Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6948 . 6949 . 6950 . 6951 . 6952 . 6953 . 6954 . 6955 . 6956 . 6957 . 6958 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:07
- Nahlásit

Crysa
maliny míluju
čoveče dycinky to pro mě byl pes, kterej se mi vyloženě nelíbil, vůbec sem nechápala, jak si to někdo může na sport vybírat, takový ošklivý zvíře, eště k tomu takový pošahaný, ale úplně obracim po těch prokopskejch malinách, aji jak tam byla....jak se jmenuje ta žena s tim synem a tolika malinama drobnejma?...po těch tvejch, voni jsou takový fajný, milý, nezdaj se mi pošahaný, jsou heboučký, úplně se začínám bát, že se mi snad nedejbože líběj...to už je u mě na nějaký léky nebo co....

chci svoje, vymazlený, vyhlazený, vofrklý, drzý, nazvykaný od dětství na všechno a všechny.
no právě se strašně bojim, abys neměla Crysenu uchovněnou moc brzy, strašně se bojim svýho debilního nápadu, že bych snad projevila touhu po Crysomiminku...ne, kdyby mě to někdy napadlo, dej mi rovnou facku.

Monty
určitě bych se tam šla podívat s někým
s někým, kdo je moc rozumnej simtě, jo?

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
hleel kdyby něco, tak řekni, nejsem sice milijounář, ale na lednici bych ti mohla když tak přispět-jako půjčku a dokonce i bez úroku

Monty
Člen
- Nahlásit

jsem tam volala, mají tam do 16:00 zkusím to zítra

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:08
- Nahlásit

Crysa
kastrol na konec, pak ti pes přemotyvovanej jak svině letí na konec přesnost nepřesnost pro kastrol a pak už si dá ty dezertíky, cos mu trousila cestou.
Enémže dyž sem tomu hajzlovi nakonec nedávala vloni nic tak se mi na to vysral tak bém střídat prostě je vychcanej jak mračno po bouřce a já su ůpa stopovacípanna a jak na sfin mám takovýho pakoně zlatej picbum ten odmítl stopovat hned za mlada a bylo po problému

Gerda
Člen
- Nahlásit

Monty
lednici bych si asi koupila z bazaru, tu nutně potřebuju na Sophiino maso
Tak o nedělej, to je největší nesmysl, stará lednice žere jak sviňa, už je dávno po záruce, nevíš, proč ji ten člověk prodává, třeba taky proto, že zakryl nějakou vadu, jen abvy se to prodalo za co nejvíc, tobě se pak vysere první den doma, a jsi namydlená. Nová od bazarové se cenově zas tolik neliší. Lednici potřebuješ víc než linku.

jablunka
Člen
- Nahlásit

Monty
ne to ne, hrníčků mám dost asi deset, to mi kámoška každé Vánoce dává čajové darkové balíčky tak ty mám
No vidíš a to je základ.
Hele,já šla s holou prdelí,páč mi bejvalej prodal úplně fšechno co se dalo,do prázdnýho bytu se dvěma dětma a psem.Nebudu tvrdit,že je to prdel,ale tu radost z každyý píčoviny,co jsem koupila,si nedokážeš představit.
Třá gdyž sem s dětma z Baumaxu táhla 4 plastový židle a stolek do jídelny a ten pocit,no nekecám,skákali sme kolem tohodle jako indiáni kolem totemu..

makrel
Člen
- Nahlásit

Gerda
tak tímto asi vypadávám ze hry,co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:08 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Monty
Nádobí je tady u mě na půdě děsně moc po akci "Praha posílá esoes vytopené Moravě" . Už to tu leží dva roky a nigdo to nechce Jsou tam talíře, příbory (sice jenom hliníkový, ale jíst se tím taky chvilku dá),hrnce, pánvičky, nože...prostě komplet kuchyň. Kdybys neměla na čem spát můžu zapůjčit spartakiádní lehátko . Linku Mášenek smontuje, to se neboj.
Taky je tam nějaký přebytečný dývýdý, když se vyčistí tak by mělo být funkční a dvě televize, ty jsou funkční zaručeně.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:09
- Nahlásit

makrel

hele mám novej super objev v chlastu! Svařená slivovice! Nejvíc!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:10
- Nahlásit

makrel
tak tímto asi vypadávám ze hry,co?

Naopak, ty jí tam, pokud budeš jen trošku moct, prosím doveď )))

Biluška
Jupíííí Biluše sponzor Montydomkuuuuu - paráda!

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
no vidíš vole, už titady zakládáme sbírku
zuzanarosakova
fuj, já jdu dneska na vajno, heč!

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Biluška
čauvec, stihla jsi tu mou adresu, jak jsem ti posílala? A poslalas mi tu dečku? a pošli mi účet

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

Gerda
mám tomu rozumět tak, že jsem byla označena za rozumnou? můžu si to vytisknout a ukazovat?

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

Gerda
a myslíš, že lybka je????

makrel
děkuji si zlatá, ale nějak si poradím

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:16
- Nahlásit

makrel
fuj, já jdu dneska na vajno, heč!

já už si jedu tu slivku

Crysa
Člen
- Nahlásit

danajasa
Enémže dyž sem tomu hajzlovi nakonec nedávala vloni nic tak se mi na to vysral
dávej za přeměty, začne je milovat a u vosmýho předmětu bé tak přežranej, že na nějakej kastrol co bejval na konci zapomene. Vem si krmnou dávku a rozhoď si jí do tolika porciček, kolik dáš předmětů (pokaždý jinej počet), třá do pytlíčků, krabiček od másla či pomazánky, nebo naporcovaná masovka... do stopy jen tu a tam frolika, nepravidelně, kde si myslíš že by mohl potřebovat podporu.

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
ale nějak si poradím
ale prd!
all
jelyta mi se z vás chce asi brečet, jak jste hodní všichni. jdi rači chlastat :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
adresu jsem stihla, nicméně poštu jsem nestihla páč už měli zavřeno Ale snad ji stihnu zítra to budou mít taky půlhodinky otevřeno. Účet posílám.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:18
- Nahlásit

Gerda
došel ti ten pohled??

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:19
- Nahlásit

makrel
jelyta mi se z vás chce asi brečet, jak jste hodní všichni. jdi rači chlastat :-D

Jak říká moje babička,vybreč se holka,aspoň se líp vysmrkáš!

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:20
- Nahlásit

Gerda
voni jsou takový fajný, milý, nezdaj se mi pošahaný, jsou heboučký, úplně se začínám bát, že se mi snad nedejbože líběj...
jsou návykoví, to jo.
no právě se strašně bojim, abys neměla Crysenu uchovněnou moc brzy, strašně se bojim svýho debilního nápadu, že bych snad projevila touhu po Crysomiminku...
neboj, dřív jak příští rok to nebude

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:20
- Nahlásit

Biluška
adresu jsem stihla, nicméně poštu jsem nestihla páč už měli zavřeno Ale snad ji stihnu zítra to budou mít taky půlhodinky otevřeno. Účet posílám.

super

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:21
- Nahlásit

mě dala kámoška na svátek nějakou ochucenou fotku, už se těším až se do ní pustím a ožeru se, je zlatá koupila mi k tomu i džus

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:23
- Nahlásit

Monty
jak se ochucuje fotka? to se něčím polije?
a ode mě máš k svátku kus ledničky a je to

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:24
- Nahlásit

tak mi volal zpátky, už je pronajatá tak nic...

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:26
- Nahlásit

makrel
jako vodka s f ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
došel ti ten pohled??
neodšel, asi ho fidel zkonfiskoval....ach bože!!!!!!!

jablunka
Jak říká moje babička,vybreč se holka,aspoň se líp vysmrkáš!
)) vy ste blblá ))))

Monty
tak mi volal zpátky, už je pronajatá tak nic...
neva, hledáme dál, ulovila sem tady kolegyni z ostravy, teď jí zmermomocním, aby navalila nějakej pěknej byt. Má sice teď dovču, ale neboj, něco se vyvrbí.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

ted volám na toto:
http://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/garsonk a/ostrava-vyskovice-lumirova/216978780

a nikdo mi to nebere

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:32
- Nahlásit

Gerda
neodšel, asi ho fidel zkonfiskoval....ach bože!!!!!!!

jako doufám, že ještě dojde! Dokonce jsem našla i pro Kejtlin pohled se psem, tak jako jestli vám to nedojde, tak se fakt naseru!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 17:33
- Nahlásit

Jablóooooň
Koukej co jsem našla - http://www.youtube.com/watch?v=zV44PSIziDc - jsem si málem cvrnkla když jsem to slyšela prvně

<< 1 ... 6948 . 6949 . 6950 . 6951 . 6952 . 6953 . 6954 . 6955 . 6956 . 6957 . 6958 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání