no masakr, jsem myslala, že ji dám přes hubu...
no jako je, ale masakr, že já nevám jako vůbec nic, talíře, hrnce, útěrky, ručníky na jako mazec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:58
- Nahlásit
Monty
A řekni Lybce, aby se tam šla podivat s tebou, ať máš nezávislé oko makrelkovo. A nezapomeň si od rodičů odstěhovat co nejvíc věcí, normálně až budou v práci jim to všechno seber.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:59
- Nahlásit
Monty
ale masakr, že já nevám jako vůbec nic, talíře, hrnce, útěrky, ručníky na jako mazec
Myslím,že f tomhle nebude problém....talíře,hrníčky,příbory ti klíďo pošlu poštou a každej tady má určo něco,čím by mohl do začátku pomoct.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:59 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
jo, s tebou se půjdu mrknout klidně a kdybys potřebovala nějaký nádobí a nevadilo třeba něco staršího tak u našich by se něco vyhrabat asi dalo.
edit: a šla bych do toho, levnější podle mě neseženeš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:01
- Nahlásit
Monty
ale masakr, že já nevám jako vůbec nic, talíře, hrnce, útěrky, ručníky na jako mazec
a kolik talířů asi potřebuješ? A kolik hrnků a hrnců? Ručnik si vemeš z domova, utěrku taky, ty vole, všechno bych si vzala, jak velká voda tě řikám, jela bych s taškou plnou věcí, neboj se nic, tydle mrdky malý ti klidně sjedu koupit do ikei nebo jysku a pošlu ti to poštou. Todle vůbec neřeš. my se stěhovali s chlapíkem se dvěma talířema, jednim hrncem, sadou ostrých nožů a vlastně skoro nci sme neměli. Nábytek pak vůůůůbec žádnej. Všechno jde, potřebuješ vesele vymalovat, dát veselej koberec, vydrbat si hajzl a koupelku a umejt okna. Nazdar, hotovo, v tom už se ti bude bejt fajně.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Tak si zas vezmeš jinýho, nebo ne?
ale až tak na podzim si vezmu služebního "vlčáka".
Vem si nějaký maliňátko, sem maliňátko viděla jenom jednou, v těch Rakovkách, tam bylo děsně malinký maloštěně liščí.
na to co potřebuju je lepšejší NO, maliny míluju, ale na 4 hodinový stopy, kdy v 80% nikam nedojde a nic nenajde, leda třá k silnici, tak to malinu vodvaří, tolika neúspěchů, na to je lepčí "tupější" německej, ten to tak neřeší a nemá tolika sklony to hrotit a spíš míň fixluje ze snahy se zavděčit.
A maliňátka si užiju až svoje, nechci si brát cizí, chci svoje, vymazlený, vyhlazený, vofrklý, drzý, nazvykaný od dětství na všechno a všechny. Je málo lidí od kterejch bych si vzala zrovna malinu.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
jablunka
ne to ne, hrníčků mám dost asi deset, to mi kámoška každé Vánoce dává čajové darkové balíčky tak ty mám
Gerda
určitě bych se tam šla podívat s někým
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:02
- Nahlásit
jablunka
talíře,hrníčky,příbory ti klíďo pošlu poštou
Gerda
tydle mrdky malý ti klidně sjedu koupit do ikei nebo jysku a pošlu ti to poštou.
sme sijamskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ))))))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:06
- Nahlásit
lednici bych si asi koupila z bazaru, tu nutně potřebuju na Sophiino maso
|