Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6939 . 6940 . 6941 . 6942 . 6943 . 6944 . 6945 . 6946 . 6947 . 6948 . 6949 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:05 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Tomu se říká pech Psovodi dělali ukázku někde ve škole, schovali do jedný skříňky marihuanu, ale pejsek označil uplně jinou skříňku, kde měla nějaká dívčina marihuany celou tašku .
Teď jsem to slyšela v rádiu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:07
- Nahlásit

Baico
pejsek označil uplně jinou skříňku, kde měla nějaká dívčina marihuany celou tašku
to muselo byt defce rado

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:11
- Nahlásit

leyenda
to muselo byt defce rado
To už neříkali, ale přepokládám, že byla asi velmi nadšena, jakého má policie šikovného psíka

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:17
- Nahlásit

bonc
tady můj mail: iva.c@volny.cz

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:18
- Nahlásit

Baico
pejsek označil uplně jinou skříňku, kde měla nějaká dívčina marihuany celou tašku

vona to chudák určitě nesla babičce na klouby a teď z toho má průser, pro dobrotu na žebrotu

leyenda
takhle akční je dítě. 10 vteřin poté co otevře oči je stejně akční jako během celýho dne. Plnej elánu a humoru, takže vříská, lítá, bouchá, chce komunikovat.... mě se chce vraždit. Poloslepá se motam po baráku, omdlívam únavou, chce se mi umřít. Žádam ticho a tmu, předevšim aby mě nikdo neoslovoval, probíram se až v autě cestou do práce a to jenom proto že musim řídit. Moct neřídit spim dál.

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:21
- Nahlásit

Tady to píšou, už jsem se pobavila ráno
http://www.novinky.cz/krimi/227236-policejni-pes-p ri-exhibici-ve-skole-objevil-marihuanu-u-studentky .html

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:40
- Nahlásit

Dobré ráno, je jaroooooo, to poznám tak, že bezdomovci už spijou venku na lavičkách ráno dyž du do arbejtu.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:41
- Nahlásit

Hele žumpizny, potřebuju radu.

Mám dvě možnosti v práci. Buď dělat 8 hodin denně, od pindělí do čtvrtka. A nebo 6 hodin denně, od pindělí do pátku. A nevim, co si vybrat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:42
- Nahlásit

impact
8, né?

Co to tam máte za změny?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:46
- Nahlásit

a to mi řekněte komu tim prospějete?!
cigi
nevedeš,já fstávám f půl 4!!!!!
jinak dík za info o majdě,vypadá to,že by to mohlo vyjít když je to děvče z azylu..snad má dost rozumu a zkušeností..

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:48
- Nahlásit

davidkova renata

druhé straně!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:49
- Nahlásit

Zdar osoby, víte, že nugát uklidňuje, nebo otupuje nevím, ale už je mi jedno, že mě muš sere

impact
jednoznačně 8 hodin 4 dny v týdnu

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:49
- Nahlásit

pawLINka
Jenže mě to na těch 8 vychází pomalu 10 i s cestou a to už mám celý dny zabitý.. Až bude léto, tak to půjde, páč budu se psama stejně chodit večer. Ale v zimě mi to zase nebude vycházet s topení, že budu odjíždět na tak dlouho. To je na hovno. A o změnách ani nemluv, jdu pryč asi stejně.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:50
- Nahlásit

Eldoguero
Právě jde aji o to, že pak nebudu mít čas jezdit dopoledne na besedy od Bilu a odstřihnu se od docela značnýho zdroje peněz. Krom toho, co jsem psala Paw.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:52
- Nahlásit

impact
Hele muš dělá normálně 8,5 hodiny a do práce mu to v ideálním počasí trvá tři čtvrtě hodiny, takže je v podstatě pryč skoro 11 hodin, mě to v dnešní době přijde celkem normální, cestovat takhle dlouho do práce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:53
- Nahlásit

Dobré ráno, je velmi dobrá viditelnost, mám hlat a je mi zima

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:54
- Nahlásit

Eldoguero
No jo, ale má tebe... Já v mezičase musím stíhat taky chodit se psama a starat se o barák/domácnost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:55
- Nahlásit

nazdar jarňáci
tady je taky jaro práci řvou pupence pučej sluníčko svítí
já teda vstávám v 6,30 a dělá mi to dost problém
impact
jestli je za 6 hodin stejně nebo skoro stejně peněz jak za 8 tak běž na 6, jinak co mám zkušenosti, tak za zkácenej úvazek dostaneš míň peněz, ale práci stejnou jako na 8

davidkova renata
velký sestře????????????????

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:56
- Nahlásit

Bože, ti lidi jsou fakt kreténi!!!!
Máme tu kolegyni, velice neschopnou. Je zde již asi 15 let a je stále stejně neschopná. Běžně se stává, že jednu škodní událost rozdělí na dvě a klient pak místo aby nám platil, tak ještě odstane "přeplatek", posledně zase zabavený předmět leasingu prodala následovně - nejdřív návěs, pak našla náhodou druhou složku, tak se snažila prodat i korbu na ten návěs, ale to už samozřejmě nikdo nekoupí...
Cokoliv jí pošleš, udělá blbě. Všechno!!!!!! Naprosto všechno.
A jelikož na našem oddělení si umíme poradit sami, tak sem lezou i z jiných odd., abysme jim pomohli řešit to, co dokurvila ta dilina.
No a teď jsme se rozhodli, že stačilo a že uděláme sezení, kde jí znova všechno vysvětlíme. V klidu, žádný pranýřování. Tak jsem poslala pozvánku všem těm, co si sem chodí stěžovat a narposto všichni mi odpověděli, že si nechtějí dělat zle a že se nezúčastní!!!!! Slovo pokrytectví získává nový rozměr!!!!
Tak jsem jim všem odpověděla, ať si tedy příště ty průsery ráčí řešit sami, že už pro ně nehnu ani prstem, když jim připadá, že je vše v pořádku...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:56
- Nahlásit

impact
Hele v zimě je to ale na hovno ať jsi jakkoliv dlouho pryč.
To s těma besedama mi přijde horší, no pokud to máš takhle, že je na tom závyslej ještě jeden zdroj příjmů, pak bych asi uvažovala spíš o tý druhý variantě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:58
- Nahlásit

impact

A o změnách ani nemluv, jdu pryč asi stejně.
Jakto?

Hele, tak v tom případku jdi na 8 hodin a nebo si pořiď auto.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:58
- Nahlásit

Alexa
No já budu pořád na 0,8 úvazku, zatím. Takže finančně se to nehne. Jen si mám promyslet, jakou chci mít stálou pracovní dobu. Ona je v tom totiž zamotaná dovolená. Pokud budu dělat 4 dny, budu mít 16 dní/rok, pokud budu dělat 5 dní, budu mít 20 dní/rok. Ale o tu dovču mi nejde, o ty 4 dny. Páč když budu dělat jen 4 dny, budu mít vlastně dovču kadej pátek.

Eldoguero
Jako trochu se k tomu kloním, ale pořád si nejsem jistá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:02
- Nahlásit

impact
ajo takže buď budeš dělat 4 dny 8 hodin nebo 5 dní 6 a něco hodin????? nebo jak to trochu nechápu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:02
- Nahlásit

impact
No jo, ale má tebe... Já v mezičase musím stíhat taky chodit se psama a starat se o barák/domácnost.
To máte pani recht, ale byla taky situace, kdy byl muš půl roku v zahraničí, já měla krom práce ještě dvě brigády, psi, domácí zvířectvo a barák. Práce byly všechno noční, abych stíhala přes den udělat aspoň něco, psy jsem si brala do práce sebou (chodila jsem hlídat) takže to šlo. Ovšem upozorňuju, že po půl roce tohoto šílenýho tempa, který se sice stíhat dalo, ale s vypětím všech sil, jsem se málem zabila v autě, když jsem sice neusnula, ale jaksi na vteřinu přestala vnímat okolí, jsem to vzdala.
Takže zvaž jak jsi schopná stíhat co musíš a co bys chtěla a podle toho se rozhodni, ono zezačátku se to třeba může jevit dobře jedna varianta, ale nakonec zjistíš, že druhá by byla výhodnější.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:06
- Nahlásit

Alexa
No, teď nad tím přemýšlím, že je tam rozdíl dvě hodiny.

Eldoguero
Tak já v té směně 8hod/4dny jedu už asi rok. A upřímně? Je to na hovno. Nic doma nestíhám.. Přijedu z práce, než zatopím, nachystám krmení, vyvenčím, tak je rázem 11 v noci. Než usnu, je jedna dvě ráno a pak vstávám jak zbitá.

pawLINka
Auto nechci, živím hypotéku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:08
- Nahlásit

impact
No, teď nad tím přemýšlím, že je tam rozdíl dvě hodiny.
jestli děláš na 0,8 úvazku měla bys mít 32 hodin za týden.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:08
- Nahlásit

jbat
Pani to mi něco připomíná stran naší sousedky všechny prudí, všechny sere, všichni na ní nadávaj, ale když jsem řekla, tak pojďte sejdeme se všichni dohromady, sjednáme si schůzku na úřadě a pokusíme se to nějak vyřešit se starostou, evet. na přestupkový komisi. Tak mi všichni řekli to co tobě tak už na všechny taky seru

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:10
- Nahlásit

impact
Hele jestli to máš vyzkoušený a nefunguje to tak bych do toho znova nešla, ber těch 6 v tom případku a uvidíš, horší by to být nemělo ne

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:11
- Nahlásit

Eldoguero
tak už na všechny taky seru
jenže mně to určitě příště zase nedá! a zase to vyřeším za ni!
nejsem nějak extrémně hodnej člověk, ale co se práce týče, tak vcelku nerada někoho posílám do prdele...

impact
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:13
- Nahlásit

Alexa
To jo, no. Nedošlo mi, že na těch 6 to nevychází. Tže vlastně musím dělat 6,5.

Eldoguero
Asi jo. Uvidím, ještě jsem psala šéfce, jak to vidí vůbec do budoucna, páč je to tam takový rozpačitý teď a kdyžtak holt tradá a Albert k pokladně. Aspoň si po těch letech odpočinu.

<< 1 ... 6939 . 6940 . 6941 . 6942 . 6943 . 6944 . 6945 . 6946 . 6947 . 6948 . 6949 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání