Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6930 . 6931 . 6932 . 6933 . 6934 . 6935 . 6936 . 6937 . 6938 . 6939 . 6940 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:19 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Atusch
kdyby ses nemohla rozhodnout můžeš se inspirovat. Můžeš pořídil třeba šnečí poblífku. URL

pani co děláte,mám dyjetu, nesmim se koukat na vobrázky žrádla,ani divnejch německejch kombinací...prostě zákaz

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:20
- Nahlásit

Eldoguero
mám drahý argentinský hovězí a malý živý žlutý kanárky, c
šak vy pani prostě musite mit něco ekstra. Ale můžem spolu jezdit nakupovat do Makra argentinske hovezi a steaky z klokana a nebo teda ten ptakopysk ale to musim pockat rok az mi ho dovezou od danajasy. Blbé...

Alexa
to máte recht pani, ale f tom případě vodka taky a pelmeně nebo jak se tomu nadává jsou děsná piplačka říkala eldorádo. Tak fčil co?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:21
- Nahlásit

Alexa
hele ty to bereš přes Brno jako Gerda???????????????

néééé, přes Hradec, kudy jinudy?????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:23
- Nahlásit

BrendaBenji
No a dál, krom toho, že tuzase žerete
My ne. Dneska žerou psi. Já měla k večeři párky z kauflandu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
Baysha
ále dovolila jsem si okřiknout Atilu šplhavce, který nás šmíroval při focení štěňat, blbec lezl do okna, tak jsem na něj houkla ať sleze, muš že jako ať na něj neřvu, bla bla bla bla bla, proč nedržím štěněti hlavu nahoře (štěně jsem měla v náručí, bohužel nemám třetí ruku ) a že nemám řešit psa v okně, ale štěňata a bla bla bla ... byl děsně milej a příjemnej, asi tak jako na moje narozeniny to jsme spolu nemluvili skoro do vánoc tak jsem mu řekla, že si je radši nafotím sama, když ho to obtěžuje
Chtěla jsem jen, aby mačkal čudlík na foťáku, nic víc

Alexa
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
už ti votpovjeděl chlap stran přepravek????????????? proto jedeš do Hradce a kerýho Králové nebo Jindřichova nebo nad Moravicí?????

Atusch
Člen
- Nahlásit

Marush
dlab na dijetu, budeš běhat s malonandounyksinou. Tede né že by se mi to dařilo s Bůchem, ale za pokus to stojí a šneka bys snad nejedla ne?! Takovej šnek by mi v dijetě pomáhal neb bych ho nikdy nepozřela.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:26
- Nahlásit

Atusch
Marush
budeš běhat s malonandounyksinou
No teda jestli bude jezdit s námi i do Zlovsi, tak se naběhá velmi, velmi mnoho Vím o čem mluvím.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:28
- Nahlásit

Atusch
dlab na dijetu, budeš běhat s malonandounyksinou. Tede né že by se mi to dařilo s Bůchem, ale za pokus to stojí a šneka bys snad nejedla ne?! Takovej šnek by mi v dijetě pomáhal neb bych ho nikdy nepozřela.

na šneka chuť nemám, ale třeba ty klobásky mi vůbec nevaděj ))), jinak očekávám o dost zvýšenou tělesnou aktivitu s psom no.to je fakt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:29
- Nahlásit

Atusch
Jo proto, to mě nasral ještě víc a strašlivě, to jsem byla fakt hodně vytočená a neměla jsem náladu na nic
Budem jezdit do Makra pro argentinský a klokaní steaky, pak si je ugrilujeme na grilu a psi budou mít zas prd

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:30
- Nahlásit

Alexa
už ti votpovjeděl chlap stran přepravek?????????????

ještě jsem mu nevolala, nemám lováky. Nějak na konci března mu zavolám, páč v dubnu by měli nějaký dorazit. Určitě bude chtít zálohu. Ale naměřeno už mám

proto jedeš do Hradce a kerýho Králové nebo Jindřichova nebo nad Moravicí?????

rouro

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

Biluška
My ne. Dneska žerou psi.

Jéééžiš to uš je zase patnáctýho??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

Eldoguero
Chtěla jsem jen, aby mačkal čudlík na foťáku, nic víc
pani voni maj svý lymyty,nemůžete po nich chtít zázraky..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:33
- Nahlásit

Lidi bych si ten nugát fakt dala, ale nedám budu tvrdá, ještě přemýšlím, že bych ji zítra pro jistotu vyhodila, abych ho nasrala ještě víc

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:33
- Nahlásit

Eldoguero
Chtěla jsem po chlapovi vyfotit psy dvakrát. Poprvé Bagetu když jsme ji přivezli z toho smeťáku. Měla jsem jasný požadavek - aby na fotce byla vidět čuba a nebyla jsem tam vidět já. Říkala jsem mu "jak to budeš mít naštelovaný tak řekni, já uhnu a ty to zmáčkneš". Dopadalo to tak, že cvakl blesk a vzápětí se ozvalo "teď". Asi milionkrát. Měla jsem spoustu fotek na kterých bylo půl psa a moje ruka, psí hlava vražená v mém rozkroku a tak podobně. Žádnou, kterou bych mohla použít na stránky
Podruhé jsem stejnou akci absolvovala se štěňatama. Snad na všech fotkách byli moje prsty Od té doby cvakám sama a psi přidržuje dítě, jde nám to mnohem líp

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

BrendaBenji
Jéééžiš to uš je zase patnáctýho??????
F klidu, dneska žerou akorát virtuálně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Eldoguero
ještě přemýšlím, že bych ji zítra pro jistotu vyhodila, abych ho nasrala ještě víc
hele a co ho tajně vyžrat a pak to zabalit jakože nic a vyhodit????

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Biluška
F klidu, dneska žerou akorát virtuálně

fuj, to se mi ulevilo))))) Tak proto tu vyváříte , pelmeně, boršč a suši Tak já jim uvařím třebááááá..........400gramovej stejk s kroketama))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
to je sice pravda, ale proč je limitovanej jen prací v zaměstnání to nechápu kašlu na to jsem zas vytočená jak sviňa
Biluška
dítě je ještě moc malé, štěňata mají jednoznačně navrch
máme předpotopní foťák to vím, ale něco se s ním vyfotit dá, ale on vytáčí v podstatě sám sebe a pak ho ještě dodělám já, když stojím a čekám až se vyvsteká a směju se... divný,ale tohle mu fakt vadí

Ovšem posledně mě vytočil výborně, to jsem na něj řvala tak, že i psi zalezli
Ne, stačí, páč mě to takhle rozčiluje znova a znova a znova všechno

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:41
- Nahlásit

Bježte u do kuchyně!Já mám knedlík s vajičkem páč než sem došla vod kotla tak ta malá mrcha mi zežrala čvrtku kuřete a ožrala knedlík nechala mi rozvrtaný zelí,že už jako nemože

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

Eldoguero
ho ještě dodělám já, když stojím a čekám až se vyvsteká a směju se... divný,ale tohle mu fakt vadí

pani vy bydlíte s mím mušem????

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

Eldoguero
ale on vytáčí v podstatě sám sebe
To dělá Mášen taky . Je samonasírací . Se vždycky akorát koukám, bavím se, někdy se neovládnu a směju se nahlas. To ho vytočí naprosto do běla takže prská ještě víc a já se ještě víc směju....ze začátku se ptal čemu se směju, já mu odpovídala, že jemu a to mu dycky ruply fšechny céfky. Teď už se neptá páč už to ví a rupají mu rovnou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:49
- Nahlásit

davidkova renata
to je krutý ale já chtěla právě jí vyhodit zabalenou, tak nějak aby jí viděl, že je vyhozená, ale zas mi je toho nugátu lítom vona je fakt velká

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:49
- Nahlásit

Biluška
Snad na všech fotkách byli moje prsty
tak tu v letu dočítám a schvááálně co jsem četla..
pyšte pomalůůůů, musím domejt nádobíííí!! budou Pelíšky a ty chci vidět.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:51
- Nahlásit

Eldoguero
aby jí viděl, že je vyhozená, ale zas mi je toho nugátu lítom vona je fakt velká
tak jí nenáápadně vysyp do mističky, krabici nech na lince a do toho vlož lísteček s nápisem "ALE STEJNĚ SI MĚ NASRAL!!"

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:53
- Nahlásit

BrendaBenji
vy taky
nevím občas mám pocit, že bydlím spíš s mimozemšťanem, třá dneska
Biluška
to jsem dělala taky, ale teď většinou jen stojím a směju se tiše, ale nemám pocit, že by ho to vytáčelo míň kolikrát si říkám, že chlap celkem dost vydrží - rudej jak rak, céfky mu rupou jedna po druhý a furt žije

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:56
- Nahlásit

Crysa
budou Pelíšky
gdeeeee?

tak jí nenáápadně vysyp do mističky, krabici nech na lince a do toho vlož lísteček s nápisem "ALE STEJNĚ SI MĚ NASRAL!!"
tý vole, tak tohle je luxusní

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:57
- Nahlásit

Crysa
to je doooost dobrý to se určitě někdy hodí

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 20:57
- Nahlásit

Takže pamlsky máme pořešený, tož můžu jít na Pelíšky a pak to zalomit.
A nezapomeťe, že zítra je zásuvkový den!
Brou, brou

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:01
- Nahlásit

Eldoguero
budou Pelíšky
gdeeeee?

ČT1

<< 1 ... 6930 . 6931 . 6932 . 6933 . 6934 . 6935 . 6936 . 6937 . 6938 . 6939 . 6940 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání