| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:22
- Nahlásit
Gerda
A jdu si zhojit ego na détépku, ty můžu jebat, jak chci Jdu na ně! Řeknu jim, že je to kůli vám.
chudáci... no já mám poloviční ouvazek jen naštěstí...jen někdy dělám doma,ale to pro jiný..tajně,buhehe. Chudáci na détépku celej den vořezávaj jak blbý a ty je eště deš šikanovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:24
- Nahlásit
Marush
Nejlepčí je tudíž práce z domova...vstaneš si jak chceš,něco vodmakáš,jdeš ven atak...
Ano, ano, po všech možných variantách pracovní doby (dlouhej tejden, krátkej tejden, dvanáctky denní - noční, dva dny volno, dvanáctky tři noční, tři dny volno, osmičky v kanclu a provozu půl na půl, imrvére dvanáctky v kuse, 6 hodin v lese přes den atd. atd.) jsem došla k závěru, že já můžu makat jedině doma, páč jedině tak naseru v průběhu dne nejmíň lidí a nejvíc udělám
Jen teď fakt nevím co s těma giardiema, páč předpokládám, že zas nějakej nevodčervenej čokl na 100% přijde
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:26
- Nahlásit
Eldoguero
Jen teď fakt nevím co s těma giardiema, páč předpokládám, že zas nějakej nevodčervenej čokl na 100% přijde
a jak to pořešíš hned sem val fotky těch malodog!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:33
- Nahlásit
upracovaný pracantí, píšete strašně dlouhý slohy a moc rychle, to se nedá stíhat!
Gerda je blázen, to ale nejni žádná novina , neužít si dovolenou kvůli tomu co bude potom.. jako já po tejdnu volna se taky vracim k zavalenýmu stolu a další měsíc dohánim skluz a to mě maj svěřencí zastupovat, ale jaxi si s timdle neví rady, tamto sem jim nevysvětilala, na ono se vyprdli atd. Ale abych si kvůli tomu nevzala volno, to zas ne. Ale chápu ten deprézivní pocit když se vracíš k hromadám práce. Válet se a brát si volno jentak taky neumim. Dovča musí bejt akční, tu letošní vyplácam po dvou dnech na treky.
Souhlas s autem - žroutem peněz, ono nemusí bejt ani tak starý aby tě sežralo i s botama
Impaktíkovi bych poradila kratších pět dnů. Bez psů bych brala 4 delší, se zvěří 5 kratších, páč máš aspoň ňákou šanci je vyvenčit i v zimě. Mě stačí že v zimě se s nima nedostanu jednou tejdně, kdy se vracim v půl 8.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:37
- Nahlásit
Děcká, až příjde leyenda, prosím ať mi napíše maila na batouskova@seznam.cz, potřebuju se jí na něco optat. Díky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:38
- Nahlásit
impact
Bych si taky vybrala 5 dni po 6 hodinach, zda se mi to organyzacne lepci
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:42
- Nahlásit
Děfčata, kdo jde na ty vobrany v sobotu? Já jen že tam budu a vemu foťák a budu vás nekompromisně fotit v dyskomfortních situacích...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
Marush
Jen co je nafitím a už sama, nebudu se spolíhat na chlapa jako včera, takže dnes budou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:46
- Nahlásit
hezkej den přeju
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:46
- Nahlásit
Deckaaa, az prijde jbat, reknete ji, ze jsem ji napsala
jdu zase drit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:47
- Nahlásit
bonc
no právě sem zvyklá dělat všechno večer, takže jak přijdu, převlíknu, chodim ven kolem devátý, nebo prostě jak to vyjde, pravidelně se domů vracim kolem desátý, ať je zima nebo teplo, když je moc vedro, chodim na nejdelší procházky brzy ráno a pozdě večer, třeba do půlnoce, nebo prostě jak se chce a co se dělá. Když je zima, spojuju procházky s večerníma návštěvama, kámošům to taky vyhovuje, páč si mezitim aspoň uspěj haranty a ti nás pak neotravujou a my můžem krafat. Takže když máme mít v pátek do půl čtvrtý, tak jako jednak nevim, co bych celý odpoledne dělala, asi stála v zácpě, než bych dojela domů, a dvanak semsnad ještě nikdy v půl 4 v práci neskončila, páč v pátek se dotahujou věci do tisku na víkend a je to největší masakéro. Jednou už sem byla v práci 38 hodin v kuse, pak chvíli spánek a pak zase na sobotní dvanáctku a v neděli jen na chvíli, byla sem mrtvá, umřitá. A když sem dělala tiskovou produkci a jezdila 3x za noc do čakovic na náhledy Gauloises modrý barvy, ktrá byla děsně problémová, byla sem po půl roce na nervový zhroucení, páč sem skoro vůbec nespala a v poctatě si ten půlrok vůbec nepamatuju. Když dostala kolegyně z přepracování epileptickej záchvat, zamysleli sme se všichni. tahle práce je fajn, prvních osm let byla dokonce víc než bezva, to sme jenom pařili, bylo to ve zlatých dobách reklamy, žo sme fakt žili jako blázni, ráda na to vzpomínám, byla to permanentní kocovina ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
Marush
normálně jdem komplet jako dycky + řekem eště Bajšofcům a hancew a pavlii.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:52 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Gerda
Jednou už sem byla v práci 38 hodin v kuse, pak chvíli spánek a pak zase na sobotní dvanáctku a v neděli jen na chvíli, byla sem mrtvá, umřitá. A když sem dělala tiskovou produkci a jezdila 3x za noc do čakovic na náhledy Gauloises modrý barvy, ktrá byla děsně problémová, byla sem po půl roce na nervový zhroucení, páč sem skoro vůbec nespala a v poctatě si ten půlrok vůbec nepamatuju. Když dostala kolegyně z přepracování epileptickej záchvat, zamysleli sme se všichni.
to je peklo...no jo vy jste reklamka,to je jiný. Já dělám pro firmu co má soukromý zdravotnický zařízení a jsem tu jedinej člověk co dělá grafiku a vesměs malý píčovinky letáky brožury...ale zas je to nuda furt pro jednu firmu podle jednoho manuálu vpodstatě,ale skoro žádnej stres..jen tak jednou za měsíc se něco navalí...uf
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:53
- Nahlásit
impact
Udělej si hodnotovou analýzu, zakomponuj tam všechny body tvého "pracovního procesu" a uvidíš, že ti možná vyjde to, co si teď chceš vybrat. Budeš to mít ale vjedecky podložené a nebudeš rozhodnutí litovat.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:59
- Nahlásit
Ahoj, co děláte? Já teď nic nedělám Ale budu muset do ulic a to mě netěší už teď.
Jinak jako vstávám v 7:30 teda to zvoní budík, já se vyhrabu o něco později, uvařím si kafe, zapnu PC a pracuju, to se mi docela líbí Jen jeden den v týdnu musím hned od rána do kanclu.
A včera mi smskoval telefon do 23:40 a dnes ráno od 6:30 znova, to je vražedný, blbě se u toho spí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
Marush
Já jen že tam budu a vemu foťák a budu vás nekompromisně fotit v dyskomfortních situacích..
Tak to už budeš druhá. Já taky beru vždycky foťák, jen se mi málokdy dostane do ruky na focení, protože ho uchvátí Gerda a vrací mi ho pouze když zaplní kartu popřípadě dojdou baterky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
Šukání je pro děcka,chlapi si vypijou ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
Baico
Tak to už budeš druhá. Já taky beru vždycky foťák, jen se mi málokdy dostane do ruky na focení, protože ho uchvátí Gerda a vrací mi ho pouze když zaplní kartu popřípadě dojdou baterky
Já ho klidně nechám uchvátit komukoli, stačí když ho nezežere nějakej váš zlopes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
děckáááá
hele přišlo mi emilem vod jany s Dagoušem todle,číhněte,kdyby nedejbože náhodou,tak to třá může někomu pomoct!
http://salveleon.webnode.cz/news/hnusna-chripka/
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
Lidi hustý
http://www.novinky.cz/koktejl/227184-nejmladsi-bab icce-na-svete-je-pouhych-23-let.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Eldoguero
bych chtěla vidět qalitu toho vrhu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:13 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
čaute.ympaktovi bych radila 5x6 a na to, abych byla v práci 8-16 hod. jako gerdička by mi museli dávat paušál tak 50 měsíčně
edit: samozřejmě čistého
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
Gerda
Jednou už sem byla v práci 38 hodin v kuse, pak chvíli spánek a pak zase na sobotní dvanáctku a v neděli jen na chvíli, byla sem mrtvá, umřitá. A když sem dělala tiskovou produkci a jezdila 3x za noc do čakovic na náhledy Gauloises modrý barvy, ktrá byla děsně problémová, byla sem po půl roce na nervový zhroucení, páč sem skoro vůbec nespala a v poctatě si ten půlrok vůbec nepamatuju. Když dostala kolegyně z přepracování epileptickej záchvat
tyfole, já asi rači zůstanu státní zaměstanec volim radši peněz hovno než ze života hovno. Páč život prožitej v práci pro mě neni moc prožitej... vim že s timdle přístupem nebudu nigdy na nic mít, furt budu mít prdlačky, ale na druhou stranu když si pak ty prachy ani čék neužije protože furt dře... A celej rok dřít jak blázen a pak to bouchnout za jednu megasuperdovču, to pro mě taky neni. Sem holt takej obyčejnej čék kterej musí chodit do práce aby mohl nějak žít, ne žít aby mohl chodit do práce.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
http://salveleon.webnode.cz/news/hnusna-chripka/
co je to zas za hnusnou nemoc, už teď mám bobky a mám chut dát Nyxinu do obří nafukovací bubliny,aby se ničim nenakazila a každýho psa co se k ní přiblíží ihned zneškodnit i člověka...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
bych chtěla vidět qalitu toho vrhu
No já snad ani ne to musí být velmi nechutné
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:19
- Nahlásit
bonc
volim radši peněz hovno než ze života hovno. Páč život prožitej v práci pro mě neni moc prožitej... vim že s timdle přístupem nebudu nigdy na nic mít, furt budu mít prdlačky, ale na druhou stranu když si pak ty prachy ani čék neužije protože furt dře...
naprostej souhlas a připojuju se k týdle životní filosofii na 100%!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:20
- Nahlásit
Vy jelita, teď sem nakoukla zpátky a uzřela úžasňáckou debatu vo pamlskách dle příslušnosti, můžete mi laskavě prozradit co s ovcí, jaký bude asi mít přivolání na trs trávy, co?!!! Dyk von je zapřísáhlej masožrout, nic jinýho než maso nebo grancli do huby neveme, a teď má bejt na trávě? Na trávu - trávu mu seru, tu sem si nezvládla sehnat ani pro sebe na zimu Magorka ocení i tu podivnost zvanou anglickej pudink, tam je to jedno...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
bonc
tak vzhledem k tomu, že mě moje práce baví, tak mi to nedělá problém a peníze se hodí, neříkám, že je vyplácám na zmiňovanou dovolenou, ale nerada přemýšlím nad každou korunou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:26
- Nahlásit
makrel
tak vzhledem k tomu, že mě moje práce baví, tak mi to nedělá problém a peníze se hodí, neříkám, že je vyplácám na zmiňovanou dovolenou, ale nerada přemýšlím nad každou korunou
tak to je ideální samozřejmě, mě práce někdy taky baví,ale mnohem víc mě baví třeba si číst nebo kalit nebo dělat jiný píčovinky...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:28
- Nahlásit
bonc
volim radši peněz hovno než ze života hovno.
no jako eště abyste byla f obraze, já na tom s prachama dobře nejsem, takže nemějte pocit, že si sedim na kvantech prachůch ))))) Ani si nemám pořádně co syslit )) A nikdy by mě ani nenapadlo vyplácat všechno jednou ročně za velkodofču. Stejnak nevim, co bych dělala, kdybych nebyla v práci, tak je to ouplně jedno, eště bych mohla zjistit, jak strašně málo sem vzdělaná a měla bych deprese z toho, že mám jít do školy, ale nesnášim se učit...prostě se těšim, až se znovu narodim, asi to vemu za jinej konec a rovnou se už v děctví vdam za nějakýho echt gold bohatce. Chci přijít k bohatýmu a hotovýmu jako slepej k houslím bez snahy a dřiny.
Děckáááá, kde je ta zem, jak tam lítaj pečený holubi do huby?
|