Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6948 . 6949 . 6950 . 6951 . 6952 . 6953 . 6954 . 6955 . 6956 . 6957 . 6958 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
čauky, bylas na tom přípravnym kurzu?
jj uz jsem ti to psala o milijon stranek driv az budes mit chvili prihlas se na fb, ja nahraju prednasky na uloz to, ty to stahnes a ja pak smazu.

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:07
- Nahlásit

Monty
zdar, hele zkus www.bezrealitky.cz a www.espolubydleni.cz.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

lucYnka XIII
ste tu?? já jen že kolegyně je dosti nasraná))) zrovna se vrátila vod dochtora a maj i s holkou plísen vod tej kočeny,takže už neni doma nikdo kdo by to nechyt jakási tinea corporis trichophyton rubrum nebo tak nějak,nemožu to přečíst(((( jako řeknu vám,že ten kocour má vcelku dost kliku ,páč 50% lidí by ho prostě chytlo po tomdle za krt a vyhodilo z vokna..možná by se tam měl někdo vopravdu kouknout páč se celkem nedivim,že si lidi nechtěj brát kočky..vo penezích se ani nezminuju..jako vona by se tý kočky za žádnou cenu nezbavila,ale nasraná je moc a nevim esi něco nepodnikne..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:08
- Nahlásit

davidkova renata
pisu ti mejla

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:17
- Nahlásit

all
uz jste me nekdo politoval krz ten muj moribundus

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
a co máš zase za moribundus? Dyť si byla zdechlá docela nedávno...taky nějak haprujete pani. Lity lity lity.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:21
- Nahlásit

Gerda
ted mam desnou rymecku a trosku kasel. Neni to takova hruza jako minule, horecku nemam, asi jen malou teplotku, ale stejne mi neni dobre
Prave ze jsem byla nedavno zdechla, me to desne sere.
Koupila jsem uz mnoho vitaminu, ale krka me to.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
já nevim, proč furt chytáte takový moribunduse...danajasa si něco láme nebo vyhazuje objekty a kotle do vzduchu, ympakt ničí komíny, kejtlin si něco láme, nebo má pásovec, kdo to tu byl eště furt nemocnej? Jako davítková na hlavu, to je jasný, ale to se nepočítá....tak kdo? Jo jabloň je furt zdechlá, v tom teda nejsme sijamský, pawlinka taky byla nějaká pofidérní, ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:26
- Nahlásit

Jak jste tady probírali odpoklo ty chlastové, už jste někdo pil štrůdl?
Je to tůůze dobrý, je to do čistý vodky naložený pytlík skořice- celý. Nechá se to 14 dní, až je vodka hnědá a pak se to leje to jablečnýho džusu a i ti co vodku fakt nepijou, tak se tím dokážou zdělat a ještě jim chutná a sami si přidávaj Jako boží holčenčí pití!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

lucYnka XIII
jj uz jsem ti to psala o milijon stranek driv az budes mit chvili prihlas se na fb, ja nahraju prednasky na uloz to, ty to stahnes a ja pak smazu.

ok

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

Gerda
davítková na hlavu, to je jasný

Crysa
už jste někdo pil štrůdl?
Je to tůůze dobrý, je to do čistý vodky naložený pytlík skořice- celý. Nechá se to 14 dní, až je vodka hnědá a pak se to leje to jablečnýho džusu a i ti co vodku fakt nepijou, tak se tím dokážou zdělat a ještě jim chutná a sami si přidávaj

twe se máme dost co učit)))) asi uděláme štrúdlík zlatovlásce dyš má ty ebrajety prej furt)))) na todle mu nikdo nemůže nic říct..těžko se někdo sjede po štrůdlu žejo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

lucYnka XIII
ted mam desnou rymecku a trosku kasel. Neni to takova hruza jako minule, horecku nemam, asi jen malou teplotku, ale stejne mi neni dobre

dej si svařenou slivovici

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:33
- Nahlásit

Crysa
zní to božsky,zkusím to. To zase bude v álejích nablito

zuzanarosakova
To teda nezkusím, páč slivovici nenávidím v jakémkoliv stavu :down.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:34
- Nahlásit

zdar dámy.

Seňor Klárk leží na pelechu a spívá smutné blůz v nohách mám uš tisíc myl...... místo očiček má škvírečky a panička si natahla krajcpánky a sotva kouká po zimě podruhé na kole a dost velký vokruh

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
asi uděláme štrúdlík zlatovlásce
jenže to chutná tak, že tam ani chlast necejtíš, ale pak máš docela problém, když se po hodině zvedneš, že péš třeba se vychcat. To prostě nevodejdeš po dvou
Myslím že Zlatovlásek by nám to naexoval s tím, že je to fakt nějakej skořicovo japkovej mošt a pak by se někde o kus dál zakousl do vobrubníku a dva dny by ho hlídala Dagmara, než jí páník vystřízliví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:40
- Nahlásit

Crysa
jenže to chutná tak, že tam ani chlast necejtíš
hele já bych zlatovlásku nepodcenovala..je jako cvičenj drokovej pes..vyčuchá ten matroš fšude))))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:42
- Nahlásit

davidkova renata
je jako cvičenj drokovej pes..vyčuchá ten matroš fšude))))))
máš pravdu přecedo

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

Pumpa
co trápíš toho medvěda ubohýho nějakejma psíma záležitostima!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:45
- Nahlásit

Biluška
To teda nezkusím, páč slivovici nenávidím v jakémkoliv stavu :down.

je to mňamka

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:47
- Nahlásit

zuzanarosakova
slivovicu mám taky ráda, všecky tydle destiláty z ovoce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:52
- Nahlásit

Gerda
je furt zdechlá, v tom teda nejsme sijamský
slivovicu mám taky ráda, všecky tydle destiláty z ovoce.

Tak to už sou dvě vjeci ve kterejch nejsme siamský.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:53
- Nahlásit

ALL

hele, můžou pse vepřový kosti vubec? Včera jsem jim dala klouby z vepřový kosti a Koky v noci třikrát blil a nechtěl žrat vubec. Ale venku běhá v poho, sere vpoho a venku i žral piškoty...tak nevim

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:58
- Nahlásit

a ted zas blil, mám mu dát něco k jídlu večer nebo nic? naposled měl včera večeři

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:59
- Nahlásit

jablunka
Tak to už sou dvě vjeci ve kterejch nejsme siamský.
to jsou JEN dvě věci )))

zuzanarosakova
hele mařena po kostech taky blila, vyblila to, co nestrávila. Jsou hodně tučný, možná to mu nemuselo sednout...

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:59 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdar fšici!

předně děkuji BrenděBenji za smwadlavého kwálíčka, Bajša se o něj velmi zajímala, fčil už se suší na balgóně, musím ňák vymyslet, co s ním provedu, ale to aš o víkendě

rovněž lituji Monty krz bydlení a pézetko také lituji fšecky moribunduse krz moribunduse, zejména pak lucynku

zuzanarosakova
Bajša jak zežere vepřovejch kostí moc, tak taky bleje, může maksimálně tak půlku tý velký kloubový kostě a k tomu musí dostat maso, aby kosť strávila - esi ti furt bleje krz kosť ležící v žaludku, tak mu dej trochu masa, to nastartuje trávicí šťávy a kost se stráví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
já vepřový nedávám ,taky mi to blily čupky..ale klouby by asi daly, měla sem na mysli třá ty vepřový žebra..
ale někdy nemusí sednout aji jiná kost,pokud se tak stane,prostě jí ráno vybleje,fakt je,že když budu mít zkušenost že po nich bé blejt pokaždý,nevidim smysl f tom je dávat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

byli jsme na očkování dnes a řikala jsem doktorovi, že Koky blil a on se mu kouknul do krku a řekl, že je zahleněnej, ale že i když má možná anginu, tak ho naočkuje, že to nevadí, že ta angína by stejně propukla. Tak já to vůbec nechápu, copak při angíně se zvrací?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
já dávám vepřový kosti běžně, ale pokud není zvyklej na tučnější tak může mít potíže, nedávala bych mu nic, max. trochu rozvařený rejže

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale že i když má možná anginu, tak ho naočkuje, že to nevadí, že ta angína by stejně propukla.
hm bych změnila veta páč potenciálně nemocnej pes se nevočkuje!!!!! jeho vysvětlení je pěkně debilní

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:02
- Nahlásit

Baysha
tak mu dej trochu masa, to nastartuje trávicí šťávy a kost se stráví

ale on nic nechce

<< 1 ... 6948 . 6949 . 6950 . 6951 . 6952 . 6953 . 6954 . 6955 . 6956 . 6957 . 6958 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání